kızlar ya bugün bayağıdır beni görmeyen bi arkadaşımla buluştuk falan çok zayıflamışsın yeter bu kadar daha verme dedi kararsız kaldım 2 kilom daha kaldı ama aslında istediğim bedene indim 38 beden oldum sadece sıkılaşmak istiyorum ne yapsam bilemedim :| bu aralar çok yoğunum spora da vakit ayıramıyorum sadece bi 20 dklık yürüyüş mesafem var okuldan dönüşte o işte
bugünkü menüm:
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 30 GRAM 78.9
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[5] Simit 1 ADET 275
[6] kinder süt dilimi 1 adet 117
[7] Etli Biber Dolma 2 ADET 320
[8] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[9] Karışık Salata 0.25 PORSİYON 30.75
[10] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
toplam: 1000.65 kalori
kalori bakımından sıkıntım yok acıkırsam bi tane elma yerim en fazla su da 1.5 lt içtim ama sıkılaşmam lazım beniiiim kollarım ve bacaklarımın üst kısmı sıkılaşsa hiçbir problemim kalmayacak :84:
peki bakalım kendimizi iyi hissedene kadar kilo vermeye devam
hey gidi gunler kimsecikler kalmamis
eskiden haftanin kocu haftanin birincisi haftanin listesi olurdu
pek kimseler yok ama ben de aldim verdigim kilolarimi ama spora yazildim dun ilk seans pilates yaptim umarim gidebilirim 18.15 seanslarina yetismeye calisacagim bi de selulit icin amwaydan bi urun mu ne varmis onu alayim diyorum hadi hayirlisi bakalim sole tekrardan 50-51 olsam super olur su an kac oldum hic tartiya cikasim yok korkumdan
günaydın sugar nasılsın şimdi çıkmam gerekiyo
evet kalısın kilo vermeye devam
ben kendimi çok saldım diye hiç yazamadım özür dilerim lahmacun çikolata hepsini yedim çok pişmanımdün kendime pilates bantlarından aldım egzersizlerini öğrendm ilk yapışta işe yaradı elma diyeti + egzersizle 3kilo vereyim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?