50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kalktım hemen aç karına tartıldım ama bir değişiklik yoktu yani 59.0 nisan ayından bu yana hatta bugun tam 1 ay oluyoru 1.5 kg verebildim.

neyse moral bozmak yok.dünden başlıyorum yine...

sabah

iki dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir.
bir bardal light süt

ara

bir fincan şekersiz çay
iki ceviz iki kayısı

öğlen

salata, zeytinyağlı karnıbahar vardi çok az( yani üç adet karnıbahar vardı tabakta:))
ve bir dilim meksika böreği yedim. biber dolması yemektense bol pirinçli böreği tercih ettim.

ara

saat 15.30 gibi bir yeşil elma

saat 17.00'te iki dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve bir bardak ayran.

sonraa ver elini spor salonu:) 19.00'de bir saatlik tarmbolin dersine,saat 20.00'de bir saat karın egzersizleri dersine girdim. çıktıktan sonra da 15 dk koştum.
börekten eser kalmamıştır herhalde :)))

eve gelince de birçay bardağı light süt içtim.
gün içerisinde de 2,5 lt su tükettim.

optimistkedi, 1,5 kilo bir ay icin güzel bir rakam, önemli olan saglikli bir sekilde vermen, böylelikle hemen geri almazsin kilolari. birden 3 kilo verip sonra 2 haftaya sifirdan baslamaktansa, emin adimlarla kilo vermek daha iyi. Hic canini sikma, spora devam...

evet sayın koçumuz işte size dün'ün listesi :)
sabah
2 dilim peynir
1bucuk çavdar ekmeği kızarmış
çok az bal
3tane patates kızartması
1sigara böreği
zeytin,salatalık
3bardak şekersiz çay
yarım yumurta
öğlen
1kase yoğurt
ara öğün
eti form kepekli çubuk kraker 4tane
akşam
bol limonlu karışık salata
yatmadan önce
doğadan kayısılı çay
bugün kahvaltıda biraz fazla kaçtı farkındayım ama arkadaşlarla dışarı çıkınca hele ki sapancaya kadar gidince yiyememezlik olmuyor bu temiz havada benim affet koç

kızlar hepinizi tebrik ediyorum,hem sağlıklı besleniyorsunuz hem kilo veriyorsunuz,ben isveç diyetidir 5 günde 5 kilo diyetidir 1 aydır bunlarla uğraşıyorum ve gerçekten bıktım artık aç yaşamaktan evet kilo verdim,ancak diyet bitiminden sonra haftasonları yemeyi abartarak bir miktarını herseferinde geri aldım..psikoloji diye birşey kalmadı resmen sinir sistemim bozuldu artık..ve bende sizler gibi zayıflamaya karar verdim üniversite yıllarında kendi zevkime göre düzenlediğim bir diyet vardı ve 1 ay içerisinde baya bir kilo vermiştim bununla..haftada 2 kilo garanti veriliyor.fakat hergün aynı şeyleri yiyordum,yarım saat spor yapıyordum ve günde 2 fincan yeşilçay içiyordum.
-sabah;1 muzu 1 bardak diet sütle mix yapıp muzlu süt hazırlıyordum
ara;1 adet meyve veya 3 adet büsküvi veya 1 avuç kuruyemiş
-öğlen;2 dilim light kızarmış ekmek arasına 1 dilim salam,turşu,2 zeytin,1 yaprak marul,domates,azcık hardal veya ketçap..
ara;1 ufak kase puding veya 3 top light dondurma
-akşam;1 yumurtayla yapılmış menemen(1 sivri biber,1 domates,yarım soğanla hazırlıyordum)1 dilim kızarmış light ekmek.
tekrar bu listeyi uygulamayı düşünüyorum..

ben bugün ekmeği biraz fazla kaçırdım ama dengelemeye çalışayım yine de.biraz dans edem bari akşam cezam olsun.

sabah: 3 dilim ekmek
1.5 yumurta
biraz yeşillik
bir br.az şekerli çay
2 kk peynir

ara:2 tane salatalık

öğlen:1 kase çilek

ara:3ü 1 arada nescafe

akşam:1 tabak hazır çorba
2 patlıcan patlatması (közlemesi)üstüne normal yoğurt
3 dilim ekmek

akşam yemeğini 5 te yedim daha da meyve dışında bir şey yemem.sporumu yaptım.2lt su içtim efem

evet canım biz hem aç kalmıyoruz hem sağlıklı şeyler yemiş oluyoruz hem de kilo veriyoruz.yalnız senin diyette salam gibi ketçap hardal puding gibi bizim hiç tasvip etmeyeceğimiz yiyecekler mevcut.bize ters ama sen bilirsin tabi.

zayıflamak çoook güüüüzzeeeeell
ben bugün tartıda 55.4tüm 58 ile başlamıştım.10 günde 2,5 kilo verdim.ayın 15ine kadar 54.0 olmak istiyorum.yeterli gelmezse daha da zayıflayacağım.

selammmm herkeseee ne kadar zamandır giremiyorum herkesi cok özledim düzenli beslenmeye devam tabi ama çok anormal oluyor kilom örneğin beslenme düzenim aynıyken bazı haftalar düşük çıkıyor bazı haftalar yükse anlamadım =(

akillibıdık 10 günde 2,5 kilo sırrını bizede veeeer

kızlar bugüne şiirle başlıyorum umarım beğenirsiniz

Sensizlikler, umutsuzluklar içinde bir ben,
Umursamazlıklar içinde bir sen,
Hem seni hem de sensizliği yudum yudum tatmış bir ben,
Aşkı çoktan unutmuş bir sen,
Sevdasını bile tek başına tüketmiş bir ben ,
Kalbine bakmayı akıl bile edememiş bir sen...

Seni her zaman sevecek olan ben,
Sensizliği bile içinde sen geçtiği için umursamayacak olan ben,
Seni yüreğine nakış nakış işlemiş olan ben,,,
Sen,sen,sen...

Altı üstü iki kelimeyi söylemeyi beceremeyen sen ve ben,
SEVME işini eline yüzüne bulaştıran ben ve sen,
Birbirimize ait olduğumuzu bile bile aramıza duvarlar örmüş sen ve ben...

Keşke ile başlayan cümlelerimizle, sevgimizle hayallerimizle ve artık tükenmişliğimizle....
SEN VE BEN
BEN VE SEN ......

canım yediğim içtiğim ortada işte benim gizlim saklım yok.:26:yalnız yapı olarak hızlı kilo alıp hızlı kilo veriyorum.yani şöyle kendimi bıraksam hamurişi cips falan götürdüğüm dönemler oluyor hemen ayda 3-4 kilo alıyorum.o yüzden kontrollü davranmaya çalıyorum fazla salmaya gelmiyor.ama biraz dikkat etsem hemen de veriyorum Allaha şükür.

üniye başladığımda 48 kiloydum sonsınıfa kadar da 50 civarında kaldım.herşeyi de yerdim ama yakıyormuşum herhalde bir de yemek meraklısı değildim hiç.sonra son sınıfta bi 55 oldum epey öyle gittim hamilelik dönemini saymazsak 55-57 arasında kaldım hep.ama fazla geliyor bana göbek ve simit olayı var bu yüzden 54 hatta 53 e kadar düşmek istiyorum.

( öncelikle bakalım : kalori sepeti önümüzdeki haftaya koçumuza kolaylık olur hem böylece canım bu siteden yazıyorum ben sen hesaplasan daha sağlıklı olur mesela peynirleri ben şimdi tahmini hesaplıyorum kendi oranlarıma göre ama sana göre hesaplamamız gerek )

Kaloricetveli Miktar Kalori
[1] Çavdarlı Ekmek 4 DİLİM 220.00
[2] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[3] pınar light süt 1 100 ml 35.00
[4] Ayran 1 ADET 92.00
[5] Çay 1 ADET 5.00
[6] CEVİZ 2 adet 54.00
[7] Kuru kayısı 2 adet 36.00
[11] Karnıbahar 100 gr 27.00
[12] Börek 1 PORSİYON 330.00
[13] Elma 1 ADET 60.00
Toplam : 984.00 kal.

vay vay vay efenim sevdim ben bu günü aralar yapılmış sebze var pirinç var süt ayran öğünler güzel spor tam su miktarı da tam kalori ne yerlerde ne çok fazla hmmmm tam notu kaptın benden optimistkedi

anaaammm kızarmış gidalar var burada höbölöööö nettin kııızzz :18:

ben hesaplamaya başlayayım bakalım :18:

[2] Çavdarlı Ekmek 1.5 DİLİM 82.50
[3] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70.00
[5] Patates (kızarmış) 30 gr 84.00
[6] Sigara Böreği (peynirli) 1 ADET 25.00
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[9] Çay 3 ADET 15.00
[10] yumurta 0.5 adet 40.00
[11] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[12] Eti Form Çubuk Kraker 0.125 PAKET 20.75
[13] Marul Salata 1 PORSİYON 93.00
[14] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05
[15] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
Toplam : 645.40 kal.

kalori az çıktı miktarlara bi baksana tatlım :/ kafam karıştı benim :/

ne diyeyim ki ben ama gene de sabaha yığılmış bir gün olmuş maalesef
ara öğünlerden biri eksik spor yazmamışsın kız sanırım o da yok ağlayabilirim

canım ne yaptın sen yaaa :18: nese bir kereye mahsus affettim ama bir daha tekrarlanmasın 7 bu seferlik ilk diye bi dahakine affetmem vallaha

ozaman cok tesekkurler spor olarak sadece akksam 25 mekık cektım yazmamısım unututmusum
dediğim gibi kahvaltı bıraz coştu sanırımbirazdan bugünüde yazcammm :)

kahvaltı
1 dlim kızarmıs cavdar ekmeği
1kibrit kutusu peynir
4tane yeşil zeytin
domates, salatalık,bol limonlu maydonoz
1 fıncan form cayı kayısılı
öğle
bol yeşillikli salata ve 1kase yoğurt
ara öğün
5 tane eti form çubuk kraker kepekli
1 bardak form çayı
akşam
garnitürlü enginar ve yoğurt
yatmadan önce
1 fincan form çayı kayısılı
ve tabikide 25 mekik hareketii

sabah yürüyüş yapamadım malesefki cok yorgundum .
teşekkürler koç

kızlar ben özel msjları goremıyorum ve sılemıyorum msj kutusu dolu dıyor fakat msjları goremıyorum bılgısı olan var mı

cezanı yerim kız senin

[1] Ekmek 6 DİLİM 390.00
[2] yumurta 1.5 adet 120.00
[3] Çay 1 ADET 5.00
[4] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.50
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[6] Çilek 150 gr 55.50
[8] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78.00
[10] knorr çabuk çorba yayla 1 paket 71.00
[11] Patlıcan 2 ADET 56.00
Toplam :860 kalori

evet aralarda ben kahveyi tercih etmemekten yanayım kızlar doyurucu değil bence ve yararlı da değil ama öğlen de çilek yanına yoğurt eklesen daha iyi olurdu bence bir de ekmek fazlalığı var bugünlük 8,5 verdim

hmmm ama her gün aynı şeyleri yiyordum diyorsun bu da sağlıklı değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…