50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü yemek listem
sabah
3 minik domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
öğlen
3 adet hamur kızartması
3 minik dilim kek
1 kaşık patates salatası
ara
bir top dondurma
1 adet salatalık
akşam
2 kase çorba( kalmasın die içtim)

kalorilerini hesaplayamıyorum

kalori sepeti diye bi site var oraya bakabilirsin bütün yediklerinin kalorisini hesaplayabilirsin güzel bi site.

bugünkü menümü yazayım bari yorguuunnnnnn yorguuuuun(
sabah:
4 kayısı
ara:
1/2 mısır(haşlama)
öğlen:
1 tabak yağsız domates soslu makarna(içersine domates ve salça koydum yağ yok)
akşam:
yemek yemiycem sadece meyve yiyorum
şeftali,kayısı
Bu arada deli gibi yürüdüm.
Heralde 2 km yürümüşümdür.
Bacaklarımı hissetmiyorum çok hızlı yürüdüğüm için((
Sadece uyumak istiyorum şuan çok yorgunuuuuuuummmmmmm..

bende 2 gündür leslie 4 mil yapıyorum çok iyi geldi bana daha bi enerjik hissediyorum.
cuma günü bakalım neler olmuş benim kilolarda

SLM .bende yeni gördüm burayı.kısaca kiloözgeçmişimden bahsedersem kendimi bildim bileli 54 kiloydum lise üniversite evlendim doğumdan sonra vs.
fakat son 2 ay önce birden 57 kg oldum aniden.1 ay 57 kg dolaştım ortalıkta ... hep oturarak çalışıyordum.yeme düzenim normaldi.neden mi kilo aldım. bi ara çok hastalandım kortizon iğne kullanmak zorunda kaldım 5 tane .ondan sonra 1 ayda 3 kg aldım.bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum.3 kilo alınca acayip rahatsız oldum.tüm kilo göbek basen bacakta toplandı.hemeeeeeeennnnn diyete girdim.yoksa devam edecekti kilo alımı.bide hep aynı kilodayken 1 kilo bile alsa insan rahatsız ediyor.neyseeki 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum.1 ayda 53.5 kg oldummmmm.... 3.5 kg verdim...evet belki çok değil ama bizim gibi kilo fazlalığı çok olmayanlar daha yavaş veriyor kiloyu.önemli olan kalıcı ve sağlıklı kilo vermek.

hedefim 50 kilo olmak...şuan boyum 163 - kilo 53.500

umarım herkes sağlıkla zayıflar...

Son düzenleme:
bu arada diyette nelere dikkat ettim.,
08.00 kalkar kalkmaz 2 kayısı yedim.

8.30 işe gelince 2 bardak su içtim.

9.30 - kahvaltı(sabah kahvaltıda 1 galete yedim sadece ekmek yerine) peynir ve çay.salatalk domates.
aralarda su içtim. yarım saat yürüdüm.bölümümde kimse yok.rahatça yürüyebiliyorum.volta atıyorum yaniiii.maksat hareket olsun.)

12.de yemek ama ekmeksiz.ve 3 er kaşık yemek + pilav + bazen kola yada yoğurt
aralarda bol su içtim.yürüyüş yarım saat.

15te kahve

16da salata

17.30 meyve

20.00 yemek ama ekmeksiz.ve 3 er kaşık yemek + 3er kaşık pilav + bazen kola yada yoğurt

su alımına devam 21 e kadar . bundan sonra belki meyve yada çikolata olabilir.ama asla yemek yemiyorum. ve saat 20 de yemekten sonra dışarda 1 saat hızlı yürüyüş.

eve gelip duş alıyorum bu sefer titreşimli kemeri 10 ar dakika bel popo ve bacaklara takıyorum. hiç aç kalmıyorum.ve 1 ayda 3.5 kilogitti bile...

diyetimin en önemli noktaları

sabah kayısı (sindirimi kolaylaştırıyor.midem şişmiyor.)
bol su (metabolizmamı hızlandırıyor.cilde ve vucuda yararlı.ayrıca mideyi dolduruyor.)
ekmeği kestim.sadece kahvaltıda 1 galete yiyorum ekmek yerine...
tuzu kestim.çok az yemeklere koyuyorum.ödem oluşturmasın diye.)
çayı kestim.sürekli içerdim önceden.kesince küp şekerde tüketmiyorum otomatik olarak)
yürüyüş çok işe yaradı... vucut şekle girdi.
8 den sonra yemek yemedim.
sık sık yedikçe hem açlık hissetmedim.hem metabolizmam hızlandı.
titreşimli kemerde hem şişkinliğe çare oldu,hemde bölgesel inceltti.57yken göbeğim çok çıkmıştııııı.şimdi çok iiiiiii...

irademe engel olamadıklarımsa;
kola - çikolata-dondurma azda olsa yiyorum.ama azzzzz...onlarda olsun artık.

slm hanımlar iştee bugün yediklerim kalori hesabı yaparak yedim toplamda 1150 kalori tutuyor.
sabah
3 küçük domates
1 salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek
ara
2 adet N**** (Siyahi)
öğle
çiğköfte dürüm
1 bardak ayran
ara
3 adet N**** (Siyahi)
akşam
bir porsiyon yeşil mercimek yemeği
ve
yoğurt
ara
bir bardak süt(spordan sonra içeceğim )

işteee böyle nasıl sizce?

sabah 2 bardak su

kahvaltı :1 dilim ince az yağlı börek + 1 çay

yarım saat yürüyüş + suuuu

sabah yediklerim bu kadar...

bu sabahki kahvaltım:
uyanınca aç karnıma 25 dak yürüdüm .aç karnına yürümek yağ yaktırıyor
1 salatalık,1 dilim peynir
7 zeytin(biraz abarttım,cok seviyorum napim:),
1 dilim beyaz ekmek,2tam ceviz,çay

Bende yazayım menümü:)
sabah (08:00)
kahvaltı yapamadım sadece su içtim
öğlen(12:00)
1 adet simit
1 domates
1 biber
2 salatalık
3 zetyin
ve çok az peynir (hafif ve güzel bişey oldu)
akşamada meyve yemeyi planlıyorum bakalım farklı bişey yersem yazarım.
Bu arada 2 km yürüdüm.

Son düzenleme:
merhaba
kiraz detoksuna başladım bugün 3 gün devam edeceği.yediğim miktar günlük kalorimi karşılıyor.
suhan2teşekkür ederim kalori sepeti tavsiyen için çok işime yaradı

1 kilo vermişsin zaten 3 kilo fazlan varmış. havada karada verirsin canım kolay gelsinnn

merhaba
kiraz detoksuna başladım bugün 3 gün devam edeceği.yediğim miktar günlük kalorimi karşılıyor.
suhan2teşekkür ederim kalori sepeti tavsiyen için çok işime yaradı

önemli değil canım umarım faydasını görürsün:))
Ben düzenli olarak hergün yediklerimi giriyorum oraya baya faydası oluyo.

Ben de bi yerden başlamalıyım yoksa bu sınav stresi fln derken aşıcam kendimi.Evdeyim hiçbişi yapmıyorum cnm sıkıldıkça elim buzdolabına gidiyor,Şuan kilom 57 boy 1,60 ama benim hedefim 53-54 arası olmk ve popişimi eritmek :) İnş sizlerin yardımıyla yapıcam...

bir hafta once yazmistim 49 kiloyum hedefim 42 diye simdi 46 kilodayim .normal yemegimi yiyorum ama tuzu ve sekeri oldukca azalttim birde gunde 4 litre su iciyorum hatta bazen 5 litreyi bile buluyor.

Selaaam bayanlar benide alın aranıza yoksa geleceğimi pek parlak göremiyorum

1.67 Boyundayım ve bundan 1 sene önce 59 kiloydum hayalim 57 kiloydu ama bu sene çok oturmaktan 61 kilo oldum çalıştığım yerde de sürekli oturmak zorunda kaldığım için bu kiloya geldim şimdi buna engel olmazsam herhalde ilerde tombik bi kız olacağım seneyede evlenmeyi düşünüyorum Gerisini düşünmeyim ben çıldırırım yoksa

3 gündür "Haftada 1 gün bayram diyeti" ni yapıyorum akşamlarıda parka gidip spor yapıyorum şuanda herhangi bir gelişme yok ama yaptığım spor karın kaslarımda belimde ve kollarımda kendini ağrı olarak hissettiriyor bir kaç güne bu ağrıları da aşarım biraz hamladığım için normaldir..

Haftada 1 gün bayram diyetini ise bu siteden aldım günde 4 saat arayla 3 öğün yemek yiyorsun (ben 3 öğün yemeğe alışık olmadığım için 2 öğün yiyorum) Kahvaltıyı hiç aram yok onun yerine öğlen bol salata ve 1 tabak yemek tercih ediyorum 4 saat sonra da akşam yemeğinde yine 1 tabak yemek,1 dilim ekmek ve salata ya da ayran seçip bitiriyorum..Saat 19 dan sonra hiç bir şey yemiyormuşuz bol su veya 1 tane meyve ya da 1 dilim karpuz hakkımız olabilir..

Gelelim haftanın bayram olan 1 gününe, o günü kendimiz belirliyormuşuz o gün dilediğin herşeyi yeme hakkın varmış..

Sizce faydası olurmu bu diyeti paylaşan arkadaş yıllar önce bu diyeti yaptığında kısa sürede 4 kilo vermiş,sizce olabilir mi?

cnm ole haftada birgun istedigini yemeyle olmaz . adam gibi kilo vermek istiyosan sekeri ve tuzu cikaricaksin hayatindan karbonhidratlarida minimum duzeye cekiceksin baska turlu olmaz. birde bol su ic spor yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…