Bu sabah cıbıldak 55 kilo çıktım.Geçen ay 57 yi falan görmüştüm.
Ben de heryerimden kilo vermek istiyorum ama suratım tombik olsun.
Şu an kuru kayısıya ve suya saldırmış bulunuyorum.Bağırsaklarım hareketleniyor ama ben yılmıyorum
kayısıya devam
benimde yanaklarım çok tombik ya 1kilo versemde gitse çok sevinicem evet üstümde ince umarım kilo verince gögsüm küçülmez
günaydın kızlaaaarrr :) güne bir litre su ile başladım veee bu aralar deli gibi akşamları acıkıyorum yatmadan önce yemek yiyesim geliyor ama bu sefer almayı düşünmüyorum o kiloları hiiiççç ama hiçama şu yüze geri kilo aldırma gibi bir şey olsa keşke ve yüzüm tombik tombik olsa
sugarcubes çok teşekkür ederim evet verdiğin site çok iyi ama ben şuan vicdan azbından ölüyorum çünkü dün akşam yemeğinde deli gibi kadayıf yedim şuanda çok mutsuzum((
Dün akşamki menüm:
Balık(kızarmış)
Salata
Biraz lavaş
Kadayıf tatlısı(((
çok pişmanım........
ben haftaya 56 kilo olduğum sonra hemen 55 düştüğüm bi kilo çizelgesi hazırlamak istiyorum
bunun için boğazımı tutmalıyım
ayy ne güzel yaaa bende istiyorummm kıyafetli 55 kilo olayım başka birşey istemiyorum.. ama çok şey istiyorum demi. şuan kıyafetli 60 geliyorum.((
ben yenı katıldım kk'ne:)hemen ılgımı cektı bu konu. bende 58 kıloyum 1.63 boyundayım.şöyle dıyorum 54 olsamm yakındada dugunum var yakında dedıgım ekımde:):)
ah ahhh napcaz kızlar biz bu nefsimizle mücadele ederken
zayıflama hapı bandı vs. çıkarcaklarına sabır bandı yada hapı çıkarsalar her işimiz yolunda gider aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?