50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı şey bende de var canım ya hemen hemen aynıyız zaten ırsi bu sanırım annemde öyle.. Basenler egzersizle biraz toplanır yinede ama bide basen olunca bacak boyum kısalıyor ona çok üzülüyorum boyumuz iyi ama basen olunca bacaklar kalın ve kısa duruyor

heleki alt bacak kütük gibi duruyo

kızlar vallaha ben verdim ama leğen kemiği mi ne zıkkımsa ondan kaynaklanıyor basenler gene kalıyor kemiği de kırdıramayacağımıza göre kabullenmek gerek ama üst bacaklarım istediğim gibi inceldi birde keşke altlar incelseydi ama bir yere kadar inceldi sonrası gene herkes gibi değil armut tipiyim bende bel incecik basenler fora ama verdiğim için şu an memnunum halimden yüz çöküyor diye durdum artık birde üst tarafında aşırı zayıflamasını istemiyorum kendimi böyle güzel buluyorum hem ne de olsa

Teşvik edici ve motive eden puanlaman ve yorumların için çok teşekkürler sugar'cım

evet egzersizle onları da hallederiz inşallah kızlar ben yeşil elma diyeti denemek istiyorum ama esnek bir şekilde sizce doğru olur mu?

bi armut tiplide benim üst incecik alt maşallah :) benim yüzüm çökmez tombik tombik yanaklarım ama bende o kadar zayıflayamam sabredemem gibi geliyo ben bi 53'e iniym azıcık dinleniym o kiloda belki yazın yine yaparım rejim

:)))) hadi inşallah canım ama sevindim yüzün çökmüyorsa gidebildiğin yere kadar git bende elmacık neyin yok babama çekmişim o konuda annemin yanaklar azıcık alsa kilo elmacıklar pembeleşir tüy bir tane bile yok ama ben bunlarda babama çekmişim hele tüy konusunda isyanım var vallaha

sağol canım işte azıcık kısabilsem yediklerimi spor düzenli yapabiliyorum da.. buarada boyum 1.63 dışardan kilolu görünmüyorum bile ama şu basenlerimdeki yağlarımı eritmem için kesnlikle bi 48e inmem lazım şu pilates işe yarıyor gibi ama zayıflamadan erimiyor şunlar tam olarak.. hedefim 19 mayıstı 1 ay önce öyle karar vermiştim ama tekrar yeni bir tarih almak zorunda kaldım 17 haziran..
buarada yediğim kek 120 gr değildir en fazla 30 gr falandır paket keklerden de küçük onlar 30 gr:):) ozaman keki 4 de 1 oranında azaltırsak 124 kal filan yapıyo:) 764'e iniyor:) yarım kaşık balla yaptım +25 kalori, 1 tabak türlü 68 kaloriymiş toplam = 857 kalori yapıyo puanım artarmı koçum??

hımmm :)) beğendim o zaman :)puanını 9,5 yaptım :)

hımmm :)) beğendim o zaman :)puanını 9,5 yaptım :)

:):):):):) teşekkür ederim bana azıcık gaz verin yaparım bu işi ama motivem çok düşük hemen bozuveriyorum diyeti bide eşim sürekli spor yapıyo yediklerine dikkat ediyo kendimi kötü hissediyorum onun yanında yapmam lazım diyorum ama sanki ters tepki doğurtuyor bu bende :) neyse umarım daha dikketli bi şeklde devam ederim... inş. herkes hayalindeki hatuna dönüşür bir an önce:):) iyi geceler hepinize...

iyi akşamlar kızlar bende size katılmak istiyorum. 164 boyunda 55 kiloyum. bu yıl sınava çalıştığımdan dolayı doğru düzgün spor falan da yapamadım hep oturuyorum basenlerim şişti baya.

benimde yanaklarım çok tombik ya 1kilo versemde gitse çok sevinicem evet üstümde ince umarım kilo verince gögsüm küçülmez

sugarcubes çok teşekkür ederim evet verdiğin site çok iyi ama ben şuan vicdan azbından ölüyorum çünkü dün akşam yemeğinde deli gibi kadayıf yedim şuanda çok mutsuzum((
Dün akşamki menüm:
Balık(kızarmış)
Salata
Biraz lavaş
Kadayıf tatlısı(((
çok pişmanım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…