doğru söylüyosun sinelcim başka yemek yenmemesi lazım.ben akşam az daha çorba içecektim 1-2 kaşık aldım içemedim iyiki de içememişim :)))
:):):):) bugunde devam ediyormusun canım sen lapaya dünün sonucu nasıl verdinmi kilo
canım daha öncede söyledim ya kilomu bugün öğrenebilecem bu öğlende lapayı yicem ama akşama ailemin yanına gideceğim için akşama yapamam galiba ya o zaman ben öğlen yemesem mi lapayı ne dersin:bbo:
biraz önce tartındım gram gram gidiyor gibi bakalım çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum. bu hafta hedefim 1 kilodan fazlasını vermek 1,5 2 kiloda olabilir.
size açlık otu çayı tavsiye ediyorum yedinizi bir kaç saat sonra eritiyor ayrıca nivea bölgesel şekillendirici kremlerini kullanıyorum belimdeki düşük belden oluşan simitlerim gitti . ayrıca akşamlarıda 75 tane mekik 100 tane alt göbek hareketi yaptım 2 ayda belim 10 sn inceldi arkadaşlar
kızlar ben pek giremiyorum nete bu ara devam unutmayın beni akşam kocaman bi salata yaptım yedim
ohhh afiyet şeker olsun-tatlicadiarzu-
kanatmı delikafadulden
Ben çorba salata yedim
slm kızlar benim maratonda çok iyi gidiyo ayrıca bende selülit illetide var s. dmankayanın aspirin limon ve susam yağıyla olan tarifini uyguluyorum daha yeni sporu bitirdim sizler ne yapıyorsunuz bir bakıyım dedim gruba dahil olunca motivasyon dahada arttı. Bütün yağlardan arınana kadar durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?