68 den 56 ya düşmüşsün müthiş bişey bu sakın bırakma devam et
haklsın banada sölüyolar ama sen hiç dinleme çevreyi önemli olan senin hedefin ve o hedefe ulaşınca mutlu olucaksın emin ol bundan banada yeter artık çocuk gibi kalıyosun falan diyolar bi an gaza geliyosun ama dinleme sen kimseyi arada takılmalarda sölediğim gibi oluyo ama oda geçiyo bozma moralini:))
herkese günaydın
güzel bi hafta çok mutluyum sonunda 54 duvarımı yıktım
kaç gündür sinirimden tartılmıyodum bi bakıyım dedim bugün 54.4 düm ve 53.5 oldum çok mutluyumya 2 haftadır aynıydım artık pes edicektim
kızlaarrr okurken kendimi gördüm yaa
aynı dertler bendede var 56da takıldım kaldım 55i görmek nasip olmadı bi türlü en sonunda veremicem artık diyip bozdum geçen hafta çünkü sinirlerim yıprandı artık(
bu haftaya rejim diye başladım ama sabah bisküvi falan yedim bi kaç tane gofret yedim akşama salata yapıym diyorum
çevremdeki herkes yeter çok iyisin şimdi daha fazla verince yakışmaz sana falan diyo ama bacaklarım hala etli butlu :) bisküvilerime gözüme sokanlar hadi sana poğaça ısmarlıyım diyenler :)) erkek arkadaşım zaten sen rejimdeyken mutsuz oluyosun diyip duruyo :) bazen bozsam mı diyorum sporla sıkılaşırım bazen daha hedefime ulaşamadım hemen pes etmiyim diyorum bi yandan da nefsimle mücadele ediyorum hafta sonu düğün var şehir dışına çıkcam zaten bozulcak heralde napcam ki ben yaaa
sakın bırakma sugar vallaha çevredekilere bakma sen hedefe kitlen arkadaşım eşimde bana aynı şeyi sölüyo çok mutsuz oluyosun hadi bi kek yapta yiyelim falan ama sakın bozma vallaha ben direniyorum öyle derler sen bozarsın diyeti iki gün sonrada kilomu aldın sen falan derler hayinler:))
güraydın..
bende diyet yaparak 56 ya geldim arkadaşlar.bu aralar çok yavaş veriyorum.motivemi sizlerle tekrar kasanmak istiyorum.aranıza gelebilirmiyim
herkese günaydıın nasılsınız kızlar nasıl gidiyo diyetler?Hiç su içemiyorum bu aralar arkadaşlarya ne yapmam gerekiyo 1 lt falan içebiliyorum bazen 1.5 ama asla 2 değil((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?