- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
kahvaltı
1 dlim kızarmıs cavdar ekmeği
1kibrit kutusu peynir
4tane yeşil zeytin
domates, salatalık,bol limonlu maydonoz
1 fıncan form cayı kayısılı
öğle
bol yeşillikli salata ve 1kase yoğurt
ara öğün
5 tane eti form çubuk kraker kepekli
1 bardak form çayı
akşam
garnitürlü enginar ve yoğurt
yatmadan önce
1 fincan form çayı kayısılı
ve tabikide 25 mekik hareketii
sabah yürüyüş yapamadım malesefki cok yorgundum .
teşekkürler koç
akıllıbıdık şiiri beğendiğin için teşekkür ederiiiimmmbenim yavrum olmakta o şiir çünkü
sana şunu sormak istiyorum koç.istediğimiz kiloya ulaştığımız zaman diyeti bıraktıktan sonra nasıl beslenmeli ne kadar spor yapmalıyız formumuzu korumak için.tabiki diyet bitince insan arada çikolata, kebap neyin yemek ister.nasıl yapmalıyız o işi?
kızlar hepinizi tebrik ediyorum,hem sağlıklı besleniyorsunuz hem kilo veriyorsunuz,ben isveç diyetidir 5 günde 5 kilo diyetidir 1 aydır bunlarla uğraşıyorum ve gerçekten bıktım artık aç yaşamaktanevet kilo verdim,ancak diyet bitiminden sonra haftasonları yemeyi abartarak bir miktarını herseferinde geri aldım..psikoloji diye birşey kalmadı resmen sinir sistemim bozuldu artık..ve bende sizler gibi zayıflamaya karar verdim üniversite yıllarında kendi zevkime göre düzenlediğim bir diyet vardı ve 1 ay içerisinde baya bir kilo vermiştim bununla..haftada 2 kilo garanti veriliyor.fakat hergün aynı şeyleri yiyordum,yarım saat spor yapıyordum ve günde 2 fincan yeşilçay içiyordum.
-sabah;1 muzu 1 bardak diet sütle mix yapıp muzlu süt hazırlıyordum
ara;1 adet meyve veya 3 adet büsküvi veya 1 avuç kuruyemiş
-öğlen;2 dilim light kızarmış ekmek arasına 1 dilim salam,turşu,2 zeytin,1 yaprak marul,domates,azcık hardal veya ketçap..
ara;1 ufak kase puding veya 3 top light dondurma
-akşam;1 yumurtayla yapılmış menemen(1 sivri biber,1 domates,yarım soğanla hazırlıyordum)1 dilim kızarmış light ekmek.
tekrar bu listeyi uygulamayı düşünüyorum..
slm herkese
bugün domates salatalık günü oldu
kahvaltı
domates
salatalık
peynir
kaşar
yarım muz
ara
kahve
öğle
domates
salatalık
beyaz peynir
ara
yarım muz
akşam
bardak çorba
domates salatalık
peynir
kaşar
iki kaşık yoğurt
soda
[1] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[2] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[3] Kars kaşarı 40 GRAM 166
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Muz 1 ADET 100
[6] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 ADET 84
[11] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[12] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[13] Kars kaşarı 10 GRAM 41.5
Toplam : 737.5 kal.
bugün spor yapmadım ama evde hareketli bigün geçirdim
kaloride çok yüksek değil o yüzden rahat davrandım biraz
2,5 lt su içtim vee bugünde bitti
bu arada sabah 57.0 çıktım
pazar günü 58 çıkmıştım
hmmm ama her gün aynı şeyleri yiyordum diyorsun bu da sağlıklı değil ki
evet canım,tek değişikliğim akşam yemeğinde oluyor arada yumurta yerine balık yiyorum..bünyeden bünyeye değişir tabi ama ben bu diyetle iyi kilo vermiştim zamanında.sağlıksız olduğunu düşünmüyorum çünkü her besinden yeterli miktarda var.ara öğünümde tatlım bile var
hmmm..ama günde 1 dilim salamdan nolurki..50 kaloricik.peynir yerine 1 ince dilim salam yiyorum,hatta kalori açısından salam daha bile avantajlı oluyo.ayrıca protein açısından çok zengin ve karbonhidrad değeri 0.ketçap ve hardal zaten baya düşük kalorili soslar..ayrıca 1 er çay kaşığı kullanıyorum.puding desen kasesinde 120 kaloricik war..light dondurmada aynı.bunların dışında hiçbir şey yemiyorumki..burda bazı arkadaşlar porsiyonuna göre ayarlayıp mantı makarna poğaça hatta şerbetli tatlı bile yiyorlar gördüğüm kadarıyla..ben bunların tadını bile unuttum inanın..evet canım biz hem aç kalmıyoruz hem sağlıklı şeyler yemiş oluyoruz hem de kilo veriyoruz.yalnız senin diyette salam gibi ketçap hardal puding gibi bizim hiç tasvip etmeyeceğimizyiyecekler mevcut.bize ters ama sen bilirsin tabi.
Merahaba grubumuzun fıstıklarıııııııııııı
Öncelikle dünki menümü yazayım
Kalkar kalkamaz: elma sirkeli su
Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek, lor 160
Ara: 1 tane kepekli ekmekle yapılmış lorlu domatesli biberli yağsız tost 200
Öğle: Brüksel lahanası, haşlanmış tavuk göğsü ve salata 400
Ara: 1 kase kuru üzüm, ceviz, badem, fındık 500
Akşam: 1 dilim Kepekli ekmek, lor, elma, 1 buçuk tulumba tatlısı 650
Ara:1 kase meyveli yoğurt bir kase puding 1000
Çok yemişim... toplam kalori nertedeyse 3000!!! kilo verdim diye off gün yaptım herhalde
Spor da yok su da 2 lt
Kaç puan aldım koç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?