kızlarrr niçin kimseler yok bugünlerde bomboş burasıherneyse bakın ne söyliycem şimdi bugün bi arkadaşımla konuşuyorduk kendisi tv'de duymuş bir doktor zayıflamak isteyenler için akşam 20'den sonra meyve dahi yemeyin demiş e ama bazı internet sitelerinde vs. veya videolarda yenebilir deniliyor sizce hangisi mantıklı ?
Ben geldim
yorucu bi sabahtı koşuşturmaca ama sonunda burdayım öğlen biraz fazla kaçırdım galiba mercimek çorcası yedim ama 2 kase çokmu acaba?neyse artık akşama bişi yemezsem sanırım dengelerim.
sugarcım elma diyeti nasıl sence bende okudum ama zor geldi biraz bide elmanın ekşi olması şartmı normal elma olmazmı acaba bi fikrin varmı?
bende az önce seda sayanda izledim fındık fıstık yiyin diyo gittim bi avuç fındık yiyim dedim abarttım galiba 1 avucu geçti sanki 60gr olsa 390 kaloriymişşşşş allahım ben naptımmm(
başka bi öğünle dengelersin öyleyse sorun olmaz
peki meyve işini ne yapsak acaba 8 den sonra meyve yemeyin demiş doktor tv'de ah keşke izleyebilseydimhayat bu stresle geçer mi yaa
ay kızlar ya 50 olmak istiyordum ya galiba yapamicam ne kadar zayıfsan kilo vermek o kadar zor 54 bile zorla oldum ...hiç rejim yapasım yokkkkk
Kızlar,
Bugün moralim bozuldu. Artık kendimi kandırmaya son vereceğim, bu anlamda iyi oldu bu moral bozukluğu...
Çünkü alışverişe çıkıp da kıyafetleri kabinde giydikten sonra aynaya yansıyan görüntüm çok değil bikaç hafta önceki gibi olmayınca tabiri caizse 'kendime geldim'
Bir şey daha kafama vurdu... Yine çok değil bir kaç hafta önce çekilen fotoğraflardaki onca emeğimin mükemmel sonucu misssler gibi kağıtta kalmış. Şimdi gözle görülür bir fark var o kağıtla.
Ama yazık, o hale gelmek için ne çabalar sarfettim. Başardım. Sonu böyle olsun diye mi? Hayır olamaz. Bu düpedüz gerçek anlamda salaklık çünkü.
Artık yeter! Atakların, yiyeceklere saldırmanın da bir sonu var, ve o son geldi.
Ambitious yine ambitious olup hedefine ulaşacak. Kendim için kendime söz veriyorum. En güzeli de başaracağımı biliyorum.
Hepimize bu azim gerektiren yolda başarılar arkadaşlar.
kızlar ben de uzun zamandır dikkat ediyorum yediklerime, ilk üç ay verdim; ama artık veremiyorum. 52 kgyuum şu anda ve 50ye düşmek istiyorum en azından. acaba zayıfladıkça daha mı zor oluyo kilo vermek yaaa
of kızlar of dün öyle kalorisi yüksek şeyler yedim ki sporla telafi edicem diye canım çıktı 75 dakika 5000 adım 700 kalori
bedeli ağır oldu hala ağrıyo bacaklarım(
tatlım kararını vermişsin zaten artık kim durdurabilir ki seniyalnızca kendine hakim ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?