50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dene bakalım biberiye yağı işine yararsa bende deneyebilirim
terleyerek sumu kaybediyoruz yoksa birazcık yağda veriyomuyuz?
benimde sauna şortum ama üşeniyorum onu giymeye :)

Sugar'cım aşağıdaki linkteki egzersizler ile hem kollar hem de bacaklar çalışıyor. Dumbel yerine pet şişe kullanılmış, hafif ağırlık olmuş, işe yarayabilir.

Ders 1 Ev Egzersizleri Gym Universal

saol tatlım benim dumbelim yok plates lastiğiyle çalışıyodum ama su şişesiyle deniyim bide toparlansın yaa kollarımda incecik olsun

bu aralar herkeste bi yeme isteği var anlaşıldığı kadarıyla ben de dahil olmak üzere bıktık artık bence diyet yapmaktan :/ ben bugün yine aştım sınırımı dışarı çıkınca arkadaşlarımla dayanamıyorum artık yiyorum eskiden tutardım kendimi ama olmuyo beceremiyorum son zamanlarda.. listemi hiç yazmıcam ama hesapladım 1230 kalori almışım ki akşam yemeği yemeden böyle. zaten akşam yemeği olarak 1 tane yağsız sade krep yemeyi düşünüyorum 1300e falan tamamlayıp geçmeyeyim daha fazla. sugar bende de o sorun var ya kiloları güzel verdim tamam ama bacaklarımda ve kollarımda sıkılaşamama problemi var bu hafta hastaydım pek dikkat de edemedim spora yarından itibaren artık daha da ağırlık vercem spor olayına hedefe ulaşana kadar devam ! ambitious sen de çok üzme kendini öyle hepimizin oluyo o tarz atakları geçici şeyler bunlar o kadar kiloyu 2 ayda vermişsin aldığın 1 2 kilocuğu mu veremiceksin morali yüksek tutmakla oluyo bu işler ilk önce o yüzden surat asmak yook

Son düzenleme:
artemisiaaa 6 günlük puanlamanın 3 gününde 10 aldın tebrik ederim :))
bu arada akıllıbıdık'ın başlangıç kilosu diyete başlangıç oldu haftaya başlangıcı öğrenirsem tekrar düzenlerim

oleeey teşekkür ederim bugün gerçi bütün haftayı aldım bir güzel çöpe attım gibi oldu ama :18: neyse yarın sporuma da başlarım yine düzenli olarak dengelerim sanırım hepimize kolay gelsin arkadaşlar

bıktık gerçekten ama vericeğimiz 2-3 kilo kaldı
rejimi hafifletelim zaman zaman ama tamamen bozmayalım ya
1200-1300 kalori diyet bozmakta değil aslında kalori sepetinde haziran 15'e kadar 1279 kolrilik diyet yaparsam istediğim kiloya ulaşacağim yazıyo 1000 olmaz 1300 olur ama verirmiyiz kiloları tabiki veririz

1300'le bitirirsen gayet iyi...

Evet moralimi bozmamam lazım, moral çok önemli gerçekten, moral bozuk olunca daha beter saldırası geliyor insanın

kızlar ya bende 59kiloydum hedefim de 54 tü şimdi 54 oldum ama aklımda şimdi 50 de kaldı ... ben 50 kilo olmak istiyorum

yeme bozukluğu sanırım bu tatlım benimde öyle oluyordu şimdilerde daha iyi gibi çok kötü bişey biliyorum kendini üzme sakın tamam mı hep böyle gitmiycekya elbet düzelicek düzelmek zorunda bunlar duygusal psikolojik ataklar aslında çok yaygınmış ben bi ara araştırmıştım yani tek değilsin canım ama burada önemli olan neeeee ???? moral bozmamak tamam mı
şimdi 55sin diyelim 52 mi olmak istiyorsun kaç kilo var arada 3 nedir ki 3 kilo sadece birkaç hafta sık kendini sonuç mükemmeeel 3 kilo dediğin nedir ki canından değerli mi

Teşekkür ederim canımmmm moralimi düzelttin gece gece

yeni bir haftaya başladım bu hafta umarım dikkat ederim sabah kahvaltı yapamadığım için 1 simitle güne başladım nasıl kızlar?

Teşekkür ederim canımmmm moralimi düzelttin gece gece

rica ederim canımm dediğim gibi sakın moral bozmak kendini üzmek yooook birkaç kilo güzelliğini bozmazz, hem her bayanın mutlaka vardır ufak tefek fazlalıkları hangimizin yokkii, sakın dert etme 3 günlük dünya nasıl alınabiliyorsa öylede verebiliriz, alacağımıza inanıyoruzda verebileceğimize inanmıyoruz önce inanarak işe başla

slm kızlar ben tekrar döndüm aranızaa ve devam etmek istiyorumm ama çok halsiz kalıyorumm bu aralar bana yardımcı olurmuzunuz ne yapmam nasıl baslamam lazım?

slm kızlar ben tekrar döndüm aranızaa ve devam etmek istiyorumm ama çok halsiz kalıyorumm bu aralar bana yardımcı olurmuzunuz ne yapmam nasıl baslamam lazım?

hoşgeldiiiinnnn :)) bebişin nasıl derfat:)
kilo vermeye devam öyle halsizlik falan yok kızlar bu aralar herkeste bi pes etmişlik hissediyorum ama olmaz böyle PP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…