iyi akşamlar herkese :) önce menümü yazayım
sabah
1.5 dilim kepekli ekmek: 82.5
30 gr yarım yağlı beyaz peynir: 48.3
2 adet yeşil zeytin: 14
1 domates: 14
1 bardak şekersiz çay: 1
ara öğün
yok malesef canım istemedi bişey :44:
öğlen
1 adet kaşarlı yağsız tost: 267
1 bardak ayran: 92
ara öğün
1 kaşık kadar menemen: 44.75
1 dilim kepekli ekmek: 55
akşam
yarım peynirli gözleme: 187
yarım porsiyon kadar karışık salata: 61.5
toplam:869.05
dünü biraz da olsa dengelediğimi düşünüyorum 1 saat yürüyüşümü yaptım artık hastalığım hafifledi daha iyiyim, su 1.5 ltde şu an ama yatana kadar 2 olur veeee tartı beni çok mutlu eden değerler gösterdi sabahne zaman söylicez kilomuzu ?
Selam Kızlar
Bugünki menümü yazayım, dünkini yazmıyım çünkü yine çok çok fena, utanıyorum... Merak eden olursa http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/434278-yeme-bozuklugu-18.html topiğime beklerim
Bugünün menüsü:
Sabahı öğlen ile birleştirdim.
Kahvaltı ve öğle
1 tane rafadan yumurta (80) , 1,5 dilim çok tahıllı ekmek (100) 1 tane yeşil zeytin (10) 1 kk light beyaz peynir (50) domates salatalık (30) toplam 270 cal
Ara 1
6 tane malta eriği (100) 2 minik dilim kendi yaptığım yağsız ve tatlandırıcı ile yapılmış tarçınlı cevizli kek (200) bir avuç ay çekirdeği (100) 1 kupa capuccino (50) toplam 450 cal
Ara 2
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 (70) kk light beyaz peynir (50) 1 kupa capuccino (50) toplam 170 cal
Akşam:
1 kase çorba (60), 3 tane yağsız kıymadan yağsız tavada köfte (200), 1 dilim tam tahıllı ekmek (70) salata (50) toplam 380 cal
offff 1270 olmuş!!! az yediğimi sanmıştım oysa :26:
Kot da sıktı bugün dünün şişkinliğimi neyse artık göbüşüm şişti...Spor yok, su 1,5 lt vardır.
Selam Kızlar
Bugünki menümü yazayım, dünkini yazmıyım çünkü yine çok çok fena, utanıyorum... Merak eden olursa http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/434278-yeme-bozuklugu-18.html topiğime beklerim
Bugünün menüsü:
Sabahı öğlen ile birleştirdim.
Kahvaltı ve öğle
1 tane rafadan yumurta (80) , 1,5 dilim çok tahıllı ekmek (100) 1 tane yeşil zeytin (10) 1 kk light beyaz peynir (50) domates salatalık (30) toplam 270 cal
Ara 1
6 tane malta eriği (100) 2 minik dilim kendi yaptığım yağsız ve tatlandırıcı ile yapılmış tarçınlı cevizli kek (200) bir avuç ay çekirdeği (100) 1 kupa capuccino (50) toplam 450 cal
Ara 2
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 (70) kk light beyaz peynir (50) 1 kupa capuccino (50) toplam 170 cal
Akşam:
1 kase çorba (60), 3 tane yağsız kıymadan yağsız tavada köfte (200), 1 dilim tam tahıllı ekmek (70) salata (50) toplam 380 cal
offff 1270 olmuş!!! az yediğimi sanmıştım oysa :26:
Kot da sıktı bugün dünün şişkinliğimi neyse artık göbüşüm şişti...Spor yok, su 1,5 lt vardır.
ambitious aynen hayretler içerisinde kaldım nasıl yedin o kadar şeyineyse neyse olur arada öyle hemen 1 gün yemeyle kilo alcak değiliz ya onu da halledersin sen. bu arada sugar ben bu sabah tam tamına 55 çıktım hafta başında 55.8 ile başlamıştım çok mutluyummm kaldı mı 2 kilo
Kızlar günaydın, başlangıç kilom yani geçtiğimiz cuma değil ondan öncek cuma sabahı nü (çıplak) iken 52 idim. Geçtiğimiz cuma yani tam bir hafta sonra aynı şekilde 53,1 idim. Bu sabah ise 55'imbu sabahki çok doğruyu yansıtmadı gibi geldi bana yani 2 kilo alınır mı 2 günde? ama yine de 55 yazalım, çizelgemi de buna göre düzenleyeyim...
Kendime gelmem lazım kızlar artık. Bende gerçek açlıkla ilintili olmayan duygusal yeme diye adlandırdığımız bir yeme bozukluğu var. Tıkınırcasına kendimi rahatsız edinceye kadar yediğim patlamalar oluyor.Nasıl geçecek bilmiyorum. Eskiden de böyle idi sonra bir karar verip kendimi tuttum,iradem çok güçlüyldü ve 58 (daha önce 60 gördüğüm oldu) den 50'ye kadar indim (2 ayda) ama sonra koruyamadım. şubatta 50 idim, şimdi mayıs ve 55 im sabah. yani verdiklerimin bir kısmı geri geldi. ilk patlamam 17 şubatta idi. sonra patlama, dikkat etme, patlama dikkat etme döngüsü ve netice yazdığım gibi...
canımçok sıkkın, neden böyle, doğruları bilmeme rağmen neden kendime engel olamıyorum, neden rahatsız olana kadar yiyorum.
Moralim çok bozuk.
tatlııımmmm :93::93: o kilo değil şişkinliktir bi iki gün dikkat etsen yine 52yi görebilirsinhem o kadar kiloyu nasıl verdin sen iradenle :) sadece zor bi dönem geçiriyosun diyetten bunaldın belkide kalori sınırını arttıralım hem sürekli sınırı aştım stresinden kurtulursun yavaş ama kendini yormadan yıpratmadan geri alamamak üzere şartıyla ver kilolarını olurmu 1600 yapalım mesela sınırını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?