kızlar hepinizi tebrik ediyorum,hem sağlıklı besleniyorsunuz hem kilo veriyorsunuz,ben isveç diyetidir 5 günde 5 kilo diyetidir 1 aydır bunlarla uğraşıyorum ve gerçekten bıktım artık aç yaşamaktanevet kilo verdim,ancak diyet bitiminden sonra haftasonları yemeyi abartarak bir miktarını herseferinde geri aldım..psikoloji diye birşey kalmadı resmen sinir sistemim bozuldu artık..ve bende sizler gibi zayıflamaya karar verdim üniversite yıllarında kendi zevkime göre düzenlediğim bir diyet vardı ve 1 ay içerisinde baya bir kilo vermiştim bununla..haftada 2 kilo garanti veriliyor.fakat hergün aynı şeyleri yiyordum,yarım saat spor yapıyordum ve günde 2 fincan yeşilçay içiyordum.
-sabah;1 muzu 1 bardak diet sütle mix yapıp muzlu süt hazırlıyordum
ara;1 adet meyve veya 3 adet büsküvi veya 1 avuç kuruyemiş
-öğlen;2 dilim light kızarmış ekmek arasına 1 dilim salam,turşu,2 zeytin,1 yaprak marul,domates,azcık hardal veya ketçap..
ara;1 ufak kase puding veya 3 top light dondurma
-akşam;1 yumurtayla yapılmış menemen(1 sivri biber,1 domates,yarım soğanla hazırlıyordum)1 dilim kızarmış light ekmek.
tekrar bu listeyi uygulamayı düşünüyorum..
selammmm herkeseee ne kadar zamandır giremiyorum herkesi cok özledim düzenli beslenmeye devam tabi ama çok anormal oluyor kilom örneğin beslenme düzenim aynıyken bazı haftalar düşük çıkıyor bazı haftalar yükseanlamadım =(
akillibıdık 10 günde 2,5 kilo sırrını bizede veeeer
sabah kalktım hemen aç karına tartıldım ama bir değişiklik yoktu yani 59.0 nisan ayından bu yana hatta bugun tam 1 ay oluyoru 1.5 kg verebildim.
neyse moral bozmak yok.dünden başlıyorum yine...
sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir.
bir bardal light süt
ara
bir fincan şekersiz çay
iki ceviz iki kayısı
öğlen
salata, zeytinyağlı karnıbahar vardi çok az( yani üç adet karnıbahar vardı tabakta:))
ve bir dilim meksika böreği yedim. biber dolması yemektense bol pirinçli böreği tercih ettim.
ara
saat 15.30 gibi bir yeşil elma
saat 17.00'te iki dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve bir bardak ayran.
sonraa ver elini spor salonu:) 19.00'de bir saatlik tarmbolin dersine,saat 20.00'de bir saat karın egzersizleri dersine girdim. çıktıktan sonra da 15 dk koştum.
börekten eser kalmamıştır herhalde :)))
eve gelince de birçay bardağı light süt içtim.
gün içerisinde de 2,5 lt su tükettim.
evet sayın koçumuz işte size dün'ün listesi :)
sabah
2 dilim peynir
1bucuk çavdar ekmeği kızarmış
çok az bal
3tane patates kızartması
1sigara böreği
zeytin,salatalık
3bardak şekersiz çay
yarım yumurta
öğlen
1kase yoğurt
ara öğün
eti form kepekli çubuk kraker 4tane
akşam
bol limonlu karışık salata
yatmadan önce
doğadan kayısılı çay
bugün kahvaltıda biraz fazla kaçtı farkındayım ama arkadaşlarla dışarı çıkınca hele ki sapancaya kadar gidince yiyememezlik olmuyor bu temiz havada benim affet koç
anaaammm kızarmış gidalar var burada höbölöööö nettin kııızzz :18:
ben hesaplamaya başlayayım bakalım :18:
Kaloricetveli Miktar Kalori
[2] Çavdarlı Ekmek 1.5 DİLİM 82.50
[3] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70.00
[5] Patates (kızarmış) 30 gr 84.00
[6] Sigara Böreği (peynirli) 1 ADET 25.00
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[9] Çay 3 ADET 15.00
[10] yumurta 0.5 adet 40.00
[11] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[12] Eti Form Çubuk Kraker 0.125 PAKET 20.75
[13] Marul Salata 1 PORSİYON 93.00
[14] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05
[15] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
Toplam : 645.40 kal.
kalori az çıktı miktarlara bi baksana tatlım :/ kafam karıştı benim :/
ne diyeyim ki ben ama gene de sabaha yığılmış bir gün olmuş maalesef
ara öğünlerden biri eksik spor yazmamışsın kız sanırım o da yok ağlayabilirim
canım ne yaptın sen yaaa :18: nese bir kereye mahsus affettim ama bir daha tekrarlanmasın7 bu seferlik ilk diye bi dahakine affetmem vallaha
ben bugün ekmeği biraz fazla kaçırdım ama dengelemeye çalışayım yine de.biraz dans edem bari akşam cezam olsun.
sabah: 3 dilim ekmek
1.5 yumurta
biraz yeşillik
bir br.az şekerli çay
2 kk peynir
ara:2 tane salatalık
öğlen:1 kase çilek
ara:3ü 1 arada nescafe
akşam:1 tabak hazır çorba
2 patlıcan patlatması (közlemesi)üstüne normal yoğurt
3 dilim ekmek
akşam yemeğini 5 te yedim daha da meyve dışında bir şey yemem.sporumu yaptım.2lt su içtim efem
kızlar hepinizi tebrik ediyorum,hem sağlıklı besleniyorsunuz hem kilo veriyorsunuz,ben isveç diyetidir 5 günde 5 kilo diyetidir 1 aydır bunlarla uğraşıyorum ve gerçekten bıktım artık aç yaşamaktanevet kilo verdim,ancak diyet bitiminden sonra haftasonları yemeyi abartarak bir miktarını herseferinde geri aldım..psikoloji diye birşey kalmadı resmen sinir sistemim bozuldu artık..ve bende sizler gibi zayıflamaya karar verdim üniversite yıllarında kendi zevkime göre düzenlediğim bir diyet vardı ve 1 ay içerisinde baya bir kilo vermiştim bununla..haftada 2 kilo garanti veriliyor.fakat hergün aynı şeyleri yiyordum,yarım saat spor yapıyordum ve günde 2 fincan yeşilçay içiyordum.
-sabah;1 muzu 1 bardak diet sütle mix yapıp muzlu süt hazırlıyordum
ara;1 adet meyve veya 3 adet büsküvi veya 1 avuç kuruyemiş
-öğlen;2 dilim light kızarmış ekmek arasına 1 dilim salam,turşu,2 zeytin,1 yaprak marul,domates,azcık hardal veya ketçap..
ara;1 ufak kase puding veya 3 top light dondurma
-akşam;1 yumurtayla yapılmış menemen(1 sivri biber,1 domates,yarım soğanla hazırlıyordum)1 dilim kızarmış light ekmek.
tekrar bu listeyi uygulamayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?