bayanlar ben bu öğlen dayanamadım ve kremalı-tavuklu-mantarlı makarna yedimm. sizce kalorisi ne kadardır? şimdi çok pişmanım ne yapsam bilmiyorum yine acıktım yemeli miyim akşam?
bayanlar ben bu öğlen dayanamadım ve kremalı-tavuklu-mantarlı makarna yedimm. sizce kalorisi ne kadardır? şimdi çok pişmanım ne yapsam bilmiyorum yine acıktım yemeli miyim akşam?
canım yaa ben diyetisyene gidiyorum,geçenlerde ben de aynı hatayı yaptım, süper kalorili birşey bu yemek, 2 haftada sadece 200 gr verebilmişim(
bence bu tip şeylerin ertesinde hemen işi sıkı tut,yoksa devamı geliyor(
bu arada ben de aranıza katılmak istiyorum.Geçen sene oğlumu doğurduğumda 80-81 kg civarıydım, 58.7ye kadar düştüm,hala diyetisyene gidiyorum..Sanırım işi sıkı tutarsam 1 ay içinde 55 kiloya ulaşacağım,ama sıkıldım tabii diyet yapmaktan..1-1,5 ay kadar ara vermiştik diyete, şimdi yeniden başladık, hedefime ulaşana kadar burada sizlerin de yardımıyla motive olup amacıma ulaşma derdindeyim..
herkese kolay gelsin.
sevgiler,
canım yaa ben diyetisyene gidiyorum,geçenlerde ben de aynı hatayı yaptım, süper kalorili birşey bu yemek, 2 haftada sadece 200 gr verebilmişim(
bence bu tip şeylerin ertesinde hemen işi sıkı tut,yoksa devamı geliyor(
bu arada ben de aranıza katılmak istiyorum.Geçen sene oğlumu doğurduğumda 80-81 kg civarıydım, 58.7ye kadar düştüm,hala diyetisyene gidiyorum..Sanırım işi sıkı tutarsam 1 ay içinde 55 kiloya ulaşacağım,ama sıkıldım tabii diyet yapmaktan..1-1,5 ay kadar ara vermiştik diyete, şimdi yeniden başladık, hedefime ulaşana kadar burada sizlerin de yardımıyla motive olup amacıma ulaşma derdindeyim..
herkese kolay gelsin.
sevgiler,
kalori sepeti diye bi site var canım ordan bak bakalım kaç kalori almışın:)))
ya arkadaşlar,yani 51 kg olan ve "kilo veremiyorum" diye üzülen arkadaşlar, sizlerin boyu kaç?
51 kiloda takıldım kaldım veremiyoruuuuum yardım kızlar
canım ben de 52,3te kaldım valla
shelob saba ve diğer arkadaşlara tavsiyem, akşamları tarçınlı süt için tarçın tatlı isteğini kesiyor ve süt yok tutuyor.
bir de ara öğünde bir adet muz yiyin o da tok tutuyor acayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?