canım şaşandan içersen daha kolay gidiyor bardakla pek içilmiyor.
Merhaba arkadaslar, nasilsiniz ? Kilo durumlari nasil kac kiloydunuz ne durumdasiniz ne kadar vereceksiniz daha? Özledim burayi
SELAM KIZLAR.ben çok uzun süre bu topikteydim. uzun süredir uğrayamıyorum.eskilerden de kimse kalmamış sanırım. 2 aydır hiç yediklerime dikkat etmiyorum. 1 kilo geri aldım. burada yazınca kendimi frenliyordum buradakilerin de desteğiyle. hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.yaza incecik gireriz inşallah.
bugün yediklerimi yazayım da bir bakalım bakalım neler yemişim??
sabah: 1 kuru kayısı
kahvaltı: yarım simit, azcık pınar beyaz, şekersiz çay
ara: yoktu sanırım evde bırakmışım(
öğle: 4*5 yk ıspanak, 2 yk salçalı makarna, 2 kepçe cacık
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam: yarım tabak sarma, büyük bardak ayran
ara: 3 kayısı, 5 erik
Efsun senden naber? avatarındaki kız gibi oldunda unuttun mu bu topiği?
SELAM KIZLAR.ben çok uzun süre bu topikteydim. uzun süredir uğrayamıyorum.eskilerden de kimse kalmamış sanırım. 2 aydır hiç yediklerime dikkat etmiyorum. 1 kilo geri aldım. burada yazınca kendimi frenliyordum buradakilerin de desteğiyle. hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.yaza incecik gireriz inşallah.
bugün yediklerimi yazayım da bir bakalım bakalım neler yemişim??
sabah: 1 kuru kayısı
kahvaltı: yarım simit, azcık pınar beyaz, şekersiz çay
ara: yoktu sanırım evde bırakmışım(
öğle: 4*5 yk ıspanak, 2 yk salçalı makarna, 2 kepçe cacık
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam: yarım tabak sarma, büyük bardak ayran
ara: 3 kayısı, 5 erik
yok kiz nerdeeeama cok dikkat etmiyorum su aralar yediklerime. 1 kilo ileri geri gidiyorum 55i sabitledim. sen nasilsin?
teşekkürler canım da keşke ben de hep böyle beslenebilsem. ama işte uzun zamandır dikkat edemiyordum .yeniden başladım. ben de en son 52 idim . bu aralar 53 üm .hedefim 49 kilo.ay canım yediklerini tebrik ediyorum gayet güzel ... tabi hiç bana uygun değil benim metabolizmam hızlı sanırım inan ben böyle yesem 45 falan olurum herhalde bunun 3 katı yiyorum 54 dümzaten yediklerimi utancımdan yazamıyorum benim kadar yiyen yok
canım cacığı birazcık fazla kaçırmışsın sanırım ama olsun cacıktaki yoğurt sana biraz fazla olmuş galiba yemeklerini biraz daha azaltabilirsin istersen
bugünkü yediklerimi de yazayım.
sabah: 2 kuru kayısı
kahvaltı: 2 dilim light ekmek, biraz lor peyniri, şekersiz çay
ara: birazcık kuru üzüm
öğle: 2 yk pilav, 5-6 yk susuz ,etli kuru fasulye, 4-5 yk salata, light ayran
ara: 1 elma, 6 tane erik
akşam: 2 dilim pizza, 1 sb ayran
(yorum yaparsanız sev inirim kızlar)
Yeniden geldim malum depresyonda:96: abur cubur tatlı çok tükettim kızlar51kilo oldum 5 kilocuk vermek istiyorum destek olun please:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?