50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında herşey az yemek ve spordan geçiyor ye ye sonra bilmemneli su zayıflatıyomuş ...
ben yediklerimi bugün hiç yazmıyim en iyisi

kızlar size bişi sormak istiyorumm
yemegimi 5-5,30 gibi yedim. gerçi geç yesem de değişmiyo saat 9,30-10dan snra çokk acıkıyorum yaa napmamı önerirsiniz??
bişi yemiyim diye 1 muz yedim. kesmedi yarım paket eti formun o kuru tahta gbi bisküvisnden yedm. 1bardak da süt içtm. daha napym yaa hala ekmek arası bişi yiyesm var doymuyorumm kilomda 58-59 3-4 kilo versem ii olr die dkkat etmeye çlşyorum am zorluyo bnii

arkadaşlar konuyla biraz alakasız olucak ama birşey sormak istiyorum.sizce diyet yapmayan bir bayanın günlük kalori ihtiyacı ne kadardır?ben haftaiçi diyet yapıyorum,h.sonları normal besleniyorum.kimi sitede 2000 diyor kimisinde 1600 diyor kafam karıştı..buarada 25 yaşındayım,1.67 boy,kilomada 57 diyelim hadi

kızlar sanırım liste gelemyecek gibi sizden ben uyuyacam uykum var demiştim zaten
spordan sonra iyice yorgunluk çöktü eğer gelirse sabah girdiğimde bakıp değerlendiririm artık seviyorum sizi

hergün sabah öğle ve akşam yemeklerden yarım saat önce elma sirkesi bal ve karanfil karışımı acayip tok tutuyor

slm herkesee :))
bugün birazcık fire verdim ama günlük kalori limitimi geçmicem akşam yemeğimle oranlıycam bol su içtim bugün şimdilik 2 lt buldu
sporda yapıcam inş
bozmicam rejimi bozmicaaammmm

ben öyle zamanlarda meyveli sakız çiğniyorum yanıma da suyumu alıyorum bolca su içip şişiriyorum kendimi
ekmek arası yesen bile rejim psikolojisiyle göz doymuyo zaten
sabretcez birazcık güzel olcak ama sonunda yaza fıstık gibi gircez

yine dünden başlayalım bakalımm...

sabah

aynı menü iki dilim çavdar ekmeği,arasına domates peynir
bir bardak light süt

ara

bir fincan yeşil çay
2 adet ceviz 2 adet kuru kayısı

öğlen

kıymalı ıspanak vardı yemekhanede ondan aldım, salata, 5 adet parmak börek(biliyorum ama gözüm kalacaktı akşam spor yapacam nasılsa diye yedim )

ara

ne yedim hatırlayamıyorum ama bol su tükettim dün yememiş olabilirim:)

saat 17.00'te bir adet sokak simidi ve ayran.
akşam 19.00'da başlayan trambolin dersi, saat 20.00'de istasyon dersi vardı tempolu bir ders:)
sonra çıktım eve gittim işte, eve gidince de aklım dolapta ki kuru patlıcan dolmasında kalsa da ben bir çay bardağı light sütümü içip uyudum :)

bugün sprum yok eve gidip dinleceneceğim.
diyet menümü de hiiç ama hiiiç bozmadım :) ama akşam babaannemler gelecek ve annem nefis mantsından yapacak. bilemiyorum ne yapcağımm (

Kızlar merhaba ve sayın koçumuz..
Bugünde yoğunluktan pek yazamadım,koçum bgün sanırım biraz daha çeşitli bir kahvaltı yaptım.Sadece special k yemedim enazından.
Kahvaltı
2bardak su
Küçük dilim çavdar ekmeği
2 bardak açık şekersiz çay (3yıldır şeker kullanmıyorum zaten çayıma)
2 kibrit kutusu peynir
domates, salatalık,zeytin
öğlen4 5 kaşık çorba
küçük bir ızgara tavuk
yoğurt
ara öğün
yarım specıal bar
şuana kadar da 7 bardak su
sabah şiddetli yağmurdan dolayı spora cıkamadım ama uyanınca evdeki merdivenleri in cık yaptım 10 kez 15 kez de mekık cektım.

merhaba ,
kahvaltı
1 dilim su böreği
1 küçük kurabiye
2dilim üçgen beyaz peynir
2-3 dilim domates salatalık
çay
dişarıdaydım arada bir şey yemedim
akşam 18:00 de
1 porsiyon yayla çorbası
2kaşık zeytinyağlı pırasa
1porsiyon bezelye
1 porsiyon acılı bulgur pilavı
ayran
1.5 lt su
sonrada 1 elma yerim
yarım saat yürüdüm

listeler gelmiş :) saat sekiz olduğuna göre kimse bişiy yemez sanırım bu saatten sonra bakalım listelere

iyi akşamlar herkesee koçum sana da kolay gelsin :) bugün benim için pek iyi geçmedi hem kalori açısından hem de alışverişe gittim 38 beden pantolonun içine sığdım ama öyle rahatça hop diye de giremedim malesef üzdü bu beni çünkü 6.5 kilo verdim en azından daha rahat girebilmeyi umardım sporumu da yapamadım ama yaklaşık 3 saat falan alışveriş yaptım yürüdüğüm yol ettiğim hareket falan spor yerine geçmiştir diye düşünüyorum

sabah
Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61.00
Yeşil Zeytin 2 adet 14.00
Salam 1 DİLİM 29.00
çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1.00
Domates 0.5 ADET 7.00
Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.50

ara öğün
yine yook

öğlen
allahım tam bir felakettim
Izgara tavuklu sandviç 1 ADET 401.00
6 7 tane de patates kızartması yedim ama ufacıktı arkadaşımdan tırtıkladım o da 50 kalori falan eder diye düşünüyorum

ara öğün
Sıcak Çikolata 1 ADET 184.00

akşam
Zeytinyağlı Ispanak 0.5 PORSİYON 106.00
Domates Soslu Makarna 0.5 porsiyon 166.00
Toplam : 1083.50 kal. +50 eklemeyi unutmusum patatesten dolayı, etti mi 1133.50 :85: :85:

su olayına gelince, şu ana kadar 2 litre suyumu içtim. yatana kadar da 2.5 litre olur mutlaka :) bi de şu vücudumu sıkılaştırmak için ne yapabilirim ya tamam spor yapıyorum zaten elimden geldiğince ama olmuyo istediğim gibi

Son düzenleme:

[1] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
[4] pınar light süt 1 100 ml 35.00
[5] CEVİZ 2 adet 54.00
[6] Kuru kayısı 2 adet 36.00
[7] Kıymalı Ispanak 1 PORSİYON 276.00
[8] Börek 1 PORSİYON 330.00
[9] Simit 1 ADET 275.00
[10] Ayran 1 ADET 92.00
Toplam : 1247.00 kal.

canım senden ricam diğer arkadaşlar gibi kalori sepetinden kendin hesaplaman bundan sonra böyle bazı kısımlar tahmini rakam yazıyorum mesela peynirle domatesi öyle yaptım yanlış sonuç olmasın

dün için eksik yok aralar tam ama bugünde spor yok düne tam puan bugüne ise sekiz verdim o yüzden ve sporun çok iyi gözüküyor her gün devam edersin umarım

bgir liste de benden hocam değerlendirsin :)
aç karnına elma sirkeli ballı su

sabah:küçük bir kase spiceal-k light süt eşliğinde

ara:1 havuç

öğlen:100 gr kıyma 1 yumurtayla yapılmış yemek yağ koymadım 2 dilim ekmekle yedim

ara :1 adet pikolata

akşam:3 adet eti form bisküvi 2 adet şekersiz limonlu çay

spor yaptım 2lt su içtim

daha da bir şey yemeyi düşünmüyorum tok da hissediyorum kendimi en fazla bir elma yerim.
değerlendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle selamlar kolay gelsin :))
1 ay önce 60 kiloydum şimdi sanırım 58 yada 57 yim
diyet yapan kadınlara bende katılmış oldum :))
bugün yediklerim
Special K sütle
öğlen altın çilek çay içtim
öğleden sonra normal çay ve azcık patates kızartması sanırım 7 dilim felandı küçük şeritler halindeydi bi cafede yedim
akşam yemeği olarak ise formun bisküvisinin yarısını bitirdim :)))
ve bol bol su içtim
ben bugün bunları yedim işte
sizce nasıl iyimi diyetin ilk günü için?
beni dinlediğiniz için saygılar hürmetler

Son düzenleme:

evet çeşit artmış sevindim canım gözlemlersin zaten tek çeşit beslenirsen kabızlık kesin oluyor ama çeşit ne kadar çok olursa bağırsaklar da o kadar düzenli çalışıyor

Kaloricetveli Miktar Kalori
[1] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55.00
[2] Çay 2 ADET 10.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[6] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135.00
[7] Izgara Tavuk Baget 1 ADET 33.00
[8] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[9] Kellogg's Special K-Bar Çikolatalı 0.5 adet 44.00
Toplam : 425.10 kal

ve liste eksik onu fark ettim akşam yok ya da yenmemiş...
7 bardak 1,5 falan eder bir gitti...
akşam yok oradan da bir gitti...
sabahla öğlen arası da yok bir de oradan gitti en azından akşam sonrası olabilir ama akşam yok... canım beğenmedim bugünü hiç evet çeşit artmış ona sevindim ama, aması da saydıklarım 7 veriyorum bugünlük çeşit falan artmış daha sisteme oturtuğ tam puan alıcağın günlerde bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…