50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
canım hosbuldummm
aten şoktayım sıkı bi diyet yapmam gerek ama cok sıkıııı:))))))))))))))))) 1 ayda 4 kg almısım. 59 kıloyummmm..hedefim : 54

verirsin çok fazla değilmiş hergün neler yediğini düzenli olarak yaz buraya hem kendin daha dikkatli olursun hemde herkes yorum yapar ona göre kendine bi liste oluşturursun ben ilk olarak böle yapmıştım işe yaradı:))
59 kilosun hedefin 54 ay bundan kolay ne var ya çok rahat verirsin sıkma canını.

bende zayıflamak istıyorum... şu ankı halımı hiç sevmıyorum... öyle bır iştahım var ki anlatamam... yemek istıyorum.. canım sureklı bır şey istıyor.. tatlı yerken tuzlu, ekşı yerlen acı... hepsı bırbırıne gırıyor... gece kalkıp akşamdan kalan yemeklerı yıyorum artık... sakinleşemıyorum bır turlü..

en kısa surede zayıflamak ve 50 kıloya inmek istıyorum.. şu an 54 kıloyum:

canım senin durum kötü kilo almanın ilk evresindesin önce tatlı istiyon sonra acı ekşi derken bunlar birbirini takip edip gidiyo yakinen biliyorum bu duyguyu nekadar erken ipi sıkı tutarsan okadar iyi edersin yoksa kendini birden 58 olarak bulabilirsin (benim gibi ) diyetisyene gittiğimde bu acıyla yüzleşmiştim dermişim neyseki kontrolü ele aldımda iyiyim şimdi :92:
umarım sende en kısa sürede tabiki herşeyden önce sağlıklı ve kalıcı olarak istediğin kiloya inersin herşey bizim elimizde istersek oluyo.

Son düzenleme:

gunaydınlarrrrrr :)))

canım tutmaya çalişiyorum.. ama ınanılmaz iştahım var.. aynı zamanda emzırıyorum.. onunda etkısı var ama.. süreklı açım.. öyle bır açım kı.. kemıklerıme kadar açım... karnım doysada kemıklerımde derın bır açlık hissediyorum... yedıklerım benı kesmıyor.. çok farklı şeyler yemek istıyorum... offf offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…