50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar eskiden bnde 50-59 arasındaydım.55 kiloydum geçen sene.şimdi 63üm tutamıorum şu boazımı acilen kilo vermem lazım.öğütücü gibiyim.moralim çok bozuluo bu duruma.yarın yediklerime dikkat etmeye başlicam.

tatlım ben 67 kilodan 55.8e düştüm 12 haftada bazen zor geliyo arada kaçamaklar yapıyorum ama devamlılık çok önemli pes etmemek gerek sporla toparlandı bacaklarım artık. insanlar fark ettiklerinde ise motivasyon tavan yapıyo :) sen bi başla bi karar ver gerisi gelir

ya hakikaten birileri farkedince inanılmaz motive oluyor insan; ama bazen düşünüyorum da, daha ne kadar dikkat edebilirim ki yediklerime? hayatımdan çikoaltadır, pastadır, hamur işidir bunları çıkardım. çook canım isterse bir parça çikolata yiyorum ki onu yediğimde de kalorisini çıkartıyorum günlük almam gerekenden yani. sebze yiyorum, yağ kullanmıyorum neredeyse hiç, tuzu sadece makarnanın suyunda görüyorum e daha ne yapayım yaw :))

valla ben sabah sekiz akşam sekiz işte olduğum için pilates ya da herhangi bir şey yapamıyorum canım. sadece günde bi saat yürüyorum birazcık hızlı tempoda, bir de yorgun değilsem 100 kere bel inceltme hareketi dedikleri şeyi, 100 defa da bacaklarımı çalıştıracak bir hareket var, onu yapıyorum.

herkese selam bu hafta sonları ne kadar tehlikeli kızlar insan evde kalınca sanki daha çok yiyor ben bugün revani yedim iki parça şimdi onun pişmanlığıyla yanıp tutuşuyorum neyseki koca bi bardak form kayısı içtim tavsiye ederim fazla kaçırınca sanki işe yarıyor.pazartesi yeni ir gün ve diyete devam.

pilatese başladım bugün herkese tavsiye ediyorum 20 dk yaptım ama bütün kemiklerim sızlıyo birde mekik çekin arkadaşlar çok faydası oluyo tabi yediklerimizede dikkat edicez.

selam kızlar ya ben kilo vermeyi şu anlık durdurmak istiyorum aslında ama sabah tartıldığımda 54.6 çıktım 400 gr daha vermişim ki dün yediklerimi bi saysam aklınız durur. canım artık çok bişey de yemek istemiyo gün içinde sadece akşam yemeği sonrası ataklarım oluyo onu da meyveyle, küçük bir parça çikolatayla en fazla çok dayanamazsam bir adet magnum miniyle geçiştirmeye çalışıyorum. sıkılaşmam lazım kollarım ve bacaklarımın iç kısmı çok yumuşadı ama bu aralar ne spor yapacak vaktim var ne de isteğim aşırı yorgunum ders çalışmam lazım off :84: bugünkü menümü yazayım en azından
[1] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.50
[2] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 30 GRAM 48.30
[3] Yeşil Zeytin 3 adet 21.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Domates Soslu Makarna 0.5 porsiyon 166.00
[6] Izgara Tavuk Baget 5 ADET 165.00
[7] ülker napoliten 1 adet 18.00
[8] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183.00
[9] Kıymalı Ispanak 0.5 PORSİYON 138.00
[10] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
Toplam : 890.80 kal.

BİRİ BANA EN AĞIR CEZAYI VERSİN.günlerdir 54.9um.en son 54.2yi görmüştüm 53 olacaktım güya ama adetim yaklaşıyor.canım acayip tatlı istiyor hergün bir cornetto götürüyorum.Allahtan meyvelisini seviyorum da 100 kalori kara geçiyorum ama 220 civarı oluyorum oradan.diğer şeylerde de pek tutamaz oldum.bir de grip oldum o araya girince spor da yapamadım.yapamayınca da soğudum sanki ya.titreyip kendime gelmem lazım.karnım da şiş zati şu ara.

kendimize gelellim kızlar bugün günlerden pazartesi toparlanalım ve bırakmayalım geçen hafta baya bende saçmaladım ama acısını fena çektim okadar çok spor yaptımki kemiklerim hala sızlıyo o yüzden diyetlere devam bırakmak yok. Herkese kolay gelsin

Bu arada kilo çizelgemi düznledim çünkü sabah tartıldım ve 54'üm...

Bir de şu hergün tartılma alışkanlığımı da hafta bire indirebilsem yine eskisi gibi...

Hızlı sonuç alma isteği ve tartıdaki yavaş değişien rakamlar (günlük tartılınca böyle oluyo tabi) demotive ediyo.

Hedefim 50 idi hep ama şimdilik 51'e yükselttim. bi 51 igöreyim de 50'ye bakarız.

3 kilo yani yaklaşık 3 hafta var...

Ama çarşamba akşamı bir organizasyon cuma günü de tüm günlük başka bir organizasyon var önümde. bu durumlar çok tehlikeli oluyor malesef.

Günaydın kızlar beni önceden tanıyanalr vardır ara vermiştim tekrardan aranıza katılabilri miyim...

slm kızlar.aranıza bugün katılıyorumm..55kiloyum ve bi adet göbeğim var
napsam ne etsem de gitse bu göbek yaa.
Yardım edin tavsiye de bulununn nası başlasam bu işe karar veremedim.spor için çok vaktim de yok buaralar.

Bugün şu ana kadar yediklerim:

Kalkar kalkmaz : elma sirkeli su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, lor 120 cal
Ara: 6 tane fındık 60 cal
Öğle: 1 adet lavaş içinde yağsız tavuk göğsü biber ve domatesli dürüm 500 cal

Bu kadar...

Ara yapmayı düşünmüyorum.

Akşam da bakalım yazarım ne yediğimi...

Bugün yediklerim:
sabah:
1/4 poğoça(belki daha az)
öğlen:
haşlama makarna 1 kase(haşlanmış)
su
akşamada mantar sote yiycem menüm belli
pilates+bisiklet
öğlen yarımsaat yürüdüm akşamda yürümeyi düşünüyorum yarım saat
böyle gidersem sanırım başarıcam
:79:

tatlım bana göre değil elma diyeti ağır diyetlere gelemiyorum tansiyonum düşüyo hemen yeşil elma olası lazım diye biliyorum ama yanlış biliyoda olabilirim

haklısın sugar sana katılıyorum bencede elma pek iyi bi fikir değil sanırım tek çözüm yediklerimizi kontrol etmek ve spor pilatese başladım canım çıkıyo ama tavsiye ederim kesinlikle çok faydası olucak

ben de 57.8im yeni katılıyorum aranıza 55 kilo olmayı istiyorum.
sabah:2 ince dilim ekmek
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
4 zeytin biraz ezme
1 domates 1 salatalık

kuşluk:1 porsyon meyve(yarım muz)

öğlen:yeşil fasulye 2 ince dilim ekmek yoğurt salata

biraz önce 1 elma 1 nektari 1 fincan türk kahvesi
akşam da yazarım.
ilk defa böyle bir diyet yapıyorum.daha önce k flakes yapmıştım başarılı olmuştu.ama şimdi böyl bişey düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…