50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Koçum öncelikle kolay gelsinnnnn

veeee ambitious'un bugünkü menüsü işte:

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su 5
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, lor 115
Ara: 4 tane badem 40
Öğle: haşlanmış tavuk göğsü, haşlanmış kepekli pirinç, salata, 2 çatal ıspanak 400
Ara: capuccino 40
Akşam: somon ızgara, salata, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 300
Ara: yağsız ve sakkarozsuz meyveli yoğurt 100

Toplam kalori:1000 cal

Su: 2 lt. civarı

Spor: 30 dakika treadmilde 5,5 km/h %15 eğimde yürüyüş

bir yandan komik aslında herkes yediğinin içtiğinin hesabını veriyor burada
normalde biri çok yedin dese bozuluruz ama

1] Su Böreği (peynirli) 0.175 PORSİYON 157.50
[2] Kurabiye 40 GRAM 174.80
[3] la vache quirit üçgen peynir 2 adet 80.00
[4] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115.00
[6] Zeytinyağlı Pırasa 0.125 PORSİYON 28.13
[7] Kıymalı Bezelye 1 PORSİYON 298.00
[8] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291.00
[9] Ayran 1 ADET 92.00
[10] Elma 1 ADET 60.00
Toplam : 1296.43 kal.

(kalori sepeti )

canım öğlen yok aralar yok akşam sonrası hariç
akşamda baya yüklenmişsin büyük ihtimalle çok aç kalman sebep olmuştur
sana da verecem maalesef spor da eğer göbekte ise mekik basende ise sorun basen hareketleri eklemeni tavsiye ederim

1] Su Böreği (peynirli) 0.175 PORSİYON 157.50
[2] Kurabiye 40 GRAM 174.80
[3] la vache quirit üçgen peynir 2 adet 80.00
[4] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115.00
[6] Zeytinyağlı Pırasa 0.125 PORSİYON 28.13
[7] Kıymalı Bezelye 1 PORSİYON 298.00
[8] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291.00
[9] Ayran 1 ADET 92.00
[10] Elma 1 ADET 60.00
Toplam : 1296.43 kal.

(kalori sepeti )

canım öğlen yok aralar yok akşam sonrası hariç
akşamda baya yüklenmişsin büyük ihtimalle çok aç kalman sebep olmuştur
sana da verecem maalesef spor da eğer göbekte ise mekik basende ise sorun basen hareketleri eklemeni tavsiye ederim

canım felaket değilsin ama ara akşam sonrası olaydı kırmayacaktım bir puan bu sefer maalesef gitti...
spor da olmadığı için 8 veriyorum bende alışveriş yaptım ve maalesf yorgunum ama canım ayakta beklemekten başka bir şey değil yaptığımız umduğumuz olmuyor maalesef yani kalori gitmiyor spor gibi

su miktarın da beğendiiiimm
ayrıca sıkılaşmak işine gelince yeşil çay etkiliyor bence yardımcı oluyor tartı yerine bedende küçülüyorum en yeşil çay ile mesela

(kalori sepeti )

Kaloricetveli Miktar Kalori
[1] ülker kellog's special k 30 gr. + 125 ml yağsız süt 1 porsiyon 172.00
[2] havuç 1 adet 26.00
[3] Dana Kıyma (yağsız) 100 GRAM 100.00
[4] yumurta 1 adet 80.00
[5] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[6] Piko 1 PAKET 107.00
[7] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 84.00
Toplam : 699.00 kal.

listeyi beğendim ama akşam çok hafif olmuş biraz daha dağılım iyi olursa güzel olur bence 9

bütün fazlalık göbekte zaten arkadaşım yatmadan önce 50 mekik 50de bacakları karına çekerek yapılan hareketi yapıcam

canım hoşgeldin bugünlük değerlendiremiyorum miktarlar tam yok ama açıkçası sağlıksız olmuş bu liste bence aralar yok ve akşam için formun bisküvisinin tamı bile az iken sen yarısını yemişsin kilo verip hemen almayı yaşadım moral bozucu senin de yaşamanı istemem ve ben kullandığım sağlık problemlerinden dolayı ilaçlardan çok alıp verdim vucütta çatlaklar oluyor ve o eski sıkılığı yapısı şekli bozuluyor sonra benim elimden bir şey gelmediği için mecburen verdim ve mecburen aldım sonuç çatlaklar selülitler oldu vereceğim ben neden olsun diyeceksindir ama bu seferde hızlı verince yüz çöker yüzdeki yağda eridiği için
bir de hızlı vermekten dolayı vucüt sıkılaşmaz sen zayıfda olsan tartıda istediğin taş gibi görüntü olmaz
senin aracılığınla yeni katılanlara da bilgilendirme yapmak istedim kızma o yüzden herkese sözüm
yarın tam liste ile burada bekliyorum seni

kız sen hala duaya devam mı ediyon ne iyi gidiyor bu aralar herşey

bakalım listeye hemen
kıracak yer gene yok ki 10 canım süpersin kaloride ideal sporda var aralarda tam su da 2,5 yaparsın gene şimdiden 10 verdim o yüzden

bir yandan komik aslında herkes yediğinin içtiğinin hesabını veriyor burada
normalde biri çok yedin dese bozuluruz ama

vallaha derdimizden anlıyoruz sanırım ondan ama bizimkiler yakında zorla boğazıma yemek tıkacaklar yüzün çöktü diye diye sinir ediyorlar beni ama bence de çökmüş spor ile sıkılaşmaya ağırlık verip şu an kilomu sabitlemeye çalışıyordum zaten onda çabalıyorum

ebucum sen başlangıç kilonu yazmamışsın eskilerde vardı da ben mi görmedim die baktım ama bulamadım görünce yazarsan hafta sonunda ne kadar fark ettik onu liste haline getirecektim puanlama ve 1. şeklinde...

bende guatırım ve troit bezimin az çalışması ve kullandığım ilaçlardan dolayı çabuk kilo verip alıyorum sıkıldım artık ama yinede heves ettim bir kere normalde zaten fazla yemiyorum ama baktım olacak gibi değil bende bugün hepsini en aşağı indirgedim...teşekürler

ohhhh ne güzel herşeyler iyi iyi gidiyor, devamı da iyi olur inşalllaaahhhhhh

Puan için teşekküüürrrrr

olan sonra bize oluyor canım sen sporu yüksek tut elden geldiğince ve doktorunun da bilgisi olsun bence benimkinin var mesela sorun yaşamak istemiyorum ve sağlık sorunu yaratmayan şeyleri araştırıp deniyorum diyetisyene gitmedim çünkü ben kimse sorun yaşamadıysa bende deniyorum ve sonuç alıyorum sağlığımı bozmadım şükür bozmam da umarım...

bir arkadaşımın da kilo almak sorunu alamıyor doktora k,lo almak için gitti ilaç kullandı ama iyice taktığı için aşırı yemeye başladı ve sonuç mide de asit çoğalması midesini delecekmiş artık zorladığı için mideyi yemekte zarar veriyor yani...

umarım yeni başlayanlardan hiç biri sorun yaşamaz en ufak bile..

slm herkesee :))
bugün okula yiyecek götürmeyi unutmuşum hep hazır şeyler yemek zorunda kaldım

aç karnına yeşil çay
kahvaltı
2-3 dilim civarı ekmek arasına domates peynir
ara
iki tane ikram bisküvi
öğle
simit
kahve
ara
1 dilim kaşar
akşm
karışık salata
soda
light ton balığı
ara
1 un kurabiyesi

[1] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[2] Kars kaşarı 20 GRAM 83
[3] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[4] Ekmek 3 DİLİM 195
[5] Domates 1 ADET 14
[6] ülker ikram cevizli kremalı 2 adet 82.6
[7] Simit 1 ADET 275
[8] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[9] Light Ton balığı (konserve) 8 10 gr 89.6
[10] un kurabiyesi 1 adet 65
Toplam : 1055.2 kal.

bugün ipin ucunu kaçırdım biraz ama geçmemişim kalori sınırımı çok fazla
spor yaptım stepperda 300 kalori yakmış görünüyorum ne kadar doğru bilemicemde
2,5-3 litreye yakın su içtim bugün bide bol yeşil çay içtim
fena bi gün sayılmaz aslında

Son düzenleme:
ayyy evett cnmm suyla şişrym bari bende kendmii
bugnde elma sirkesi aldım başlıcam şimdii tok tutuyo diyenelrde var hem iyi olur belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…