50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunu merak ediyorum aslında hamileyken alacağımız kiloyu kontrol altına alabilir miyiz ya da ne kadar alabiliriz?
malesef ben bu hamileliğime tontiş başladım 59 kilo olarak.doğumda 75 kilo idim.doğumdan çıktığım da 65.ama güzel bir diyetle (sütümü etkilemeyecek şekilde) 4. ayım bittiğinda 55tim.ama tabi diyet zor iş,minicik bebeğin varken ve acıların tazeyken hareket etmek de zor.
bende ikinci hamileliğime çok düşük kilo da başlayıp 10 taş çatlasın 12 kilo alarak tamamlamak istiyorum.

sugar ya nazar değdi banaaa bugün bozmak zorunda kaldım diyeti çok üzgünüm bu hafta iyi gidiyodum halbuki puf arkadaşım geldi il dışından yemeğe falan gittik onu ye bunu ye derken baya bişeyler yemişim neyse haftasonu kendime verdiğim izni bugün kullanmış oldum artık napalım..
sabah
1.5 dilim kepekli ekmek: 82.5
30 gr. yarım yağlı beyaz peynir: 48.3
2 adet yeşil zeytin: 14
20 gr. kadar dil peyniri: 58
1 adet domates: 14
ara öğün
4 adet kepekli yulaflı form bisküvi: 100
tek şekerli çay: 15
öğlen (işte burda azıttım ooof of :26:)
mayonezsiz chicken whopper: 420
orta boy patates kızartması: 322
diyet kola: 2
mayonez ketçap falan çok yemedim ama ona da bi 75 kalori diyorum
ara öğün (bi de ara öğüne gelin şimdi)
sütlaç (ama light olsun bari ordan kurtarayım dedim ): 159
akşam
yok, acıkırsam bi kaç tane erik yerim artık
toplam: 1309.8

2 litre suyumu içtim ve 35-40 dk civarı yürüdüm ama neye yarar

Son düzenleme:

olsun canım benim bi öğünden bişey olmaz bi haftadır hiç bozmamıştın zaten buda ödül gibi bişey olsun yarın telafi edersin sporunla, bol su içersin. kalori sınırını çok aşmamışsın ama akşam öğününde ağır yemek pek iyi olmamış keşke öğlede yemiş olsaydın P amaaaannnn neyse boşver tatlım olan oldu artık tadına vara vara yeseydin madem D
ama puanından kırıcam haberin olsun :) sanaa bugüüünnnn akşam öğününden kırarak ve haftada bigün ödüllendirmiş sayarak 8 veriyorum :))

iyi geceler kızlaaarr ben liste girmiyordum yarından itibaren liste girecem inşallaahh ve spora bir haftadır ara vermiştim maalesef tembellikten ona da başlıyorum hareketli günler oldu yürüyüş falan ama her gün yaptığım yerine sayılmaz tabi bu arada kilo almadım ama yemeğe saldırma isteğim ve kaçamaklarımdan dolayı her an alma riski taşıyorum :18:

tatlı bi bebiş için kiloda verilir sıgarada bırakılır

kızlar bugün kilo bildirimlerimizi yapalım diyet menülerimizi yazalım yarın toplam puanları ve verilen kiloları açıklayalım

merabalar kızlar sürekli nete giremiyorum iş-ev- kociş arasında koşturunca o yüzden düzenli yazamıyorum.. ama size 2 günük menümü yazıyım:
perşembe:
sabah: ılık limonlu su
1 dilim kepek ekmeği yumurta sarısı 1 kk light peynir 2 zeytin
ara: 1 kaşık kuru üzüm
öğle: 5 kaşık tavuklu sebze yemeği, 1 kase çorba, 1 kase cacık
ara: form bisküvilerden 2 adet(paket değil:))
akşam: 1 kase çorba, 3 kaşık fasulye yemeği, bol salata
ara: 3 adet çilek
yatmadan ılık sirkeli yarım kaşık ballı su

cuma:
sabah: 1 kase light sütle yapılmış nesfit
ara: elma
öğlen: 5 kaşık sebze nohut yemeği, 2 kaşık pilav, cacık
ara: 3 adet eti form ile 3 domates 1 kk light kaşar 1 bicer:):)( ara yemek gibi oldu)
akşam: yarım kase çorba, 2 kaşık sebze, 1adet küçük parça ızgara tavuk, yoğurt
ara: portakal

bugün sabah-öğle karışımı: 1,5 dilim light kaşarlı domatesli biberli ekmek, yumurta sarısı 1 zeytin, 1 tatlı kaşığı tam dolmadan çilek reçeli( regl oldum aşırı tatlı canım çekiyor)

hergün 2,5 lt yakın su, 1 saat pilates yarım saat hızlı tempo yürüyüş, dün yürüyüş yerine komple evi süpürdüm 2 fincan yeşil çayları da unutmayayım..

vücudum şiş bugün hasta olduğumdan tartılmak istemiyorum.. herkese güzel h. sonları bayanlar..

sabah kalktııım :90:
kocişim süpper bir kahvaltı hazırlamıştı amaaa bol kalorili malesef.
ben de hiç istemesem de 1:)sırf eşim gönül koymasın diye hüplettim hepsini.:78:
benimki artık diyet menüden çıktı kızlar 54 küsürlerde seyrediyorum.bu kilo iyi bana şu bel biraz daha incelse yeter bana ama o bile boğaz tutumadan olmuyor.neyse yediklerimi yazayım.

sabahatates Kızartması, Büyük 1 ADET 395.00
İnegöl Köfte 1 PORSİYON 315.00
Ekmek 1 DİLİM 65.00
Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
Çay 2 ADET 10.00

ara: kola (250ml) 0.5 büyük bardak 44.50

öğlen :erik,çilek 80

ara:2 kraker 20

akşam :nesfit,light süt 151

yuvarlak hesap 1200 kalori yapar

bu arada ben hergün (asıl hedef göbek ve simit bölgesi olduğu için) 100 mekik,100 bacak kaldırarak alt karın çalıştırma,100 twist,100 sağa sola bel haraketi.toplam 400 bel hareketi yapıyorum.bugün sabah çok yediğim için 40 dakikada hızlı bir şekilde dans ettim.suyumu da içtim.

not:yağmur yağdı,bahar temizliğine mola verdim.

hoşgeldin canım burda olmasanda diyet listeni yazmışsın sporunuda yazmışsın suyumuzda var ama keşke kalorilerinide hesaplasaydın
2 gün içinde 8 puan veriyorum bugünüde yazarsın daha sonra

tatlım akşam yemeğini çok erken yemişsin bi sürüde hareket yapmışsın acıkma sonra bugün için sana 8 veriyorum bol su iç şekercim

tatlım akşam yemeğini çok erken yemişsin bi sürüde hareket yapmışsın acıkma sonra bugün için sana 8 veriyorum bol su iç şekercim

yok canım daha yemedim.iki iş olmasın diye yazdım şimdiden.ama hala çok tok hissediyorum kendimi belki de akşam yemem erken yatarım belli olmaz.

kızlar ben bugünkü yemek faslını kapatıyorum

kahvaltı
salatalık, 2 biber, peynir, yumurta, 2 dilim ekmek
ara
13 erik
öğle
13 erik 5 kuru kayısı
ara
k bar
akşam
2 porsiyon çorba

erikler çok oldu doyurmadı da zaten ama yemicem bitti artık su içerim yatana kadar şimdiye kadar 1,5 lt içtim

[1] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[2] Taze Yeşil Biber 20 gr 2.5
[3] Beyaz Peynir 60 GRAM 150
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Kuru kayısı 5 adet 90
[6] Erik 26 ADET 208
[7] Yayla Çorbası 2 PORSİYON 230
[8] yumurta 1 adet 80
k bar 90
Toplam : 991.5 kal.

sporumu daha yapmadım ama yapıcam 30 dk stepperda yada daha hareketli bi aerobik videosuyla form çayımı içiyorum şimdi

ya bizim buradaki markette k-bar yok.büyük de olmasına rağmen.bak sen karsta buluyorsun ben başkentte bulamıyorum.doğu çok gelişmiş gerçekten.

ya bizim buradaki markette k-bar yok.büyük de olmasına rağmen.bak sen karsta buluyorsun ben başkentte bulamıyorum.doğu çok gelişmiş gerçekten.

DD bide bana sor D migrostan alıyorum 5li paketler halinde :)
aman zaten ara öğünde bile tutmuyo azıcık tatlı ihtiyacını karşılıyo o kadar aldım ama çokta memnun değilim ondan

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese :) önce menümü yazayım
sabah
1.5 dilim kepekli ekmek: 82.5
30 gr yarım yağlı beyaz peynir: 48.3
2 adet yeşil zeytin: 14
1 domates: 14
1 bardak şekersiz çay: 1
ara öğün
yok malesef canım istemedi bişey :44:
öğlen
1 adet kaşarlı yağsız tost: 267
1 bardak ayran: 92
ara öğün
1 kaşık kadar menemen: 44.75
1 dilim kepekli ekmek: 55
akşam
yarım peynirli gözleme: 187
yarım porsiyon kadar karışık salata: 61.5
toplam:869.05
dünü biraz da olsa dengelediğimi düşünüyorum 1 saat yürüyüşümü yaptım artık hastalığım hafifledi daha iyiyim, su 1.5 ltde şu an ama yatana kadar 2 olur veeee tartı beni çok mutlu eden değerler gösterdi sabah ne zaman söylicez kilomuzu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…