50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kııızz nerelerdesin seenn :)) kayboldun yoktun ortalıkta ??
tekrar başla tatlım hemen mekiklere ben devam ediyorum bugün 50 çektim hatta

bu arada maşallah mekik sayın çok güzel ama ben bastan başlayacağım için sayı olarak az olur 50 çeksem bayılır giderim herhalde şimdi

tamamdır canım site için çok sağol dediklerini de dikkate alcam :) ya basen bölgem ile ilgili biraz sıkıntım var bi de 36-38 beden civarı olmak istiyorum o yüzden bu çabam

bu arada maşallah mekik sayın çok güzel ama ben bastan başlayacağım için sayı olarak az olur 50 çeksem bayılır giderim herhalde şimdi

evet ağır olur günde 5-10 artırarak gittim sıkılaşmam gerek bacak hareketlerinde max. yapıyorum şu an her gün yapıyorum ben şu an 52.9 tam bir 400 daha versem bırakacam halimden memnunum annemler al diyor sürekli ama isyan edecem yakında ama karın düz toto ve bacaklar olması gerektiği gibi

ya mekik kesinlikle işe yarıyor evet.Çok güzel..

biz yarıyor sanıyoruz ama aslında kalorisi az şeyleri yesek eskiye göre daha çok miktarda bile yiyebiliriz hadi bakalım bekliyoruz yarına

canım ben senin kiloan gelsem onada razıyım ben 55 yada 56 geliyorum

tamamdır canım site için çok sağol dediklerini de dikkate alcam :) ya basen bölgem ile ilgili biraz sıkıntım var bi de 36-38 beden civarı olmak istiyorum o yüzden bu çabam

ah o basenler zaten yakıyor bizi bazen kesesim geliyor yanlardan bütün listeler bitsin bende benimkini diyecem ama benimki bugün pek iyi olmadı sanki bu arada saçımı toplama gibi hilelere gidecem yüz tombul gözüksün diye

eveeettt sıra bende
sabah
sütlaç bir porsiyon
ara yok
öğlen
milföy bir adet
bir salatalık
bir domates
ara nugget dondurma kalorisini bilmiyorum :/
akşam
2 porsiyon taze fasulye
bir porsiyon bulgur pilavı
ara:
13 erik

[1] Milföy 1 ADET 190.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Çay 2 ADET 10.00
[6] Etli Taze Fasulye 2 PORSİYON 500.00
[7] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291.00
[8] Sütlaç 1 ADET 334.00
[9] Erik 13 ADET 104.00
Toplam : 1454.00 kal.
3 litreye yakın su içtim.
30-45 dk yürüyüş,50 mekik ve basen hareketleri 15 dk bugün kaloriden de anlaşıldığı üzere pek parlak değildi...

Kızlar, günlük almamız gereken kalori miktarını hesaplayıp bunun altında kalmak doğru ama kaloriyi 'ne' yiyerek aldığımızda çok önemli...

Yağsız protein, glisemik indeksi düşük karbonhirattlar ve faydalı omega 3 içeren yağlardan almak gerekiyor kaloriyi... ayrıca metabolizmayı yavaşlatmamak için de bu saydıklarımı az ölçülerde ve sık sık tüketmek gerekiyor.

Yani 3 ana öğün, mutalaka yağsız protein içeren... 3 ara öğün, az miktarda. Mesela 6-7 tane badem ya da fındık, 2-3 tane ceviz, 1 kase yağsız yoğurt ya da süt, 1 porsiyon taze ya da kuru meyve gibi...

Hoşgeldin Efsun,biz de seni özledik,

Gerçi beni de özleyen vardır heralde ne zamandır girmiyorum topiğe...
:26:

Canım tekrar hoş geldinnnn, seni özleyen olmaz mı hiçççç. ay nasıl sevindim eskiler geri geliyor yuppppiiiiiiiiiii

ozaman yarın başlıyoruz ben yarın başlıyorum vallahi =) bıraz erken kalkmak zorunda olucama ama hadi bakalım brazda dıkkat ettıkmı ınsanın içide rahat oluyo.Ben yiyorum yiyorum kendimi suclu hissedyorum

tamam cnm bende yarın başlıorum.yaza süper giricez inşallah.hatta bu akşam başliim salata et yicem sadece.

Koçluğun hayırlı olsun canımmmm, kolay gelsin biz sana destek oluruz merak etme

teşekkürler ambitious
ben yavaş yavaş yerleştirmeye başlıyordum ta ki bugüne kadar bugün vasat ama halledecem umarım
ama kızlar şunu fark ettim ara öğün olunca tuvalete çıkmak daha kolay oluyor sindiriyorsun yani bariz şekilde

Eveeeet ambitious'un menüsü

Kalkar kalkmaz : Elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 2 çatal lor
Ara: 3 tane ceviz içi, 1 bardak yağsız süt
Öğle: yağsız tavuk göğüs ızgara ile yapılmış içine sos eklenmemiş tavuk dürüm (lavaşının yarısını yedim, içinde domates ve biber de vardı)
Ara: Yok malesef
Akşam: 3 tane yağsız (çiğköftelik kıymadan yapılmış) ızgara köfte, yarım dilim kızarmış tam buğday ekmeği ve bolca salata
Ara: 1 kase yağsız yoğurt

Sıvı tüketimi: yaklaşık 2 lt

Spor: 40 dakika tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…