kızlar ya bende 59kiloydum hedefim de 54 tü şimdi 54 oldum ama aklımda şimdi 50 de kaldı ... ben 50 kilo olmak istiyorum
hoşgeldiiiinnnn :)) bebişin nasıl derfat:)
kilo vermeye devam öyle halsizlik falan yok kızlar bu aralar herkeste bi pes etmişlik hissediyorum ama olmaz böylePP
Zayıflamak isteyen arkadaşlar akşam 6 dan sonra meyva ve su tükettiğiniz takdirde ve birde evde yapılabilecek bir kaç küçük hareketle 1 hafta ağlayarak 2 hafta alışarak 3 hafta zayıflamaya başlayarak geçmeye başlıyor..Su Su Su ve akşam erken yemeğe dikkat ederseniz tamamdır..
Meraba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım sizlerle motive olup zayıflamak istiyorum hedefim 50 şuan 55'im.Benim derdim sabahtan akşama kadar çok güzel ve dengeli beslenip akşam ipin ucunu kaçırmam akşamları boğazıma hakim olamıyorumBenimki diyet değil de herşeyden az yemek birde su sorunum var su içmeyi unutuyorum arkadaşlardan birisi 6 dan sonra yemeyin demiş yararı olur mu acaba deneyeyim bakalım herkese kolay gelsin:79:Arkadaşlar bir de belinizi inceltmek için sürekli yapabileceğim etkili bir hareket var mı?
rica ederim canımmdediğim gibi sakın moral bozmak kendini üzmek yooook birkaç kilo güzelliğini bozmazz, hem her bayanın mutlaka vardır ufak tefek fazlalıkları hangimizin yokkii, sakın dert etme 3 günlük dünya nasıl alınabiliyorsa öylede verebiliriz, alacağımıza inanıyoruzda verebileceğimize inanmıyoruz önce inanarak işe başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?