Mrb.Aranıza yeni katılıyorum en az 100 sayfayı okudum ve gerçekten hepinizi tebrik ediyorum çok güzel şeyler paylaşmışsınız.Benim sorunumda aynı 2 çocuğum var ve 31 yaşındayım geçen ayın 5 inde diyetisyene gittim 58.5 kiloyla diyete başladım şuan 54.4 düm ama bu ara kilo verimim durdu sporda yapıyorum ama nedenini anlıyamadım varmı bana bi çare?
selamm kızlar herkesee özledim burayı baktım şöyle bi yeni arkadaşlar falan var hoşgeldinizzz
ambitious canım böyle dönemler hepimizde oluyor sanki başka biriymişiz gibi içimizden yemek canavarı çıkıyor galiba sugarcubes'in dediği gibi havalardan olabilir bende öyle hissediyorum çünkü birde tartı hüsrana uğratınca
şu 14 gün programı varya ona başladım bu pazartesi gerçi 14 gün yapamam ama her neyse sabah ve akşam öğünümde onu yiyorum ama baktım tartı hiç hoş şeyler göstermiyor acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi glikoz şurubu varmış galiba bu gevreklerde yarından itibaren bırakayım diyorum ya da sadece akşam yemeğinde olabilir veya sadece kahvaltıdasizce n'apayım kızlar aranızda kullanan oldu mu
ben geçen yıl yapmıştım 2 haftada 2 kilo vermiştim ama geri aldım tabi
diyetisyenler aslında pek önermiyo nesfit gibi ürünleri çok mecbur kalırsanız sabah yiyin diyolar doygunluk hissi vermiyo ama kalorisi yüksek
hmm haklısın canım doygunluk zaten olmuyor yarından itibaren normal besleniyim bari ya da devam mı etsem bilemedim ama sanırım bırakıcam :44:
parlak siyah bizimle diyete başla sendekalori sepeti diye bi site var ordan kalorini hesaplayabilirsin hatta hangi tarihe kadar, kaç kiloya inmek istediğini yazıyosun o sana kaç kalorilik diyet uygulaman gerektiğini söylüyo hatta raporunu bile tutuyo :))
bu aralar benimde diyeti bozasım var tatlılar sandwiçler yiyesim var heralde havalardan şekercim sen toparlasın kendini bide seyahat düzenini bozdu galiba
bol şu iç tatlım form çaylarınıda tavsiye ederimbugünde puan vermeyelim sana
selamm kızlar herkesee özledim burayı baktım şöyle bi yeni arkadaşlar falan var hoşgeldinizzz
ambitious canım böyle dönemler hepimizde oluyor sanki başka biriymişiz gibi içimizden yemek canavarı çıkıyor galiba sugarcubes'in dediği gibi havalardan olabilir bende öyle hissediyorum çünkü birde tartı hüsrana uğratınca
şu 14 gün programı varya ona başladım bu pazartesi gerçi 14 gün yapamam ama her neyse sabah ve akşam öğünümde onu yiyorum ama baktım tartı hiç hoş şeyler göstermiyor acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi glikoz şurubu varmış galiba bu gevreklerde yarından itibaren bırakayım diyorum ya da sadece akşam yemeğinde olabilir veya sadece kahvaltıdasizce n'apayım kızlar aranızda kullanan oldu mu
iyi akşamlar herkeseee :) hastalığım tam gaz devam etmekte hem grip hem regl fena haldeyim bi yandan canım tatlı çekiyo bi yandan sporumu yapamıyorum falan nolcak bakalım halim :/
sabah
2 dilim kepekli ekmek: 110
kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir: 64.4
3 yeşil zeytin: 21
1 domates: 7
şekersiz çay: 1
ara öğün
ıhlamur içtim tek şekerli: 15
öğlen
yarım kepçe sebze çorbası: 44.5
2-2.5 kaşık pilav: 100
2-3 kaşık kadar tavuk sote: 172.5
ara öğün
dayanamadım çikolatasızlığa eti browni minilerden yedim 2 adet: 156
akşam
2 yemek kaşığı taze fasulye: 111
yarım porsiyondan biraz daha fazla fırın makarna: 277
1-2 kaşık kadar çoban salata: 22.5
toplam:1101.9
su da 2 lt oldu şu ana kadar ama daha bişey yememem lazııım :84: bi de en azından 25 mekik çekicem
Bugünkü menüm:
Kahvaltı: yok
Ara: 1 tane eti form sunta bisküvi 10
Öğle: 1 büyük konserve ton balığı, 1 dilim ekmek 250
Ara: 1 tane sütaş light meyveli yoğurt 100
Akşam: 1 kase çorba, lorlu yumurta akı, bir dilim kepekli ekmek, domates, biber 350
Ara: Yok
Toplam kalori: 710
Su: 1,5 lt civarı
Spor: 30 dk yürüyüş
kızlar bende size katılmak istiyorum 165 boyum kilomda 54 2-3 kilo versem yeter bana armut tipinde bi vücuda sahip olduğum için kalçalarım fena şişti egzersizle onu halledeyim derken bi baktım göbek yapmışım daha önceden 2arkadaşım nesfit 14günle 3kilo verdi ama dayanılamaz o ya benim içim kalkıyor onu yerken ve çok sağlıksız metabolizmayı yavaşlatıyoryaklaşık 1 aydan beri bu pazartesi başlayacağım diyorum ama bu sefer gerçekten başlıyorum:90:
nezamandır aranızda değildim bayanlar çünkü girmeye yüzüm yoktu yediklerime bir türlü dikkat edemiyordum.. sadece arada spor yapıyordum okadar.. neyse bugün tekrar toparlanmaya başladım çok dikkat edemesem de...
bugünki menüm:
sabah geç kahvaltı: light kaşarla yapılmış omlet, 2domates, 1biber 2 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: 2 dilim kavun
ara: 1 incecik dilim yağsız havuçlu kek
akşam: 1 kase çorba, 5 yemek kaşığı türlü sebze yemeği, 2kaşık bulgur pilavı
ara: 1 portakal
2 lt.ye yakın su içtim, 1 bardak form çayı, 2 bardak yeşil çay kekik biberiye limon karışımı.
yemek sonrası 1 bardak ballı sirkeli ılık su..
spora gelince: 1 saat ebru şallıyla selülitsavar pilates, yemek sonrası da yarım saat açık havada yürüyüş..
yinede içimi huzursuz eden bişeyler var amadaha az yemeliyim. tekrar kilom 52,8 olmuş buarada ama regl olucam umarım onun şişkinliğidir..
48 i görmek hayal gibi tutamıyorum şu boğazı(((
nezamandır aranızda değildim bayanlar çünkü girmeye yüzüm yoktu yediklerime bir türlü dikkat edemiyordum.. sadece arada spor yapıyordum okadar.. neyse bugün tekrar toparlanmaya başladım çok dikkat edemesem de...
bugünki menüm:
sabah geç kahvaltı: light kaşarla yapılmış omlet, 2domates, 1biber 2 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: 2 dilim kavun
ara: 1 incecik dilim yağsız havuçlu kek
akşam: 1 kase çorba, 5 yemek kaşığı türlü sebze yemeği, 2kaşık bulgur pilavı
ara: 1 portakal
2 lt.ye yakın su içtim, 1 bardak form çayı, 2 bardak yeşil çay kekik biberiye limon karışımı.
yemek sonrası 1 bardak ballı sirkeli ılık su..
spora gelince: 1 saat ebru şallıyla selülitsavar pilates, yemek sonrası da yarım saat açık havada yürüyüş..
yinede içimi huzursuz eden bişeyler var amadaha az yemeliyim. tekrar kilom 52,8 olmuş buarada ama regl olucam umarım onun şişkinliğidir..
48 i görmek hayal gibi tutamıyorum şu boğazı(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?