50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

10 dk sınırında mesaj atamıyorum gene bir tane attım gerisini atamadım kızlar

artemisiaaa ; optimistkedi ; Almira35(canım seni de yeni olarak ekleyeyim ) ; son kiloları yazarsanız listeyi yapacam ona göre akillibidik,sugarcubes, ve ambitious'un kilolar var önümde şu an hadi bekliyorum kızlar sizi

selam kızlar

beni de aranıza alır mısınız? yarın çok sıkı bi diyete başlıyorum da 3 kilo vermeliyim ama yavaş gidiyoo

neyse hedefe varan yolda çekilen acı kutsaldır

şuan kendimden hiç memnun değilimmm

bu arada önerebileceğiniz neler var??? yeşilçay,sirkeli su dışında???

listelere göz atmışsındır heralde canım aralarla güne dağıtıyoruz yediklerimiz bu sayede acıkma daha az oluyor hem hem de yediklerimiz sindirimi sağlıklı bir şekilde oluyor

onun dışında kür şeklinde soruyorsan eğer maydonoz kürü,soğan kürü falan var ben denedim iki gün sonrasında bıraktım tatlarını kaldırmadı midem boğazdan kısmak daha iyi bence

hmm tamam teşekkürler :)

benim bünye çabuk veriyor canım ama çabukta alıyor maalesef :/

Koç sana atamadım mesajdan şuan işyerindeyim ve tartılmamın pek imkanı yok sanırım pazartesınden ıtıbaren baslayalım mı bana daha düzenli olması şartıyla söz versem
çünki kilo vermek istiyorum gerçekten :97:

kızlar nasılsınz bugün

off bugün bir hüzün var içimde nedense.içimden de hiç birşey yapmak gelmiyor .ev pislik içinde ama hiç yapasım yok.artık kendi evimizi alıp istediğim gibi bir yerde yaşamak istiyorum.Allahım nasip et ne olur eşim yurt dışından kazasız belasız dönsün ve alalım mevimizi.içime sinen bir ev olsun muhit komşular iyi olsun Allahım ne olur.

amin tatlım inşallah :)
allah gönlüne göre versin :)

canım benim sıkma sen canını hayırlısıyla hepsi olur inşallah :) üzülme hava çok güzeldi bugün ama ben çalışıyorum düşünsene ne kötü..Ama yinede iyi yönünden bakmak gerekir diye düşünüyorum kendini mutlu edicek şeyler yap müzik dinle falan ne bileyim sıkma canınıı

şekerler bugünü kapattım ben artık bişey yemicem

sabah bol su içtim
kahvaltı: domates, salatalık, maydonoz, yeşil biber, haşlanmış yumurta, 60 gr beyaz peynir, 10 gr kaşar
ara
1 kuru incir
öğle
limonlu mavi yeşil bisküvi
ara
portakal
akşam
salata
light ton balığı
4 malta eriği
elmalı kek gibi bişey ama ucundan azıcık :)

sporumu yaptım 2,5 su içtim yeşil çay içtim
sabah taebo 20 dk, akşam stepper 30 dk

[1] yumurta 1 adet 80
[2] Beyaz Peynir 60 GRAM 150
[3] Kars kaşarı 10 GRAM 41.5
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Taze Yeşil Biber 20 gr 2.5
[7] Maydanoz 10 gr 4
[8] Mavi Yeşil Limon Lifli Kepekli 1 1 Paket(50g) 167
[9] kuru incir 1 adet 51
[10] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] Malta Eriği (16 gr) 4 adet 32
[13] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[14] Light Ton balığı (konserve) 8 10 gr 89.6
[15] Elmalı Kek 0.4 ADET 88

Toplam : 906.1 kal.

sağolun kızlar çok tatlısınız.
ne bileyim değişik bir ruh halindeyim bugün günlük bir depresyon herhalde.geçer inşallah yarına.
ev dağınık olunca da çok mutsuz oluyorum.bugünün güzel tarafı uykumu aldım :)eşim bebeğimizi çıkarmış parka bende tüm öğlen uyudum günlerin uykusuzluğu vardı üzerimde.onu attım en azından.

oh ne iyi işte çok güzel bu

tatlım kendine zaman ayır :) sevdiğin mutlu olduğun şeyleri yap :) gerekirse tatlı ye rejimi boz birazcık ama kendini üzme, hep iyi hisset :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…