- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
Kaloricetveli Miktar Kalori
[1] yumurta 1 adet 80.00
[2] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[3] Kaşar Peyniri 2 DİLİM 250.00
[4] Bal 20 GRAM 63.00
[5] Pekmez 2 YEMEK KAŞIĞI 128.00
[6] Biber 2 gr 0.44
[7] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78.00
[8] Eti Form Light Bisküvi 2 ADET 33.80
[9] Tas Kebabı 0.5 PORSİYON 171.50
[10] Bulgur Pilavı 0.75 PORSİYON 218.25
[11] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[12] Elma 1 ADET 60.00
Toplam : 1277.99 kal.
kızlaaar ne oluyor ama sizee yaaa listelerde bir düzensizlik
spor güzel su da güzel ama sabah ve akşama yığmışsın canım öğle yok gibi hatta
8 canım maalesef o yüzden ilk arada kahveden ibaret :/
canım kaşara çok yazmışsın ya o kadar etmez bence
ayrıca pekmez 1 tatlı kaşığı yedim o da enerji için sevmem zaten yemem bir daha
gitgide şişiyorum.ne zayıflaması
evet sen bi ara aramıza katılır gibi yaptın ama göremedik seni buralarda sanırım başlanmamış hala?
evet cnm ya çok fena acilen 52 olmam lazım 62yim şu an ama şu boazımı tutamıyorum ya(((
selaaam ben geldimmmm seyehatte olduğum için biraz düzenim şaştı yaaaaYazıyım neler yediğimi
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 kk light beyaz peynir,1 tane zeytin
Öğle: 3/4 simit, lor, 2 çatal incir reçeli
Ara: 1 kase çilek, bir parça bitter çukulata, lokma tatlısı
Akşam: 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, fırında levrek, salata, tahin helvası
Ara: Şimdilik yok
Spor: Yok
Su: 1,5 lt ancak
Koçum bu ne yaaaa. Ne kadar iyi gittm pazartesi perşembe arası 2 gündür berbat !!!:44:
Yine düzelmem lazımmmmmmmmmmmmmmm
merhaba kizlar
birsey sormak istiyorum okudugum kadariyla bir gun icerisinde aldiginiz kalorileri alinmasi gerekenleri v.s. yazmissiniz cok hosuma gitti ancak ogrenmek istedigim bir sey var benim 1 gunluk aldigim kalori miktarida hemen hemen aynidir ancak ben guin icinde degil aksam yiyiyorum sorun bu sanirim hani zaman da onemli galiba degilmi
sevgili koçum
bana hani hep diyorsun ya öğlen çok az akşam çok yiyorsun diye ama ben akşam yemeğimi 4.30-5.30 da yiyorum yani ikindi saatinde yarı öğle yarı akşam oluyor yani.o saatten sonra da minik masum aralar yapıyorum o kadar.
sevgili koçun yesin seni kız gel buraya bakim
anladım canım benimkiler herkes okuduğu için küçük uyarılar
zayıflamaya başladık hepimiz ben mesela 53,6 ydım bu sabah hasta olduğum halde 51,8 dimgitsin kilolar gelsin 36 beden
canım benim bana çok yardımcı oldu bacaklarım şekillendi selülitler azaldı
haftada 4-5 gün yarım saat yapmaya çalışıyorum 15 dk'dan sonra terlemeye başlıyosun zaten ben bazen sauna şortumu giyiyorum annem zayıflama eşofmanıyla yapınca ter içinde kalırdı. ama bacaklar kalça hariç vücudun diğer kısımlarını sen çalıştırmalısın çünkü stepperdaki hareket yeterli olmuyo mesela kolları ihmal etmişim ben 10 kilo verince çok yumuşadı şekilsizleşti.. ama tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?