50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım okuldaydım ve yeni girdim ondan dolayı
eveeet listeye gelelim ;
1] Ekmek 4 DİLİM 260.00
[2] yumurta 1 adet 80.00
[3] Biber 1 gr 0.22
[4] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.50
[5] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70.00
[6] Çay 2 ADET 10.00
[8] Su Böreği (peynirli) 1 PORSİYON 900.00
Toplam : 1332.72 kal.
gibi bir rakam çıkıyor ortaya börek mahvetmiş seni ama eğer su böreği değilse börek yazınca bir porsiyona 330 kalori çıkıyor
ama listeyi beğenmedim maalesef benim hatam da olan bir hatayı yapmışsın öğlen ile kahvaltı birleşmiş sanırım.... buradan iki puan gitti üzgünüm
aralar yok buradan da kırmak zorundayım bu şekilde akşam börek hüpletmezsin
su miktarını yazmamışsın onu değerlendiremiyorum maalesef.. buna göre 7 puan bugünlük

önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin canım benim :) pırtlayan göbeğimizi geniş kalçalarımızı yüz güzelliği kapatmıyo ki

vallaha yaaa aynen öyle canım totomdan bir şey giyemiyorum o zamanda uyuz oluyorum yarın annemle aynı görüşte olmaz beni görenler umarım

canım bi kerem çeyrek ekmek taş çatlasın 2.5-3 dilim eder.
börek su böreği değildi ama pek de masum bir şeye benzemiyordu.
buna göre değerlendirir misin su miktarım en az 2 litreyi rahat bulur benim günlük içerim bol bol.
bazen ara öğün yemek canım istemiyor.yani yemedikçe yemiyorum ben ama ağzım değerse bu sefer daha da çok yemek istiyorum o ne olcak peki?

3 dilim dersek ve su böreği değilde normal börek yazarsak epey düşüyor canım 697.72 kal. oluyor
su miktarın gayet iyi
ama aralarda leblebi gibi kuru yemiş yiyebilirsin kalorisi az ara olmazsa bünyeye etkisi oluyor yavaşlıyor bünye bu yüzden ara öğün yapmak sağlık açısından ve kilo vermenin durmaması açısından gerekli bir şey aslında bir porsiyon elma ya da bir kase yoğurtta olabilir

farkli hatun kolay gelsin sana koçluk işinde bence hepimiz için çok yararlı olacak bu uygulama :)
bugün pek fena sayılmazdı benim için aslında. sabah yaklaşık 45 dk yürüyüş yaptım 15 dk da bisiklet çevirdim bu sırada da 1 şişe su bitirdim. yediklerime gelince:

sabah
1.5 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir
2 tane küçük yeşil zeytin
bir adet ufak domates
şekersiz çay

ara öğün
yapmadım :/ kahvaltı ve öğle yemeği arası ara öğün yapma alışkanlığım pek yok malesef ancak yarım şişe falan su içtim

öğlen
yağsız kaşarlı tost (2 adet tost ekmeği arasına da ince bir dilim kaşar)
1 tane ayran
1 bardak da su

ara öğün
1 adet kandil simidi
1 tane misbon

akşam
yarım kepçe mercimek çorbası (sadece tadımlık anneme ayıp olmasın diye )
2 kaşık mantar sote
2 kaşık pilav
3 bardak falan da su içtim sanırım

bakalım daha bir şey yememeyi umuyorum ancak bu yediklerimin kalorisini hesaplayamadım çünkü bi site vardı ama adını unuttum malesef :/ bayağı yararlı bi siteydi her şeyin miktarına göre kalorisini hesaplıyordu bilen varsa bana söyleyebilir mi acaba ? :85: bu arada 63 kilodan 56ya inmiş durumdayım yaklaşık 2 ay gibi bi sürede boyum da 1.69 civarında, hedefim 53.

Son düzenleme:
o zaman ertelemeyelim şu an başlayalım saat sekiz oldu bırakın yemeği sadece su için

sabah 10da hafıfı bır khwaltı yaptım, snrasında pek bişey yemedim ac olmadgmdan işyerınde yemege cıkmadım,4 dilim burcak bisküvi yedim su ve cay içtim,braz acıktım sanırım 8bckda yemk saatım salata ve ygrt yyebılırım sanırım :78:
yarın sabahda kalkıp yuruyuse cıkmayı plnlıyorum artık bakalım insallh bu sozumu hep ttarım :82:

ben biliyorum o siteyi kalori sepeti
bugünlük ben hesapladım sana

[11] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.50
[13] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.50
[14] Yeşil Zeytin 2 adet 14.00
[15] Domates 1 ADET 14.00
[16] Çay 1 ADET 5.00
[17] Kaşarlı Tost (yağsız) 1 ADET 267.00
[18] Ayran 1 ADET 92.00
[19] Kandil Simidi 1 ADET 80.00
[20] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135.00
[22] Mantar Sote 0.125 PORSİYON 12.25 (kaşık hesabı yazmıyordu bende böyle bir çözüm buldum)
[23] Pirinç Pilavı 0.125 PORSİYON 40.75
Toplam : 755.00 kal.

su miktarı az gibi olmuş 1.5 kadar sanırım onu 2 litreye tamamla hemen bence
sporda güzel canım bu arada
arayı akşam sonrasına getir derim meyve şeklinde
bu arada boyuna çok göre ideal kilon bu değil sanki 1.69 sun :26: ama sen kendini güzel hissediyorsan ve yüzden vermiyorsan tabi sorun yoktur
sadece sudan kırdım birde ilk ara öğün tek ara öğün olduğu için 8 şu an ikincisin şimdilik

valla canım hiç sorma.başlamam lazım artık sizin gazınızla :)))

ozaman yarın başlıyoruz ben yarın başlıyorum vallahi =) bıraz erken kalkmak zorunda olucama ama hadi bakalım brazda dıkkat ettıkmı ınsanın içide rahat oluyo.Ben yiyorum yiyorum kendimi suclu hissedyorum

yarın tam liste yaz tatlım ve kilo falan seni de aramıza alalım şu an kalori değerlendirmesi yapamıyorum çünkü maalesef umarım sözünü tutarsın

iyi aksamlar arkadaslar kaç gündür evde yoktum ne rejim kaldı ne spor kaldı çarsambadan sonra baslıycam tekrardan ne güzel göbeğim hemen farketmişti ama evde olmadığım için hiç uyamadımmm

kııızz nerelerdesin seenn :)) kayboldun yoktun ortalıkta ??
tekrar başla tatlım hemen mekiklere ben devam ediyorum bugün 50 çektim hatta

kııızz nerelerdesin seenn :)) kayboldun yoktun ortalıkta ??
tekrar başla tatlım hemen mekiklere ben devam ediyorum bugün 50 çektim hatta

canım benim bi kaç gündür annemlerle dışarıdaydık oğluma alışveriş yapmam gerekiyoduu bide pikniğe gittik doğal olarak dayanamadım mangala bozdum diyetiii çarşambadan sonra baslayabilirim ancakkk sen nasılsın bu arada geçmişide okuyamadım

yarın tam liste yaz tatlım ve kilo falan seni de aramıza alalım şu an kalori değerlendirmesi yapamıyorum çünkü maalesef umarım sözünü tutarsın

ozaman tamam yarın ilk işim tartıya çıkmak olucak ac karnına sonrada yürüyüş ve aletlerde spor yapıcam sonrada öglen işyerinde olucam,bişey yememekde sağlıklı değil gerçi ma bakalım sanki her yediğim yarıyormuş gibi oluyor
Yarın öğlenden sonra yazmaya baslıyacagım sızee :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…