- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
Hergün bıkmadan usanmadan yazıyorum arkadaşlar yokmu hiç menüsünü yazan?
Hergün bıkmadan usanmadan yazıyorum arkadaşlar yokmu hiç menüsünü yazan?
takıldım kaldım 56da yaaaaa çıldırcam haaa
sakın öğün atlama vücudun besin depolar ve kilo alırsın.gunaydın kızlar.bende sizinlee birlikte hem sağlıklı hemde yavaş yavaş incelmeye karar verdim.vermem gereken 5 kilo var fakat 4 e de razıyımşuanki kilom 56 , ilk başta bi 52 falan olsam yeter.yani yaklaşık 1 ay'a ihtiyacım var her hfta 1 kilo verebilirsem tabiki. bgn sabah kahvaltımı coktan yaptım hemde baya ağır bir şekilde:18: ama diğer öğünlerimde dikkat edicem ve yarın gerçek anlamıyla aranıza katılıcam ve gün içinde neler yediğimi her akşam size yazıcam.umarım birbirimize destekle bu işin üstesinden geliriz.
herkese bol bol sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler :80:
sakın öğün atlama vücudun besin depolar ve kilo alırsın.
tatlım ben eskiden yazıyodum hergün ama bu aralar hiiççç vaktim yok haftaya bende burda olucam inş her akşam
mrb azul evet haklısın bi ara bende akşam yemeklerini kesmiştim çok faydası oluyor şimdide akşamaları çok hafif yiyorum oda 5 te falan yiyorum daha sonra bişi yemiyorum bazen meyve falan akşamalarıda bu yüzden erken yatıyorum yoksa canım bişeyler istiyo nekadar doğru bilmiyorum ama sana katılıyorum kesinlikle akşam yememek çok farkettiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?