- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
eski koçluk yönetimi devam ediyosa bende burda olmaya gayret göstericem arkadaşlar son qünlerde çok saldım kendimi(( mesela buqün bu saat oldu bi kase çilek soslu muhallebiyle duruyorum başka bişi ne yedim ne içtim ((((
Ama o sağlıklı değil kiGit bir koca tabak ıspanak ye çok daha faydalı...
ebucum sen başlangıç kilonu yazmamışsın eskilerde vardı da ben mi görmedim die baktım ama bulamadım görünce yazarsan hafta sonunda ne kadar fark ettik onu liste haline getirecektim puanlama ve 1. şeklinde...
Ben tek çeşitlisinin tadını beğenmedim açıkçası, belki tamamen tadını beğnmeyişimden psikolojik de olabilir, o kadar etkili gelmedi bana sadesi. Sen bilirsin bir dene istersen
Gayet iyiyim canım, sen de iyisindir umarımBuralarda gördükçe seviniyorum, daha sık uğra eski yönteme de döndük çok iyi oldu
merhaba kızlar.ya bu aralar giremedim buraya affedin.hiç bir şeye yetişemiyorum bir yoğunluktur gidiyor yani.her akşam iki saatlik yürüyüş yapıyorum mutlaka.en azından birileri gidip gelmeyecekse:) mesela bugün ve yarın yapamıcam bu gün misafirim var yarın ben bir yere dinletiye gidicem hafta sonu da yoğunum.hangi ara ne yaparım bilemedim.özledim sizlerle yazışmayı ya.
EFSUUUN seni gördüm yazmışın bişiler.sen de yoktun uzun zamandır napıyon.
AMBİTİOUS sen napıyon bacım buranın demirbaş müdavimi:)) sen de olmasan burada pek bi sessiz kalıyordu.
Ama maşallah yeni arkadaşlar da var.ben olmadığım zamanlarda glmişler.herkese hoşgeldiniz diyorum.neyse sonra görüşürük.:80:
slm herkesee :))
bugün okula yiyecek götürmeyi unutmuşumhep hazır şeyler yemek zorunda kaldım
aç karnına yeşil çay
kahvaltı
2-3 dilim civarı ekmek arasına domates peynir
ara
iki tane ikram bisküvi
öğle
simit
kahve
ara
1 dilim kaşar
akşm
karışık salata
soda
light ton balığı
ara
1 un kurabiyesi
[1] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[2] Kars kaşarı 20 GRAM 83
[3] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[4] Ekmek 3 DİLİM 195
[5] Domates 1 ADET 14
[6] ülker ikram cevizli kremalı 2 adet 82.6
[7] Simit 1 ADET 275
[8] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[9] Light Ton balığı (konserve) 8 10 gr 89.6
[10] un kurabiyesi 1 adet 65
Toplam : 1055.2 kal.
bugün ipin ucunu kaçırdım biraz ama geçmemişim kalori sınırımı çok fazla
spor yaptım stepperda 300 kalori yakmış görünüyorum ne kadar doğru bilemicemde
2,5-3 litreye yakın su içtim bugün bide bol yeşil çay içtim
fena bi gün sayılmaz aslında
kızlar listelere toplu bakacam dünden kalan bir liste olduğu için bakmam gerkiyordu 8 sonrası bakıyorum listelerebu arada ben bugün tartıda 51,6 yı gördüm :))) darısı sizlere
e süpermiş....kilo çizelgesi yapmayı düşündün mü hiçççç, değişimi görmek insanın hoşuna gidiyor. ayrıca da hedefe ne kadar kaldığını görmek de gaza getiriyor
eveeet dün akşam mantımı yedim. abartmadan bir tabak . tabağıda öyle tepele doldurtmadım. çok şişkinlik , hazımsızlıkta yapmadı yani:)
dün akşam spora gitmedim.
yediklerimi yazayım ( dün yediklerim)
sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasına peynir bir su bardağı lihgt süt
ara
bir fincan yeşil çay
iki ceviz iki kayısı
öğlen
yemekhanede rosto vardı. milimetrik kesilmiş:)
iki milim ay pardon dilimaldım. yanına salata ve ayran.
ara
saat 17 gibi bir elma yedim .akşam mantı var diye ara öğünü azaltıp saatini kaydırdım
akşam
bir tabak mantı çok olmamak şartı ile.
birde annem kayısı kompostosu yapmış yatmadan bir kase ondan yedim.
artık hırs mı disiplin mi bilmiyorum çok kaçırmamaya nefsime hakim olmaya çalışıyorum.çok abartmıyorum zaten normalde de çok pis boğazlılığım yoktur,karıştırıp yemem ama sporum felan ziyan olsun emeğim boşa harcansın istemiyorum.
boyum da 1.67 çok labul labul durmuyorum ama geleceğe yatırım için vaktim de varken bu yıllarımı kendime harcamak istiyorum.
insanlara çok enetrasan bir dönem herkes kilo aldın,çok kilo aldın ,iri duruyorsun diyorlardı. şimdi diyetisyene gittim kendime dikkat ediyorum ne gerek var sen boylusun zayıfsın diyorlar:))) eee!! dedim karar verin ama :)))
neyse içimi döktmü biraz sonuç olarak çok kafama takmamakla birlikte,boydan da kurtardığımdan sorun etmiyorum. sadece yaşım 23 daha gencım alt yapımı hazıırlıyım kas oranımı arttırayım,daha dinç daha dirençli ve daha sağlıklı olmak adına çabalıyorum işteeee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?