50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil elma diyetini okudum şimdi benimde kilo vermem kitlendi ama bunu nasıl yapıcam sugara katılıyorum okurken bile dişlerim kamaştı ölmiyelim bunu yaparken:)

günaydın kızlaaaarrr :) güne bir litre su ile başladım veee bu aralar deli gibi akşamları acıkıyorum yatmadan önce yemek yiyesim geliyor ama bu sefer almayı düşünmüyorum o kiloları hiiiççç ama hiç ama şu yüze geri kilo aldırma gibi bir şey olsa keşke ve yüzüm tombik tombik olsa

Bu sabah cıbıldak 55 kilo çıktım.Geçen ay 57 yi falan görmüştüm.
Ben de heryerimden kilo vermek istiyorum ama suratım tombik olsun.

Şu an kuru kayısıya ve suya saldırmış bulunuyorum.Bağırsaklarım hareketleniyor ama ben yılmıyorum
kayısıya devam

ayy ne güzel yaaa bende istiyorummm kıyafetli 55 kilo olayım başka birşey istemiyorum.. ama çok şey istiyorum demi. şuan kıyafetli 60 geliyorum. ((

günaydın tatlımmm
ne olursa olsun gece yemek yooookkkk
verdiklerini geri almak hiç yookkkk

ah ahhh napcaz kızlar biz bu nefsimizle mücadele ederken
zayıflama hapı bandı vs. çıkarcaklarına sabır bandı yada hapı çıkarsalar her işimiz yolunda gider aslında

ben haftaya 56 kilo olduğum sonra hemen 55 düştüğüm bi kilo çizelgesi hazırlamak istiyorum
bunun için boğazımı tutmalıyım

ayy ne güzel yaaa bende istiyorummm kıyafetli 55 kilo olayım başka birşey istemiyorum.. ama çok şey istiyorum demi. şuan kıyafetli 60 geliyorum. ((

Yaaa lüffen karamsarlık yok kıyafetleri çıkar aklından kıyafetsiz kaçsın ona bakçan tatlım yaa
Çok şey istemiyosun ben bi ara 58 i geçtim kıyafetli.Şimdi kıyafetli 56 falan geliyorum.
Ne kadar kalın giyindiğimi bilmem anladın mı.Bi kilo sırf kıyafet

kızalr ya beni banladılar alakasız yere kimse demedi ki bu akıllı bıdık nerede çok üzdünüz beni.
neyse ben olmadığım günlerde diyet ve spora devam ettim.ama 54.3de takıldım.hedefim 54 tü ama şimdi 53.0 olmak istiyorum.bugün alışverişe çıktım kıyafetler yakıştı üstüme çook mutlu oldum.oh dünya varmış ya.o mutluluk aç kalmaya değiyor.ama ben bugün biraz fazla ka.ırdım.

sabah 1 adet eti form bisküvi:17

öğlen:1 adet küçük pizza :464
light kola :2
patates kızartması :206
nestle crunch çikolata yedim250
ara:kahve ligt 30
toplamda 970 kalori almışım.akşamı hafif yapmak lazım.meyve yesem sadece ne güzel olur ama eşime yemek yaparken canım çekecek büyük ihtimal

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yenı katıldım kk'ne:)hemen ılgımı cektı bu konu. bende 58 kıloyum 1.63 boyundayım.şöyle dıyorum 54 olsamm yakındada dugunum var yakında dedıgım ekımde:):)

iyi akşamlar kızlar hepinizee :) şöyle bi yazılanları okudum da sanırım hepimiz armut vücuttan muzdarip durumdayız ben de dahil olmak üzere :) boyum 1.68-69 civarı üst bedenimi small giyiyorum ama altta malesef 38im şu an o da 7 kilo falan verdim de öyle oldu. normalde 63 kiloyken 40 giyiyodum hatta kalıbına göre 42 falan bile olduğu oluyodu çok üzülüyodum çünkü orantısız vücut gerçekten her açıdan çok zor hele ki bikini falan alırken neyse hedefime çok az kaldı pes etmeden devam edicem :87:
bugünkü menüm
sabah
[1] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[2] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 30 GRAM 48.3
[3] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
ara öğün
[7] eti petito ayıcık 0.5 paket 38.92 (arkadaşımdan aşırdım yarısını zaten ufacık bişi )
öğlen
[8] Simit 1 ADET 275
[9] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
ara öğün
[10] Kandil Simidi 1 ADET 80
akşam
[11] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[12] Mantarlı Et Sote 0.5 porsiyon 135
[13] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 22.5
[14] Çoban Salatası 0.25 PORSİYON 22.5
toplam: 940.22 kal

artık çok acıkırsam erik atıştırcam 5 6 tane 1000i geçmek yok bugün, 2 lt su içtim hasta olduğum için hala ancak 20-25 dk kadar falan yürüyebildim

Son düzenleme:
Ben armut değilim popo ve basenlerim buyumuyo fazla, gobek ve bel bölgemde toplanıyo fazla yağlar ama bu da çok kötü kilonun fazlası nerede birikirse biriksin kötü

Bugünki menüm, pek masum değil yine

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli su
kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek, 1kk light beyaz peynir 130 cal
Ara: yok
Öğle: 1 porsiyon biberli et sote, haşlanmış tavuk göğsü, salata, 1 çatal haşlanmış kepekli pirinç, 6-7 tane çilek 700 cal
Ara: 1 dilim cheesecake, 1 dilim çukulatalı pasta, 6-7 tane çilek, 1 avuç badem, fındık, ceviz 1000 cal vardır
Akşam: 1 tane elma 100 cal
Ara: Umarım olmayacak

toplam cal: 1930

su: 1 lt falan

Spor: yarım saat treadmillde tempolu eğimli yürüyüş

Ne biçim bir menü bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…