50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldim
yorucu bi sabahtı koşuşturmaca ama sonunda burdayım öğlen biraz fazla kaçırdım galiba mercimek çorcası yedim ama 2 kase çokmu acaba?neyse artık akşama bişi yemezsem sanırım dengelerim.
sugarcım elma diyeti nasıl sence bende okudum ama zor geldi biraz bide elmanın ekşi olması şartmı normal elma olmazmı acaba bi fikrin varmı?

kızlarrr niçin kimseler yok bugünlerde bomboş burası herneyse bakın ne söyliycem şimdi bugün bi arkadaşımla konuşuyorduk kendisi tv'de duymuş bir doktor zayıflamak isteyenler için akşam 20'den sonra meyve dahi yemeyin demiş e ama bazı internet sitelerinde vs. veya videolarda yenebilir deniliyor sizce hangisi mantıklı ?

Son düzenleme:

bende az önce seda sayanda izledim fındık fıstık yiyin diyo gittim bi avuç fındık yiyim dedim abarttım galiba 1 avucu geçti sanki 60gr olsa 390 kaloriymişşşşş allahım ben naptımmm (

tatlım bana göre değil elma diyeti ağır diyetlere gelemiyorum tansiyonum düşüyo hemen yeşil elma olası lazım diye biliyorum ama yanlış biliyoda olabilirim

bende az önce seda sayanda izledim fındık fıstık yiyin diyo gittim bi avuç fındık yiyim dedim abarttım galiba 1 avucu geçti sanki 60gr olsa 390 kaloriymişşşşş allahım ben naptımmm (

başka bi öğünle dengelersin öyleyse sorun olmaz
peki meyve işini ne yapsak acaba 8 den sonra meyve yemeyin demiş doktor tv'de ah keşke izleyebilseydim hayat bu stresle geçer mi yaa

başka bi öğünle dengelersin öyleyse sorun olmaz
peki meyve işini ne yapsak acaba 8 den sonra meyve yemeyin demiş doktor tv'de ah keşke izleyebilseydim hayat bu stresle geçer mi yaa

ben çok acıkırsam yatmadan bi saat önce elma yiyorum yada süt içiyorum bişey olmuyo kilo verebildim şimdiye kadar ama abartmamak gerek bi öğünmüş gibi mideyi doldurmamak lazım hafif kalorili meyveler yenebilir bence

ben bu hafta bir gün denedim öğle arasında elma yedim 2tane yavaş yavaş baya tok tuttu beni, yanında da yeşil çay. ara öğün olarak salatalık ve domates yedim. kahvaltı çok önemli o yüzden kepek ekmeği domates ve beyaz peynir + yeşil çay içtim.
Bünyem direk kaldıramıyor o diyeti o yüzden böyle deniyorum bence işe yarar en azından 1kilo 1kilo.
6dan sonrada bir şey yemeyeceğim. Ayrıca bugün pilates bantıyla egzersizler yaptım baya işe yaradığını hissettim kızlar kaslarım çalıştı.
Elmayı pazardan yeşil aldım ben, tadı ekşi değildi pek hem ekşi tatlı gibi rahatlıkla yedim.

ay kızlar ya 50 olmak istiyordum ya galiba yapamicam ne kadar zayıfsan kilo vermek o kadar zor 54 bile zorla oldum ... hiç rejim yapasım yokkkkk

iyi akşamlar kızlar :) son kararımı verdim şu aralar kilo vermeyi durduruyorum tam 55 kiloyum bir süre kilomu koruyacağım nasıl olsa okulların bitmesine de az kaldı o zaman rahat rahat sporumu yapar yediğime dikkat eder sıkılaşır 53 de olurum :)
bugünkü menüm:
[1] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.50
[2] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 30 GRAM 48.30
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Reçel 0.25 YEMEK KAŞIĞI 17.50
[5] Yeşil Zeytin 3 adet 21.00
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[7] Simit 0.5 ADET 137.50
[8] Kıymalı Taze Fasulye 0.75 PORSİYON 166.50
[9] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[11] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 1 adet 60.00
[12] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2.00
[13] Karışık Salata 0.25 PORSİYON 30.75
Toplam : 905.05 kal.

Kızlar selma, topic bu hafta bomboşş kalmış ben seyehatteydim yine, işle ilgili... Topiğimiz canlılığını yitirdiiiii hadi canlılıkkazandıralımmmmmmmm

Ben kek yaptım, yağsız, şeker de kullanmadım splenda ile yaptım. Splenda aspartam içermeyen ve yüksek ısıya dayanıklı bir tatlandırıcı. azar azar yemeyi planlıyorum zaten şeker ve yağ içermeyince ekmekten farkı kalmadı kekin buna karşılık fena olmuyor tadı da

Ben çizelgemi güncelledim. 54.4 'düm sabah. Seyehatteki yemeler ile önceki seyehatteki yemeler neticesinde 53'den 54,4'e çıkmış oldum

Neyse artık oldu, önümüze bakalım değil mi?

Bugün kahvaltı ve öğleyi birleştirdim, balkonda ve kuvvetli bir öğün oldu. ve çok da keyifliydi...

İşte şu ana kadar yediklerim:

Kalkar kalkmaz: 2 tane kuru incir
Kahvaltı + öğle: yarım simit, 1 kk light beyaz peynir, 3 tane yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı acı biber ezmesi, yarım dilim çemensiz pastırma, 1 tane rafadan yumurta, 2 küçük boy domates, 1 dilim kendi yaptığım diet kek.

Bakalım, minik bi aranın ardından akşam yemeği olur umuyorum. Yeniden düzene girmem şart.

Hazır bedenim hala incecik görüntüsünü korurken daha da abartıp bu görüntüyü kaybedip yaza hafif de olsa fazlalıklı girmek istemiyorum...

ocaktan itibaren missss gibi iken yazı böyle geçirememek çok ama çok can sıkıcı ve 'saçma' olur çünkü...

kızlar ben de uzun zamandır dikkat ediyorum yediklerime, ilk üç ay verdim; ama artık veremiyorum. 52 kgyuum şu anda ve 50ye düşmek istiyorum en azından. acaba zayıfladıkça daha mı zor oluyo kilo vermek yaaa

Kızlar,

Bugün moralim bozuldu. Artık kendimi kandırmaya son vereceğim, bu anlamda iyi oldu bu moral bozukluğu...

Çünkü alışverişe çıkıp da kıyafetleri kabinde giydikten sonra aynaya yansıyan görüntüm çok değil bikaç hafta önceki gibi olmayınca tabiri caizse 'kendime geldim'

Bir şey daha kafama vurdu... Yine çok değil bir kaç hafta önce çekilen fotoğraflardaki onca emeğimin mükemmel sonucu misssler gibi kağıtta kalmış. Şimdi gözle görülür bir fark var o kağıtla.

Ama yazık, o hale gelmek için ne çabalar sarfettim. Başardım. Sonu böyle olsun diye mi? Hayır olamaz. Bu düpedüz gerçek anlamda salaklık çünkü.

Artık yeter! Atakların, yiyeceklere saldırmanın da bir sonu var, ve o son geldi.

Ambitious yine ambitious olup hedefine ulaşacak. Kendim için kendime söz veriyorum. En güzeli de başaracağımı biliyorum.

Hepimize bu azim gerektiren yolda başarılar arkadaşlar.

of kızlar of dün öyle kalorisi yüksek şeyler yedim ki sporla telafi edicem diye canım çıktı 75 dakika 5000 adım 700 kalori
bedeli ağır oldu hala ağrıyo bacaklarım (

tatlım kararını vermişsin zaten artık kim durdurabilir ki seni yalnızca kendine hakim ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…