50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

68 den 56 ya düşmüşsün müthiş bişey bu sakın bırakma devam et

ağol canım.bu gevşek halimle verdim bu kiloyu.4 aydır diyetteyim.ama hiç sıkı yapamıyorum.3 gün diyet 4 gün yiyorum.sıkı yapsaydım şimdiye bitmişti

ayy aynen..banada aynısını diyorlar ama beende aynısını diyorm.insan mutlu oldugu kiloda olmalı.:9 bırakmayacagım inşallah..teşekkürler..

üç gün dört gün şeklinde yapmada akşam yemeklerine dikkat et ozaman görüceksin bişi kalmıycak
ben öyle yaptım akşamları genelde bişey yememeye dikkat ettim özellikle doğumlardan sonra baya kilo almıştım bu şekilde kolay verdim ama 58 den sonrası zor veriliyo ilk kilolar kolay gidiyoda daha sonra vücut sanırım alışıyo az yemeğe bi duraklıyo 54 te takıldım daha öncede sölediğim gibi şükür bu hafta oda gidicek inşallah bakalım 50 yi bi görsem 1 aya kadar:))

kızlaarrr okurken kendimi gördüm yaa
aynı dertler bendede var 56da takıldım kaldım 55i görmek nasip olmadı bi türlü en sonunda veremicem artık diyip bozdum geçen hafta çünkü sinirlerim yıprandı artık (
bu haftaya rejim diye başladım ama sabah bisküvi falan yedim bi kaç tane gofret yedim akşama salata yapıym diyorum
çevremdeki herkes yeter çok iyisin şimdi daha fazla verince yakışmaz sana falan diyo ama bacaklarım hala etli butlu :) bisküvilerime gözüme sokanlar hadi sana poğaça ısmarlıyım diyenler :)) erkek arkadaşım zaten sen rejimdeyken mutsuz oluyosun diyip duruyo :) bazen bozsam mı diyorum sporla sıkılaşırım bazen daha hedefime ulaşamadım hemen pes etmiyim diyorum bi yandan da nefsimle mücadele ediyorum hafta sonu düğün var şehir dışına çıkcam zaten bozulcak heralde napcam ki ben yaaa

57.8dim geçen hafta 7 gün sonra 56.6yım.haftayaki hedefim 55.8inşallah.
ama kızlar ben dikkat ettim biraz sadece.yiyip içiyorum nasıl zayıfladım hayret ettim.bir de hergün bakıyordum 300gr falan 7.gün olunca birden 1.200gr gitti.hayretlerdeyim...

sakın bırakma sugar vallaha çevredekilere bakma sen hedefe kitlen arkadaşım eşimde bana aynı şeyi sölüyo çok mutsuz oluyosun hadi bi kek yapta yiyelim falan ama sakın bozma vallaha ben direniyorum öyle derler sen bozarsın diyeti iki gün sonrada kilomu aldın sen falan derler hayinler:))

Son düzenleme:

aynenn yaaa :)) sporumu yaptım şekerim 40 dk stepperda :) şimdi salata yapıcam akşamda dışarı çıkıcam ama soda içerim artık diyeti bozmak yok

kzlar bende hep 55 te takılı kalrdım tartının aşşagı indiğini hic görmedim
taa ki spora baslayana kadar haftada 3 gün düzenli step&plates yapıyorum inanın faydasıı cokk
suanda 53.40 kilom cook mutluyum kısmetse 47 48 olmyı planlıyorum

diyet bir günlüğüne bozulsa da ertesi gün dengelemek lazım = )
insanlar ya bu kilon iyi yeter zayıflama derler ama zayıflayınca da aa sen çok iyi oldun, zayıfladın derler.
kimsenin sözüne çok takılmadan kendi mutluluğuna bakmak gerek.
eh beden algısını da kaybetmeden tabii. anoreksianın manası yok

herkese günaydın doğru yoldasın sugar devam et canım evet haklısın hem diyetle hemde çevreyle uğraşıyoruz ama napalım neyseki geçicibişey bu öyle düşünelim.

güraydın..
bende diyet yaparak 56 ya geldim arkadaşlar.bu aralar çok yavaş veriyorum.motivemi sizlerle tekrar kasanmak istiyorum.aranıza gelebilirmiyim

hoş geldin canım katıl tabi ki
evet ya bu 54 de bi şey var bunu kırmamız lazım kızlar ... bu arada sabah erkenden uyandım spor salonunun yolunu tutdum :92: çok mutluyum şuan ...

merhaba arkadaslar.. ben 55 kiloydum 1 bucuk ay yedıklerıme dıkkat ettım birazda sporla şu anda 50 kiloyum. 1 senedr erkek arkadasım var ve hala bana tosunum diyo .s boyum 1.62.. bu basenlerden ve özellikle üst bacaklardan kurtulmam gerek. bende aranıza katılabılırmıyımm ?? 2 kilo daha vermek istiyorum ama durdu kilo vermem..

SELAM KIZLAR.ben çok uzun süre bu topikteydim. uzun süredir uğrayamıyorum.eskilerden de kimse kalmamış sanırım. 2 aydır hiç yediklerime dikkat etmiyorum. 1 kilo geri aldım. burada yazınca kendimi frenliyordum buradakilerin de desteğiyle. hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.yaza incecik gireriz inşallah.
bugün yediklerimi yazayım da bir bakalım bakalım neler yemişim??

sabah: 1 kuru kayısı

kahvaltı: yarım simit, azcık pınar beyaz, şekersiz çay

ara: yoktu sanırım evde bırakmışım(

öğle: 4*5 yk ıspanak, 2 yk salçalı makarna, 2 kepçe cacık

ara: şekersiz türk kahvesi

akşam: yarım tabak sarma, büyük bardak ayran

ara: 3 kayısı, 5 erik

herkese günaydıın nasılsınız kızlar nasıl gidiyo diyetler?Hiç su içemiyorum bu aralar arkadaşlarya ne yapmam gerekiyo 1 lt falan içebiliyorum bazen 1.5 ama asla 2 değil((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…