50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.15 günlük tatil dönüşü tartıldım ve verdiğim 1 kiloyu geri almışım:2:.tekrar 57 den başlıycam.ramazan da geldi,bu ayı iyi degerlendirmeyi düşünüyorum .herkese kolaylıklar diliyorum

Bende zayiflamak istiyorum. Gecen sene evlendim. Evlendigimde 49 kiloydum simdi 56 kiloyum. 2 beden arttim. Esim cok istahli biri. Ona yemekler yapiyorum. Bende kendimi tutamiyorum yiyorum eski kiloma geri donmek icin neler yapmaliyim?

valla kendimizi tutmayı,şu nefsimize sahip cıkmayı öğrenmemiz lazım.yoksa sabit kiloda kalamayıp sürekli kilo alıp veren ve ömür boyu diyet yapan biri olmaya devam edeceğiz.
kendimizi nefsimize köle etmek yerine,onu kendimize köle yapalım:)

Dogru soylemissin. Peki sen zayiflamak icin neler yapiyOrsun?

Allah tamamı na erdirsin.Bana da anne olmayı nasip etsin insallah.

merhabalar öncelikle :)
forumu uzun zamandır takip ediyorum ve şu konuyu sizinle konuşmak için üye oldum

1.60 boyum var 58 kiloyum ve okullar başlamadan 50 civarı olmak istiyorum ramazanda herkes kilo verilmeyeceği konusunda hemfikir ama size de sormak istedim önerileriniz var mı,nasıl zayıflayacağım ve şu bacakları basenleri nasıl eriteceğim konusunda :)

merhaba canım ve de kolay gelsin
kim demiş ramazan ayında kilo verilemezmiş diye öyle bir kural mı var canım ya kesinlikle katılmıyorum bence en az 1-2 kilo çok şık bir şekilde verilebilir. veremiyenler içinse almasınlar o da kardır.

kesinlikle farmasiye katılıyorum bencede rahat rahat ramazandada kilo verilebilir örnekerle tastiklenmiştir:))
öncelikle iftara dikkat edilmesi gerekir.
nemi yapıcaz iftara dikkat edicez mesela klasik olcak ama hamurlardan ve tatlılardan uzak durcaz, iftarda çorba yiycez,bol bol çeşit çeşit salatalar yapıcaz ve onlardan yiycez pilav, makarna ,mantı yemiycez bunların yerine sebze yemekleri yiycez zaten malum yaz olduğu için bol bol su içiyoruz iftarda ve buda mideyi şişiriyo bir avantaj olark görüyorum ben bunu.
bunları sölemesi kolay dediğinizi duyar gibiyim ama hepimizin hedefi var arkadaşlar ve emek olmadan biliyosunuz yemek olmaz bizde nefsimize hakim olucaz ve başarıcaz inşallah.

belelek canımya senin yazdıklarını okuyunca kendimi görür gibi oldum evlendiğimde (8 yıl önce) 43-45 kilo arasındaydım evlendim birden 49 oldum şaşırdım tabi ve daha sonra 2 çocuktan sonra 60 oldum daha sonra 58 oldum işte böle devam etti hedefe yavaş yavaş gidiyorum bakalım:))
sana tavsiyem nekadar erken kilo verirsen okadar iyi edersin yıllar geçtikçe ve çocuk olunca herşey dahada zorlaşıyo ve kilolu olarak hamile kalınca (benim öle oldu) dahada kötü oluyo sana nacizane tavsiyem eski kilona dönmeye çalış.

bölgesel zayıflamak için bol bol spor yapıcaksın canım başka yolu yok bunun benimde zayıflamama rağmen basen bölgemde fazlalıklar vardı şimdi hergün düzenli olarak yürüyorum ve gözle görülür decede basenlerim zayıfladı o nedenle sana spor öneriyorum özelliklede yürüyüş hem kolay hemde çok zevkli.

bu dediklerine katılıyorum çünkü geçen yıl ramazan önü diyete başladım ve diyetim ramazanda da devam etmesine rağmen ben ilk 2.5 ayda 8 kilo verdim.
çünkü hemen hemen yukarıda ifade ettiğin gibi besleniyordum.
ama tatlı da hamur işi de yiyiyordum ölçülü şekilde
mesela 1 yemek kaşığı ya da 2 tatlı kaşığı puding bana yetiyordu.
2- 3 kibrit kutusu börek fazla bile geliyordu

gerçekten seni taktir ediyorum canımya vallaha azmin elinden bişey kurtulmuyo ister ramazan olsun ister yaz ister kış önemli olan istemek.
tatlılar ve hamur işlerine gelince diyetisyen bana bi 20 gün bunlardan uzak durmam gerektiğini söledi.
bende elimden geldiğince buna gayret ettim şimdi seninde sölediğin gibi ben arada yiyorum tatlı ama önceki zamanlara göre çok minik parçalarla doyuyorum örneğin baklava oluyo 1çatal alıyorum bırakıyorum bana çok tatlı geliyo yada seninde sölediğin gibi artık 1 porsiyon puding yiyemiyorum gibi yani tatlı isteğimi ben dizginlemeyi başardım hamur işlerine gelince yani hiç olmasada olurmuş sanki benim hayatımda resmen kendimi soğuttum desem yanlış bi ifade olmaz artık ne olursa olsun hamur işlerinden benim canım istemiyo alırsamda ucundan koparıyorum örneğin dün değişiklik olsun diye iftar için gözleme yaptım ama 1/4 yedim onuda isteksiz yani benim için bu sevindirici bişey umarım böyle devam eder:))
bi simit yeme alışkanlığım vardı işe erken geliyorum ve kahvaltıya zaman bulamıyorum onuda yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum bakalım nekadar başarılı olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…