Mesela şuan makarna yapmama ramak var engelleyin nolurrr:26::78:
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır malum hepimizin derdi hemen hemen aynı ama ben geçtiğimiz yıl 48kilo iken bu yıl 59a kadar dayandım eskiden giydiğim hiç bir kıyafetimin içine sığamıyorum ve bu durum canımı inanılmaz derecede sıkıyor.abur cubur tarzındaki bir çok şeyi kestim hergün 45 dk hızlı tempoda yürüyorum inş aldığım bu kiloları vericem. Gördüğüm kadarıyla burda herkes birbirine destek oluyor benide aranıza alır mısınız acaba?
Kesinlikle verirsinDestek olalım yoksa ben kendimi tutamıyorum
isveç diyetimi o da ne ??çok gerilerdeyim çokk,yalnız canım 3 günde 800g çok fazla ya kaslarından götürür yağlarından değil dikkatli olben kalori diyeti yapıyodum arkadaşlar ve 2ayda falan 5 kilov vermiştim ama göbek yağ falan kalmamıştı canım ne istiyosa yiyodum ama kalorilerini hesaplıyodum birde sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğinde çok kalorili yiyordum akşama 100 150 kaloribişey kalıyordu ve 6dan sonra yemiyordum birde sürekli ekzersiz yapıyordum ah çok mesut idim kuzularım oysa şimdi bir dobişkoyum
naz oncelikle cok fazla bir kilon yok, morelini bozma verirsin oky. bende 1 ay oncesi senin kilondaydim, azim ettim vermeye calsiiyorum. Bundakk cok buyuk bir rolu var, hergun yaziyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz. oncelikle cizelge yapip kendine plan yapabilirsin bizim gibi. sonrada biz sana destek oluruz. Mesla ben isvec diyeti yapiyorum. bugum 3.gunum 13 gun suruyor, ve verdigin kiloyuda geri almiyorsun diye okudum bir cok yerde. istersen o diyete baslayabilirsin, ben 3 gunde 800 gr verdim. 50 dk yuruyus yapiyorum hergun, ve hedefim 7 kilo daha vermek . sonrada formumu korucam ins. Bence sende basarirsin . Evlimisin ?
Kesinlikle motivasyon çok önemli inş sizlerinde desteğiyle veririm hemen kendime bir çizelge hazırlamaya başlayacağım :44: evli değilim çalıştığım yerde sürekli günde 11 saat masa başından bile kalkamadığım için gittikçe kilo aldım ama şuan evdeyim artık spor vs gibi şeylere çok fazla zamanım var önerebileceğiniz şeyler olursa çok sevinirim şu isveç diyetinide çok merak ettim mutlaka inceleyeceğim
isveç diyetimi o da ne ??çok gerilerdeyim çokk,yalnız canım 3 günde 800g çok fazla ya kaslarından götürür yağlarından değil dikkatli olben kalori diyeti yapıyodum arkadaşlar ve 2ayda falan 5 kilov vermiştim ama göbek yağ falan kalmamıştı canım ne istiyosa yiyodum ama kalorilerini hesaplıyodum birde sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğinde çok kalorili yiyordum akşama 100 150 kaloribişey kalıyordu ve 6dan sonra yemiyordum birde sürekli ekzersiz yapıyordum ah çok mesut idim kuzularım oysa şimdi bir dobişkoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?