Bende zayiflamak istiyorum. Gecen sene evlendim. Evlendigimde 49 kiloydum simdi 56 kiloyum. 2 beden arttim. Esim cok istahli biri. Ona yemekler yapiyorum. Bende kendimi tutamiyorum yiyorum eski kiloma geri donmek icin neler yapmaliyim?
valla kendimizi tutmayı,şu nefsimize sahip cıkmayı öğrenmemiz lazım.yoksa sabit kiloda kalamayıp sürekli kilo alıp veren ve ömür boyu diyet yapan biri olmaya devam edeceğiz.
kendimizi nefsimize köle etmek yerine,onu kendimize köle yapalım:)
ayyy kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim tamda kilo vereceğim die odaklanmıştım.ben nasıl spor yapacağım ,şimdi ne zamana kadar kilo vermem bebişime zarar vermez bu soruları doktora gitmeden bilemeyeceğim.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim neler yemeliyim ekstradan bu dönemde
Dogru soylemissin. Peki sen zayiflamak icin neler yapiyOrsun?
merhabalar öncelikle :)
forumu uzun zamandır takip ediyorum ve şu konuyu sizinle konuşmak için üye oldum
1.60 boyum var 58 kiloyum ve okullar başlamadan 50 civarı olmak istiyorum ramazanda herkes kilo verilmeyeceği konusunda hemfikir ama size de sormak istedim önerileriniz var mı,nasıl zayıflayacağım ve şu bacakları basenleri nasıl eriteceğim konusunda :)
merhabalar öncelikle :)
forumu uzun zamandır takip ediyorum ve şu konuyu sizinle konuşmak için üye oldum
1.60 boyum var 58 kiloyum ve okullar başlamadan 50 civarı olmak istiyorum ramazanda herkes kilo verilmeyeceği konusunda hemfikir ama size de sormak istedim önerileriniz var mı,nasıl zayıflayacağım ve şu bacakları basenleri nasıl eriteceğim konusunda :)
Arkadaşım sen ne zamandan beri diyettesin
kızlar bende 49 kiloydum. sabah 53,7 gördüm yuh diyorum kendime ne yedimki ben dinozormu
kesinlikle farmasiye katılıyorum bencede rahat rahat ramazandada kilo verilebilir örnekerle tastiklenmiştir:))
öncelikle iftara dikkat edilmesi gerekir.
nemi yapıcaz iftara dikkat edicez mesela klasik olcak ama hamurlardan ve tatlılardan uzak durcaz, iftarda çorba yiycez,bol bol çeşit çeşit salatalar yapıcaz ve onlardan yiycez pilav, makarna ,mantı yemiycez bunların yerine sebze yemekleri yiycez zaten malum yaz olduğu için bol bol su içiyoruz iftarda ve buda mideyi şişiriyo bir avantaj olark görüyorum ben bunu.
bunları sölemesi kolay dediğinizi duyar gibiyim ama hepimizin hedefi var arkadaşlar ve emek olmadan biliyosunuz yemek olmaz bizde nefsimize hakim olucaz ve başarıcaz inşallah.
bu dediklerine katılıyorum çünkü geçen yıl ramazan önü diyete başladım ve diyetim ramazanda da devam etmesine rağmen ben ilk 2.5 ayda 8 kilo verdim.
çünkü hemen hemen yukarıda ifade ettiğin gibi besleniyordum.
ama tatlı da hamur işi de yiyiyordum ölçülü şekilde
mesela 1 yemek kaşığı ya da 2 tatlı kaşığı puding bana yetiyordu.
2- 3 kibrit kutusu börek fazla bile geliyordu
Mrb arkadaslar siteye yeni katıldım. Bende gurubunuzdayım.. Hepimize bol zayıflamalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?