50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım ben çok merak ettim aslında kızların çoğu bi anda kayboldu ortalıktan
bugünkü menün pek diyet menüsü olmamış su ve spor oranınıda yazmamışsın o yüzden bugünkü puanlamaya katmıyorum seni canım düşük bi puan verip motivasyon kırmak istemem puanlamada bol keseden dağıtıyorum çünkü motivasyon artsın canımız sıkılmasın diye yarın daha güzel bi menüyle (meyvenin yoğurdun salatanın sebzenin olduğu bi menüyle bol suyun ve sporun olduğu bi menüyle) görmek isteriz seni

sevgili koçum azarla döv bizi ama yedirme o yemekleri moral bozukluğu yerine fıstık gibi hatunları düşünelim hemen bence hatta asalım duvarlara resimlerini hatta kendi resimlerimizde oynama fırsatı olurs onları ince hale getirip asalım motivsayon için bir fikir

süpersin süperrrr en azimli sen çıktın içimizde artemisiaaa bide hastasın üstelik ama bozmadan nazlanmadan devam ediyosun valla imreniyorum sana artık sporda var suda idare eder kalori süper menüde çeşitlilikte var sana kocaman bi 10 vericem bugün :90:

Ben armut değilim popo ve basenlerim buyumuyo fazla, gobek ve bel bölgemde toplanıyo fazla yağlar ama bu da çok kötü kilonun fazlası nerede birikirse biriksin kötü

göbek ve bel daha sorunlu aslında göğüslerde büyükse azıcık daha bi heybetli oluyo
benim okuldan arkadaşlarım var onlarla başladık diyete ben baseni kapatmayı başarıyorum ama onlarda göbek biraz büyük napsalar kapatamıyolar
bide bel ve basen bölgesindeki yağlanma hastalık açısından daha riskliymiş iç organlarda yağlanıyomuş ne kadar doğru bilemicem ama :26:
tatlım sen bırakma diyetini yaza azıcık kaldı incecik bluzlar daracık kotlar giycez dondurmalar yicez kilo derdi hiiiççç düşünmeden

hımmm bugün midende bayram günü şekerim bu nasıl bi öğle yemeği bu asıl bi ara çilekler bademler fındıklar cevizler dilim dilim pastalar azıcıkta su içmişsin :) ama sporunu yapmışsın ne diyim ki ben şimdi bugün sana 7 vereyim bari

tatlım önce kendimden başlamalıyım resmen yememek için kendimle mücadele ediiyorum
çizgi filmlerde olurya bi omzunda iyi bir omzunda kötü melek çıkar biri 'ye ye nolcak sanki' diyo öbürü 'yeme bak o kadar emek verdin' diyo bi bakıyorum kendimi bişeyler atıştırırken buluyorum sonra kendime kızıyorum ''yemesem ölürdüm sanki'' diye D

kızlar bu arada benim idolüm miranda kerr bayılırım bu hatuna motivasyonum düşünce açıyorum netten resimlerine bakıyorum onun gibi olmama imkan yok ama olsun hayali bile güzel D

teşekkürler sugar :) ben de haftada 1 gün kendime izin veriyorum çok abartmadan 1500-1600 kaloriyi falan geçmeden yiyorum dilediğimi yoksa çıldırırım çünkü genelde h.sonu oluyo o izin günü :) benim en büyük sorunum akşam yemeği sonrası zaten kilo almama da o neden oldu artık meyveyle geçistirmeyi öğrendim 10 tane erik yedim bugün iyi mi yaptım bilmem

7 puan bu menüye biiisssüüürrrrüüüü puan

Hakikaten midem bayram etti bugün

bende haftada bigünü biraz serbest bırakıyorum genelde cumartesi dışarda oluyorum dondurma bile yedim geçen hafta o kadar olur ama sen yinede istikrarlı gidiyosun bana göre

artemisiaaa süper gidiyosun sakın bozma diyeti

kızlar maşallah deyin nazar değmesin

Eki Görüntüle 194170

maşallaaaahhhh :)) vallaha aynı durum bende de var canım yaa verdin işte fıstık gibisin (kendime göre en azından ve arkadaşlarıma ) diyorum sakın yeme alma sakın diyorum ama canım sıkılıyor ne olduğunu bile anlamadan yemek yemiş oluyorum sonra hı ne olamaaazz diyorum :18:

bu arada baktım fotolara hakkat taş gibi hatun muş

şimdi sıra benim menümde :)

kahvaltı
domates salatalık peynir
ara k bar 5 form bisküvi
öğle domates çorbası 5 form bisküvi 1 tabe 9 kat
ara
k bar
akşam
1 tabak çorba
5 yk türlü
5 yk yoğurt
1 salatalık
ara
bir avuç fındık
1 parça ekmek
2 kaşık çorba

[1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.50
[3] Beyaz Peynir 40 GRAM 100.00
[4] Kellogg's Special K-Bar Şeftali 1 adet 90.00
[5] Kellogg's Special K-Bar Vişne 1 adet 84.00
[8] Eti Form Kepekli Bisküvi 1 PAKET 168.00
[9] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 paket 84.00
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[11] Yoğurt (tam yağlı) 60 GRAM 40.80
[12] Ekmek 0.3 DİLİM 19.50
[13] Knorr Yöresel Toros Çorbası 1 porsiyon 86.50
[15] Yaz Türlüsü 0.6 PORSİYON 132.60
[18] Fındık 40 GRAM 260.00

Toplam : 1095.90 kal.

fındığın kalorisi ne kadar çokmuş keşke yemeseydim (
ama sınırdayım yine bide son arayı az önce yaptım çok acıkmıştım bol su içip yatıcam
şimdilik 2,5 lt su içtim yatarken 3 yaparım ben bunu
bugün spor yok dinlenme günüm :)

Selam kızlar,nasıl gidiyor?

Ben tartıldım bugün 55,6 çıktım,yani üç haftadır yerimde sayıyorum,ama buna da şükür çünkü baya

bozulmuştu düzenim,yeni yeni toparlıyorum,spor da yapmayınca bi ay böyle oldu...

Günaydin kizlar, Azulcum nasilsin ?
ben yine tartilmadim ya,. bu sabah unuttum. yarin artik.. tahminen ve umarim hala 55im..
metabolizmanin sasirmasi iyidir, spora baslayalim biz yine emi

Ben armut değilim popo ve basenlerim buyumuyo fazla, gobek ve bel bölgemde toplanıyo fazla yağlar ama bu da çok kötü kilonun fazlası nerede birikirse biriksin kötü

aynen katiliyorum birikmesin kardesim, istemiyoruz :)
elmasin demek ki sen ambitiouscum, bende elmayim

Günaydin kizlar, Azulcum nasilsin ?
ben yine tartilmadim ya,. bu sabah unuttum. yarin artik.. tahminen ve umarim hala 55im..
metabolizmanin sasirmasi iyidir, spora baslayalim biz yine emi

İyiyim Efsuncum,umarım sen de iyisindir,

Madem kolumdan tuttun çekiştiriyosun hemen geliyorum ve şimdi iş yerinde spora başlıyorum...
:

4: çekme kız geliyommmmmmm...

dünkü menüm:
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
öğlen:
1 adet etli pide(
1 ayran
akşam:
bişey yok pide pişmanlığı
spor yaptım bol bol
mekik,bisiklet ve ip atladım
mahvoldum
......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…