hoşgeldin canım bende 164 boyundayım 53 kilo olmak istiyorum acaba yeterli olurmu verdiğim kilo diye merak ediyorum ama sende hala kalçalardan şikayetçisin ben 53'e düşsem yine olcak basen problemim yani of ben ne zaman çıtı pıtı bi kız olcam ya
aynı şey bende de var canım ya hemen hemen aynıyız zaten ırsi bu sanırım annemde öyle.. Basenler egzersizle biraz toplanır yinede ama bide basen olunca bacak boyum kısalıyor ona çok üzülüyorum boyumuz iyi ama basen olunca bacaklar kalın ve kısa duruyor
kızlar fikir vermesi için ekliyorum
keşke daha kalabalık olsaydık en azından birazcık eğlencesi olurdu
Eki Görüntüle 193465
küçük gözüküyo ama üzerine tıklayın
tatlım bi anda toparladın kendini geçen haftanın telafisine başladın hemen
bide yarım lt daha su içip 2 ye tamamlasan süper olucak
şimdilik kahvaltı olmayışına ve su oranına 9 veriyorum ama suyu tamamladığında 10 vericemne güzel ya hemen toparladın kendini çok hoşuma gitti
kızlar vallaha ben verdim ama leğen kemiği mi ne zıkkımsa ondan kaynaklanıyor basenler gene kalıyor kemiği de kırdıramayacağımıza göre kabullenmek gerek ama üst bacaklarım istediğim gibi inceldi birde keşke altlar incelseydi ama bir yere kadar inceldi sonrası gene herkes gibi değil armut tipiyim bende bel incecik basenler fora ama verdiğim için şu an memnunum halimden yüz çöküyor diye durdum artık birde üst tarafında aşırı zayıflamasını istemiyorum kendimi böyle güzel buluyorum hem ne de olsa
kızlar fikir vermesi için ekliyorum
keşke daha kalabalık olsaydık en azından birazcık eğlencesi olurdu
Eki Görüntüle 193465
küçük gözüküyo ama üzerine tıklayın
evet egzersizle onları da hallederiz inşallah kızlar ben yeşil elma diyeti denemek istiyorum ama esnek bir şekilde sizce doğru olur mu?
bi armut tiplide benim üst incecik alt maşallah :) benim yüzüm çökmez tombik tombik yanaklarım ama bende o kadar zayıflayamam sabredemem gibi geliyo ben bi 53'e iniym azıcık dinleniym o kiloda belki yazın yine yaparım rejim
ballı sirkeli suyun balı ve sebze yemeğinin kalorisi eksik
[1] Domates 2 ADET 28
[2] Omlet 100 GRAM 191
[3] Biber 10 gr 2.2
[4] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[5] Ekmek 1 DİLİM 65
[6] Kavun 150 gr 49.5
[7] Havuçlu Kek 120 GRAM 498
[8] Sebze Çorbası (yaz) 1 PORSİYON 92
[9] Bulgur 40 GRAM 148.4
[10] Portakal 1 ADET 50
Toplam : 1138.1 kal.
porsiyonları tahmini hesapladım, fikir verir azda olsa diye
senide puanlamaya dahil ediyorum tatlım :)
havuçlu kek çok kaloriliymiş
su içilmiş spor yapılmış bulgur, kek gibi gıdalardan da uzak durulsa tam olucakmış
bal ve sebze yemeği eklenince kalori artıyo tabi bunu için sana 8,5 verdim
sağol canımişte azıcık kısabilsem yediklerimi spor düzenli yapabiliyorum da.. buarada boyum 1.63 dışardan kilolu görünmüyorum bile ama şu basenlerimdeki yağlarımı eritmem için kesnlikle bi 48e inmem lazım şu pilates işe yarıyor gibi ama zayıflamadan erimiyor şunlar tam olarak.. hedefim 19 mayıstı 1 ay önce öyle karar vermiştim ama tekrar yeni bir tarih almak zorunda kaldım 17 haziran..
buarada yediğim kek 120 gr değildir en fazla 30 gr falandır paket keklerden de küçük onlar 30 gr:):) ozaman keki 4 de 1 oranında azaltırsak 124 kal filan yapıyo:) 764'e iniyor:) yarım kaşık balla yaptım +25 kalori, 1 tabak türlü 68 kaloriymiş toplam = 857 kalori yapıyopuanım artarmı koçum ??
hımmm :)) beğendim o zaman :)puanını 9,5 yaptım :)
bende kaçıyorum kızlar azıcık ders çalışıp uyurum artık iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?