50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsın sugarcım sanırım bırakmak üzeresin diyeti:)) hedefine kadar gelseydin be arkadaşım bakma sen dışardakilere banada aynı şeyleri sölüyolar 2 çocuğun var sende çocuk gibi kaldın bırak artık falan diye ama kararlıyım bakalım şimdilik sende hedefine gelmek için uğraş biraz yazın daha kolay olur diyet hem sporda yapıyosun düzenli olarak daha ne arkadaşım bırakma sakın
ne kalmış şurda hedefine 2-3 kilo bukadar yaklaşmışın olurmu şimdi bırakmak?

mrb parlaksiyah evet aynen sölediğin gibi belli bi kalori belirliyosun kendine örneğin 850 kalori akşama kadar yediklerini hesaplıyosun (kalori sepetini kullanabilrsin güzel bi site)yediklerin ve yaptığın sporları hesaplayarak 850 sınırını aşmamaya çalışıyosun bukadar bende dikkat ediyorum hergün sölediğim siteye yediklerimi ve yaptığım sporları giriyorum çok iyi oluyo tavsiye ederim.iyi biryöntem çikolata yersem hesaplıyorum başka bişi yemiyorum falan dengeleniyo yani:))

hmmm aslında mantıklı gerçi azıcık sağlıksız olabilir ama benim merak ettiğim mesela ben kahvaltıdan sonraki ara öğünümde çikolata veya dondurma vs. yedim ama sonra öğle yemeği yemedim dengelensin diye acaba yinede kilo aldırır mı bu olay :44:

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim 4 ayda 1o kılo aldım ya 49 kgdım cok zayıfsın dediler bende kılo almak ıcın elimden geleni yaptım önceden çayı şekersiz ıcıyodum ekmek hiç sevmıyodum sımdı ekmekte vazgecemıyorum 59 kılo oldum ya boyumda cok kısa 1.57 hiç yakısmıyo..:18::18::18:

ben sınav nedeniyle kilo aldım yaa boy 1.70 kilo 56 57 oldu 50 kilo olmalıyım :26::26:

ben kalori sayımına ve kellogs special diyetime başlıcam sınavlardan sonra :18::18::18:

canım dengelersin ama düşün normal bi öğlen yemeği yeseydin akşama kadar seni idare ederdi ve akşamda hafif şeyler yerdin ama sen öğlen yemeği yerine çikolata ve /veya dondurma yemişsin o anda eminim bu durumdan çok zevk almışsındır çünkü benimde hiç dayanamadığım bişey varsa oda dondurma ama çok çabuk bitiyo:)) ve dondurma seni akşama kadar tok tutmaz bu sefer akşama çok fazla yeme olasılığın yüksek.Tabi arada kaçamaklar olucak yoksa hayattan bir zevk alamayız sürekli monoton diyet havasında abartılmadğı sürece bi sorun olacağını sanmıyorum canım üzülme arada olur böyle önemli olan alışkanlık haline getirmemek

Son düzenleme:
kızlar benim modem bozuldu yaa belkide bu son mesajım olacak dermişim PP
arada bakıyorum size ben 55te sabitledim kilomu almam inş :)

ben hayatta mısır gevreği diyeti falan yapamam yemekten vazgecemem sımdı sadece gunde 4 bardak sıcak su ıcıyorum ve 1 saat evde yürüyüş yapıyorum 1 haftada 3 kılo verdım

nihayet 56 kilodan kurtuldum..kırdım zinciri...
bende gevrek diyeti yapıyordum..ama hafta sonu sabahları yapamadım ya.normal kahvaltı ettim..pazartesi tekrar iki ögün olarak başlayacağım..ama ben 3 günde 500 gr vermiştim.iyi sonuç alınıyo.ve verdigim kiloyuda almadım.. ama iki hafta uzun ya.ben tam olarak bir hafta yapsam yeter bana..

ben hayatta mısır gevreği diyeti falan yapamam yemekten vazgecemem sımdı sadece gunde 4 bardak sıcak su ıcıyorum ve 1 saat evde yürüyüş yapıyorum 1 haftada 3 kılo verdım

tebrik ederim..çok çok iyi bi kilo veremi...evde nasıl yürünüyo canım..yani oda oda dolanarakmı saattmi tutuyorsun..sadece bunları yaparakmı 1 haftada 3 kilo verdinn.varmı başka çözümü.ah bizede yardım et..

yürüyüş bandında yürüyorum canım bıde sıcak su ıcıyorum sureklı şekerı azaltın yemeklerı tatlı kasıgıyla yıyın sebze yemeklerının suyundan almayın beyaz ekmek kullanmayın cok hızlı kılo verırsınız

selam herkese 8 ay oldu evlenelı ve evlendıgımde 52 kıolydum tam dort kılo aldım abur cubur cok yedım bıde esım cok gec gelıo onu beklıorum gec saatte yıyorum ondan kılo alıyorum bı dur demenın zamanı geldı artık bugundn ıtıbaren yedıklerıme dıkkat edıcem yazıcam buraya sporda yapırom bu arada yuruyuss 45 dakıka

kızlar bende 56,5 kiloyum , boyumda 1.60
benimde 4 kilo vermem gerekiyo en azzzz
ama gitmiyo
diyette yapamıyorum , çalıştığım iş çok yoğun , ara ögünleri hep atlıyorum sofraya oturunca da resmen savaşıyorum yemeklerle , ben zayıflayamammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…