50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fznb bende başladığımda 58.5 kiloydum ve benimde hedefim senin gibi 48-47 ama hala hedefe ulaşamadım şimdi 53 kiloyum ama belli bi süre sonra çok zorlanılıyo ilk 3 kilo çok çabuk gitti ama şuan resmen direniyoki vücudum okadar dikkat ediyorumki anlatamam sana ama(((((
Hala 53 teyim 1 aydır çakıldım kaldım burda.

canımya benimde tam tersi hiç göbeğim yok 2 de çocuğum var ama gram göbeğim yok amaaaaaa malesef yan taraflarda basenlerim var tutagaç diyorum ben onlara şuan 36 beden pantolon giyebiliyorum belim ince ama basenlerim beni deli ediyo ne giysem çıkıyo sinirlerim bozuluyo oralarda nasıl geçer bilimiyorum aslında biliyorum bol bol spor yapmam gerekiyo ama şuan sadece yürüyüş yapabiliyorum onun dışında spor yapamaıyorum.

ayy yaa bu kiloları almak çok kolay vermesi çooookk zor.bende 53 leri görebilirsem ne ala.en azından gelinliğimin içine girebilirim

suhan2 bende 58.4 tüm geçenlerde marankinin kiraz detoksunu yaptım o ara gitti 1.4gramı.çizelgeme o kısmı eklemedim giden gitmiştir

ay inanmıyorum sen bunu nasıl yaptın 3 gün boyunca canımya hastanelik falan olmadın demi ya çok zor görünüyo bilemiyorumki dayanabilirmiyim şu 53 ten kurtulmak istiyorum ama bakalım denesemmi acaba:26:

öğlen yemeğinde biraz cozuttum ama akşama dengeleyeceğim.listemi akşama yazacağım bu hafta koç kim kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…