- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
ben akşam 2 dilim peynirli börek yedim.başka da bir şey yemiyeceğim.500 kalori almışımdır herhalde off.komşu getirdi bolca.eşim işe gitmeden (gece nöbetçi)hüplettik.
sabahta
çeyrek ekmek
1 yumurta
1 sivri biber
kibrit kutusu beyaz peynir
biraz kuşburnu reçeli ama evde yapılmış şekeri az.
2 bardak çay az şekerli
aralarda hiçbir şey yemedim bol spor yaptım aletlerle ve yürüyerek.
ama akşam 2 dilim peynirli börek yedim.
hani koç değerlendirmiyor.değerlendirirse sevinirim.
önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin canım benim :) pırtlayan göbeğimizi geniş kalçalarımızı yüz güzelliği kapatmıyo ki
canım okuldaydım ve yeni girdim ondan dolayı
eveeet listeye gelelim ;
1] Ekmek 4 DİLİM 260.00
[2] yumurta 1 adet 80.00
[3] Biber 1 gr 0.22
[4] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.50
[5] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70.00
[6] Çay 2 ADET 10.00
[8] Su Böreği (peynirli) 1 PORSİYON 900.00
Toplam : 1332.72 kal.
gibi bir rakam çıkıyor ortaya börek mahvetmiş seni ama eğer su böreği değilse börek yazınca bir porsiyona 330 kalori çıkıyor
ama listeyi beğenmedim maalesef benim hatam da olan bir hatayı yapmışsın öğlen ile kahvaltı birleşmiş sanırım.... buradan iki puan gitti üzgünüm
aralar yok buradan da kırmak zorundayım bu şekilde akşam börek hüpletmezsin
su miktarını yazmamışsın onu değerlendiremiyorum maalesef.. buna göre 7 puan bugünlük
benimde başlamam lazım.160 boy 61 kiloyum((
canım bi kerem çeyrek ekmek taş çatlasın 2.5-3 dilim eder.
börek su böreği değildi ama pek de masum bir şeye benzemiyordu.
buna göre değerlendirir misin su miktarım en az 2 litreyi rahat bulur benim günlük içerim bol bol.
bazen ara öğün yemek canım istemiyor.yani yemedikçe yemiyorum ben ama ağzım değerse bu sefer daha da çok yemek istiyorum o ne olcak peki?
boyumuz aynı canım 53 olman dileğiylebenimde başlamam lazım.160 boy 61 kiloyum((
günü güne erteliyoruz hep zaten tüm gün masa başında otur oturr basenler foraa oldu :78:
o zaman ertelemeyelim şu an başlayalım saat sekiz oldu bırakın yemeği sadece su için
boyumuz aynı canım 53 olman dileğiyle
günü güne erteliyoruz hep zaten tüm gün masa başında otur oturr basenler foraa oldu :78:
farkli hatun kolay gelsin sana koçluk işinde bence hepimiz için çok yararlı olacak bu uygulama :)
bugün pek fena sayılmazdı benim için aslında. sabah yaklaşık 45 dk yürüyüş yaptım 15 dk da bisiklet çevirdim bu sırada da 1 şişe su bitirdim. yediklerime gelince:
sabah
1.5 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir
2 tane küçük yeşil zeytin
bir adet ufak domates
şekersiz çay
ara öğün
yapmadım :/ kahvaltı ve öğle yemeği arası ara öğün yapma alışkanlığım pek yok malesef ancak yarım şişe falan su içtim
öğlen
yağsız kaşarlı tost (2 adet tost ekmeği arasına da ince bir dilim kaşar)
1 tane ayran
1 bardak da su
ara öğün
1 adet kandil simidi
1 tane misbon
akşam
yarım kepçe mercimek çorbası (sadece tadımlık anneme ayıp olmasın diye)
2 kaşık mantar sote
2 kaşık pilav
3 bardak falan da su içtim sanırım
bakalım daha bir şey yememeyi umuyorum ancak bu yediklerimin kalorisini hesaplayamadım çünkü bi site vardı ama adını unuttum malesef :/ bayağı yararlı bi siteydi her şeyin miktarına göre kalorisini hesaplıyordu bilen varsa bana söyleyebilir mi acaba ? :85: bu arada 63 kilodan 56ya inmiş durumdayım yaklaşık 2 ay gibi bi sürede boyum da 1.69 civarında, hedefim 53.
valla canım hiç sorma.başlamam lazım artık sizin gazınızla :)))
yarın tam liste yaz tatlım ve kilo falan seni de aramıza alalım şu an kalori değerlendirmesi yapamıyorum çünkü maalesef umarım sözünü tutarsınsabah 10da hafıfı bır khwaltı yaptım, snrasında pek bişey yemedim ac olmadgmdan işyerınde yemege cıkmadım,4 dilim burcak bisküvi yedim su ve cay içtim,braz acıktım sanırım 8bckda yemk saatım salata ve ygrt yyebılırım sanırım :78:
yarın sabahda kalkıp yuruyuse cıkmayı plnlıyorum artık bakalım insallh bu sozumu hep ttarım :82:
iyi aksamlar arkadaslar kaç gündür evde yoktum ne rejim kaldı ne spor kaldı çarsambadan sonra baslıycam tekrardan ne güzel göbeğim hemen farketmişti ama evde olmadığım için hiç uyamadımmm
kııızz nerelerdesin seenn :)) kayboldun yoktun ortalıkta ??
tekrar başla tatlım hemenmekiklere ben devam ediyorum bugün 50 çektim hatta
yarın tam liste yaz tatlım ve kilo falan seni de aramıza alalım şu an kalori değerlendirmesi yapamıyorum çünkü maalesef umarım sözünü tutarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?