50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım şaşandan içersen daha kolay gidiyor bardakla pek içilmiyor.

bende öyle içiyorum ama sanırım fazla bişey yemediğim için suda içmek istemiyorum:)
fazla ara öğünde yapmıyorum bu aralar bakalım nolcak ilk zamanlar çok düzenli gidiyodumya diyetisyenimin sölediği herşeyi saati saatine uyguluyodum boşluk oldu bende neden anlamadım sıkıldım galiba

Merhaba arkadaslar, nasilsiniz ? Kilo durumlari nasil kac kiloydunuz ne durumdasiniz ne kadar vereceksiniz daha? Özledim burayi

ay canım yediklerini tebrik ediyorum gayet güzel ... tabi hiç bana uygun değil benim metabolizmam hızlı sanırım inan ben böyle yesem 45 falan olurum herhalde bunun 3 katı yiyorum 54 düm zaten yediklerimi utancımdan yazamıyorum benim kadar yiyen yok

ben de sabahları bisküvi yiyiyorum,öğlen istediğim yemeği akşamları ise sadece meyve ve tabii ki spor ben sporun etkisi olduğunu düşünüyorum ama tabii herşeyi düzenli ve dengeli yapmak önemli herkese başarılar kızlar...

canım cacığı birazcık fazla kaçırmışsın sanırım ama olsun cacıktaki yoğurt sana biraz fazla olmuş galiba yemeklerini biraz daha azaltabilirsin istersen

yok kiz nerdeee ama cok dikkat etmiyorum su aralar yediklerime. 1 kilo ileri geri gidiyorum 55i sabitledim. sen nasilsin?

E hedefin 55 idi zaten yanlış hatırlamıyorsam. Süper işte

Ben biraz aldım geri vericem dikkat ediyorum şimdilerde...

teşekkürler canım da keşke ben de hep böyle beslenebilsem. ama işte uzun zamandır dikkat edemiyordum .yeniden başladım. ben de en son 52 idim . bu aralar 53 üm .hedefim 49 kilo.

canım cacığı birazcık fazla kaçırmışsın sanırım ama olsun cacıktaki yoğurt sana biraz fazla olmuş galiba yemeklerini biraz daha azaltabilirsin istersen

evet canım cacık biraz fazla kaçtı ama kepçe küçüktü. yemeklerimin ölçüleri azdı zaten ama 4-5 kaşık ıspanak , 2 kaşık makarna. kaşık yemek kaşığ acaba o mu yanlış anlaşıldı

bugünkü yediklerimi de yazayım.

sabah: 2 kuru kayısı

kahvaltı: 2 dilim light ekmek, biraz lor peyniri, şekersiz çay

ara: birazcık kuru üzüm

öğle: 2 yk pilav, 5-6 yk susuz ,etli kuru fasulye, 4-5 yk salata, light ayran

ara: 1 elma, 6 tane erik

akşam: 2 dilim pizza, 1 sb ayran

(yorum yaparsanız sev inirim kızlar)

bebişim bence gayet iyi gidiyorsun devam et böyle tam gaz :92:

kızlar ya araya final haftası girdi hiç uğrayamadım buralara zaten 2 haftadır dikkat ettiğim falan da yok deli gibi yemek yiyorum ama geri de almadım kilo şaşkınım hatta verdim bile sabah tartıldığımda 53.8 çıktım ki en son hedefimi 53ten 55e çıkarmıştım anlam veremedim :/ ama böyle devam edersem aynen geri alcam o yüzden yine dikkatli olmaya devam etmem lazım su anki kilomu korusam yeter

mrb bende şuan 54 kiloyum.63 kilodan indim bu kiloya.hedefim 50 olmak. =) umarım başarabilirim. düşündüm de aslında kilo vermenin yolu şu : kilo almanın yolları bölümüne girip ordaki bilgilerin zıttını yapmak.. =) eminim diyet,zayıflama hakkında hepimiz birçok şey biliyoruz. gel gelelim bunları işleve dökmek bizi zorluyo ve hep daha kolay bi yöntemini arıyoruz.yaptığımız ve düşündüğümüz şeyin yanlış olduğunun farkında bile olsak bu durum canımızı sıkabiliyo. aslında az yemek de zayıflatmıyo. sanırım hareket şart. ben kilodan 54 e inişimde bol bol yürüyüş,yeşil çay ayrıca elma sirkeli su içiyodum. hırs gerektiriyo sanırım bu zayıflama olayı. ve insan bi süreden sonra bıkıyor diyet yapmaktan.. =) ama yaza istediğimiz gibi girmekte düşüncemizde varsa başarmayanı görüceğimi sanmıyorum =) ayrıca gerçekten en güzel öneri şu çok su içmek..su içmeden kilo verilmez. vücuttaki atıklar dışarı atılmaz.suyu için dost olun onunla yanınızdan ayırmayın susadıkça için elinize geldikç, canınız sıkıldıkça.. acıkırsanız ilk önce su için inanın o kadar etkiliyor ki içenler zaten bilir faydasını :97:

Yeniden geldim malum depresyonda:96: abur cubur tatlı çok tükettim kızlar 51kilo oldum 5 kilocuk vermek istiyorum destek olun please:79:

Kızlar merhabaa, uzun zaman aradan sonra yine ben =)
Ben evde kandi kafama göre bişeyler uygulayamadığımı anladım ve bugün diyetisyene başlıyorum :26:
evet herkes genellikle ptesileri başlar ama ben ctesi başlıyorum bakalım görelim ne olucak ne biticek ciddi ciddi başlıyorum artık gelişmeleride sie yazıcam sanırım :86::86:
şimdilik öpücüklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…