50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalori hesabı ile başlıyorum
[1] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35.00
[2] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.50
[3] Çökelek (lor peyniri) 2 GRAM 1.62
[4] CEVİZ 3 adet 81.00
[6] Süt 0.125 LİTRE 85.00
[7] Tavuk Göğüs 100 GRAM 104.00
[8] Lavaş 0.5 ADET 50.00
[9] Izgara Köfte 0.5 PORSİYON 154.50
[10] Marul Salata 1.5 PORSİYON 139.50
[11] Yoğurt (yağsız) 80 GRAM 40.00
Toplam : 703.12 kal.
ve süper bir rakam bence
spor yapılmış su da tamam ama bir ara atlanmış ama akşam sonrası yapmışsın bence makbüldur
şeeeyy yaniii sanırım 10 veriyorum kitabına göre yapmışsın her şeyi

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum hepinizin kiloları yazdım defterime haftanın sonunda tekrar bakmak üzere duruyorlar yarına önemli bir gün beni bekliyor :18: dua edin gönlümden geçen gibi geçsin :18: öptüm sizi iyi geceleeerr yarına hazırlanmam gerek

Canım, dualarım seninle,Allah gönlündekini hayırlısıyla versin inşaallah

Teşekkürlerrrrrrrr :82:

Deme öyle kendineeeeeeeeee

En kısa zamanda hedefine ulaşırsın sen de umarım

inş canımda bende bu boğaz varken biraz zor ya ben aksam erken yiyince çok acıkıyorum tansiyonum ve kan şekerim düşüyo ve yemek yemeden düzelemiyorum o yüzden şimdilik bırakrım çarşamba günü alışveriş yapıcaz eşimle kendime göre yiyecek bişeyler alayımda öyle başlayayım diyorum

ay uyku tutmaz beni bugün sanırım bakımı yaptım cildime felan tırnaklar kaldı şimdi kıyafet zaten hazır sadece kolye ile şıklık yakaladım bir de zayıf olunca güzel gözüktü

özlemişim bu sayfayı hele koçumuzun olmasıyla tekrar bir heyecan bastı içimi teşekkürler koçum bunlar sanave yarın için bol şanslar diliyorum.

sanırım kalori yöntemine göre cevaplıyorsun ben de buna göre zayıflamayı denedim ama kalorileri tam da bilemiyordum bu sistem çok hoşuma gitti.. kilom değişiyo ya bu gün 57. 4 çıktı hedefim 50 olmak

bugünki yediklerim

ılık ballı limonlu su
1,5 dilim ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 tatlı kaşığı nutella
2 adet yulaflı bisküvi
1 büyük enginar dolması
yarım kase yoğurt
domates ,salatalık, yeşillik
yarım muz, 1 dilim kavun
1 bardak yarım yağlı süt ( vaaoovv ne çok yemişim)

1,5 litre su
spor yok

aaayyy teşekkür ederim evet kalori saymak daha iyi gibi ne yediğimizi bilelim diye hesapta yapıyorum

[1] Ekmek 1.5 DİLİM 97.50
[2] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
[3] Nutella 5 GRAM 27.00
[4] Yulaflı Bisküvi 6 GRAM 28.92
[5] zeytinyağlı enginar 1 porsiyon 170.00
[6] Yoğurt (yağsız) 85 GRAM 42.50
[7] Domates 1 ADET 14.00
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[9] Muz 0.5 ADET 50.00
[10] Kavun 4 gr 1.32
[11] Süt 0.125 LİTRE 85.00
Toplam : 552.24 kal.

bazıları gr'lıydı tahmini yazdım bende sonuç bu çıktı
menü olarak yazmamışsın ara var mı bilemiyorum şu an yarın ki menüde yazarsın umarım
su 2 litreye çıkarmya çalış canım içtikçe susaman artıyor zaten benim 3'e yakındı devam ediyorum hala
spor neden yok ama olsa daha iyi olur bence bundan sonra
puanlama yapamıyorum yarın menü şeklinde olursa puanlama da yapacağım ama kalori olarak iyisin bence

selaaaammmm, seni görmek ne güzel

Sagol tatlim
Nasilsiniz ? Ne var ne yok ? Kilolar ne durumda ?

Günaydın herkese,
Koçum ben birkaç gün menü yazmıcam yaa,canım sıkkın regl yaklaşıyo,Tefo da öldü zaten sırf abur
cubur yiyesim var...

Günaydin azulcum, anaa öldü mü Tefo ? Ne zamandir bakmadim Dayinin dizisine, dayi yasiyo mu bari ?

günaydın kızlaaarr nasılsınız :))) aaa koç mu var bu hafta süpeeerr
koçum ben bu haftaya 64 kg ile başladım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…