50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin tatlım 10 verdim sana bugün
ne zaman istersen yazabilirsin ben hemen not alıyorum yarın sabah açıklarımm

Selam Kızlar

Bugünki menümü yazayım, dünkini yazmıyım çünkü yine çok çok fena, utanıyorum... Merak eden olursa http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/434278-yeme-bozuklugu-18.html topiğime beklerim

Bugünün menüsü:

Sabahı öğlen ile birleştirdim.

Kahvaltı ve öğle

1 tane rafadan yumurta (80) , 1,5 dilim çok tahıllı ekmek (100) 1 tane yeşil zeytin (10) 1 kk light beyaz peynir (50) domates salatalık (30) toplam 270 cal

Ara 1

6 tane malta eriği (100) 2 minik dilim kendi yaptığım yağsız ve tatlandırıcı ile yapılmış tarçınlı cevizli kek (200) bir avuç ay çekirdeği (100) 1 kupa capuccino (50) toplam 450 cal

Ara 2

1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 (70) kk light beyaz peynir (50) 1 kupa capuccino (50) toplam 170 cal

Akşam:

1 kase çorba (60), 3 tane yağsız kıymadan yağsız tavada köfte (200), 1 dilim tam tahıllı ekmek (70) salata (50) toplam 380 cal

offff 1270 olmuş!!! az yediğimi sanmıştım oysa :26:

Kot da sıktı bugün dünün şişkinliğimi neyse artık göbüşüm şişti... Spor yok, su 1,5 lt vardır.

Son düzenleme:

dünkü menüne baktım şok oldum ağzım açık kaldı cidden :83::83:

yok yok sana bi haller oldu sen bu kadar bozmazdın seyahat sana yaramadı yada rejim psikolojisinden iyice iştahın açıldı hele kuruyemişlerrr ohhhh allah artırsın bademler çekirdeklerle yağlı yağlı besler oldun kendini suda içmemişsin sporda yok aralar ana öğünden beter napsak kii şimdi 5 verdim bugün sana:97:

ambitious aynen hayretler içerisinde kaldım nasıl yedin o kadar şeyi neyse neyse olur arada öyle hemen 1 gün yemeyle kilo alcak değiliz ya onu da halledersin sen. bu arada sugar ben bu sabah tam tamına 55 çıktım hafta başında 55.8 ile başlamıştım çok mutluyummm kaldı mı 2 kilo

süpersin yine :) bende bu sabah 56.4 çıktım 500 gr vermişim tabi hafta içi o kadar kaçamak yaparsam akşam vakti gidip ekmeğin ucundan koparırsam olacağı bu benim daha 3,5 kilo var ama yarın sabah inş daha düşük çıkarımda moral olur

iki hafta daha diyet yapsan kurtuluyosun bütün dertlerinden sonra kilo koruma programı başlıyo :)) bende takip edicem seni bakayım nası korucaksın :) kiloları verdiğimizde de yine yiyemeyiz dimi abur cubur yoksa abartmadan ucundan ucundan cips çikolata falan yiyebilirmiyiz ki

sporumuda yaptım suyumu da içtim kızlar ama spordan önce bi haşlanmış yumurta bide ekmek yedim of pof yine geçtim 1000 kaloriyi yaaa yarın yeni kilo çizelgemi yapıcam :)

Son düzenleme:
ayy survivor acıktırıyordu beni az kalsın koptum geldim.bu arada ben akşam öğününü yapmadım.aralar yetti sanırım acıkmadım.yıllardır en aşağı 55 olmuştum.ilk defa 54leri gördüm ama 53 çok uzak herhalde.1 haftadır kaldım 54 küsürde.53.0 olsam ne güzel olurdu.yerleşmiş kilolara geldim sanırsam.bir de yaz gelsin yaa yine gömüldük kışa ben hava soğuk gidince otomatikman kilo alıyorum.

kızlar iyi geceler ben yokken başlangıç ve bitiş kilo bildirimlerinizii yapın ve cumartesi listelerinide yazın yarın çizelgeyi vericem öpüyorum hepinizi

Kızlar günaydın, başlangıç kilom yani geçtiğimiz cuma değil ondan öncek cuma sabahı nü (çıplak) iken 52 idim. Geçtiğimiz cuma yani tam bir hafta sonra aynı şekilde 53,1 idim. Bu sabah ise 55'im bu sabahki çok doğruyu yansıtmadı gibi geldi bana yani 2 kilo alınır mı 2 günde? ama yine de 55 yazalım, çizelgemi de buna göre düzenleyeyim...

Kendime gelmem lazım kızlar artık. Bende gerçek açlıkla ilintili olmayan duygusal yeme diye adlandırdığımız bir yeme bozukluğu var. Tıkınırcasına kendimi rahatsız edinceye kadar yediğim patlamalar oluyor.Nasıl geçecek bilmiyorum. Eskiden de böyle idi sonra bir karar verip kendimi tuttum,iradem çok güçlüyldü ve 58 (daha önce 60 gördüğüm oldu) den 50'ye kadar indim (2 ayda) ama sonra koruyamadım. şubatta 50 idim, şimdi mayıs ve 55 im sabah. yani verdiklerimin bir kısmı geri geldi. ilk patlamam 17 şubatta idi. sonra patlama, dikkat etme, patlama dikkat etme döngüsü ve netice yazdığım gibi...

canımçok sıkkın, neden böyle, doğruları bilmeme rağmen neden kendime engel olamıyorum, neden rahatsız olana kadar yiyorum.

Moralim çok bozuk.

Son düzenleme:

tatlııımmmm :93::93: o kilo değil şişkinliktir bi iki gün dikkat etsen yine 52yi görebilirsin hem o kadar kiloyu nasıl verdin sen iradenle :) sadece zor bi dönem geçiriyosun diyetten bunaldın belkide kalori sınırını arttıralım hem sürekli sınırı aştım stresinden kurtulursun yavaş ama kendini yormadan yıpratmadan geri alamamak üzere şartıyla ver kilolarını olurmu 1600 yapalım mesela sınırını

kızlaaarrrrr nerdesiniz yaaaa ben bu hafta sonu gitmedim gezmelere şimdide internetten çıkmıyorummm ( keşke bende çıksaydım dışarı
ya bide bu insanlar 20 kilo 30 kilo veriyoda nası toparlanıyo ben o kadar egzersiz yapmama rağmen kollarım cıvık cıvık olsu incelmedi pek

:26::26:
kızlar biz sabah pikniğe gittik ve ben çok yedim.nereden baksanız 1200 kalori falan almışımdır.:78:hiç yazmayım yediklerimi.akşamı çok hafif yapacağım.bu arada 40 dk. tempolu yürüyüş yaptım.göbişime de biberiye yağı sürdüm üstüne de streç.nasıl terledi göbeğim su gibi oldu ki benim göbeğim hiç terlemez.bundan sonra öyle yapacağım.bakalım yarın tartı kaçı vuracak bir 53ü göremedim ya.

Sugar'cım teşvik eden mesajın için çok teşekkürler, sen de az buz değil, 11 kilo vermişsin, tebrikler...

Evet zor bir dönem, evet bunaldım... Sınırımı yükseltmeyi deneyelim.

Kol egzersizleri yapıyor musun? 2 kg'lık dumbellar var, onlar ile biceps ve triceps çalışabilrsin mesela?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…