50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın arkadaşlar bu arada yeni arkadaşlarada merhaba hoşgeldiniz tabiki sizide zayıflatırız ama farmasinin sölediği gibi yazın bakalım ne yersiniz ne içersiniz nekadar hareket edersiniz:))

çok güzel bi hafta sonu geçirdim arkadaşlar yemek konusunda kaçamaklarım oldu ama cuma cumartesi ve pazar günü ikişer saat yürüyüş yaptık eşimle şuan bacaklarımı hissetmiyorum çok yoruldum ama çok keyifliydi tavsiye ederim yürüyüş süper bi spor eğlenceli:))

57yım ama bel kalca bolgesı cok daha kalın gozukuyor fıtneesa gıttım ıdeal kılom 54 cıktı. ama ılk haftadan sonra bıraktım usenıyorum gıtmeye ya cok yorgun hıssedıyorum kendımı sgalıksız dıyet yapmaktan hastalamıstım kendımı

Allahım bi kısır yedim bi kısır yedim anlatamam ölüyorum patlıycam şimdi çok kötüyüm napsam ben şimdi(

merhaba arkadaşlar bende 54.5 üm şöyle bi 50 kilo olsam süper ama ben sabah kahvaltı yapmıyorum öğleyin işyerinde akşamda bazen kahvaltı bazen meyve salatası yiyorum çay çok ama su az içiyorum ama yatmadan önce 1 bardak su içiyorum onun zayıflama üzerinde çok etkisi var spora gidiyordum ama 1 aydır onuda bıraktım ben nasıl zayıflayacağım yaaaaaaa lütfen bana yardım edin

kızlar benide yazınnnnn 54,5 um 50 olmak istiyorum inş ama bunu 17 temmuza kadar başarmam gerek çünkü tatile gidicez göbek falan gitmeli çok yok ama olsun olanıda gitmeli

Kızlaaaarr boyum 1.64 ve kilom 56 bende 53 52 falan olmak istiyorum ama nasıl vericem bilmiyorum :) ama ramazana kadar kilo vermeliyim yoksa ramazanda şişicem eminimm

Son düzenleme:
merhaba kızlar.ben de aranıza katılmak kilo verme serüveninde sizinle beraber hedefimi gerçekleştirmek istiyorum.

kızlar 1,72 boyum var 50 kiloyum kilomdan fiziğimden memnunum ama afrikalılar gidiyim göbek fena kiloma dokınmadan gobekten nasıl kurtulurum zayıf bi vucutta göbek iğrenç duruyo dar hiçbişi giyemiyorum :/

kızlar 1,72 boyum var 50 kiloyum kilomdan fiziğimden memnunum ama afrikalılar gidiyim göbek fena kiloma dokınmadan gobekten nasıl kurtulurum zayıf bi vucutta göbek iğrenç duruyo dar hiçbişi giyemiyorum :/

kilon bence de cok iyi 34 bedensin ne güzel.spor yaparak karın kaslarını kuvvetlendirirsen müthiş bir görüntüye sahip olabilirsin.plates yapabilirsin yada yürüyüş ve koşu karışımı çalışırsan 15 günde istediğin gbi olursun.ama bunu ömür boyu yapman lazım:86:

haklısın canım ama benim işten eve gemem 8,30 - 9,00 oluyo yemek yapıp yiyip :) bide onları yıkamam nerden baksan saat 11-12 olmuş e yorgunlukta var nerde kaldı spor :) ve ben sekreterim akşama kadar oturarak çalışıyorum((( evet 34 beden giyiyorum ama dar hiçbişi giyemiyorum inan çok iğrenç oluyo kimse inanamıyo bu kiloda birinde nası böle göbek var diye

Allahım ben bu kiloda olsam daha ne isterim kıymetini bil işte ne güzel 1.55 boyundayım ve 53 kiloyum:95:

aynen bende canım ya bende 53 kiloyum ama sadece göbek kısmımda toplandı kilolarım sinir oluyorum ne alırsam hep dikkat ediyorum aman göbeğim çıkmasın diye galiba bu göbek işini çözmenin tek yolu spor spor spor

şu anda 60 lı kilolardayım (en son 64) kısa süre sonra 60altına düşerim diye düşünerek buraya geldim nede olsa 50-60 arası daha uzun bi yol olacak benim için. insan oğlu ne kadar doyumsuz 60 ları bi görsem diyordum hala fil gibi görüyorum kendimi..

ay kızlar size haber vermeyi unuttum ... hani şu mısır gevreği diyeti varya iki haftada 3 kilo verin diyor ... işte ben ondan yaptmıştım ya sonuç 2 hafta da 1 kilo oldu bebişler

slm kızlar aylar önce kilo vermek adına burada paylaşımlarda bulunuyordum.sonra kendimi kış aylarının pineklemesine bıraktım.şimdi tekrar buraayım bu sefer kaçıp gitmek yok beni aranıza alır mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…