50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Deniyeceğim ama birden çıkaramam kesin hergün biraz daha azaltarak tuzu ve şekeri çıkaracağım hayatımdan.. Normalde çok su içerdim ama bu sene nedense suyla da pek aram yok biraz önce kardeşimden 1,5 litrelik pet su şişelerinden istedim gelsin o şişeyi yanımdan ayırmayacağım bir ara hesapladığımda 4,5 litre su içiyordum gün boyunca, sürekli gözümün önünde olduğu için yine aynı şekilde devam ediceğim..

Diyet listemi de nasıl ayarlasam ki acep?? siz 1 gün de neler yapıyorsunuz?​

bugün güya kiraz detoksu yapıyordum akşam yemeğine misafir gelince alt üst oldu diyetim.
sabah
500 gr kiraz
öğle
500 gr
akşam
şehriye çorbası
patlıcan kebabı
pilav
cacık (hepsi birer porsiyon)
günlük kalori ihtiyacımı aştım

detoks yapmıyorum vazgeçtim

cuma günü oldu ve ben tartıldım sonuç güzel benim için pazartesiden bu yana 700 gr gitmiş elveda kilolarım.

bildirim yapacağımız biri var mı,liste oluyor değil mi?

Günaydınnnnnnn
bu sabah bi galete + yarım domates ve yarım salatalık yedim bol su içtim.sabah az yedim çünkü öğlen et döner + kola içmeyi düşünüyorum...
Ewet diyeti biraz aşıcam öğlen . Ama arada böyle kaçamaklar beni motive ediyor.
Akşam bol hareket yaparak ve az yiyerek dengelerim artık durumu....

Bende katılayım arkadaşlar aranıza. Sonlara doğru geldim hedefimde 5 6 kilom kaldı. mart sonu 64 le başlamıştım. Şimdi tartıda 55.6 civarı gösteriyorum. Ama koptum biraz motive olmam gerek.

Bende katılayım arkadaşlar aranıza. Sonlara doğru geldim hedefimde 5 6 kilom kaldı. mart sonu 64 le başlamıştım. Şimdi tartıda 55.6 civarı gösteriyorum. Ama koptum biraz motive olmam gerek.

hoşgeldin canım maşallah 9 kilo vermişsin çoğu gitmiş azı kalmış zaten.birbirimizi destekleyip,gaza getirip başaracağız inş.

bugün yediklerimi saymayacağım kahvaltı haricindekiler bol karbonhidrattı.yedikten sonra üzüldüm ama ne fayda misafire eşlik etmek için yedim diyet süresince kimseyi çağırmasam mı ne

Bugün düzenli yemedim dengeli değildi. Geç kalktım sabah bir bardak yeşil çay öğleye doğru 3 tane küçük lahmacun, öğleden sonra bir kase çekirdek akşamda 4 kaşık yoğurt 3 sarma 1 dilimde ekmek. Düzenli beslenmem lazım.

sabah
domates
salatalık
peynir
1 dilim ekmek
ara
2 tatlı kaşığı dondurma
öğlen
bir tane kandil simidi ve bir dilim karpuz(üçgen olacak şekilde)
akşam
bir kase çorba
4 kaşık makarna salatası
yarım porsiyon pilav ve birkaç tiftik tavuk
1 kase cacık
ara
200 kalorilik bi dondurma
buraya kadar yazdıklarımı saat 19:00 itibariyle noktalandı mutfağın önünden geçmiyorum

hoşgeldin buralar çokk sessiz

Hoşbuldukkkk :) Kızlar en son 63 kiloya çıkıp 59.7 kiloya geri indim ve hedefim 55 olmak fakat 5 gündür 1 gr bile veremedim çok yoğun bir işim var zaten hareketliyim ama kabızlık sorunu yaşıyorum acaba ondan mıdır

kilo vermede kabız olmamak çok önemli.bende sık sık olurum elimden geldiği kadar meyve ve bol su tüketirim bu dönemlerde.acılı birşeyler yemekte bana iyi geliyor.
meyve olarak incir ve kayısıyı tavsiye ederim..

Kabızzlığım devam ediyor karnım davul gibi oldu izin alıp eve geldim activia yedim, kuru kayısı yedim şimdide keten tohumuna sardım umarım düzelir ...
düzelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum bu halde nasıl diyet yapılır oldukça zor

Şu bimde satılan doğadan 5 li çayı deneyin faydası oluyor takviye olarak. Ya da lipton form yesil cay güzel kabızlık hiç yaşamıyorum. Sürekli içilmiyor böyle kabızlık zamanlarında iyi olur.

Herkese mrb ben geldim sonunda tatil kısa sürdü sadece 2 gün çok yorgunummmm((
Kabızlık sorunu bendede var arkadaşlar ölüyorumya karnım hep taş gibi okadarda meyve yiyorum ama banamısın demiyo düzenli olarak activyada yiyorum ben ama yok yok yok anlamadım hatta liptonun kayısı çayı var ondanda içiyorum anlamadım nasıl kurtulcam bundan çaresini bulursanız banada söleyin.

kızlar merhabalar ben 54 kiloyum aceba ama basenlerden yana sorunum var aceba neler yapıyorsunuz neler tavsıye edersınız paylasırsanız cok sevınırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…