50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İki yıl önce 3 ayda 8 kg verdim. Ve son birkaç ayda, yine 60'ın üzerine çıktım. Diyetisyen ve eliptik bisiklet sayesinde çok rahat kilo verdim. Şimdi tamamen kendi irademle boğazımı dengelemeye çalışıyorum. Bugün ilk gün. Haydi bismillah!

Son düzenleme:
kızlarrrr :) arada bakıyorum ama yazasım gelmedi bikaç gün burasıda çok tenhaydı yine koç olmadığından heralde
ben rejimi kalori sınırı olarak aşmadım ama pasta yedim dün yine regl dönemi iştahım açık tatlılar geçiyo gözümün önünden

[1] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 84
[2] Kuru Fasulye 0.3 PORSİYON 100.8
[3] Domates 30 GRAM 5.3331
[4] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[5] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[6] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 84
[9] Ton balıklı salata 1 ADET 400

Toplam : 1009 kal.

su içtim 1,5 lt sporda yapıcam akşam 30 dk.

kızlar ya bugün bayağıdır beni görmeyen bi arkadaşımla buluştuk falan çok zayıflamışsın yeter bu kadar daha verme dedi kararsız kaldım 2 kilom daha kaldı ama aslında istediğim bedene indim 38 beden oldum sadece sıkılaşmak istiyorum ne yapsam bilemedim :| bu aralar çok yoğunum spora da vakit ayıramıyorum sadece bi 20 dklık yürüyüş mesafem var okuldan dönüşte o işte
bugünkü menüm:
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 30 GRAM 78.9
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[5] Simit 1 ADET 275
[6] kinder süt dilimi 1 adet 117
[7] Etli Biber Dolma 2 ADET 320
[8] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[9] Karışık Salata 0.25 PORSİYON 30.75
[10] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
toplam: 1000.65 kalori
kalori bakımından sıkıntım yok acıkırsam bi tane elma yerim en fazla su da 1.5 lt içtim ama sıkılaşmam lazım beniiiim kollarım ve bacaklarımın üst kısmı sıkılaşsa hiçbir problemim kalmayacak :84:

Ben de bugün diyete başladım. Şu an 58 kg.'mım. Ama normalde 53-54 kg'dım hep. Boyum da 1.77. pek çok kişiye göre gayet iyi olabilir ama ben zayıf görünmeyği seviyorum. Vermem gereken bi 4-5 kg var yani. Sabahları ip atlıyorum 3 gündür. Ama yediklerime dikkat etmiyordum. İnşallah işe yarar:18::18:

tatlım çok sıkıntı olmuyosa diyet senin için bence ver kalan iki kiloyuda tam istediğin gibi ol

bugünkü yediklerim karmaşık oldu araları yapamadım çok su içemedim ama sporumu 15 dk daha uzattım sıkılaşmak için
liste yazmicam nasılsa koç yok yorumlayanda yok genel olarak 1026 kalori almışım bugün akşam belki bi elma yiyebilirim suda içmeliyim yatana kadar :) görüşürüz kızlar

hey gidi gunler kimsecikler kalmamis

eskiden haftanin kocu haftanin birincisi haftanin listesi olurdu

pek kimseler yok ama ben de aldim verdigim kilolarimi ama spora yazildim dun ilk seans pilates yaptim umarim gidebilirim 18.15 seanslarina yetismeye calisacagim bi de selulit icin amwaydan bi urun mu ne varmis onu alayim diyorum hadi hayirlisi bakalim sole tekrardan 50-51 olsam super olur su an kac oldum hic tartiya cikasim yok korkumdan

Açılışı ben yapayım bari.Sabah kahvaltısı:
1 adet simit
çok az peynir
damates
biber(taze)
şekersiz çay
toplam 343 kal.

burası geçen haftaya kadar yine cıvıl cıvıldı ama bu hafta koçumuz yok malum herkes kendi işleriylede ilgilenmeli

ben kendimi çok saldım diye hiç yazamadım özür dilerim lahmacun çikolata hepsini yedim çok pişmanım dün kendime pilates bantlarından aldım egzersizlerini öğrendm ilk yapışta işe yaradı elma diyeti + egzersizle 3kilo vereyim yeter

ben bu elma diyetini çok merak ediyorum :) ophelia yaparken bizide haberdar et tatlım bence ağır bi diyet ama 3 kilo vermek için kısa süreli yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…