mrb azul bu çizelgeyi nerden çıkarıyosunuz acaba
Selam kızlar,nasıl gidiyor?
Ben tartıldım bugün 55,6 çıktım,yani üç haftadır yerimde sayıyorum,ama buna da şükür çünkü baya
bozulmuştu düzenim,yeni yeni toparlıyorum,spor da yapmayınca bi ay böyle oldu...
Günaydin kizlar, Azulcum nasilsin ?
ben yine tartilmadim ya,. bu sabah unuttum. yarin artik.. tahminen ve umarim hala 55im..
metabolizmanin sasirmasi iyidir, spora baslayalim biz yine emi
olsun kilo korumak da süper bişi azulcum.
dünkü menüm:
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
öğlen:
1 adet etli pide(
1 ayran
akşam:
bişey yok pide pişmanlığı
spor yaptım bol bol
mekik,bisiklet ve ip atladım
mahvoldum
......
bugünkü menüm:
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
öğlen:
4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bezelyeli plav
spor:ip atladım(250)
birkaç hareket (10 dk)
nasıl sizce arkadaşlar?
kızLar tam 57,3 kilo olmuşum allah yaa( 1,57 boyundayım aslında zayıf görünüyorum tartılınca bu kiloya inanamadım armut gibiyim ama basenlerim popo kısmıma doğru diilde enine geniş belim çok ince napcam yaaaaaa (( içmediğim çay fln kalmadı sadece göbeğimi eritio o çaylar ztn göbeğim yok üst kısmım iice zayıfladı altım çok geniş duruyoo çay may diyet spor ne önerirsiniz acil cvp ltfnn (((
tatlım senin ideal kilon 50 olmalı sende bizimle diyete başla basen bacak egzersizleriyle vücudunu şekillendir
dewamlı yapıorum ztn ama şuan midemden rahtszm 1 aydr öyle oturuyorum nefes almakte zorlandığım noktolar oluyor o yüzden sadece fazla tempolu yürüyüş yerine yavaş yavaş yürüyorum spor ztn yapamıyorum ayrıca at kılı fırçası var haftada 1 yada 2 kez fırçalıyorum ii geliyor devmlı kilo alıp zayıfladığım için çatlıo .s çatlatlaklarımı düzeltti selülitlerim azaldı biraz ama çok kilo almışım bunu tartılınca gördüm .s
geçmiş olsunn canım ama sen bozma moralini kendini toparlayınca istedğin kiloya ulaşırsın
selamlaar
arkadaşlar nasıl yoruldum ya bugün bir bilseniz.sabahtan beri ilk kez oturuyorum.bahar temizliğine başladım bugün itibariyle.2 gündür de alışveriş işleri var bir yandan da bebek işte ben ondan kolay zayıflıyorum.yoksa boğazımı çok da iyi tuttuğum söylenemez.bir de emziriyorum tabi sadece o günlük 500 kalori yaktırıyor nasılsa.
koçum ben bahar temizliği süresince (2 gün daha sürer) spor yapmayacağım çünkü bu bedene de yazık yani.zaten o kaloriyi yakıyorum bu şekil fazlasıyla hatta.ceza yazmazsın artık
ahanda bu gün götürdüklerim:
sabah:[1] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324.00
Ekmek 3 DİLİM 195.00
Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
öğlen :Muz 1 ADET 100.00
akşam: İnegöl Köfte 1 PORSİYON 315.00
Ekmek 2 DİLİM 130.00
ara:Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78.00
toplamda 1192
yoğunluktan pek ara yapamadım.suyumu içtim.
ne güzel bahar gelmiş oralara sen temizlik yapıyosun bu akşam dolu yağdı burda (karsta) bende sıcak istiyorum bahar istiyorum yaaa
sıkışık zamanlarda insan bide diyet için ayrı yemek hazırlayamıyo ne bulursa onu yiyo farkındayım. aslında hep yüksek kalorili şeyler yemişiz ama gün içinde az yemişiz ordan kurtardık kaloriyi, suyunuda içmişsin, spor niyetine bol hareket etmişsin
güüzel bi gün olmuş aralar yüzünden ve tam bi diyet menüsü olmadığından 9 verdim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?