50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farkli hatun koçluğun milletimize hayırlı olsun.
ben sabah bir kupa ılık su içine yarım limon sıkıp içtim.bunu ilk kez yaptım:78:ve hoşuma gitti çay yerine bunu içebilirim arada.

canım çok kaşar tost istiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum.sıradan kahvaltımı yapacağım birazdan.

bu arada ben 58.0 la başlamıştım.bugün diyette 6. günüm 56.5 olmuşum.53-54 e kadar düşmek istiyorum nasipse.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim benim özel mesaj ayarlarinda bi yamuk var, artik isteyim diye mi bilmiyorum..
Ben seni özledim valla

Sağol canım,ya sorma benim mesajlar da silinmiş hep,bir de doktor numarası vardı,lazımdı,tasadüf

bugün lazım diye açtım baktım yok mesajlar,şok oldum ve sinir oldum resmenn...

Sağol canım,ya sorma benim mesajlar da silinmiş hep,bir de doktor numarası vardı,lazımdı,tasadüf

bugün lazım diye açtım baktım yok mesajlar,şok oldum ve sinir oldum resmenn...

belli ki sistemle oynuyorlar ama bunu yaparken özel mesajlar ayni kalmali aslinda. :88:

Merhaba forumdaslarim :)

Bende diyete basliyorum.20 yasindayim, 1.68 boyundayim ve suan 58 kiloyum. 55 kiloydum ama ögrenci oldugum icin sinav stresinden falan kilo aldim. Diyetle 52 kiloya düsmek istiyorum.
Hepinize basarilar :)

slm herkese :))
koçluk uygulaması başlamış süpersin farklı hatun
forum biraz daha aktif olucak bence

bugünkü menüm
kahvaltı
bi kase tarhana çorbası içtim kahvatı için ağır ama hastaydım iyi geldi boğazlarıma :2:
gerçi bi kasesi 290 kaloriymiş içmez olaydım :2:
ara
vişneli k bar 90 kalori
öğle
mavi yeşil elmalı 167 kalori
sütle hazırlanmış şekersiz kahve
ara
muz 100 kalori
akşam
lahana havuç domates salatalık içeren kocaman bir salata 100 kalori civarı
yanında 50 gr beyaz peynir 50 gr kaşar peyniri 300 kalori civarı

1200 kalori aldım daha yemek yemek yok

1 litre su içtim şimdilik

stepperda spor yapıcam 30 dk 300 kalori yakıyo gösteriyo ama aslını bilemicem

bugün sabah itibariyle kilo 58.00

ben akşam 2 dilim peynirli börek yedim.başka da bir şey yemiyeceğim.500 kalori almışımdır herhalde off.komşu getirdi bolca.eşim işe gitmeden (gece nöbetçi)hüplettik.

sabahta

çeyrek ekmek
1 yumurta
1 sivri biber
kibrit kutusu beyaz peynir
biraz kuşburnu reçeli ama evde yapılmış şekeri az.
2 bardak çay az şekerli

aralarda hiçbir şey yemedim bol spor yaptım aletlerle ve yürüyerek.

ama akşam 2 dilim peynirli börek yedim.

hani koç değerlendirmiyor.değerlendirirse sevinirim.

[1] Börek 1 PORSİYON 330
[2] Su Böreği (peynirli) 1 PORSİYON 900

çokmuş kalorisi çookkk... ama spor yapmışsın
bide form çayları ve bol su iç bence.. diyetini fazla etkilemesin

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. benim 15. günüm aynen devam ediorum arada kaçamaklar oluo tabiki... 10. gündeki kilomu yazmıştım en son bidaha yazamadım, pazar sabahı tartılıcam bakalım değişiklik olucakmı? gayet azimli gidiorum ama bu selülit belası rejim fln dinlemio deli edio... bütün motivasyonumuda altüst edio tabiki... devam eden arkadaşlarada kolay gelsn diorum tekrar tekrar, gerçekten zooor:)

yarın sabahta yemeği düşünüyordum yemeyim bari kocam yesin o şişsin.adam herşeyi yiyor sonra hafta da bir maçla hepsini yakıyor kolayca ya .bense kalori hesabı yapmaktan matematiğim gelişti.

eveeeettt ben geldiiimmm hemen listelere bakıyorum moralim çok kötü kızlar bu arada zayıflığımdan dolayı millet dem vurmakta yüzün çöktü çirkinleştin diyor annemle babam

iyi aksamlar arkadaslar kaç gündür evde yoktum ne rejim kaldı ne spor kaldı çarsambadan sonra baslıycam tekrardan ne güzel göbeğim hemen farketmişti ama evde olmadığım için hiç uyamadımmm

eveeeettt ben geldiiimmm hemen listelere bakıyorum moralim çok kötü kızlar bu arada zayıflığımdan dolayı millet dem vurmakta yüzün çöktü çirkinleştin diyor annemle babam

önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin canım benim :) pırtlayan göbeğimizi geniş kalçalarımızı yüz güzelliği kapatmıyo ki

canım listede yazmama rağmen kaloriyi de yazmışsın teşekkür ederim
ve seninde dediğin gibi ağır bir başlangıç olmuş yarın bitki çayı yanına da hafif bir kahvaltı ile boğazını rahatlatmanı tavsiye ederim
ama su az olmuş en az 2,5 litre iç bir de hastasın bol su içmen gerek buradan puan kırıyorum maalesef...
onun dışında puan kıracak pek bir şey bulamadım aralar tam spor da var kaşar çok olmuş gibi geldi sadece ama 1200 kaloride fazla değil o yüzden 9 puan verdim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…