kııızz nerelerdesin seenn :)) kayboldun yoktun ortalıkta ??
tekrar başla tatlım hemenmekiklere ben devam ediyorum bugün 50 çektim hatta
su miktarı az gibi olmuş 1.5 kadar sanırım onu 2 litreye tamamla hemen bence
sporda güzel canım bu arada
arayı akşam sonrasına getir derim meyve şeklinde
bu arada boyuna çok göre ideal kilon bu değil sanki 1.69 sun :26: ama sen kendini güzel hissediyorsan ve yüzden vermiyorsan tabi sorun yoktur
sadece sudan kırdım birde ilk ara öğün tek ara öğün olduğu için 8 şu an ikincisin şimdilik
bu arada maşallah mekik sayın çok güzel ama ben bastan başlayacağım için sayı olarak az olur 50 çeksem bayılır giderim herhalde şimdi
evet ağır olur günde 5-10 artırarak gittim sıkılaşmam gerek bacak hareketlerinde max. yapıyorum şu an her gün yapıyorumben şu an 52.9 tam bir 400 daha versem bırakacam halimden memnunum annemler al diyor sürekli ama isyan edecem yakında ama karın düz toto ve bacaklar olması gerektiği gibi
ozaman tamam yarın ilk işim tartıya çıkmak olucak ac karnınasonrada yürüyüş ve aletlerde spor yapıcam sonrada öglen işyerinde olucam,bişey yememekde sağlıklı değil gerçi ma bakalım sanki her yediğim yarıyormuş gibi oluyor
Yarın öğlenden sonra yazmaya baslıyacagım sızee :89:
evet ağır olur günde 5-10 artırarak gittim sıkılaşmam gerek bacak hareketlerinde max. yapıyorum şu an her gün yapıyorumben şu an 52.9 tam bir 400 daha versem bırakacam halimden memnunum annemler al diyor sürekli ama isyan edecem yakında ama karın düz toto ve bacaklar olması gerektiği gibi
tamamdır canım site için çok sağol dediklerini de dikkate alcam :) ya basen bölgem ile ilgili biraz sıkıntım var bi de 36-38 beden civarı olmak istiyorum o yüzden bu çabam
canım ben senin kiloan gelsem onada razıyım ben 55 yada 56 geliyorum
Hoşgeldin Efsun,biz de seni özledik,
Gerçi beni de özleyen vardır heralde ne zamandır girmiyorum topiğe...:26:
ozaman yarın başlıyoruz ben yarın başlıyorum vallahi =) bıraz erken kalkmak zorunda olucama ama hadi bakalım brazda dıkkat ettıkmı ınsanın içide rahat oluyo.Ben yiyorum yiyorum kendimi suclu hissedyorum
kızlar bugün malum haftanın ilk günü ben koçluğa talibim eğer sizde kabul ederseniz bu şekilde yapalım daha faydalı olur gibime geliyor eski sayfaları da inceledim biraz eksikliklerim olursa yardımcı olursunuz benden öneri sizde kabul ederseniz eğer bu şekilde devam edelimhaftada bir değişim şeklinde yaparız...
Koçluğun hayırlı olsun canımmmm, kolay gelsin biz sana destek oluruz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?