- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
kızlarrr süper egzersiz videoları buldum çooookkkk hareketli ve eğlenceli
üstelik 1 saat yaptığında 800 kalori bile yaktırıyomuş
google'a ''Tae Bo'' yazın youtubeda bi sürü videosu var
selam kızlar
beni de aranıza alır mısınız? yarın çok sıkı bi diyete başlıyorum da 3 kilo vermeliyim ama yavaş gidiyoo
neyse hedefe varan yolda çekilen acı kutsaldır
şuan kendimden hiç memnun değilimmm
bu arada önerebileceğiniz neler var??? yeşilçay,sirkeli su dışında???
listelere göz atmışsındır heralde canım aralarla güne dağıtıyoruz yediklerimiz bu sayede acıkma daha az oluyor hem hem de yediklerimiz sindirimi sağlıklı bir şekilde oluyor
onun dışında kür şeklinde soruyorsan eğer maydonoz kürü,soğan kürü falan var ben denedim iki gün sonrasında bıraktım tatlarını kaldırmadı midem boğazdan kısmak daha iyi bence
benim bünye çabuk veriyor canım ama çabukta alıyor maalesef :/
kızlar nasılsınz bugün
off bugün bir hüzün var içimde nedense.içimden de hiç birşey yapmak gelmiyor .ev pislik içinde ama hiç yapasım yok.artık kendi evimizi alıp istediğim gibi bir yerde yaşamak istiyorum.Allahım nasip et ne olur eşim yurt dışından kazasız belasız dönsün ve alalım mevimizi.içime sinen bir ev olsun muhit komşular iyi olsun Allahım ne olur.
off bugün bir hüzün var içimde nedense.içimden de hiç birşey yapmak gelmiyor .ev pislik içinde ama hiç yapasım yok.artık kendi evimizi alıp istediğim gibi bir yerde yaşamak istiyorum.Allahım nasip et ne olur eşim yurt dışından kazasız belasız dönsün ve alalım mevimizi.içime sinen bir ev olsun muhit komşular iyi olsun Allahım ne olur.
sağolun kızlar çok tatlısınız.
ne bileyim değişik bir ruh halindeyim bugün günlük bir depresyon herhalde.geçer inşallah yarına.
ev dağınık olunca da çok mutsuz oluyorum.bugünün güzel tarafı uykumu aldım :)eşim bebeğimizi çıkarmış parka bende tüm öğlen uyudum günlerin uykusuzluğu vardı üzerimde.onu attım en azından.
tatlım kendine zaman ayır :) sevdiğin mutlu olduğun şeyleri yap :) gerekirse tatlı ye rejimi boz birazcık ama kendini üzme, hep iyi hisset :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?