50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun kilo korumak da süper bişi azulcum.

bugünkü menüm:
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
öğlen:
4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bezelyeli plav
spor:ip atladım(250)
birkaç hareket (10 dk)
nasıl sizce arkadaşlar?

dünkü menüm:
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
öğlen:
1 adet etli pide(
1 ayran
akşam:
bişey yok pide pişmanlığı
spor yaptım bol bol
mekik,bisiklet ve ip atladım
mahvoldum
......

hoşgeldin canım kahvaltı hiç iyi değil günün en kuvvetli menüsü olması gerekir domates salatalık haşlanmış yumurta kahvaltılıklardan azar azarda olsa yenilebilirdi
sabah bişey yemeyince ara yapmayınca öğleye yüklemişsin akşamda yok olmadı ben beğenmedim menüde çeşitlilik şart sonrada pidenin acısını spordan çıkarıp kendine eziyet etmişsin
herşeyden önce alışkanlıkları değiştirmek gerek mutlaka kahvaltı yap ara öğünlerin olsun. ara öğünler ana öğünlerdeki açlığı hafifletiyor. mutlaka menünde su olmalı
daha güzel menülerle görmek isteriz seni suhancım

bugünkü menüm:
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
öğlen:
4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bezelyeli plav
spor:ip atladım(250)
birkaç hareket (10 dk)
nasıl sizce arkadaşlar?

tatlım yarın kahvaltılı bi menü hazırla kendine kahvaltıda sonra 100 kaloriyi geçmeyen bi ara öğün hazırlamalısın
öğle yemeği gayet güzel
akşama salata olsun mesela, et tavuk balık gibi bi besinle süsle menünü az çorba içebilirsin

[2] Etli Pide 1 ADET 570.00
[3] Ayran 1 ADET 92.00
[6] pınar light süt 1 100 ml 35.00

bunlar dün yediklerinin kalorisi
buna göre akşam içinde bişeyler yiyebilirdin 1000 kalorinin altındaki diyetler çok sağlıklı değil bence ama aşmamakta gerek sınırı öğünlerini buna göre ayarlayabilirsin tatlım

akşam öğününle birlikte bugüne puan vericem su miktarı spor ve günlük menünü tekrar yazarmısın

kızLar tam 57,3 kilo olmuşum allah yaa ( 1,57 boyundayım aslında zayıf görünüyorum tartılınca bu kiloya inanamadım armut gibiyim ama basenlerim popo kısmıma doğru diilde enine geniş belim çok ince napcam yaaaaaa (( içmediğim çay fln kalmadı sadece göbeğimi eritio o çaylar ztn göbeğim yok üst kısmım iice zayıfladı altım çok geniş duruyoo çay may diyet spor ne önerirsiniz acil cvp ltfnn (((

Son düzenleme:

tatlım senin ideal kilon 50 olmalı sende bizimle diyete başla basen bacak egzersizleriyle vücudunu şekillendir

tatlım senin ideal kilon 50 olmalı sende bizimle diyete başla basen bacak egzersizleriyle vücudunu şekillendir

dewamlı yapıorum ztn ama şuan midemden rahtszm 1 aydr öyle oturuyorum nefes almakte zorlandığım noktolar oluyor o yüzden sadece fazla tempolu yürüyüş yerine yavaş yavaş yürüyorum spor ztn yapamıyorum ayrıca at kılı fırçası var haftada 1 yada 2 kez fırçalıyorum ii geliyor devmlı kilo alıp zayıfladığım için çatlıo .s çatlatlaklarımı düzeltti selülitlerim azaldı biraz ama çok kilo almışım bunu tartılınca gördüm .s

evet kızlar benim için bugünkü yeme faslı bitmiştir :))
kahvaltıdan önce yeşil çay
kahvaltı
1 salatalık
3 form bisküvi
ara
3 form bisküvi
öğle
bardak yayla çorbası
k bar
ara
1 dilim ekmek
3 kaşık çorba
akşam
yarım porsiyon çorba
kocaman bi salata
2 dilim ekmek
tatlı niyetine 1 kuru incir

akşam yemeği iyi doyurdu beni gün içinde 2 lt'ye yakın su ama 3'e yaklaşıcak
30 dk stepperda spor yapılacak bunlarda tamamlanınca buraya yazarım yine

[1] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Sebze Çorbası (kış) 0.7 PORSİYON 62.3
[3] Ekmek 2.5 DİLİM 162.5
[4] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1 paket 76
[5] Mavi Yeşil Limon Lifli Kepekli 1 1 Paket(50g) 167
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] kuru incir 1 adet 51
k bar 90 kalori

Toplam : 742.8 kal.

geçmiş olsunn canım ama sen bozma moralini kendini toparlayınca istedğin kiloya ulaşırsın

geçmiş olsunn canım ama sen bozma moralini kendini toparlayınca istedğin kiloya ulaşırsın

tklr canm ama ben yarın başlıycam inşş akşam kızlarıda alır biraz yürüyüş yaparım :)) yarın çok güzel bi gün oLcak :))

ben sana şeyi sorcaktm kal. hesaplamasını nasıl yapıyorsn cnm ??

selamlaar
arkadaşlar nasıl yoruldum ya bugün bir bilseniz.sabahtan beri ilk kez oturuyorum.bahar temizliğine başladım bugün itibariyle.2 gündür de alışveriş işleri var bir yandan da bebek işte ben ondan kolay zayıflıyorum.yoksa boğazımı çok da iyi tuttuğum söylenemez.bir de emziriyorum tabi sadece o günlük 500 kalori yaktırıyor nasılsa.

koçum ben bahar temizliği süresince (2 gün daha sürer) spor yapmayacağım çünkü bu bedene de yazık yani.zaten o kaloriyi yakıyorum bu şekil fazlasıyla hatta.ceza yazmazsın artık

ahanda bu gün götürdüklerim:
sabah:[1] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324.00

Ekmek 3 DİLİM 195.00
Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00

öğlen :Muz 1 ADET 100.00

akşam: İnegöl Köfte 1 PORSİYON 315.00

Ekmek 2 DİLİM 130.00

ara:Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78.00

toplamda 1192
yoğunluktan pek ara yapamadım.suyumu içtim.

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel bahar gelmiş oralara sen temizlik yapıyosun bu akşam dolu yağdı burda (karsta) bende sıcak istiyorum bahar istiyorum yaaa
sıkışık zamanlarda insan bide diyet için ayrı yemek hazırlayamıyo ne bulursa onu yiyo farkındayım. aslında hep yüksek kalorili şeyler yemişiz ama gün içinde az yemişiz ordan kurtardık kaloriyi, suyunuda içmişsin, spor niyetine bol hareket etmişsin

güüzel bi gün olmuş aralar yüzünden ve tam bi diyet menüsü olmadığından 9 verdim tatlım

kızlar ben sporumu yapmaya gidiyorum geç saate bıraktım ağırlık çöktü ama napıym sporsuz olmaz yarım saat sonra geliyorum :)

yok canım ya nerdeee bahar falan gelmedi.ankaradayım ben kazaklarla yünlü çoraplarla geziyoruz.ama ben baktım ev artık bahar gelse de beni temizleseler diye bağırıyor.ben de başlayım artık dedim.gece yatmadan salon halısını ve yerleri sileceğim (bugünlük kalan işlerim bu)yarında cam silip balkon yıkayacağım ne yapayım ya soğuksa da soğuk kirlendiler artık.eşim de haftaya yurt dışına gidiyor 3 ay kalacak,annem bana yerleşecek bu süre zarfında kadın gelince mis gibi bir ev bulsun.

tontoş doktorum hamile kalman için birinci şartttt 50 kilonun altına ineceksin az yiyeceksin dedi.
ikinci şart sigarayı bırakacaksın

53 kiloyum ne kadar çok verirsem o kadar iyiymiş toplamda da 9 ay boyunca 9 kilo alacakmışım.
Diyete başladım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…