slm herkese :)) umarım iyi gidiyodur diyetlerben pek devam edemiyorum bu aralar ama kiloda almadım 55-56 arasındayım herkes çok iyisin artık verme diyo annem aylar sonra beni görünce şok oldu :)) bende yediklerime çok dikkat etmesemde sporu bırakmıyım diyorum yine stepperda 45 dk spor yapıyorum bacaklarımda sıkılaştı selülitler azaldı akşam yemeklerime de dikkat edersem heralde kilo almam diyorum ama hadi bakalım neler olucak :))
canım kalori diyetiyle nasıl formunu koruyordun biraz daha açıklamalı yazar mısın örneğin şöyle mi mesela ben şimdi çikolata yedim örneğin bir süre sonra hafif bir yemek sonra dondurma vs. yedim ama günün sonunda önemli olan kalori sınırını aşmamış olmak öyle mi ??? :26:
mrb parlaksiyah evet aynen sölediğin gibi belli bi kalori belirliyosun kendine örneğin 850 kalori akşama kadar yediklerini hesaplıyosun (kalori sepetini kullanabilrsin güzel bi site)yediklerin ve yaptığın sporları hesaplayarak 850 sınırını aşmamaya çalışıyosun bukadar bende dikkat ediyorum hergün sölediğim siteye yediklerimi ve yaptığım sporları giriyorum çok iyi oluyo tavsiye ederim.iyi biryöntem çikolata yersem hesaplıyorum başka bişi yemiyorum falan dengeleniyo yani:))
hmmm aslında mantıklı gerçi azıcık sağlıksız olabilir ama benim merak ettiğim mesela ben kahvaltıdan sonraki ara öğünümde çikolata veya dondurma vs. yedim ama sonra öğle yemeği yemedim dengelensin diye acaba yinede kilo aldırır mı bu olay :44:
ben hayatta mısır gevreği diyeti falan yapamamyemekten vazgecemem sımdı sadece gunde 4 bardak sıcak su ıcıyorum ve 1 saat evde yürüyüş yapıyorum 1 haftada 3 kılo verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?