50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugun oglen 1elma 1meyve suyu ve eti form yedim ara öğün olarak yine elma:) ama eve gidince dayanamadım kese yoğurtlu ekmekle sarma yedim nasıl kesicem şu boğazı bilmiyorum üstünede dondurma yiyip uyudum pilatesle dengelemeye çalışıcam artık, akşam 6dan sonra br şey yemeyeceğim gördüm bünyem dayanamıyor serseme döndüm.

akşam balık, yağsız fırında azıcık patates ,yarım kase çorba ,ekmek yarım dilim ve kola (seviyorum neyapayım)diyetimde meyve ve süt ve yoğurt yerine...
akşam itibariyle dün 58.8 iken bugün 58.2yim.yarın sabahı merak ediyorum.
ama bugün hiç aç kalmadım bu yediklerimle...

Herkese günaydın:79:
sabah kahvaltım:
1/4 bazlama
çok az kaşar peyniri (1/2 dilim diyelim)
2 dilim domates
127 kal.
iyi bir başlangç diyebiliriz .

silvart aynı durumdayım deli gibi spor yapıyorum ama takıldım kaldım aynı yerde bendede şişkinlik var ama uzun sürüceni sanmıyorum bikaç gün sonra düşecektir moralini bozma geçici bişey bu sen devam et bozma diyetini.

Ben de regl oldum.

Regl boyunca tartılmayıp 1 haftalık bir sürenin sonunda tartıda 1-1,5 kilo arası eksik göreceğime eminim !

Sevgiler herkese

arkadaşlar 20 dk pilates kaç kalori yaktırır lütfen biri bana söliyebilirmi kalori sepeti çıldırdı çünkü dün ayrı yazıyodu bugün ayrı boşu boşunamı harab oldum ben günlerdir

bende sizler gibi kolarımdan muzdaribim 65 kilodan 58 düştüm ama burada takılı kaldım ve eskisi gibi yemeye başladım ufff kurtulmak istiyorum kilolardan((((

offf hiçbişey için vaktim yok önümüzdeki iki hafta.. diyet desen sabrım taşmak üzere bi müddet spor yapmıcam çok yoruluyorum haftaya tekrar başlarım diyorum.. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hala ama cidden sabrım zorlanıyo artık sıkıntı stres çok yoğunum çok yaz gelsede azcık rahatlasam.. herşey yoluna girse..

merhaba kızlar bende 2 haftadır 54.9dayım ve reglim yaklaştı canım inanılmaz tatlı istiyor.spor yapasım gelmiyor.zor durumdayım alacağım diye çok korkuyorum.yarın bol spor yapmak istiyorum hadi bakalım oh oh oh...

Herkese günaydın.Sugar haklısın sıkıyo bazen sürekli kontrol altında yemek içmek ama bi süre daha sık dişini bak nekadar çok kilo vermişsin şimdi bırakmak olurmu yazın bence daha kolay olur meyvelerle falan napalım hedefe kadar sabredicez artık.
bugünkü sabah kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği
1/2 dilim kaşar
domates
(tost şeklinde)

Önceden hergün bi koç olurmuş burda diğer sayfaları okudumda artık yapmıyomusunuz sakinlik var bu sayfada neden ki?

gunaydın kızlar.bende sizinlee birlikte hem sağlıklı hemde yavaş yavaş incelmeye karar verdim.vermem gereken 5 kilo var fakat 4 e de razıyım şuanki kilom 56 , ilk başta bi 52 falan olsam yeter.yani yaklaşık 1 ay'a ihtiyacım var her hfta 1 kilo verebilirsem tabiki. bgn sabah kahvaltımı coktan yaptım hemde baya ağır bir şekilde:18: ama diğer öğünlerimde dikkat edicem ve yarın gerçek anlamıyla aranıza katılıcam ve gün içinde neler yediğimi her akşam size yazıcam.umarım birbirimize destekle bu işin üstesinden geliriz.
herkese bol bol sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler :80:

kızlar yardım edin yine yemeğe başladım bütün düzenim bozuldu bir haftadır ekmek yemeye başladım biri beni durdursun

Selam kızlar uzun suredır gelemedım buralara..ısler cok yogundu..gelmeyelı tartılmadımda emını m kı altta yazan kılodan bıraz yukarı cıkmısımdır..yogunluktan onume ne koydular elıme ne gectı yedım vallaa :) yarın tartılayım gelırım yıne..

ben diyet psikolojisinden çıkmak adına diyeti bıraktım artık.sadece bol spor yapıp ekmeği az yiyeceğim.aşırı kalorili şeyleri de çok az tüketeceğim.yeterli olur sanırım.:26:

selamlar kızlar..
uff çookk moralim bozukk buara herkes bana sen kilo almışsın yaa diyo bende farkındayım göbeğim oldu gerçekten hem öle ufak da deil bildiğin kocaman :2: bacaklarımda kalınlaştı iice saldı vücudum kendimi :2:
ne yapmalıyım kızlar nasıl hakim olmalıyım kendime
boyum 1,71 kilom 59. ideal kilom 55ti kendimi rahat hissettiğim bi kiloydu zinde de hissediodum kendimi yine öyle olmak istiyorum
özellikle bu 2 hafta içinde büyük bi yol katetmem lazımm ne önerirsiniz bana ben pek diyet falan beceremiyorum:26:
spor salonunda spor yapma imkanım var neyden ne kdr yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen sevgilimin mezuniyetine gidicem böyle gitmek istemiyorumm

buarada bazı geceler aklıma geldiğinde elma sirkesi+su içiyorum ama tadı kötü die bahaneyle erteliyodum ama hergün içicem artık ilaç gibi. onuda günde 2 ye mü çıkarsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…