50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,

ben 58 kiloyum ve hedefim 50 kiloya kadar düşmek. günde 1 saat yürüyüş yapıyorum ve 100 mekik çekiyorum. göbek eritmek gerçekten çok zor.

merhaba arkadaslar ben bayadır ugramıyordum gecen yaz burda cok guzel vakıt gecırdım kılo takıntılıydım ve gercekten verdım kılo sonra baya uzak kaldım kısın yıne geldım aranıza.. ve o zamanlar 55 56 kıloyla kendımı cok kıloluymus gıbı hıssedıyordum suan 60 kıloyum yanlarım yıne portlemıs kalcalarım cıkmıs durumda boyum uzun ve kalcalarım cıktıgı ıcın bende yınede kotu durmuyor zayıf olunca yuzum cokmustu.. velhasıl barıstım kılolarımla sporla vermek sartmıs bunu ogrendım..

ama sıze bahsetmek ıstedıgım sey cok farklı.. ben burda yazılanlara bakarak.. öyle arkadastan aldıgım dıyet lıstelerı vs ıle zayıfladım.. ama lıstemı yazarken kızlar benı uyarıyordu saglıklı seylerde yemelısın dengelı beslenmelısn fındık cevızvs olsun hanı..

ben zayıflamak ugruna saglıgımdan oldum kızlar etı form yogurt ve su.. ekmegı tamamen hayatımdan cıkardım zayıfladım ama kupkuru kaldım.. ve en onemlısı subattan buyana hasta oldum.. gecen ay toparladım anca kendımı hasta oluyorum bunye zayıf dustugu ıcın 15 -20 gun suruyor.. aradan bır hafta gecıyor ben yıne doktor yollarındayım.. hepsı bıtıyor vucudumda ıltıhaplı sıvılceler cıkıyor.. mıkrop kapıyor.. vucudum cokmus durumda.. bır bardak soguk su ıcsem yorgun bıtap halsız hasta olma yolunda ılerlıyodum.. az cekmedım kızlar.. koyverdm aman dedım butun bır kıs yaz ıcın dıyet yaptım ve gecen aydan ıtıbaren koyverdım hepsını.. saglıgımdan onemlımı dedım ve malesef verdıgım kıloları hızla aldım.. ama saglıklıyım ya o bana yeter... ama sımdıde masallah 60 kılo oldum yedkce yıyesm gelıyor.. cok uzatmadan..

sız sız olun zayıflıycam dıye benım durumumu dusmeyın.. önce saglık.. sonra spor.. sonra dıyet.. herkese sevgıler..

arkadaslar benide araniza alirmisiniz. 55 kiloyum 168 boyum ve 2 ay icinde 50 kiloya dusmek istiyorum. tecrubelerinizden ve yaptiginiz dyetlerden yararlanmak istiyorum. simdilik ekmek ve hamur islerini biraktim. zaten tatli yemiyordum. birde gunde yarim saat egzersiz yapiyorum.

Küçücük porsiyonlara okadar alışmışımki şimdi çok yemek görmek istemiyorum . midem küçülmüş kızlar az bişey yesem hemen doyuyorum dün öğlen yemeği yedim akşama kadar karnım toktu düşünün akşamda bi magnum indirdim mideme bi baktım 54 kiloyum 1 kilom daha gitmiş . insan alışıyor az yemeye vallahi . son 4 kilo

merhaba kızlar bende 160 boyunda 53 kiloyum hedefim 48 olmak bi kaç gündür diyet uyguluyorum bende ve diyetimde nesfitide kullanıyorum diğer öğünlerde de bir dilimi geçmeyen kepek ekmeyi sebze yemeği ya da kuru baklagiller.. meyve ve salata yemeyede özen gösteriyorum.. bugün internette dolaşırken bişey okudum günde 2-3 küçük kase yağsız/yarım yağlı yoğurt yemek kalsiyum kaynağı olduğundan yağ tutumunu dengeliyormuş ve özellikle karın yağlarını eritmeye yardımcıymış :) bende bugün deneyeyim dedim gerçekten tok tutuyor ve kendinizi hafiflemiş hissediyorsunuz öğlen ve akşam olmak üzere iki kase light yoğurt yedim.. :) deneyen ve sonuç alan varmı acaba :)

bi anda bu mesajı ben mı yazdım acaba dıye düsündüm aynı sekız ay önce evlendım 52ydim su an 55 56 aynı sebeplerden aldım kıloları bende 50 oldugum günlere dönmek istiyorummmmm

haklısın canım yoğurt diyetlerin vazgeçilmez yağ yakımına yardımcı unsurlarındandır.

bende 1.60 boyunda 59 kiloyum ideal kilom 52 ve altı amacım 52 i görmek bugün başladım diyete

sabah yediklerim :

1 dilim ekmeğin yarısı
2 ince dilim hellim peyniri
domates salata
2 bardak çay

spor olarakta 20 dk aerobik yaptım şimdi temizlik yapıcaz :) eylül ayına bu kiloları vermiş olarak girmek istiyorum kendime güvenim gelsin istiyorum

inşallah ...:))

Meraba kızlarr
Ben 168 boyunda 56 kiloyum aslında kilomdan memnunum zayıflamak değilde göbeğimi eritmek ve birazda basenden vermek istiyorum ama napıcağmı bilmiyorum dengeli besleniyorum bi yandanda spor yapmaya çalışıyorum ama hiçbişey değişmiyo :18:

merhaba ben ece
kilom 57 civarı ve benim bu yaz 10 kilo vermem lazım
dün başladım diyete. her gün 5-6 km yürüyorum ve haftada 3 gün tenise gidiyorum.
günde 2 bardak yeşil çay içiyorum ve 2 kase yoğurt yiyorum. bol bol meyve özellikle kalorisi az olanlardan yani erik gibi olanlardan yiyorum ve bol su tabi ki kesin kurallarım yok hamur işi de yiyorum ama az

merhaba arkadaşım şekerli yiyecekleri çok mu tüketiyorsun ?:26:

konunuzla alakası yok ama birşey sormak istiyroum benim boyum 170 48 kiloyum 55 58 olmak istiyorum bizim boyumuza fazlamı geliyor bukadar kilo kafamkarıştı

pek değil özlelikle bu sıralar bayağı azalttım çikolatayı bile kestim sadece çok canım çekerse bi kaç kaşık nutella yiyiyorum :18:

şeker ihtiyacını meyvelerden karşılamaya başladığında göbeğinin de yavaş yavaş gitmeye başladığını göreceksin inşallah

inşallah canımm artık çikolata canavarlığıma son verdimm

süperrrrrrrrrrrrr
bence en önemlisi herhangi bir hastalık yoksa insülin direnci troid rahatsızlığı vs gibi kilo vemeyi engelleyen ya da zorlaştıran sadece irade kuvvetiyle üstesinden elbette gelinebilecek birşey bu fazlalıklara elveda deme işi . bu kadar basit yani .
gözde çok da fazla büyütmeden . iki de bir diyetteyim vs gibi insan psikolojisini zorlayacak kalıplara kendimizi sokmadan, dengeli ve ölçülü bir biçimde herşeyden yiyerek ve de yaşam standardına göre etkili bir aktivite seçilerek harikulade bir şekilde fazlalıklardan kurtulunabilir.
bunu bizzat denemiş ve de çok şükür başarabilmiş biri olarak paylaşıyorum.
çünkü çok değil bundan tam 1 yıl önce 64.5 kg idim ve 42 beden giyiniyordum bugün 36-34 beden giyiniyorum.
ve herkesin bunu yapabileceğini düşünüyorum .
bayanlar ne duruyorsunuz önce karar verin , kendinize güvenin ve verdiğiniz kararın arkasında samimiyetle durun.

Son düzenleme:
Bende sekerli hicbisey yemiyorum hatta meyve suyu bile içmiyorum sadece limonlu buz gibi su iciyorum. Su soğuk olursa vücut daha çok kalori yakarmış ısıtmak için. Unlu seyleride bıraktım. Ama kan grubuma göre diyet yaptıgım için kepekli ekmek yasak bana o yüzden günde 3 dilim beyaz ekmek yiyorum. Yulaf ekmegi yemem lazimmis ama oda çok pahalı ve uzak bir markette satılıyor. Yolum düşerse bir kaç tane alıp buzdolabına koyarım. Şimdilik tek yanlışım beyaz ekmek
bugün 20 dk karın egzersizi yaptım. Dünde 45 dk bacak egzersizi yapmıştım. Mümkün mertebe egzersiz yapmayada çalışıyorum. Diyete başlayalı 1 hafta oldu ve yarım kilo vermisim. Su anda 54.5 kiloyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…