Mrb arkadaslar siteye yeni katıldım. Bende gurubunuzdayım.. Hepimize bol zayıflamalar:)
kimser bana hosgeldin demiycekmi( 59:
Mrb arkadaslar siteye yeni katıldım. Bende gurubunuzdayım.. Hepimize bol zayıflamalar:)
selam diet çizelgesini nasıl yapıcaz ? ben yapamadım( yardımcı olurmusunuz bana
hoşgeldin:))
kaç kilosun canım hedefin ne?
canım hosbuldummm
aten şoktayım sıkı bi diyet yapmam gerek ama cok sıkıııı:))))))))))))))))) 1 ayda 4 kg almısım. 59 kıloyummmm..hedefim : 54
tamam canım yazarım.. ben çalışıyorum iş yerinden takip edeceğim... Gec yazarsam kusura bakmayınn
ben de katılmak istiyorummmm
bende zayıflamak istıyorum... şu ankı halımı hiç sevmıyorum... öyle bır iştahım var ki anlatamam... yemek istıyorum.. canım sureklı bır şey istıyor.. tatlı yerken tuzlu, ekşı yerlen acı... hepsı bırbırıne gırıyor... gece kalkıp akşamdan kalan yemeklerı yıyorum artık... sakinleşemıyorum bır turlü..
en kısa surede zayıflamak ve 50 kıloya inmek istıyorum.. şu an 54 kıloyum:
canım senin durum kötü kilo almanın ilk evresindesin önce tatlı istiyon sonra acı ekşi derken bunlar birbirini takip edip gidiyo yakinen biliyorum bu duyguyu nekadar erken ipi sıkı tutarsan okadar iyi edersin yoksa kendini birden 58 olarak bulabilirsin (benim gibi) diyetisyene gittiğimde bu acıyla yüzleşmiştim dermişim neyseki kontrolü ele aldımda iyiyim şimdi :92:
umarım sende en kısa sürede tabiki herşeyden önce sağlıklı ve kalıcı olarak istediğin kiloya inersin herşey bizim elimizde istersek oluyo.
canım senin durum kötü kilo almanın ilk evresindesin önce tatlı istiyon sonra acı ekşi derken bunlar birbirini takip edip gidiyo yakinen biliyorum bu duyguyu nekadar erken ipi sıkı tutarsan okadar iyi edersin yoksa kendini birden 58 olarak bulabilirsin (benim gibi) diyetisyene gittiğimde bu acıyla yüzleşmiştim dermişim neyseki kontrolü ele aldımda iyiyim şimdi :92:
umarım sende en kısa sürede tabiki herşeyden önce sağlıklı ve kalıcı olarak istediğin kiloya inersin herşey bizim elimizde istersek oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?