kızalr ya beni banladılar alakasız yere kimse demedi ki bu akıllı bıdık neredeçok üzdünüz beni.
neyse ben olmadığım günlerde diyet ve spora devam ettim.ama 54.3de takıldım.hedefim 54 tü ama şimdi 53.0 olmak istiyorum.bugün alışverişe çıktım kıyafetler yakıştı üstüme çook mutlu oldum.oh dünya varmış ya.o mutluluk aç kalmaya değiyor.ama ben bugün biraz fazla ka.ırdım.
sabah 1 adet eti form bisküvi:17
öğlen:1 adet küçük pizza :464
light kola :2
patates kızartması :206
nestle crunch çikolata yedim250
ara:kahve ligt 30
toplamda 970 kalori almışım.akşamı hafif yapmak lazım.meyve yesem sadece ne güzel olur ama eşime yemek yaparken canım çekecek büyük ihtimal
ben yenı katıldım kk'ne:)hemen ılgımı cektı bu konu. bende 58 kıloyum 1.63 boyundayım.şöyle dıyorum 54 olsamm yakındada dugunum var yakında dedıgım ekımde:):)
iyi akşamlar kızlar hepinizee :) şöyle bi yazılanları okudum da sanırım hepimiz armut vücuttan muzdarip durumdayız ben de dahil olmak üzere :) boyum 1.68-69 civarı üst bedenimi small giyiyorum ama altta malesef 38im şu an o da 7 kilo falan verdim de öyle oldu. normalde 63 kiloyken 40 giyiyodum hatta kalıbına göre 42 falan bile olduğu oluyodu çok üzülüyodum çünkü orantısız vücut gerçekten her açıdan çok zor hele ki bikini falan alırkenneyse hedefime çok az kaldı pes etmeden devam edicem :87:
bugünkü menüm
sabah
[1] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[2] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 30 GRAM 48.3
[3] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
ara öğün
[7] eti petito ayıcık 0.5 paket 38.92 (arkadaşımdan aşırdım yarısını zaten ufacık bişi)
öğlen
[8] Simit 1 ADET 275
[9] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
ara öğün
[10] Kandil Simidi 1 ADET 80
akşam
[11] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[12] Mantarlı Et Sote 0.5 porsiyon 135
[13] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 22.5
[14] Çoban Salatası 0.25 PORSİYON 22.5
toplam: 940.22 kal
artık çok acıkırsam erik atıştırcam 5 6 tane 1000i geçmek yok bugün, 2 lt su içtim hasta olduğum için hala ancak 20-25 dk kadar falan yürüyebildim
Ben armut değilim popo ve basenlerim buyumuyo fazla, gobek ve bel bölgemde toplanıyo fazla yağlar ama bu da çok kötükilonun fazlası nerede birikirse biriksin kötü
Bugünki menüm, pek masum değil yine
Kalkar kalkmaz: elma sirkeli su
kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek, 1kk light beyaz peynir 130 cal
Ara: yok
Öğle: 1 porsiyon biberli et sote, haşlanmış tavuk göğsü, salata, 1 çatal haşlanmış kepekli pirinç, 6-7 tane çilek 700 cal
Ara: 1 dilim cheesecake, 1 dilim çukulatalı pasta, 6-7 tane çilek, 1 avuç badem, fındık, ceviz 1000 cal vardır
Akşam: 1 tane elma 100 cal
Ara: Umarım olmayacak
toplam cal: 1930
su: 1 lt falan
Spor: yarım saat treadmillde tempolu eğimli yürüyüş
Ne biçim bir menü bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sevgili koçum azarla döv bizi ama yedirme o yemeklerimoral bozukluğu yerine fıstık gibi hatunları düşünelim hemen bence hatta asalım duvarlara resimlerini hatta kendi resimlerimizde oynama fırsatı olurs onları ince hale getirip asalım motivsayon için bir fikir
hımmm bugün midende bayram günü şekerimbu nasıl bi öğle yemeği bu asıl bi ara çilekler bademler fındıklar cevizler dilim dilim pastalar azıcıkta su içmişsin :) ama sporunu yapmışsın ne diyim ki ben şimdi bugün sana 7 vereyim bari
teşekkürler sugar :) ben de haftada 1 gün kendime izin veriyorum çok abartmadan 1500-1600 kaloriyi falan geçmeden yiyorum dilediğimi yoksa çıldırırım çünkü genelde h.sonu oluyo o izin günü :) benim en büyük sorunum akşam yemeği sonrası zaten kilo almama da o neden oldu artık meyveyle geçistirmeyi öğrendim 10 tane erik yedim bugün iyi mi yaptım bilmem
7 puan bu menüye biiisssüüürrrrüüüü puan
Hakikaten midem bayram etti bugün
artemisiaaa süper gidiyosun sakın bozma diyeti
kızlar maşallah deyin nazar değmesin
Eki Görüntüle 194170
zor bir şey değil canım ben 2 haftada düştüm 58ten 54 e
Selam kızlar,nasıl gidiyor?
Ben tartıldım bugün 55,6 çıktım,yani üç haftadır yerimde sayıyorum,ama buna da şükür çünkü baya
bozulmuştu düzenim,yeni yeni toparlıyorum,spor da yapmayınca bi ay böyle oldu...
Ben armut değilim popo ve basenlerim buyumuyo fazla, gobek ve bel bölgemde toplanıyo fazla yağlar ama bu da çok kötükilonun fazlası nerede birikirse biriksin kötü
Günaydin kizlar, Azulcum nasilsin ?
ben yine tartilmadim ya,. bu sabah unuttum. yarin artik.. tahminen ve umarim hala 55im..
metabolizmanin sasirmasi iyidir, spora baslayalim biz yine emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?