50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamm kızlar herkesee özledim burayı baktım şöyle bi yeni arkadaşlar falan var hoşgeldinizzz
ambitious canım böyle dönemler hepimizde oluyor sanki başka biriymişiz gibi içimizden yemek canavarı çıkıyor galiba sugarcubes'in dediği gibi havalardan olabilir bende öyle hissediyorum çünkü birde tartı hüsrana uğratınca
şu 14 gün programı varya ona başladım bu pazartesi gerçi 14 gün yapamam ama her neyse sabah ve akşam öğünümde onu yiyorum ama baktım tartı hiç hoş şeyler göstermiyor acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi glikoz şurubu varmış galiba bu gevreklerde yarından itibaren bırakayım diyorum ya da sadece akşam yemeğinde olabilir veya sadece kahvaltıda sizce n'apayım kızlar aranızda kullanan oldu mu

hoşgeldin canım :) evet burda birlikte kilo vermek gerçekten etkili oluyo zaman zaman kendime kızıyorum bi boğazımı tutamadım şu kiloları bi veremedim diye sabrım tükeniyo bazen ama burda kızlarla paylaşınca onlarında benzer sıkıntıları olduğunu görünce biraz daha sabretsem veririm diyorum motive ediyorum kendimi
diyete devam ederken metabolizmanı hızlandırıcak besinler tükebilirsin bitki çaylarıda yaralı olabilir tarçın zencefil çayı metabolizmayı hızlandırıyomuş mesela

ben geçen yıl yapmıştım 2 haftada 2 kilo vermiştim ama geri aldım tabi
diyetisyenler aslında pek önermiyo nesfit gibi ürünleri çok mecbur kalırsanız sabah yiyin diyolar doygunluk hissi vermiyo ama kalorisi yüksek

hmm haklısın canım doygunluk zaten olmuyor yarından itibaren normal besleniyim bari ya da devam mı etsem bilemedim ama sanırım bırakıcam :44:

hmm haklısın canım doygunluk zaten olmuyor yarından itibaren normal besleniyim bari ya da devam mı etsem bilemedim ama sanırım bırakıcam :44:

parlak siyah bizimle diyete başla sende kalori sepeti diye bi site var ordan kalorini hesaplayabilirsin hatta hangi tarihe kadar, kaç kiloya inmek istediğini yazıyosun o sana kaç kalorilik diyet uygulaman gerektiğini söylüyo hatta raporunu bile tutuyo :))

geçen hafta gayet iyiydim ama bu hafta çok fena durumlar sınırım 1200 kalori ama ben hep 1100 küsürlerdeyim ya ben bunaldım diyet yapmaktan yada gözüm döndü bahardan yiyesim içesim var
of puf of puf of puf

kahvaltı
açma
ara
yok
öğle
1 bardak çorba
birkaç ince dilim salatalık
ufacık bi salam
3 ikram
1 dilim ekmek
ucundan aldığım simit :18:
ara
elmalı pasta
akşam
50 gr yoğurt
domates
salatalık
2 dilim ekmek
maydonoz
biraz çörek aldım kibrit kutusu kadar
4 erik :18::18:

[1] Açma 1 ADET 250
[2] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1 porsiyon 76
[3] Salatalık (hıyar) 0.2 ADET 2.2
[4] Salam 10 GRAM 51.8
[5] Yeşil Zeytin 7 adet 49
[6] Ekmek 3 DİLİM 195
[7] Elmalı Tart 50 GRAM 138
[8] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[9] Simit 0.2 ADET 55
[10] Çörek 30 GRAM 133.8
[11] ülker ikram cevizli kremalı 3 adet 123.9
[12] Maydanoz 10 gr 4
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[15] Erik 4 ADET 32

Toplam : 1169.7 kal.

2 lt su içtim spor yapmadım akşam 7 gibi yapmayı düşünüyorum belki spor süresinide uzatırım
yedim yedim şimdi vicdan hesabı çekiyorum

daha önce burdaydım zaten menülerimi yazıyordum vs. ama bi ara kopukluk oldu o gün bugündür menü giremiyorum ama yarından itibaren başlayayım en azından yorum alırım sadece, haftayada puanlamaya dahil olurumm kalorisepetini biliyorum evet üyeyim ama henüz hiç kalori hesaplamadım orayada uğrayayım ooff of çok işim var

Evet aynen öyle, havaların etkisi de vardır belki dediğin gibi, seyehat de cabası oldu.

Bugün bol su içtim, çayları da yeniden hayatıma katarım, tavsiye için teşekkürler Bu akşam menümü yazıcam bu arada, çok iyi olmasa da kötü olmayan bir gün olacak gibi...

Walla 14 gün programı pek benim tarzıma uygun değil. Karbonhidrat oranı çok yüksek bir beslenme tipi... sadece kahvaltıda olabilir bence...

kızlar ben yoktum bugünden itibaren tekrar geliyorum ama form korumaya yönelik düzenli beslenecem diyet aşaması bitti şükür bende 52 lerde olmak ve öyleyim yeni arkadaşlar gelmiş bu arada :80: nesfit'e gelince ben kahvaltı için kullanmıştım sadece bir ara doymuyorsun kesinlikle ve gözü dönüyor insanın bir şeylere saldırası geliyor kilo verilir belki ama sabırlı olmak baya baya gerekli bence

iyi akşamlar herkeseee :) hastalığım tam gaz devam etmekte hem grip hem regl fena haldeyim bi yandan canım tatlı çekiyo bi yandan sporumu yapamıyorum falan nolcak bakalım halim :/
sabah
2 dilim kepekli ekmek: 110
kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir: 64.4
3 yeşil zeytin: 21
1 domates: 7
şekersiz çay: 1
ara öğün
ıhlamur içtim tek şekerli: 15
öğlen
yarım kepçe sebze çorbası: 44.5
2-2.5 kaşık pilav: 100
2-3 kaşık kadar tavuk sote: 172.5
ara öğün
dayanamadım çikolatasızlığa eti browni minilerden yedim 2 adet: 156
akşam
2 yemek kaşığı taze fasulye: 111
yarım porsiyondan biraz daha fazla fırın makarna: 277
1-2 kaşık kadar çoban salata: 22.5
toplam:1101.9

su da 2 lt oldu şu ana kadar ama daha bişey yememem lazııım :84: bi de en azından 25 mekik çekicem

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:

Kahvaltı: yok
Ara: 1 tane eti form sunta bisküvi 10
Öğle: 1 büyük konserve ton balığı, 1 dilim ekmek 250
Ara: 1 tane sütaş light meyveli yoğurt 100
Akşam: 1 kase çorba, lorlu yumurta akı, bir dilim kepekli ekmek, domates, biber 350
Ara: Yok

Toplam kalori: 710

Su: 1,5 lt civarı

Spor: 30 dk yürüyüş

kızlar bende size katılmak istiyorum 165 boyum kilomda 54 2-3 kilo versem yeter bana armut tipinde bi vücuda sahip olduğum için kalçalarım fena şişti egzersizle onu halledeyim derken bi baktım göbek yapmışım daha önceden 2arkadaşım nesfit 14günle 3kilo verdi ama dayanılamaz o ya benim içim kalkıyor onu yerken ve çok sağlıksız metabolizmayı yavaşlatıyor yaklaşık 1 aydan beri bu pazartesi başlayacağım diyorum ama bu sefer gerçekten başlıyorum:90:

nolcak bizim halimiz bilemiyorum valla pilavlar makarnalar doyurucu bigün olmuş senin için gerçi bende bugün felakettim buraya yazdığım liste dışındada az önce yemek yedim
aslında aldığın kalori çok değil ama keşke spor yapıp bi kısmını yakabilseydin
bugün sana 8 veriyorum sevgili artemisiaa
zaten haftanın birinciside sen olcaksın senden başka puan verdiğim kimse yok

tatlım bi anda toparladın kendini geçen haftanın telafisine başladın hemen
bide yarım lt daha su içip 2 ye tamamlasan süper olucak
şimdilik kahvaltı olmayışına ve su oranına 9 veriyorum ama suyu tamamladığında 10 vericem ne güzel ya hemen toparladın kendini çok hoşuma gitti

nezamandır aranızda değildim bayanlar çünkü girmeye yüzüm yoktu yediklerime bir türlü dikkat edemiyordum.. sadece arada spor yapıyordum okadar.. neyse bugün tekrar toparlanmaya başladım çok dikkat edemesem de...
bugünki menüm:
sabah geç kahvaltı: light kaşarla yapılmış omlet, 2domates, 1biber 2 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: 2 dilim kavun
ara: 1 incecik dilim yağsız havuçlu kek
akşam: 1 kase çorba, 5 yemek kaşığı türlü sebze yemeği, 2kaşık bulgur pilavı
ara: 1 portakal

2 lt.ye yakın su içtim, 1 bardak form çayı, 2 bardak yeşil çay kekik biberiye limon karışımı.
yemek sonrası 1 bardak ballı sirkeli ılık su..

spora gelince: 1 saat ebru şallıyla selülitsavar pilates, yemek sonrası da yarım saat açık havada yürüyüş..

yinede içimi huzursuz eden bişeyler var ama daha az yemeliyim. tekrar kilom 52,8 olmuş buarada ama regl olucam umarım onun şişkinliğidir..
48 i görmek hayal gibi tutamıyorum şu boğazı(((

Son düzenleme:

hoşgeldin canım bende 164 boyundayım 53 kilo olmak istiyorum acaba yeterli olurmu verdiğim kilo diye merak ediyorum ama sende hala kalçalardan şikayetçisin ben 53'e düşsem yine olcak basen problemim yani of ben ne zaman çıtı pıtı bi kız olcam ya

egecim boyun kaç? hangi tarihe kadar zayıflamak istiyosun kalori sınırını belirleyelim

ballı sirkeli suyun balı ve sebze yemeğinin kalorisi eksik

[1] Domates 2 ADET 28
[2] Omlet 100 GRAM 191
[3] Biber 10 gr 2.2
[4] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[5] Ekmek 1 DİLİM 65
[6] Kavun 150 gr 49.5
[7] Havuçlu Kek 120 GRAM 498
[8] Sebze Çorbası (yaz) 1 PORSİYON 92
[9] Bulgur 40 GRAM 148.4
[10] Portakal 1 ADET 50

Toplam : 1138.1 kal.

porsiyonları tahmini hesapladım, fikir verir azda olsa diye

senide puanlamaya dahil ediyorum tatlım :)
havuçlu kek çok kaloriliymiş
su içilmiş spor yapılmış bulgur, kek gibi gıdalardan da uzak durulsa tam olucakmış
bal ve sebze yemeği eklenince kalori artıyo tabi bunu için sana 8,5 verdim

Son düzenleme:
kızlar fikir vermesi için ekliyorum
keşke daha kalabalık olsaydık en azından birazcık eğlencesi olurdu

küçük gözüküyo ama üzerine tıklayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…