50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kaşara çok yazmışsın ya o kadar etmez bence

ayrıca pekmez 1 tatlı kaşığı yedim o da enerji için sevmem zaten yemem bir daha

bir de tas kebabı falan değil haşlanmış patates gibi bir şeydi.içine sadece soğan koydum azıcık da salça

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kaşara çok yazmışsın ya o kadar etmez bence

ayrıca pekmez 1 tatlı kaşığı yedim o da enerji için sevmem zaten yemem bir daha

canım bir sitemiz var oradan hesaplıyorum ben ama kaşar peyniri en yoğun peynirlerden birisi bana doğru geldi o yüzden (kalori sepeti sitenin ismi bu arada)

selaaam ben geldimmmm seyehatte olduğum için biraz düzenim şaştı yaaaa Yazıyım neler yediğimi

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 kk light beyaz peynir,1 tane zeytin
Öğle: 3/4 simit, lor, 2 çatal incir reçeli
Ara: 1 kase çilek, bir parça bitter çukulata, lokma tatlısı
Akşam: 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, fırında levrek, salata, tahin helvası
Ara: Şimdilik yok

Spor: Yok
Su: 1,5 lt ancak

Koçum bu ne yaaaa. Ne kadar iyi gittm pazartesi perşembe arası 2 gündür berbat !!!:44:

Yine düzelmem lazımmmmmmmmmmmmmmm

merhaba kizlar
birsey sormak istiyorum okudugum kadariyla bir gun icerisinde aldiginiz kalorileri alinmasi gerekenleri v.s. yazmissiniz cok hosuma gitti ancak ogrenmek istedigim bir sey var benim 1 gunluk aldigim kalori miktarida hemen hemen aynidir ancak ben guin icinde degil aksam yiyiyorum sorun bu sanirim hani zaman da onemli galiba degilmi

hakkat bu ne hal canım yaaa :26: sen hep iyiydin ne oldu ama :26: sen hesaplamışsındır kaloriyi zaten bişi demiyorum ama düzelmek şart ve spor şart puanlama yapayım mı?

evet gün içinde dağıtmamız gerek canım hele de akşamların hafif geçmesi gerek çünkü akşamları eritmek zor oluyor

sevgili koçum
bana hani hep diyorsun ya öğlen çok az akşam çok yiyorsun diye ama ben akşam yemeğimi 4.30-5.30 da yiyorum yani ikindi saatinde yarı öğle yarı akşam oluyor yani.o saatten sonra da minik masum aralar yapıyorum o kadar.

sevgili koçun yesin seni kız gel buraya bakim

anladım canım benimkiler herkes okuduğu için küçük uyarılar
zayıflamaya başladık hepimiz ben mesela 53,6 ydım bu sabah hasta olduğum halde 51,8 dim gitsin kilolar gelsin 36 beden

süpper ya ben mesela yıllıar oldun 54ü görmedim.tam 6 yıl oldu görmek istiyorum artık:97:

günaydın herkese :))
günümüz güzel geçsin mutlu huzurlu olalım :) kiloları vermek için daha bi azimlenelim :))
altın çileğimi içtim bolca su içmek gerekiyo kullanırken
birazdan kahvaltı hazırlıcam hafif olucak tabiki :))

kızlarrr süper egzersiz videoları buldum çooookkkk hareketli ve eğlenceli
üstelik 1 saat yaptığında 800 kalori bile yaktırıyomuş
google'a ''Tae Bo'' yazın youtubeda bi sürü videosu var

Anladım canım çook teşekkür ederiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…