ayyy evett cnmm suyla şişrym bari bende kendmii
bugnde elma sirkesi aldım başlıcam şimdii tok tutuyo diyenelrde var hem iyi olur belkii
ayyy evett cnmm suyla şişrym bari bende kendmii
bugnde elma sirkesi aldım başlıcam şimdii tok tutuyo diyenelrde var hem iyi olur belkii
Kızlar benden bir tavsiye.. Ödemim var, veya kabızlık sorunu yaşıyorum diyorsanız alın Doğadan'ın form çayını (kayısılı veya limonlu) bir kupanın içine 2 poşet koyun ve demlenince için max 6 saat içinde hiçbir probleminiz kalmayacak... Bu dediğim çok sıkıntısı olan için, dilerseniz önce 1 poşet sabah 1 poşet akşam içerek deneyin bir ilk, 2 poşetin bünyenizi alt üst etme ihtimali de var...
yapacak birsey yok, mantiyi az miktar olarak yiyeceksin, ama kendine hakim olmalisin :)
manti yenilmez mi yaa :) yarin aksamki ögünde karbonhidrati az tutarsan gönül rahatligiyla yiyebilirsin.
Süt icin arkadaslar, o tok tutar bi süre..
Günaydin bu arada
Kızlar benden bir tavsiye.. Ödemim var, veya kabızlık sorunu yaşıyorum diyorsanız alın Doğadan'ın form çayını (kayısılı veya limonlu) bir kupanın içine 2 poşet koyun ve demlenince için max 6 saat içinde hiçbir probleminiz kalmayacak... Bu dediğim çok sıkıntısı olan için, dilerseniz önce 1 poşet sabah 1 poşet akşam içerek deneyin bir ilk, 2 poşetin bünyenizi alt üst etme ihtimali de var...
eveeet dün akşam mantımı yedim. abartmadan bir tabak . tabağıda öyle tepele doldurtmadım. çok şişkinlik , hazımsızlıkta yapmadı yani:)
...
artık hırs mı disiplin mi bilmiyorum çok kaçırmamaya nefsime hakim olmaya çalışıyorum.çok abartmıyorum zaten normalde de çok pis boğazlılığım yoktur,karıştırıp yemem ama sporum felan ziyan olsun emeğim boşa harcansın istemiyorum.
boyum da 1.67 çok labul labul durmuyorum ama geleceğe yatırım için vaktim de varken bu yıllarımı kendime harcamak istiyorum.
insanlara çok enetrasan bir dönem herkes kilo aldın,çok kilo aldın ,iri duruyorsun diyorlardı. şimdi diyetisyene gittim kendime dikkat ediyorum ne gerek var sen boylusun zayıfsın diyorlar:))) eee!! dedim karar verin ama :)))
neyse içimi döktmü biraz sonuç olarak çok kafama takmamakla birlikte,boydan da kurtardığımdan sorun etmiyorum. sadece yaşım 23 daha gencım alt yapımı hazıırlıyım kas oranımı arttırayım,daha dinç daha dirençli ve daha sağlıklı olmak adına çabalıyorum işteeee :)))
Günaydın canımmmmm
bu sabah 57.2 çıktım
gözlerime inanamadım haftaya artık 56yı görmek istiyorumay inşallah ya kurtulsam şu kilolardan
ama artık pantolonlarım iyice bol gelmeye başladı insanlar zayıfladığımı farketmeye başladılar
ben bu gazla sporumuda yaparım ohhh
Kilolar inmeye basladi mi yüklen... Mevsim de bu konuda cok etkili bence, bu firsati iyi degerlendirmeliyiz...
aynen yaa durur muyum hiç bozarmıyım rejimimi
mevsimden heralde artık daha hafif şeylere yöneliyorum domates salatalık falan moralim iyi olunca sporumuda aksatmıyorum bolda su içinceeee gitsin kilolar
Nasilsin tatlim ??
merhaba kızlar.ya bu aralar giremedim buraya affedin.hiç bir şeye yetişemiyorum bir yoğunluktur gidiyor yani.her akşam iki saatlik yürüyüş yapıyorum mutlaka.en azından birileri gidip gelmeyecekse:) mesela bugün ve yarın yapamıcam bu gün misafirim var yarın ben bir yere dinletiye gidicem hafta sonu da yoğunum.hangi ara ne yaparım bilemedim.özledim sizlerle yazışmayı ya.
EFSUUUN seni gördüm yazmışın bişiler.sen de yoktun uzun zamandır napıyon.
AMBİTİOUS sen napıyon bacım buranın demirbaş müdavimi:)) sen de olmasan burada pek bi sessiz kalıyordu.
Ama maşallah yeni arkadaşlar da var.ben olmadığım zamanlarda glmişler.herkese hoşgeldiniz diyorum.neyse sonra görüşürük.:80:
Ama o sinameki içeriyor, alıkanlık haline getirmemek lazım....
o cayin kayisilisini limonlusunu ilk defa duyuyorum burada tek cesit var.. onunla da olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?