ayyy kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim tamda kilo vereceğim die odaklanmıştım.ben nasıl spor yapacağım ,şimdi ne zamana kadar kilo vermem bebişime zarar vermez bu soruları doktora gitmeden bilemeyeceğim.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim neler yemeliyim ekstradan bu dönemde
sağol canım...canım hayırlı olsun bebeğiniz. Allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin canım
ayyy kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim tamda kilo vereceğim die odaklanmıştım.ben nasıl spor yapacağım ,şimdi ne zamana kadar kilo vermem bebişime zarar vermez bu soruları doktora gitmeden bilemeyeceğim.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim neler yemeliyim ekstradan bu dönemde
çok sağol canım dediklerini dikkate alacağım.ama mahalle baskısı çok olur ye ye sen 2 kişisin diye.umarım bunlarla baş edebilirimhayırlı olsun.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah inş...
gebeliğn ilk üç ayı çok iyi beslenmen lazım.ama tıkabasa yemek anlamında değil.
ben ilk 3 ay 1 kilo almıştım.ikinci 3 ayda 3 kg almıştım.üçüncü 3 ayda 6-7 kg almıştım . yani toplamda 11 kg almıştım.bebeğim 4 kg doğdu.1 haftada yine 54 e düştüm.(eski kiloma)
zaten baştan dengeli beslenince gebelik öyle devam ediyor.son aylar daha hızlı ve çok kilo alacağını düşünürsek.
ilk aylar az ve sık yemeğe başlamalısın. bu mevsimde bolca karpuz peynir yiyebilirsin.biliyorsunki ekmek falan bebeğine hiç fayda etmiyor.onun yerine 2 kaşık pilav yada makarna yemen daha sağlıklı.
hergün 3 adet cevizini - 1 kaşık pekmezini + 1 yumurta + 1 bardak süt + 1 kase yoğurt + 1 kase çorba + 3 kayısı (kurusuda olur) + 1 kase çorba mutlaka tüketeceğin gıdalardan olsun.bunun dışında öğlen ve özellikle akşam hafif yemeklerle geçiştirmeni tavsiye ederim.her akşam yemek sonrası yarım saat yürümelisin.unutmaki artık sen 2 canlısın.onun için ekstradan iki kişilik yemene gerek yok . sadece ona ve sana yararlı besinleri yemen en doğrusu.
çok tatlı - tuzlu yememen senin yararına olur. çikolatalardan bitter olanı - tatlılardanda sütlü olanlarından yemelisin.
sağlıkllı gebelikler dilerim....
157 boyum 57 kilom 36 beden olmak istiyorum nasıl başaricam yaa
Arkadaşım sen ne zamandan beri diyettesin
nekadar sessiz burası arkadaşlar nerelerdesiniz??
bende 160 boyuma 54 kiloyum 50 veya 48 kilo olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?