50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaloricetveli Miktar Kalori
[1] Eti Form Light Bisküvi 2 ADET 33.80
[2] közlenmiş patlıcan 1 adet 28.00
[3] SEK light yoğurt 0.5 100gr 24.05
[4] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[5] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78.00
[6] Tavuk Kanat 1 ADET 90.00
[7] Tavuk Göğüs 100 GRAM 104.00
[8] Pirinç Pilavı 0.125 PORSİYON 40.75
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93.00
[10] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[11] Piko 1 PAKET 107.00
[12] Elma 1 ADET 60.00
[13] Sütaş light yoğurt 1 125 gr 55.00
[14] Eti Form Light Bisküvi 1 ADET 16.90
Toplam : 925.50 kal.

kız patlıcan patlatması közlemesidir zaar dedim öyle hesapladım

bu arada aralar tam yapılmış ama sende de spor yok o yüzden sana da 8 su miktarında iyi içmeye devam

ve listelerde artık hep aralar olmaya başladığı dikkatimi çekti çok hoşuma gidiyor açıkçası bu

ama araları kahvalti öncesi yapmıyoruz akşam sonrası daha iyi olur

Son düzenleme:
süpersin koç.bende 58.0 la başlamıştım bugün 9.günüm ve tartıda 56.1'i gördüm 54.0 a kadar devam etmek istiyorum.tabi o halimi de yeterli bulursam boyum da 1.60

aynı boydayız canım ben fazla dikkat etmiyordum şu aralar ama tartı sabah öyle dedi ama ben istediğimdeyim 52 iyi fazla vermek istemiyorum sıkılaşmak hedefim bundan sonra benim

kız keşke alt alta yazsaydın gözlerim bir hoş oldu :/

araları yapmışsın canım artı bir puan eksi yerine artı yazayım dedim bu sefer

sporda var su az ama 2 yapacakmışsın madem şimdilik 9 (aralarda meyve olması hoşuma gitti çünkü vitamin direnç sağlar ) 2 olduğunda kendin tamamla puanı

e süpermiş.... kilo çizelgesi yapmayı düşündün mü hiçççç, değişimi görmek insanın hoşuna gidiyor. ayrıca da hedefe ne kadar kaldığını görmek de gaza getiriyor

evet kilolar liste şeklinde duruyor şu an da cumartesi kilo isteyecem tekrardan mesaj olarak atarsınız bana artık ve pazar akşamı açıklarım sonucu

sesimi duyan biriiiii ya cidden tam miktar bilemiyorum bazen kendi oranlarıma göre tahmini yazıyorum bu yüzden sizin hesaplamanız daha iyi olur ve benim için de zaman açısından daha iyi olur açıkçası tekrar söylüyorum bakınız: kalori sepeti

[1] Eti Form Light Bisküvi 5 ADET 84.50
[2] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.50
[3] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.40
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[6] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64.00
[7] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70.00
[8] Çay 1 ADET 5.00
[9] CEVİZ 2 adet 54.00
[10] Bulgur Pilavı 0.125 PORSİYON 36.38
[11] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[12] Elma 1 ADET 60.00
[13] Çilek 10 gr 3.70
[14] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 100.00
[15] Patates 1 ADET 100.00
[16] Marul Salata 1 PORSİYON 93.00
Toplam : 847.58 kal.

(kalori sepeti)
güzel dağılım olmuş gün içine liste olarak canım listen güzel baya bir şey var çeşit açısından

hızlı vermek adına tek besinle yapıpda kendimize zarar verdiğimiz listelerden olmadığı kesin

spor da güzel aralar da tam amma velakin bu saatten sonra kek olmadı be güzelim meyve yesene tv karşısında süper oluyor elmanı dilimle dilimle ye eriği tuza bandır ya da nese ayrıntıya girmiyorum

9 puan canım o yüzden kırmak zorundayım bundan sonra kaçamak olacaksa da öğle yemeğinde falan olsun

iç canım iç içelim güzelleşelim
senden bu hafta puan kıramıyacam sanırım ( takmış hoca psikolojisi ) daha okuyorum ama öğrencim olsan çok severdim kız seni

sıkılaşcan sen bu gidişle bildiğin taş gibi hatun olacan puan demiyorum sen anladın zaten bence

evet ekmek fazla olmuş canım yaa :18:

hemen başlaman iyi olmuş bu arada kol egzersizine bende de kol inceciktir çok kilo olsa da almazlar hiç direk basende hep maalesef bütün vücudüm almaz yani

puanı soruyorsan 10 sana da tatlım ekmekten kırmıyorum kalori dengeli çünkü

Hatun'um, yorumların çooook şeker yaaaa:90:

işallah işallaah olucam dediğin gibi, sen de ol, hepimiz olalımmmmm

2 gündür ben yazmamışım onu fark ettim :/

sabah doktora gittim dönüşte yaptım kahvaltıyı arkadaşa gittim giderkende poğaça götürdüm vurdum gözüne
kahvalti
küçük 4-5 tane poğaça
çay
bir-iki dilim domates
ara:cevizli sucuk(kalorisi yazmıyor ama masum değil biliyorum ) kaçamak diyelim
öğlen:
havuçlu yoğurtlu baharatlı salata yaptım kendime değişik bir şey oldu ama tadı güzeldi ve doyurucuydu :)
ara:yok akşam sonrası yaptım
akşam:
madımak yapmıştı annem
birde mercimek çorbası vardı birer porsiyon yedim
ara: 1 elma
spor her zamanki gibi ip atlama 50 mekik ısınma hareketleri sonrası basen hareketleri yoruldum şu anda ama değiyor bence

[1] Patatesli Poğaça (ev yapımı) 3 ADET 486.00
[2] Çay 1 ADET 5.00
[3] Madımak 150 GRAM 39.00
[4] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[5] havuç 2 adet 52.00
[6] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[7] Elma 1 ADET 60.00
Toplam : 960.10 kal.

ya etek giyiyorum ben artık korkmadan var mı ötesi milletin bakışı gene eskisi gibi dikkat çekmeyi seviyorum
bir de yavrum da normale döndü gibi yerim ben onu :98:

ayyy kilo verdim herşey iyi gidiyor nazar değmesin inşaaallaahh hiçbirimize mutlu hatunlarız biz sanki

ohh ne güzel, yok ötesi, mutluysan olay bitmiştir

Nazar deymesinnnnnnnnnn

aralar çok iyi oluyormuş gerçekten.eskiden ara yapmıyordum saçma geliyordu.ama yapmazsak acık acık sonra gözümüz dönüyor ve elimize ne geçerse yiyoruz.en çok da bunun için önemli aralar.teşekkürler

ohh ne güzel, yok ötesi, mutluysan olay bitmiştir

Nazar deymesinnnnnnnnnn

amin canım amin vallaha tanımadığım hatta şu anda sorunlu olduğum ama geçmişimdi iyiliği dokunmuş kişilere de dua ediyorum ben ondan dolayı sanırım hayırlı şekilde yolunda gitti işlerim gitmediyse de iyi ki gitmemiş dedim hep

Eveeeetttt, ilk kiloyu bildiren ben olayım o zaman. Hafta başlangıcında 53'tüm ve bu sabah aç karnına ve giysisiz tartıldığımda 51,9 çıktım ollleeeeyyyyyyyyyyyy

Sizlerde durumlar nasıl kızlar???

Son düzenleme:
Günaydin kizlar

Senin adina cok sevindim canim :81: Ben tartilmicam bugün regl iken moralimi bozmak istemiyorum

ayyy kilo verdim herşey iyi gidiyor nazar değmesin inşaaallaahh hiçbirimize mutlu hatunlarız biz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…