50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[2] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55.00
[3] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.50
[4] Yeşil Zeytin 4 adet 28.00
[5] Domates 1 ADET 14.00
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[7] Maydanoz 10 gr 4.00
[8] Marul Salata 1 PORSİYON 93.00
[9] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[10] Eti Form Çubuk Kraker 0.125 PAKET 20.75
[11] zeytinyağlı enginar 1 porsiyon 170.00
[12] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
Toplam : 529.45 kal.

canım kalori az geldi bana bu da aralarda çayı tercih etmenden kaynaklı bu yüzden seni bir ara yapmış kabul ediyorum ve bu form çaylarında sinameki mutlaka bulunuyor sürekli içildiğinde bağırsaklarda tembellik sonucu çaysız sindirim olmamasına sebep oluyor günde en fazla!! 2 bardak tavsiyemdir benim ama bir bardak yeterli bence çünkü sürekli içince bir bardak bile olsa cidden 2-3 gün alışma sürecini gözlemliyorsun

spor da az miktarda olmuş 7 veriyorum maalesef bugünde üzülerekten

sana şunu sormak istiyorum koç.istediğimiz kiloya ulaştığımız zaman diyeti bıraktıktan sonra nasıl beslenmeli ne kadar spor yapmalıyız formumuzu korumak için.tabiki diyet bitince insan arada çikolata, kebap neyin yemek ister.nasıl yapmalıyız o işi?

slm herkese
bugün domates salatalık günü oldu
kahvaltı
domates
salatalık
peynir
kaşar
yarım muz
ara
kahve
öğle
domates
salatalık
beyaz peynir
ara
yarım muz
akşam
bardak çorba
domates salatalık
peynir
kaşar
iki kaşık yoğurt
soda

[1] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[2] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[3] Kars kaşarı 40 GRAM 166
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Muz 1 ADET 100
[6] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 ADET 84
[11] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[12] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[13] Kars kaşarı 10 GRAM 41.5

Toplam : 737.5 kal.

bugün spor yapmadım ama evde hareketli bigün geçirdim
kaloride çok yüksek değil o yüzden rahat davrandım biraz
2,5 lt su içtim vee bugünde bitti

bu arada sabah 57.0 çıktım
pazar günü 58 çıkmıştım

Son düzenleme:

ben şu an o aşamadayım ve sporu bırakmadım almam gereken kaloriyi alıyorum abartmıyorum su miktarı hala aynı yeşil çay eskisi gibi değil ama günde bir bardak içiyorum eğer kebap neyin yemişsem bir kaç gün az yiyorum dikkat ediyorum şu an iyi gidiyorum umarım devam eder böyle

canım benim önemli olan alışkanlıkları değiştirmek abur cubur en kötü alışkanlığımız bu forumda olma sebebimiz
sen güzel bi menü hazırlamışsın ama hepsi kalorisi yüksek besinler
kalorisi yüksek olduğundan az tüketmen gerekiyo
ama hafif gıdalarla gün boyu beslenerek aç kalmadan da zayıflayablilrsin
yoğurt meyve sebze yemekleri tercih edersen sağlığın içinde daha uygun olur

evet aynen öyle olmuş ama keşke yarım muzu arada yeseydin canım spor yok mu :/
sporu her gün aksatmadan az da olsa yapmamız gerek ama yoksa üşenmeler başlıyor ve düzenli yapınca cidden vücut istiyor
spordan kırdım bir de ilk arayı beğenmedim maalesef sana da 8,5 canım

kızlar bu arada liste yapacam demiştim cumartesi mesaj olarak özelden bana atın ve pazartesinden pazara neler değişmiş bakalım

hmmm ama her gün aynı şeyleri yiyordum diyorsun bu da sağlıklı değil ki

evet canım,tek değişikliğim akşam yemeğinde oluyor arada yumurta yerine balık yiyorum..bünyeden bünyeye değişir tabi ama ben bu diyetle iyi kilo vermiştim zamanında.sağlıksız olduğunu düşünmüyorum çünkü her besinden yeterli miktarda var.ara öğünümde tatlım bile var

hani bir formül vermiştim ya o işte günlük kalori ihtiyacımız oluyor canım ondan 200-300 azaltarak kilo veriyoruz eksiltmeden onu alacaz ama arada kaçamakta olacak tabi üstüne çıkabilirsin yani

Kalori Hesabı Nasıl Yapılır? Kaç Kalori Almalıyım?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, kilo vermek isteyenler için basit bir kalori hesabı öneriyor. Gün içinde alınması gereken kalori miktarını (enerji kazanımı) şu basit formülle hesaplayabilirsiniz:

Alınacak kalori: sağlıklı kilo x 2 x 10

Alınması gerken kalori miktarı, sağlıklı kilonuzu 2 ile çarpıp, sonra 10 ile çarparak bulabilirsiniz.

Örneğin sağlıklı kilosu 75 kilo olan bir kişinin

75 x 2 x 10 = 1500 kalori (bir günde alınması gerken kalori miktarı)

Alınması gereken kalori miktarını belirledikten sonra, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu “500 kalorilik negatif kalori bilânçosu” yöntemi ile sağlıklı zayıflayabilirsiniz.

Hocamız, alınması gereken kalori miktarınızdan günde 200-300 kalori kısıtlaması yapmayı öneriyor. Sağlıklı ve fonksiyonel bir vücut için alınması gereken miktardan birazcık kısmalısınız.

tekrar sorunsuz bir şekilde verirsin inşallah ve asla ama asla geri dönmezler kiloların inşallah canım

hmmm..ama günde 1 dilim salamdan nolurki..50 kaloricik.peynir yerine 1 ince dilim salam yiyorum,hatta kalori açısından salam daha bile avantajlı oluyo.ayrıca protein açısından çok zengin ve karbonhidrad değeri 0.ketçap ve hardal zaten baya düşük kalorili soslar..ayrıca 1 er çay kaşığı kullanıyorum.puding desen kasesinde 120 kaloricik war..light dondurmada aynı.bunların dışında hiçbir şey yemiyorumki..burda bazı arkadaşlar porsiyonuna göre ayarlayıp mantı makarna poğaça hatta şerbetli tatlı bile yiyorlar gördüğüm kadarıyla..ben bunların tadını bile unuttum inanın..

Merahaba grubumuzun fıstıklarıııııııııııı

Öncelikle dünki menümü yazayım

Kalkar kalkamaz: elma sirkeli su
Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek, lor 160
Ara: 1 tane kepekli ekmekle yapılmış lorlu domatesli biberli yağsız tost 200
Öğle: Brüksel lahanası, haşlanmış tavuk göğsü ve salata 400
Ara: 1 kase kuru üzüm, ceviz, badem, fındık 500
Akşam: 1 dilim Kepekli ekmek, lor, elma, 1 buçuk tulumba tatlısı 650
Ara:1 kase meyveli yoğurt bir kase puding 1000

Çok yemişim... toplam kalori nertedeyse 3000!!! kilo verdim diye off gün yaptım herhalde

Spor da yok su da 2 lt

Kaç puan aldım koç?

:83:
okurken ki dehşet ifademi görmen gerekti annem tuhaf tuhaf baktı hatta

seni var yaaa koçun dövecek haberin olsun
spor yoksa zaten kafadan 2 gider su yeterli sayabiliriz ama ya kalori neresinden tutayım ki ben bu listenin

ama neyse bunu bir kaçamak günü sayalım hiç te yemeyecek içmeyecek değiliz sonuçta bizim de canımız çekiyor işkence etmeye de gerek yok tabiii sık olmamak koşulu ile

hadi bakalım 1. kim olucak bugün kiloları yollayın yarın sabah listeniz hazır başlangıçlar yazıyor bir hafta da ne yapmışız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…