50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bol bol sıvı alman gerekiyo inan bana yediklerinle sütünün bi ilgisi yok 2 çocuk annesi olarak bunu sana rahatlıkla söliyebilirim bol bol su içmen gerekiyo özellikle tatlılardan uzak dur bu dönemde alacağın kiloları vermek senin için zor olucaktır çok kilolu olursun ama diyette fazla kilolar verirsin ama kilon az olur yani senin gibi 1 kiloyu vermek için cebelleşirsin aynen benim gibi.

Belki bu durum psikolojik olabilir yeme isteği can sıkıntısından olabilir yani bi düşün bakalım sebebini bulmaya çalış acaba gerçekten aç olduğun içinmi yoksa canın sıkıldığı içinmi yemek istiyosun çünkü bende de olurdu böle sıkılınca dolabın önüne bi tabure atardım ne yesem diye düşünürdüm.

kızlar dukan diyeti yapıyorum 53,7 den 52,1 oldum
3 günüm

süper
bende başlamıştım dukana araya ramazan girince sekteye uğradı ama işe yaradığı konusunda kesinlikle eminim atak evresini geçtim ramazandan hemen sonra tekrar devam edicem.

özellikle bazı kilolarda takılıp kalmıştım 54 ve 53 te baya bi bekledim (haftalarca) daha sonra işte dukana başladım 51.8 e indim,yani kesinlikle işe yarıyo.

Kızlar karpuza dayanamıyorum karpuz peynir vazgecilmezlerimden.. Bir ayda 4 kg almışım. 55 kgdım. Cok mutsuzum böyle( sabah kahvaltı yapma alıskanlıgım yok ogle yemegı ve aksam yemegı yıyorum. Çalıştığım içinde öğle yemeklerine pek dikkat edemiyorum. Kepek ekmeği yiyorum. Aksamları sıkılaştırıcı krem sürüyorum insallah bir işe yarar. Bir ayda 5 kg vermek çok mu zor(((( Dayanacak hallım kalmadıııııı. Aynaya bakmak istemiyorummm..

canımya sen neden umutsuzsun böle daha öncede yazdım sana verirsin tabiki neden veremiceksin öncelikle istemen gerekiyo ki sende istiyosun üzülme bukadar sanki 6o kiloymuşunda 10 kilo vermen gerekiyo gibi konuşuyosun vereceğin topu topu 4 kilo havada karada verirsin ama öncelikle şu yemek düzenine bi çözüm bulman gerekiyo evet kahvaltı konusunda sana katılıyorum biz çalışanların en büyük sıkıntısı kahvaltı sabah erken çıkıyoruz ve vakit kalmıyo sonrada hazır yemek zorunda kalıyoruz yada öğlene kadar aç bekliyoruz sonrada öğlen abartıyoruz sana tavsiyem öğlen yemeklerini iyi yemen akşam yemeklerini ise çok hafif şeylerle geçiştirmen ben uzun zaman akşam yemeği yemedim ve kilo vermemde en etkili olan bu oldu akşamalrı meyve yedim yada yoğurt ilk etapta zor gelebilir ama sonra inan hiç zor gelmiyo yanlız öğlenleri iyi yedim yemekhanede ne çkıyosa yedim ekmek dışında hiç ekmek yemedim desem yeri var sabahlarıda bazen simit bazende sütlü cornfleks yedim bu şekilde baya kilo verdim.

ayrıca karpuz çok iyi ama içindeki şeker hiçte masum değil unutma canım
geçen tv dinledim bi dr söledi karpuzu ve diğer meyveleri aç karnına yemek çok daha iyiymiş yemeklerden en az 2 sat sonra yenmeliymiş.

canım ben cok agır kılo veriyorum o yuzden metobolizmam cok yavas inanılmaz yavas. vericeğimiz biliyorum o 4 - 5 kg yu ama ben 1 ay da vermek istiyorum benım bunyeme kalsa ben 2 3 ayda anca veririm:))))
su dukan diyetı nasıl bişi ben de baslayayım.
sevindimmmmm şimdi bu diyete:))

vallaha işte ben 58 le başlamıştım diyete daha sonra takıldım 54-53 te hayatta veremiyorum kilo bilidirimi yapıyoruz ben her hafta aynıyım insan 100 gr vermezmi yok yok ben hep aynı. dukan diyetiyle ilgili burda bi başlık var açtım baştan sona okudum orayı hemen o gün internetten kitabını sipariş ettim ve başladım 3 gün atak yaptım ve bi anda düştüm ama sölediğim gibi araya ramazn girince aksamalr oldu bende daha sonra yine devam edicem ben tavsiye ediyorum bence bi dene işe yaradığını görceksin.

1 ayda vericenden emin olabiliirsin tabi harfi harfine uygularsan kaçamak yapmadan

tamam canım burda actıgın baslıgı ınceleyip karar vereceğim. Ac kalmak mühim değil de önemli olan atlamadan uygulayabılmek. Şu diyet işi çalışan insana cok zor geliyorrrrr malesef kii

pazar sabahı tartılmayı planlıyordum ama bu sabah dayanamadım ve tartıldım. kızlaar 51 kiloya düşmüşüm hedefim 45. umarım okul açılmadan önce verebilirim...zayıf olarak gitmek istiyorum okula :18:

ben de 52'ye düştüm sonunda 1 kilo daha verebildim. okula kadar 48'im hadi bakalım

boyunuz kaç?.. 45 kılo çok zayıf degil mi?..

nasıl zayıflıyorsun ben de zayıf gitsem okula

canım pazar günü hariç her akşam 9 - 9 buçuk gibi yürüyüşe gidiyorum 1 saat tempolu yürüyorum ardından 1 şişe maden suyu içiyorum. geç uyandığım için 2 ana öğün yapabiliyorum. sabahları 1 kase k-flakes çikolatalısından yiyorum. ara öğünde 1 şeftali veya 2 erik veya 2 kayısı hangisini canım çekerse ondan yiyorum. akşam yemeğinde de saat 6 gibi evde ne varsa pilav veya hamur işleri hariç tabiki ondan yiyorum az miktarda. yanında da 2 dilim çavdar ekmeği. yürüyüşten önce veya geldikten sonra da bazen canım isterse karpuz yiyorum. bu kadar canım
bu arada bu sabah ilk defa nivea body videosuna başladım. göz kapaklarıma kadar terledim resmen. onu da haftada 3 - 4 gün yapabilmeyi umuyorum. çünkü aç karnına çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…