tontoş doktorum hamile kalman için birinci şartttt 50 kilonun altına ineceksinaz yiyeceksin dedi.
ikinci şart sigarayı bırakacaksın
53 kiloyum ne kadar çok verirsem o kadar iyiymiş toplamda da 9 ay boyunca 9 kilo alacakmışım.
Diyete başladım yani
sugar ya nazar değdi banaaa bugün bozmak zorunda kaldım diyeti çok üzgünüm bu hafta iyi gidiyodum halbuki pufarkadaşım geldi il dışından yemeğe falan gittik onu ye bunu ye derken baya bişeyler yemişim neyse haftasonu kendime verdiğim izni bugün kullanmış oldum artık napalım..
sabah
1.5 dilim kepekli ekmek: 82.5
30 gr. yarım yağlı beyaz peynir: 48.3
2 adet yeşil zeytin: 14
20 gr. kadar dil peyniri: 58
1 adet domates: 14
ara öğün
4 adet kepekli yulaflı form bisküvi: 100
tek şekerli çay: 15
öğlen (işte burda azıttım ooof of :26:)
mayonezsiz chicken whopper: 420
orta boy patates kızartması: 322
diyet kola: 2
mayonez ketçap falan çok yemedim ama ona da bi 75 kalori diyorum
ara öğün (bi de ara öğüne gelin şimdi)
sütlaç (ama light olsun bari ordan kurtarayım dedim): 159
akşam
yok, acıkırsam bi kaç tane erik yerim artık
toplam: 1309.8
2 litre suyumu içtim ve 35-40 dk civarı yürüdüm ama neye yarar
tontoş doktorum hamile kalman için birinci şartttt 50 kilonun altına ineceksinaz yiyeceksin dedi.
ikinci şart sigarayı bırakacaksın
53 kiloyum ne kadar çok verirsem o kadar iyiymiş toplamda da 9 ay boyunca 9 kilo alacakmışım.
Diyete başladım yani
merabalar kızlar sürekli nete giremiyorum iş-ev- kociş arasında koşturuncao yüzden düzenli yazamıyorum.. ama size 2 günük menümü yazıyım:
perşembe:
sabah: ılık limonlu su
1 dilim kepek ekmeği yumurta sarısı 1 kk light peynir 2 zeytin
ara: 1 kaşık kuru üzüm
öğle: 5 kaşık tavuklu sebze yemeği, 1 kase çorba, 1 kase cacık
ara: form bisküvilerden 2 adet(paket değil:))
akşam: 1 kase çorba, 3 kaşık fasulye yemeği, bol salata
ara: 3 adet çilek
yatmadan ılık sirkeli yarım kaşık ballı su
cuma:
sabah: 1 kase light sütle yapılmış nesfit
ara: elma
öğlen: 5 kaşık sebze nohut yemeği, 2 kaşık pilav, cacık
ara: 3 adet eti form ile 3 domates 1 kk light kaşar 1 bicer:):)( ara yemek gibi oldu)
akşam: yarım kase çorba, 2 kaşık sebze, 1adet küçük parça ızgara tavuk, yoğurt
ara: portakal
bugün sabah-öğle karışımı: 1,5 dilim light kaşarlı domatesli biberli ekmek, yumurta sarısı 1 zeytin, 1 tatlı kaşığı tam dolmadan çilek reçeli( regl oldum aşırı tatlı canım çekiyor)
hergün 2,5 lt yakın su, 1 saat pilates yarım saat hızlı tempo yürüyüş, dün yürüyüş yerine komple evi süpürdüm2 fincan yeşil çayları da unutmayayım..
vücudum şiş bugün hasta olduğumdan tartılmak istemiyorum.. herkese güzel h. sonları bayanlar..
sabah kalktııım :90:
kocişim süpper bir kahvaltı hazırlamıştı amaaa bol kalorili malesef.
ben de hiç istemesem de1:)sırf eşim gönül koymasın diye hüplettim hepsini.:78:
benimki artık diyet menüden çıktı kızlar 54 küsürlerde seyrediyorum.bu kilo iyi bana şu bel biraz daha incelse yeter bana ama o bile boğaz tutumadan olmuyor.neyse yediklerimi yazayım.
sabahatates Kızartması, Büyük 1 ADET 395.00
İnegöl Köfte 1 PORSİYON 315.00
Ekmek 1 DİLİM 65.00
Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
Çay 2 ADET 10.00
ara: kola (250ml) 0.5 büyük bardak 44.50
öğlen :erik,çilek 80
ara:2 kraker 20
akşam :nesfit,light süt 151
yuvarlak hesap 1200 kalori yapar
bu arada ben hergün (asıl hedef göbek ve simit bölgesi olduğu için) 100 mekik,100 bacak kaldırarak alt karın çalıştırma,100 twist,100 sağa sola bel haraketi.toplam 400 bel hareketi yapıyorum.bugün sabah çok yediğim için 40 dakikada hızlı bir şekilde dans ettim.suyumu da içtim.
not:yağmur yağdı,bahar temizliğine mola verdim.
tatlım akşam yemeğini çok erken yemişsin bi sürüde hareket yapmışsın acıkma sonrabugün için sana 8 veriyorum bol su iç şekercim
yok canım daha yemedim.iki iş olmasın diye yazdım şimdiden.ama hala çok tok hissediyorum kendimi belki de akşam yemem erken yatarım belli olmaz.
ya bizim buradaki markette k-bar yok.büyük de olmasına rağmen.bak sen karsta buluyorsun ben başkentte bulamıyorum.doğu çok gelişmiş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?