50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

stepperda 250 adım yaptım

yine 250 adım daha yapar bugünlük yemek konusunu kaparım :)) benden bu kadar 52 olana kadar devam :))

stepper etkili mi acaba ben 2 gün yapıp bırakıyorum ole köşede duruyor...250 adım yapınca insan dinlenmek istiyor cok yoruyor... düzenli yapılırsa fayda sağlayabilir mi ?

çoğunluk hedefler 52.aaah aah nerede o günler.ben de 54 de kaldım üstelik küsüratı da var.ama 1 ay diyet yaptığım için o psikolojiden çıkmak için bıraktım .yalnız yediklerimi abartmıyorum yine ekmek az ama yemeği meyveyi kısmıyorum,spora da devam vermesem de almam en azından.

slm herkese bir haftalık aradan sonra bende tekrar aranızdayım cumaya kadar hafta sonu diyeti bozdum ama bu hafta toparlıcam kilo veremesemde sabitliyim istiyorum
yarından itibaren sporada devam birazda süresini uzatıcam

kızlar yeni bi hafta başlıyo motivasyon yüksek olmalı :)

herkese günaydın
güzel bi hafta çok mutluyum sonunda 54 duvarımı yıktım
kaç gündür sinirimden tartılmıyodum bi bakıyım dedim bugün 54.4 düm ve 53.5 oldum çok mutluyumya 2 haftadır aynıydım artık pes edicektim

bu 54 te bir şey var takıldı mı takılıyor insan

güraydın..
bende diyet yaparak 56 ya geldim arkadaşlar.bu aralar çok yavaş veriyorum.motivemi sizlerle tekrar kasanmak istiyorum.aranıza gelebilirmiyim

haklısın arkadaşım hangi kiloda uzun süre kaldıysan o kiloyu vermek daha zor oluyomuş diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama beni baya uğraştırdı

pes etme papatya bende geçen hafta kötü durumdaydım ama bu haftaya iyi başladım takıldımı takılıyo insan bi yerde spor yapıyomusun eğer yapıyosan kesinlikle faydası olucaktır inat etsede bi yerede kırılıyo kilo moralini bozma canım ve devam et 2 haftadır kafayı yemek üzereydim artık bırakmayı bile düşünmüştüm bu konuda yanlız değilsin:))

teşekkürler canım..aslında ben 58 dede takıldım.sonra bi gayret 1.300 kg verdim.şimdi 56 da takıldım.inemedim daa..sanarım kilo azaldıkça kilo veremide düşüyo.bide cevrenin etkisi tabi aman çok iyi olmuşsun dedikçe ben azda saldım( verme diyorlar ama ben bu kiloda mutlu degilim..hiç destek olmuyorlar

Son düzenleme:
haklsın banada sölüyolar ama sen hiç dinleme çevreyi önemli olan senin hedefin ve o hedefe ulaşınca mutlu olucaksın emin ol bundan banada yeter artık çocuk gibi kalıyosun falan diyolar bi an gaza geliyosun ama dinleme sen kimseyi arada takılmalarda sölediğim gibi oluyo ama oda geçiyo bozma moralini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…