50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi şi sormak istiyorum
kimisi sabah elmalı ballı su içiyor kimisi limonlu ılık su
bunlar ne işe yarıyor bilinçli olan biri beni bilinçlendirsin lütfen:44:

elma sirkeli ballı su canım sindirim sisteminin harekete geçirir sirke tokluk ve yağ yakımında etkiliyken bal bağırsaklarını çalıştırır
limonlu suya gelince limonun da yağ yaktığı söyleniyor ama ben denemedim ilkini denedim ve işe yarıyor bu zaten eski bir osmanlı tarifi

bi şi sormak istiyorum
kimisi sabah elmalı ballı su içiyor kimisi limonlu ılık su
bunlar ne işe yarıyor bilinçli olan biri beni bilinçlendirsin lütfen:44:

Elma sirkesinin çok faydalı olduğunu, kilo kaybında da işe yaradığını duydum. Bal da mideye zarar vermemesi için ilave ediliyor. Ben de içiyorum işte her sabah

Ambitious'un bugünki menüsü:

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su 5 CAL
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 kk light beyaz peynir 100 CAL
Ara: 6 tane fındık, 1 bardak süt 100 CAL
Öğle: 1 porsiyon haşlanmış sebze (brokoli karnabahar, havuç, taze fasulye), haşlanmış tavuk göğsü, 3 yk haşlanmış kepekli pirinç, salata 450 CAL
Ara: Yok
Akşam: 1 kase sebze çorbası, yarım dilim kızarmış tam buğday ekmeği, ızgara yağsız bonfile, bol salata 350 CAL
Ara: 1 kase yağsız yoğurt 75 CAL

TOPLAM: 1080 CAL (yaklaşık)

Su: 2 lt civarı

Spor: 40 dakika kardiyo (30 dk 5,5 km/h %15 eğim yürüyüş, 10 dakika stepper)

Fena değil kendime alkışşşşşşşş

Son düzenleme:

aynı sorun bende de vaarr istediğim kıvama gelmiyor bir türlü taş gibi olamadım gitti

öğleni az buldum biraz miktar olarak ama kalorileri güzel ona baktım
beğendim canım ama ilk ara sanki yok gibiii olmuş bir de suyu 2,5 olmaya çalışmalısın 2 den 2 buçuğa bugün 8 o yüzden sana da ve sende çok çeşit yerleştir az kalorili ama çok besin

ay sende tam yazmışsın kalorileri bana yardımcı oluyorsunuz böyle sana da hediyem vaaarr

canım gene süpersin bugün
suyu 2,5 yap sana 10 verecem şimdilik 9 ama sen yaparsın bence

kızlar baktım da çoğunuz bekarsınız ya.ama evli olarak diyet yapmak ,az yemek çok zor oluyor ya.çünkü insan yemek yapmak zorunda ve yaptığı yemekten yemek istiyor benim eşim olmasa yemek yapmasam light ürünlerle mutlu mesut yaşarım ama şimdi olmuyor işte

bu arada ambitionus kıııızzz duan işe yaradı sanırım çok güzel bir geçirdim güldüm baya ilk defa ve rahattım umarım beklediğim gibi olur :98:

Arkadaşlar merhaba..Aylardır dıkkat etmeme ragmen 2 kılo fazlalıgımı veremıyorum..
En sonunda annemı aradım anlattım durumu..Dahiliyeye gıt ve kan testı yaptır dedı..Bugun gıttım ve
şok oldum :S sonucları yarın alıcam ama doktor dedı kı kandaki degerlere gore yedıgınız urunler kalorısız bıle olsa bı etkı yaratmayabılır dedı..yarın sonuclara gore degerlendırırz dedı..

Ben de sanıyordum ne kadar az yesem o kadar cabuk zayıflarım dıye..Ama ınsanın kan degerlerıne baktırdıktan sonra bellı olurmus ... yenmesı gerekn ve metabolızmayı hızlandıran sebzeler ve dıger yıyecek grupları kişiye gore hep farklıymıs:S

Son düzenleme:

aaaayyyy güldürdün beni yaaaa kız ürünlerle değil eşine kendine beğendirerek mutlu mesut yaşamayı düşün hedefe hızla ulaşırsın yazın bende çektim onu ama 3 ay ben yaptım evde ve yaptığımı yemedim az yedim daha doğrusu suya koşuyordum acıktıkça ya da sakız çiğniyordum sonra kendime kızıyordum anında iştah gidiyordu

tatlım kendim için hesaplıyorum nasılsa kopyala yapıştır başka bişey yok
su içiyorum şimdi 2,5 lt olmuştur

zayıflama kürlerinde okudum araştırdım gün içersinde içilen karbonatlı su kilo verdiriyormuş 3 -4 gündür su niyetine içiyorum

hmmm canım iyice araştır derim ben çünkü karbonatı dişime denedim ben ve diş etlerim mahvolmuştu aynı etki mideye olmasın sonra orada yaznlar vardır zaten kullananlardan oku hepsini tek tek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…