canım tutmaya çalişiyorum.. ama ınanılmaz iştahım var.. aynı zamanda emzırıyorum.. onunda etkısı var ama.. süreklı açım.. öyle bır açım kı.. kemıklerıme kadar açım... karnım doysada kemıklerımde derın bır açlık hissediyorum... yedıklerım benı kesmıyor.. çok farklı şeyler yemek istıyorum... offf offf...
kızlar dukan diyeti yapıyorum 53,7 den 52,1 oldum
3 günüm
Kızlar karpuza dayanamıyorum karpuz peynir vazgecilmezlerimden.. Bir ayda 4 kg almışım. 55 kgdım. Cok mutsuzum böyle( sabah kahvaltı yapma alıskanlıgım yok ogle yemegı ve aksam yemegı yıyorum. Çalıştığım içinde öğle yemeklerine pek dikkat edemiyorum. Kepek ekmeği yiyorum. Aksamları sıkılaştırıcı krem sürüyorum insallah bir işe yarar. Bir ayda 5 kg vermek çok mu zor (((( Dayanacak hallım kalmadıııııı. Aynaya bakmak istemiyorummm..
canımya sen neden umutsuzsun böle daha öncede yazdım sana verirsin tabiki neden veremiceksin öncelikle istemen gerekiyo ki sende istiyosun üzülme bukadar sanki 6o kiloymuşunda 10 kilo vermen gerekiyo gibi konuşuyosun vereceğin topu topu 4 kilo havada karada verirsin ama öncelikle şu yemek düzenine bi çözüm bulman gerekiyo evet kahvaltı konusunda sana katılıyorum biz çalışanların en büyük sıkıntısı kahvaltı sabah erken çıkıyoruz ve vakit kalmıyo sonrada hazır yemek zorunda kalıyoruz yada öğlene kadar aç bekliyoruz sonrada öğlen abartıyoruz sana tavsiyem öğlen yemeklerini iyi yemen akşam yemeklerini ise çok hafif şeylerle geçiştirmen ben uzun zaman akşam yemeği yemedim ve kilo vermemde en etkili olan bu oldu akşamalrı meyve yedim yada yoğurt ilk etapta zor gelebilir ama sonra inan hiç zor gelmiyo yanlız öğlenleri iyi yedim yemekhanede ne çkıyosa yedim ekmek dışında hiç ekmek yemedim desem yeri var sabahlarıda bazen simit bazende sütlü cornfleks yedim bu şekilde baya kilo verdim.
canım ben cok agır kılo veriyorum o yuzden metobolizmam cok yavas inanılmaz yavas. vericeğimiz biliyorum o 4 - 5 kg yu ama ben 1 ay da vermek istiyorum benım bunyeme kalsa ben 2 3 ayda anca veririm:))))
su dukan diyetı nasıl bişi ben de baslayayım.
sevindimmmmm şimdi bu diyete:))
canımya sen neden umutsuzsun böle daha öncede yazdım sana verirsin tabiki neden veremiceksin öncelikle istemen gerekiyo ki sende istiyosun üzülme bukadar sanki 6o kiloymuşunda 10 kilo vermen gerekiyo gibi konuşuyosun vereceğin topu topu 4 kilo havada karada verirsin ama öncelikle şu yemek düzenine bi çözüm bulman gerekiyo evet kahvaltı konusunda sana katılıyorum biz çalışanların en büyük sıkıntısı kahvaltı sabah erken çıkıyoruz ve vakit kalmıyo sonrada hazır yemek zorunda kalıyoruz yada öğlene kadar aç bekliyoruz sonrada öğlen abartıyoruz sana tavsiyem öğlen yemeklerini iyi yemen akşam yemeklerini ise çok hafif şeylerle geçiştirmen ben uzun zaman akşam yemeği yemedim ve kilo vermemde en etkili olan bu oldu akşamalrı meyve yedim yada yoğurt ilk etapta zor gelebilir ama sonra inan hiç zor gelmiyo yanlız öğlenleri iyi yedim yemekhanede ne çkıyosa yedim ekmek dışında hiç ekmek yemedim desem yeri var sabahlarıda bazen simit bazende sütlü cornfleks yedim bu şekilde baya kilo verdim.
1 ayda vericenden emin olabiliirsin tabi harfi harfine uygularsan kaçamak yapmadan
ben de 52'ye düştüm sonunda 1 kilo daha verebildim. okula kadar 48'im hadi bakalım
pazar sabahı tartılmayı planlıyordum ama bu sabah dayanamadım ve tartıldım. kızlaar 51 kiloya düşmüşümhedefim 45. umarım okul açılmadan önce verebilirim...zayıf olarak gitmek istiyorum okula :18:
pazar sabahı tartılmayı planlıyordum ama bu sabah dayanamadım ve tartıldım. kızlaar 51 kiloya düşmüşümhedefim 45. umarım okul açılmadan önce verebilirim...zayıf olarak gitmek istiyorum okula :18:
ben de 52'ye düştüm sonunda 1 kilo daha verebildim. okula kadar 48'im hadi bakalım
boyunuz kaç?.. 45 kılo çok zayıf degil mi?..
nasıl zayıflıyorsun ben de zayıf gitsem okula
tebrik ederiiim çok az kalmış senin ne güzeeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?