50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 7.00 . 1 Bardak Ilık Su
Sabah:9.00 2 Dilim Kepek Ekmeği,Byeaz Peynir,Domates,Salatalık,Zeytin ,Ufacık Kaşar Peyniri 2 Dilim İncecik Salam.

Ara: 11.00 3 Adet Kayısı,4 Adet Çilek, 2 Adet Erik, 2 Dilim Ananas

Öğle: Sebze Yemeği.

Ara: 3 Adet Eti Form , Bi Bardak Sade Şekersiz Nescafe

Akşam:Meyve Veya Salata

Yarım Saat Spor :)

Bugünlük bukadar

mrb kızlar.
bugün diyetime başladım sabah uyanınca 1 saat spor yaptım ve kahvaltımı müsli ve 2 kayısı ile yaptım.
şanslıyız çünkü yaz mevsimine girdiğimiz için çeşit çeşit meyve yeme şansımız var.
kilo verenleri okuyunca bu başlıkta hoşuma gidiyor herkes çok azimli.gr bile verilse gr gr kilolaraa veda edicez inşallah.
akşama tekrar öğle ve akşam menümü yazıcam
herkese az kalorili günlerr:80:

sabah kahvaltım:
kepek ekmeği 1.5 dilim
domates
1 zeytin
çok az kaşar
öğle:
1 kase sulu köfte
cacık(1/2 kase)
akşama mantar yiycem
nasıl??

Son düzenleme:
sakın öğün atlama vücudun besin depolar ve kilo alırsın.

sakın öğün atlama vücudun besin depolar ve kilo alırsın.

öylemi diyosunuz ama ben nedense sürekli bişeyler yiince iştahım açılıyo daha fazla
yanii yedikçe yiesim gelio ama tabiki mümkün olduğunca ara yapmaya çalışıyorum fakat daha cok acıktıgımı hissetiğim her an ağzıma birşeyler atıyorum.

öğle:1 elma 6 adet küçük keten tohumlu galeta
akşam:1 adet tavuk göğüs haşlama salça soslu ve yanında bol salata bikaç kaşık kremalı tavuk çorbası
ara:6 yeşil erik 2 kayısı

tatlım ben eskiden yazıyodum hergün ama bu aralar hiiççç vaktim yok haftaya bende burda olucam inş her akşam

herkese günaydın.
sabah kahvaltım:
kepek ekmeği
domates
1 zeytin
kaşar(1/2 dilim)
takıldım bikaçgündür minik bi tost yapıyorum bunlarla sabah erken çıkıyorum çok hızlı kahvaltı yapıyorum o nedenle

Bu arada neden bilmiyorum ama çok işthsızım bu aralar ama genede kilo veremiyorum sadece 200 gr. vermişim bu hafta 54.2 oldum yani bi kıramadım 54 barajını 53 ü görmek istiyorum artık

Selam kızlar,nasıl gidiyo?

Eskilerden kimse kalmamış gibi sanki,

Yeni katılanlar da var aramıza sanırım,gerçi ne zamandır ben de uğramıyorum,

Neyse ben bugün tartıldım 54,5 çıktım,ve bi haftada oldu bu,

Sebebini açıklayayım,kahvaltı ve öğle yemeği yiyorum sadece,

Zaten öğlen yediğim baya bi idare ediyo beni,sadece akşam bi kase yoğurt ya da meyve yiyorum,

Ne kadar faydası oldu görüyosunuz,bir haftada bir kilo farkettirdi akşam yemek yememem,

Sporu biraz ihmal ediyorum,onu da yapsam daha iyi olurdu tabi,

Tavsiye ederim...

günaydın bayanlar.
bgnkü kahvaltım yoğurtlu müsli ve içine 1 adet çilek koydum minik minik kesip üstünede tarçın attım çok güzel oldu tavsiyee ederim
bugun uyandığımda biraz iştahım açıktı kahvaltıdan birazcık sonra yeşil acı sivri biber çok az domates ve salatalık birazcıkta b.peynir yedim.
ara:2 adet form bisküvi yedim
birazdanda 1 saatlik sporumu yapıcam.
akşama tekrar geri kalan öğünlerimi yazarım.hepinize iştahsız günler diliyorum:80:

mrb azul evet haklısın bi ara bende akşam yemeklerini kesmiştim çok faydası oluyor şimdide akşamaları çok hafif yiyorum oda 5 te falan yiyorum daha sonra bişi yemiyorum bazen meyve falan akşamalarıda bu yüzden erken yatıyorum yoksa canım bişeyler istiyo nekadar doğru bilmiyorum ama sana katılıyorum kesinlikle akşam yememek çok farkettiriyo

Evet canım,bir de havalar iyice sıcak olunca insan öğlen çorba bile içmek istemiyor,

Yazın iyi veriyoruz da kışın geri geliyo kilolar işte...

artık kışı düşünmek istemiiyorum o yüzden şu yaz kurtulsam şu kilolardan başka bişi istemiyorum.2 haftadır moralim bozuk 54 te kaldım ya

kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlarıma hayırlı iştahsızlıklar diliyorum :)) çinkim benimki baya yerinde (
hamile kalmadan önce 52 kiloydum gayette iyiydim :) boyum 1.62 bu arada. :)
doğum sonrası 54.6 lardaydım.geçen hafta gözlerime inanamadım tartıya bi çıktım 58 olmuşum.nasıl oldu bende anlamadım ( şimdide rejime başladım.
sabahtan beri yediklerimi yazıyorum...
kahvaltıda
saat 10 du bu arada
bir ince dilim kızarmış ekmek
az b.peynir
şekersiz bir bardak çay
arkasından form çayı içim
stepperda 250 adım yaptım

saat 1 de yarım muz yedim
bu saate kadar 1 litre su içtim
yatana kadar 2.5 litreye tamamlıcam suyu
şu anda nesfit yiyorum bi kase yağsız sütle
birazdan 250 adım daha yapıcam
akşama koca bi tabak yağsız salata yicem
bi kasede çorba içerim
yine 250 adım daha yapar bugünlük yemek konusunu kaparım :)) benden bu kadar 52 olana kadar devam :))

kızlar bende sadece yediklerime dikkat ederek kilo vermeye karar verdim çünkü olmuyo yapamıyorum diyet bol bol su içicem artık.
ebru şallı videolarını izliyorum pilates yapıyorum bir gün selülit savar yapıyor kalça çalıştırıyor bir gün de karın çalıştırıyor haftaiçi. videoları var bütün bölümlerin birazdan kalça için olanları yapıcam kaç gündür yapıyorum ağrısı var tabi ama baya fark etti. zaten belim karnım düz gibiydi iyice sıkılaştı herkese öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…