50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm süpersin nasıl verdin o kadar kiloyu harika vallaa

Cnm süpersin nasıl verdin o kadar kiloyu harika vallaa

canım bir de en önemli mevzulardan biri de şu neyi ne kadar ve de günün hangi saatinde tükettiğiniz çok önemli. bu nedenle kahvaltıdan akşam yemeğine doğru önem sıralaması azalıyor bu yüzden de gün içerisinde yediklerimizi yakabilme olasılığımızın çok daha yüksek olduğu erken saatlerle yediklerimizi yakma kabiliyetimizin giderek azaldığı akşam ve gece saatlerinde ise mümkün olduğunca daha hafif yiyecekler ya da su tüketmek oldukça önemli.
bir de akşam yemeklerimizi erken yemek saat 18 :00- 19:00 aralığında mesela.

mrb kızlar,ben de 60 lardan sonunda 3 gun önce 57,4 ü gördüm ama bugün 58,7 1,5 kılo almısım 3 günde nasıl oldu anlamadım.artık kıloda zor verılıyo.moralim altüst oldu.napacam bılmıyorum.

niye olmasın fakat en güzel yağ yakımı günün erken saatlerindedir.

mrb kızlar,ben de 60 lardan sonunda 3 gun önce 57,4 ü gördüm ama bugün 58,7 1,5 kılo almısım 3 günde nasıl oldu anlamadım.artık kıloda zor verılıyo.moralim altüst oldu.napacam bılmıyorum.

canım önce kendini iyi tanımalısın ne yaptın da 57.4 ü gördün ve gene ne yaptın da ya da yapmadın da 1.5 kilo aldın önce bunun yanıtını samimi bir şekilde kendine ver bakalım. ondan sonra güzel bir plan yap olmaz mı?

ayy hesapladım açlıktan ölmek üzeresin dedi bana :):) sinirlendim
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.....

canım ben senin boyuna göre oldukça zayıf olduğunu anladım da kendin de gör istedim. ne olacak şimdi ?

canımcım saol cvp verdiğin için.yediklerime dikkat edınce ama cok dıkkat edıyodum 57,5 gördüm.sonra normal yeyınce tekrar aldım.ama normal yedım hiç abartmadım.şimdi 29 yaşındayım nerde o gecenin 2 sinde kızartma yedğiğim zamanlar hiç mi normal yemiyecez biz

canım normal kavramı görecelidir yani herkesin normallik anlayışı farklıdır ve buna standart getirmek çok zor. ama şu da bir gerçek ki diyet filan bir tarafa gecenin 2 inde kızartma yemek bizim sağlığımıza ne gibi olumlu katkı yapar ?:26: işte bence asıl üzerinde durulup düşünülmesi gereken asıl nokta bu elbette gecenin 2 s,nde kızartma yer ertesi gün dengelersin ama o saatte yenilen kızartma devamlılık halini alırsa uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
ama 40 yılda bir yenir ve dengelenirse ne sıkıntı olabilir ki değil mi ama?

bence sen çok ama çok dikkat ettim derken görmek istediğin kiloyu bir an önce görmek için biraz acele etmişsin ve bu nedenle de normalden çok çok az yemişsin su ve kas kaybı oluşmuş sonra da aslında yemen gereken ölçüed bile yiyince de tabi yediğine nazaran çok gibi olduğu için kilo almışsın haksızsam düzelt lütfen benim hissettiğim ve algıladığım bu bu senin şu anki mevcut durumundan.
halbuki kilo verme işini uzun zaman dilimine yaymış olsan biraz zaman alır çokca sabır ve azim gerektirir ama kalıcı olur sil baştan yapmak zorunda kalıp da psikolojin bozulmaz demoralize olmak durumunda kalmazsın canım .

evet canım ya bıraz aceleciğim.doğumdan sonra herkes çok kılon kalmış deyınce çıldırdım.ama emzırdığim için cok kıloda veremedım önce.oyuzden acele edıyorum.ama dediğin doğru.umarım sabırla bekleyebılırım.hersey guzel olur insalllah.saol tekrar

sen de sağol canım
ama zaten benim gözlemlediğim en önemli diyet hatalarının başında kişilerdeki bu acelecilik duygusu geliyor ve de haliyle diyetler başarısızlıkla sonuçlanıyor.
önemli olan kim ne derse desin ve ne yaparsa yapsın bizler kendi gerçeklerimize göre bir diyet programı ayarlayıp ona uymalıyız.
çünkü kimsenin gerçeği kimseğe benzemez öyle değil mi?

selam kızlar nasıl gidiyo diyetler bu arada farmasi tebrik ediyorum canım seni ve azmini:)))
kadınlar istedimi herşeyi başarabilir.

diyet listesi konusunda sana katılıyorum farmasi diyetisyene gittim bende evet faydası oluyor bu kesin ama kişinin kendinde bitiyo daha çok bide diyetisyenin verdiği liste havada kalıyo biraz neler yazdı bana kuru kayısısı bademi falan bi sürü şey var ama çalışınca bunları tam anlamıyla uygulamak zor örneğin ben çoğu öğlen yemeklerini dışarda yemek zorunda kalıyorum ve nerden bulucam 6 kaşık sebze yemeğini her öğlen bunun gibi birazda kendimizin listeyi belirlememiz gerekiyor kendimize en uygun programı belirlememiz ve dediğin gibi sabırlı olmamız gerekiyor ama sanırım bu sabır işi hepimize biraz zor geliyor çok çabuk sonuç almak istiyoruz ama malesef öyle olmuyor.

selam kızlar nasıl gidiyo diyetler bu arada farmasi tebrik ediyorum canım seni ve azmini:)))
kadınlar istedimi herşeyi başarabilir.
çok teşekkürler .
evet canım aynen öyle istedikten sonra başaramayacağımız şey yok

evet ne güzel ifade etmişsin. benim de anlatmak istediğim şeyler tam olarak bunlardı.
Umarım hepimiz kendi gerçek diyetimizi buluruz ve hedefe ulaşabiliriz:))

aminnnnnnnnnn canımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…