50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese.
ben de aranıza katılmak istiyorum. oldukça çaresiz durumdayım.
seneler öncesinde 57 kilodan 1 sene içinde 47 kıloya dustum.okul hayatım boyunca asla 49 un ustune cıkmazdım. ancak son 2 senedir 52 kilonun altına çok zor iniyorum.
sürekli diyet halindeyim ancak diyeti cok sık bozuyorum. son 1 senedir geceleri yemek yemek belasından dolayı da hic kilo veremiyorum. 3 aydır düzenli olarak spor yaptığım halde aynı kilodayım.
kesinlikle 47 kiloya düşmem lazım cunku bu halimle hic mutlu hissetmiyorum...

sizin bana destek oılabileceğinizi düşündüm.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır malum hepimizin derdi hemen hemen aynı ama ben geçtiğimiz yıl 48kilo iken bu yıl 59a kadar dayandım eskiden giydiğim hiç bir kıyafetimin içine sığamıyorum ve bu durum canımı inanılmaz derecede sıkıyor.abur cubur tarzındaki bir çok şeyi kestim hergün 45 dk hızlı tempoda yürüyorum inş aldığım bu kiloları vericem. Gördüğüm kadarıyla burda herkes birbirine destek oluyor benide aranıza alır mısınız acaba?

naz oncelikle cok fazla bir kilon yok, morelini bozma verirsin oky. bende 1 ay oncesi senin kilondaydim, azim ettim vermeye calsiiyorum. Bunda kk cok buyuk bir rolu var, hergun yaziyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz. oncelikle cizelge yapip kendine plan yapabilirsin bizim gibi. sonrada biz sana destek oluruz. Mesla ben isvec diyeti yapiyorum. bugum 3.gunum 13 gun suruyor, ve verdigin kiloyuda geri almiyorsun diye okudum bir cok yerde. istersen o diyete baslayabilirsin, ben 3 gunde 800 gr verdim. 50 dk yuruyus yapiyorum hergun, ve hedefim 7 kilo daha vermek . sonrada formumu korucam ins. Bence sende basarirsin . Evlimisin ?

Son düzenleme:
Kizlar valla hepiniz 50 55 kilo arasindasiniz ve 48 dusmek istiyorsunuz ne guzel valla ben 57 kiloyum ve hedefim 50 . sizce temmuz 10 kadar verebilirmiyim?

isveç diyetimi o da ne ??çok gerilerdeyim çokk,yalnız canım 3 günde 800g çok fazla ya kaslarından götürür yağlarından değil dikkatli olben kalori diyeti yapıyodum arkadaşlar ve 2ayda falan 5 kilov vermiştim ama göbek yağ falan kalmamıştı canım ne istiyosa yiyodum ama kalorilerini hesaplıyodum birde sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğinde çok kalorili yiyordum akşama 100 150 kaloribişey kalıyordu ve 6dan sonra yemiyordum birde sürekli ekzersiz yapıyordum ah çok mesut idim kuzularım oysa şimdi bir dobişkoyum

Kesinlikle verirsin Destek olalım yoksa ben kendimi tutamıyorum

Ayy ins veririm, sagol destegin icin tatlim:)

isvec diyeti topigi var. ordan takip ediyorum. Ac kalmadan zayifliyorum. Kaslardan gittigini dusunmuyorum, sporla destekliyorum.

mesela bugun ,s abah kalkinca kahvemi ictim, ogleyinde , 3,4 dilim sucukve 2 yumurta ,yesil salata yedim. aksamda biftek ve yesil salata yicem, yani zor bir diyet degil, ve karnim doyuyuor, ustelik 3 gundur tum gun ayakta gecrdim, ve halsizlik olmadi. bunun yani sira lahana suyuda iciyorum
su kaybetmemk icin gunde 3.litrede su iciyorum.

Kesinlikle motivasyon çok önemli inş sizlerinde desteğiyle veririm hemen kendime bir çizelge hazırlamaya başlayacağım :44: evli değilim çalıştığım yerde sürekli günde 11 saat masa başından bile kalkamadığım için gittikçe kilo aldım ama şuan evdeyim artık spor vs gibi şeylere çok fazla zamanım var önerebileceğiniz şeyler olursa çok sevinirim şu isveç diyetinide çok merak ettim mutlaka inceleyeceğim

Herkese günaydın nasılsınız kızlar bakııyorum nefsinizle mücadele ediyosunuz ya gerçekten çok zor ama napalım hedeflere ulaşşıncaya kadar böyle devam edicez arada kaçamaklar oluyo tabi ama ertesi gün yada akşam dengeleyince sorun kalmıyo diye düşünüyorum ben özellikle hafta sonları fazla kaçıyo ama akşamları yemiyorum yada çok az atıştırıyorum.
en önemliside spor inanın spor yapınca canım çıkıyo ve okadar pişman oluyorunki yediklerime kelke bukadr yemeseydimde şu zahmetede girmeseydim diyorum.

YEMİYCEM DEDİKÇE DAHA FAZLA YEDİM.iki hafta önce 57.8dim.şimdi 56.8im.ama aynada aynı.haftaya 56.0 a bir düşsem.kendimi çok kalıplara sokmadan vermeye çalışacağım.hedefim 54...

Hadi bakalim basarilar. evdeysen daha rahat yapabilirsin tabiki. ben bu yasima kadar diyet yapmamis biri olaraktan, 1,5 ay once basladim. ve cok ac birakacak ve zorlayici bir duyet degil. oncelikle 1 ay , Special K ( Cereals) diyetiyle basladim. ve cok guzel gecti. 15 gunde 3 kilo veriyorsun o diyetle ama 15+ 15 gun 30 gun yaptim ve 3 kilo verdim. gec olsun guc olmasin mantigiyla:) sonrada ara vermeden isvec diyetine basladim, bugun 4.gunum. iyi gidiyor. bunuda 13 gun yapicam. ve sonrada hergun iki ogun cerals , bir ogun yemek yiryerek , formumu korucam ins.
bunun yaninda sirkeli balli su,(1ay sadece)ara verdim .

lahana suyu(15 gun sadece) .

yuruyus ve egzersiz hergun 60 dk.

istersen isvec diyetine baslamaya kararliysan , yarin 1,gun den basla. ben 4.gundeyyim sana destek olurum canim.

slm herkese :)) umarım iyi gidiyodur diyetler ben pek devam edemiyorum bu aralar ama kiloda almadım 55-56 arasındayım herkes çok iyisin artık verme diyo annem aylar sonra beni görünce şok oldu :)) bende yediklerime çok dikkat etmesemde sporu bırakmıyım diyorum yine stepperda 45 dk spor yapıyorum bacaklarımda sıkılaştı selülitler azaldı akşam yemeklerime de dikkat edersem heralde kilo almam diyorum ama hadi bakalım neler olucak :))

canım kalori diyetiyle nasıl formunu koruyordun biraz daha açıklamalı yazar mısın örneğin şöyle mi mesela ben şimdi çikolata yedim örneğin bir süre sonra hafif bir yemek sonra dondurma vs. yedim ama günün sonunda önemli olan kalori sınırını aşmamış olmak öyle mi ??? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…