selam kızlar hadi zayıflayalım hihoyyyt
bugun sabah kahvaltısında yagsız kepek ekmekten 1 dılım kasarlı tost ve bıtkı cayı ıctım
9da ıhlamur içtim
1.15 te ıhlmur içtim ve 3 adet kepeklı burcak 1 tane de pikolata yedim
4.15 te 1 adet bisküvi daha yedim
5te bir tabak çorba bir kaşık pilav ve bir kaşık nohut yemegı yedım
6.15 te yarım kırmızı elma yedım ve bitki çayımdan içtim
8.30 itibariyle tarçınlı sahlepimi içip günümü kapattım
1.50 boyundayım ve 58 kiloyum 50 kılo olmak ıstıyorum :Saruboceq:
sizce bugunku listem nasıl olmus yapmam ve yapmamam gereken şeyler var mı :uhm:
kızlar size bişi sormak istiyorumm
yemegimi 5-5,30 gibi yedim. gerçi geç yesem de değişmiyo saat 9,30-10dan snra çokk acıkıyorum yaa napmamı önerirsiniz??
bişi yemiyim diye 1 muz yedim. kesmedi yarım paket eti formun o kuru tahta gbi bisküvisnden yedm. 1bardak da süt içtm. daha napym yaa hala ekmek arası bişi yiyesm var doymuyorumm kilomda 58-59 3-4 kilo versem ii olr die dkkat etmeye çlşyorum am zorluyo bnii
yapacak birsey yok, mantiyi az miktar olarak yiyeceksin, ama kendine hakim olmalisin :)
manti yenilmez mi yaa :) yarin aksamki ögünde karbonhidrati az tutarsan gönül rahatligiyla yiyebilirsin.
kızlar baktım da çoğunuz bekarsınız ya.ama evli olarak diyet yapmak ,az yemek çok zor oluyor ya.çünkü insan yemek yapmak zorunda ve yaptığı yemekten yemek istiyor benim eşim olmasa yemek yapmasam light ürünlerle mutlu mesut yaşarım ama şimdi olmuyor işte
yine dünden başlayalım bakalımm...
sabah
aynı menü iki dilim çavdar ekmeği,arasına domates peynir
bir bardak light süt
ara
bir fincan yeşil çay
2 adet ceviz 2 adet kuru kayısı
öğlen
kıymalı ıspanak vardı yemekhanede ondan aldım, salata, 5 adet parmak börek(biliyorum ama gözüm kalacaktı akşam spor yapacam nasılsa diye yedim)
ara
ne yedim hatırlayamıyorum ama bol su tükettim dün yememiş olabilirim:)
saat 17.00'te bir adet sokak simidi ve ayran.
akşam 19.00'da başlayan trambolin dersi, saat 20.00'de istasyon dersi vardı tempolu bir ders:)
sonra çıktım eve gittim işte, eve gidince de aklım dolapta ki kuru patlıcan dolmasında kalsa da ben bir çay bardağı light sütümü içip uyudum :)
bugün sprum yok eve gidip dinleceneceğim.
diyet menümü de hiiç ama hiiiç bozmadım :) ama akşam babaannemler gelecek ve annem nefis mantsından yapacak. bilemiyorum ne yapcağımm(
Kızlar merhaba ve sayın koçumuz..
Bugünde yoğunluktan pek yazamadım,koçum bgün sanırım biraz daha çeşitli bir kahvaltı yaptım.Sadece special k yemedim enazından.
Kahvaltı
2bardak su
Küçük dilim çavdar ekmeği
2 bardak açık şekersiz çay (3yıldır şeker kullanmıyorum zaten çayıma)
2 kibrit kutusu peynir
domates, salatalık,zeytin
öğlen4 5 kaşık çorba
küçük bir ızgara tavuk
yoğurt
ara öğün
yarım specıal bar
şuana kadar da 7 bardak su
sabah şiddetli yağmurdan dolayı spora cıkamadım ama uyanınca evdeki merdivenleri in cık yaptım 10 kez 15 kez de mekık cektım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?