50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama o sağlıklı değil ki Git bir koca tabak ıspanak ye çok daha faydalı...

ebucum sen başlangıç kilonu yazmamışsın eskilerde vardı da ben mi görmedim die baktım ama bulamadım görünce yazarsan hafta sonunda ne kadar fark ettik onu liste haline getirecektim puanlama ve 1. şeklinde...

ay evet ben unutmuşum ogün tartıldım ve yazdım köşeye 57.8 kilodaydım tartıldığımda ama hergün frsatım olmuyo tartılmaya ama daha sık yapmaya calıscam bunu koç

Ben tek çeşitlisinin tadını beğenmedim açıkçası, belki tamamen tadını beğnmeyişimden psikolojik de olabilir, o kadar etkili gelmedi bana sadesi. Sen bilirsin bir dene istersen

Evet belki de.. Digerlerini temin edemem, yok cünkü :) Ama TR gittigimde aklimda kalir..

Gayet iyiyim canım, sen de iyisindir umarım Buralarda gördükçe seviniyorum, daha sık uğra eski yönteme de döndük çok iyi oldu

Sagol canim bende iyiyim. Yöntem neydi ki son iki haftada ? Insan birbirinden kuvvet aliyor, firsatim oldukca gelicem, haftaya yine stressli bir dönem basliyor gibi ama son araki stresi gecemez hep geliriim :)

Tatlim ben biraz uzaklardaydim, geri geldim anca ugrayabildim, özledim sizleri.
Sende gel artik da yazisalim SIK SIK. Bu arada yogunluk ise yaradi, eger yanilmiyorsam (regl oldum cünkü) 55 kiloyum galiba

ben günlük ne yediğimi yazayım da alınmaca darılmaca olmasın :)
kalkınca ballı elma sirkeli su

ara 2 adet eti form bisküvi

sabah 1 patlıcan patlatması üstüne light yoğurt döktüm 2 dilim ekmek

ara:1 br neskafe

öğlen:fırında pişmiş tavuk derisiz (göğüs kısmından biraz ve bir kanat)
3 kaşık pilav 1 kase salata 1 ince dilim ekmek

araikolata

akşam:1 elma 1 kase light yoğurt 1 adet eti form bisküvi

2 lt su

pek spor yapamadım sadece 100 mekik

evet kuru gıda günü olmuş senin için kurabiye simit falan ama spor falan ve su miktarı tam istediğimiz gibi geç döndüm kusuruma bakma canım:26: veee 9 kaptın benden o da liste de ki arada mecburen tercih ettiğin yiyeceklerden dolayı yoksa elma yoğurt yazaydın 10 du puanın ama başarılı bir gün bence

kızlar listelere toplu bakacam dünden kalan bir liste olduğu için bakmam gerkiyordu 8 sonrası bakıyorum listelere bu arada ben bugün tartıda 51,6 yı gördüm :))) darısı sizlere

süpersin koç.bende 58.0 la başlamıştım bugün 9.günüm ve tartıda 56.1'i gördüm 54.0 a kadar devam etmek istiyorum.tabi o halimi de yeterli bulursam boyum da 1.60

bugün güne mutlu başladım çünkü bu sabah tartı 55.8i gösterdi :81: sabah peynirli sandviç yedim kepekli sandviç ekmeğinin arasına 2 dilim peynir ve salatalık ile. ilk ara öğün olarak 1 adet elma yedim. öğlen arkadaşımla yemeğe çıktık dayanamadım 2 tane lahmacun yedim :/ allahtan 500 kalori ediyomuş çok değilmiş rahatladım. 2. ara öğün olarak da 10 tane erik yedim bayılıyorum eriğe akşam yemeğini az tutmaya çalıştım; 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık kuru fasulye, 4 5 kaşık kadar da mercimek çorbası tadımlık oldu hepsi. toplam 1200 kalori almışım hedefimden bi 100 kalori falan fazla ama bütün bunları dengeleyecek kadar spor yaptım sanırım; 1 saat tempolu bir şekilde yürüdüm, 10 dk kadar uzay yürüyüşü, 10 dk kadar bisiklet çevirdim ve 5 dk kadar da step yaptım. yalnız su miktarı şu an 1.5 litrede, yatana kadar 2 lt yapmayı umuyorum, ve tabi daha da bişey yememeyi artık bu yaptıklarıma ek olarak vücudumu sıkılastıracak bi kaç hareket buldum internetten her aksam onları yapıcam 15 dk. dün basladım bile :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar,
kahvaltı:
5 form bisküvi
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalık
1kaşık pekmez
1 kaşık kuşburnu reçeli
çay
ara:1 -2 ceviz içi
öğle:4-5 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık yoğurt
ara:1 elma,1-2 çilek

akşam:4-5 kaşık taze faülye
4-5 kaşık patates
salata
1 saat yürüyüş
100 mekik
100 beli inceltmek için sağ sol hareketi
biraz sonrada dayanamıycam 1 dilim kek ve çay
yemeden duramıyorum yavaş yavaş azaltıcam
2litre su

kızlar listelere toplu bakacam dünden kalan bir liste olduğu için bakmam gerkiyordu 8 sonrası bakıyorum listelere bu arada ben bugün tartıda 51,6 yı gördüm :))) darısı sizlere

e süpermiş.... kilo çizelgesi yapmayı düşündün mü hiçççç, değişimi görmek insanın hoşuna gidiyor. ayrıca da hedefe ne kadar kaldığını görmek de gaza getiriyor

slm herkese :))

sabah aç karnına yeşil çay içtim
kahvaltı
2 dilim 40 gr kaşar
40 gr beyaz peynir
1 dilim ekmek
ara
k bar
öğle
mavi yeşil elmalı bisküvi
kahve
ara
ekmeğin ucundan alayım derken 2 dilim kadar yemişimdir :83:
akşam
1 porsiyon patates yemeği
2 dilim ekmek:26:

2,5 lt su içtim
50 dk stepperda spor yaptım
kollarımda sarkma ve yumuşama olmaya başladı kol egzersizleri yaptım

[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[3] Ekmek 3 DİLİM 195
[4] Kıymalı Patates 1 PORSİYON 250
[5] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[6] Kars kaşarı 40 GRAM 166
[7] Mavi Yeşil Limon Lifli Kepekli 1 Paket(50g) 167
k bar 90 kalori

Toplam : 1153.1 kal.

kalori fena sayılmaz ama ekmek çok oldu farkındayım sporla kapatmaya çalıştım

arkadaşlar kendi kalori hesabınızı kendiniz yapabilirsiniz daha önce söylenen sitede sizin için daha etkili olur ne yiyip ne yemeyeceğinize ona göre karar verebilirsiniz
haftalık raporlar alabilirsiniz ideal kilonuza ulaşmak için kaç gün boyunca kaç kalorilik diyetler yapmanız gerektiğini kendiniz takip edebilirsiniz
bende çok işe yarıyo tavsiye ederim

Güzel bir günü geride bırakırken ambitious menüsünü yazıyor:

Kalkar kalkmaz: Elma sirkeli ballı su 5
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış kepekli ekmek, lor 160
Ara: 7 tane fındık 60
Öğle: haşlanmış tavuk göğsü, salata, 1 kaşık haşlanmış kepekli pirinç 300
Ara: 1 kase kuru üzüm 250
Akşam: 1 kase sebze çorbası, yarım dilim kepekli ekmek, 3 tane diet ızgara köfte, salata 400
Ara: becerebilirsem ara yapmıycam

Toplam kalori: 1175

Su: şu ana kadar yaklaşık 2 lt, yatana kadar daha içerim :)

Spor: 30 dk treadmilde 5,5- 6km /h %15 eğim tempolu yürüyüş

Kızlaaarrr yarın tartı günü. Bakalım sonuçlar nasıl. Bakalım haftaya başlangıç ve haftayı bitiriş kilolarımız arasında fark oldu mu, iki de bir de tartılmak iyi olmuyo biliyorsunuz. Haftadan haftaya bakınca daha manalı

Kaloricetveli Miktar Kalori
[1] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110.00
[2] pınar light süt 1 100 ml 35.00
[3] Beyaz Peynir 40 GRAM 100.00
[4] CEVİZ 2 adet 54.00
[5] Kuru kayısı 2 adet 36.00
[6] Rosto Et (haşlanmış Patates ile) 0.4 PORSİYON 124.40
[7] Marul Salata 1 PORSİYON 93.00
[8] Ayran 1 ADET 92.00
[9] Elma 1 ADET 60.00
[10] Mantı 1 PORSİYON 490.00
[11] Kayısı Komposto 1 PORSİYON 115.00
Toplam : 1309.40 kal.

kalori sepetine bir baksanız

bu arada spor olmadığı için 2 gitti ama gerisi gayet düzgün olmuş mantının kalorisi hayli dikkat çekici dimi :26:
su miktarı eksik olmuş ama bu şekliyle 8 canım
listeni beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…