50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin hanımlar, ben de 55 kilodayım ve bir kısmını verme düşüncesindeyim.. Bırakıverme ihtimalime karşılık ayrı bir konuda tek başıma başlayayım dedim ama biraz istikrar tutturabilirsem size de katılırım, kolay gelsin hepinizeee.. :79:

ayyy kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim tamda kilo vereceğim die odaklanmıştım.ben nasıl spor yapacağım ,şimdi ne zamana kadar kilo vermem bebişime zarar vermez bu soruları doktora gitmeden bilemeyeceğim.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim neler yemeliyim ekstradan bu dönemde

canım hayırlı olsun bebeğiniz. Allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin canım

hayırlı olsun.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah inş...
gebeliğn ilk üç ayı çok iyi beslenmen lazım.ama tıkabasa yemek anlamında değil.
ben ilk 3 ay 1 kilo almıştım.ikinci 3 ayda 3 kg almıştım.üçüncü 3 ayda 6-7 kg almıştım . yani toplamda 11 kg almıştım.bebeğim 4 kg doğdu.1 haftada yine 54 e düştüm.(eski kiloma)
zaten baştan dengeli beslenince gebelik öyle devam ediyor.son aylar daha hızlı ve çok kilo alacağını düşünürsek.
ilk aylar az ve sık yemeğe başlamalısın. bu mevsimde bolca karpuz peynir yiyebilirsin.biliyorsunki ekmek falan bebeğine hiç fayda etmiyor.onun yerine 2 kaşık pilav yada makarna yemen daha sağlıklı.
hergün 3 adet cevizini - 1 kaşık pekmezini + 1 yumurta + 1 bardak süt + 1 kase yoğurt + 1 kase çorba + 3 kayısı (kurusuda olur) + 1 kase çorba mutlaka tüketeceğin gıdalardan olsun.bunun dışında öğlen ve özellikle akşam hafif yemeklerle geçiştirmeni tavsiye ederim.her akşam yemek sonrası yarım saat yürümelisin.unutmaki artık sen 2 canlısın.onun için ekstradan iki kişilik yemene gerek yok . sadece ona ve sana yararlı besinleri yemen en doğrusu.
çok tatlı - tuzlu yememen senin yararına olur. çikolatalardan bitter olanı - tatlılardanda sütlü olanlarından yemelisin.
sağlıkllı gebelikler dilerim....

çok sağol canım dediklerini dikkate alacağım.ama mahalle baskısı çok olur ye ye sen 2 kişisin diye.umarım bunlarla baş edebilirim

merhaba kızlarr ben de 1.68 boyundayım şuan 53 kiloyum 49 olmak istiyorum
ama fazlan yok demeyin vücut yapımdan ve yağlardan dolayı kilolu görünüyorum :44: 63 kiloydum diyet ve spor yaptım bu kiloya düştüm şimdi de diyet ve spora devam ediyorum ama zorlaştı çok artık veremiyorum :84:

Merhabalar.Ben topiğin eskilerindenim.Geçmişe baktımda,benim zamanımdan kimse kalmamış.Buraya ilk girdiğimde 3 aylık evliydim,şımdıyse kucağımda 13 gunluk bebeğim var.tabi rejim olayım sıfır şu an.zaten 3 kg fazlam kaldı.onuda bır an once verırım inş.

157 boyum 57 kilom 36 beden olmak istiyorum nasıl başaricam yaa

vallaha arkadaşım bende haftalardır cebelleşiyodum ama bugün gittim kendime 2 tane 36 beden pantolon aldım artık pes etmek üzereydim ama isteyince oluyo sende önce isticeksin sonrada ne gerekiyosa yapıcan sana uygun bi diyet ve mutlaka spor artık yürümekten bacaklarımı hissedemiyorum ama sonuç mükemmel :92: buna değer yani.

arkadaşlar boyum 1.70 57 kiloyum 38 beden giyiyorum.ancak yine de vücudum sıkı bir vucut değil göbek çıkıyor basenlerim var.kısacası sıkılaşmam lazım bölgesel olarak. sporun yanında şöyle 4-5 kilo vermek istiyorum geçen ekimde 62 kiloydum 57'e kadar indim ama cildim için ilaç kullandım.ilaç vücuttaki yağ oranını azaltıyor bir anda 57 e kadar indim.daha da vermem lazım!

mrblar aranıza yeni katıldım boyum 1.60 58 kiloydum üç haftadır diyetisyene gdyrm en son 3kilo vermştm yrn yine randevum var bakalım ramazan öncesi neler önerecek? düğünüme bir buçuk ay var sabırsızlanıyorum biraz daha zayıflamak için..doktoruma göre kilom normal ama yağ fazlam kas eksiğim varmış

Bende zayiflamak istiyorum. Gecen sene evlendim. Evlendigimde 49 kiloydum simdi 56 kiloyum. 2 beden arttim. Esim cok istahli biri. Ona yemekler yapiyorum. Bende kendimi tutamiyorum yiyorum eski kiloma geri donmek icin neler yapmaliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…