50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar beni de aranıza kabul edermisiniz :) ben de 159 boyundayım ve 52 kiloyum ancak hayatımda hiç 40 lı kiloları göremedim. hedefim şimdilk 50 daha sonrası için ise 48 kilo. çalışıyorum o yuzden spora da pek vaktim kalmıyor. Tavsiyelerinize açığım :)

merhaballar ben bu forumun eski müdavimlerindeyim.1 senede 7 kilo kadar verdim. ancak 15 günlük tatile gittim 3 kilo geri almışım.nasıl oldu anlamadım şok diyet falan da yapmamıştım.zaten çok yavaş verdim. ama çok hızlı bir şekilde geri aldım. buraya menülerimi yazarken kendii görebiliyordumi yanlışlarım hatırlatılıyordu. bugün de menümü yazmak istiyorum. hepimize sağlıklı zayıflamalar.

sahur:
2 avuç içi pide(avuçlarım küçük:))
3 tane zeytin
domates-biber
1 büyük su bardağı yarım yağlı süt

iftar

2 kepçe domates çorbası
fırında 2 tane tavuk budu,çok az patetes
1 sb ayran
salata

ara:

yarım şeftali
1 erik
10 tane kadar kiraz

ara: 1sb ice tea

bayanlar ben bu öğlen dayanamadım ve kremalı-tavuklu-mantarlı makarna yedimm. sizce kalorisi ne kadardır? şimdi çok pişmanım ne yapsam bilmiyorum yine acıktım yemeli miyim akşam?

Son düzenleme:
bayanlar ben bu öğlen dayanamadım ve kremalı-tavuklu-mantarlı makarna yedimm. sizce kalorisi ne kadardır? şimdi çok pişmanım ne yapsam bilmiyorum yine acıktım yemeli miyim akşam?

canım yaa ben diyetisyene gidiyorum,geçenlerde ben de aynı hatayı yaptım, süper kalorili birşey bu yemek, 2 haftada sadece 200 gr verebilmişim (
bence bu tip şeylerin ertesinde hemen işi sıkı tut,yoksa devamı geliyor (

bu arada ben de aranıza katılmak istiyorum.Geçen sene oğlumu doğurduğumda 80-81 kg civarıydım, 58.7ye kadar düştüm,hala diyetisyene gidiyorum..Sanırım işi sıkı tutarsam 1 ay içinde 55 kiloya ulaşacağım,ama sıkıldım tabii diyet yapmaktan..1-1,5 ay kadar ara vermiştik diyete, şimdi yeniden başladık, hedefime ulaşana kadar burada sizlerin de yardımıyla motive olup amacıma ulaşma derdindeyim..

herkese kolay gelsin.

sevgiler,

hoşgeldin canım tebrik ediyorum seni büyük başarı

teşekkür ederim canım evet bir daha yemeyeceğim
seni de tebrik ederim kolay gelsin. biz yanındayız destek oluruzz merak etmee :13:

kalori sepeti diye bi site var canım ordan bak bakalım kaç kalori almışın:)))

site bakıma alınmış canım yaa ama bundan sonra oradan bakacağım çok teşekkürlerr

kızlar ben geçen cuma günü spora başladım,hatta caymamak için 1 yıllık parasını da peşin ödedim :)) aylardır yürümeme rağmen or'da yaptığım spor canıma okudu,1 haftadır kas ağrılarım geçmedi hala..ama kendimi hiper iyi hissediyorum, spora üşenen herkese tavsiye ederim.

bugün saat 11.00'de aero-latin fat burn diye bir egzersiz var,ona gideceğim.Geçen cuma onunla başlamıştım,süper terleten birşey

sanırım geçen haftaki kaçamaklardan sonra bu hafta kilo verecek gibiyim

merhaba kızlarr ben buraya yeni üye olum bende aranıza katılmak istiyorum boyum 1.67 kilom 55
çok kilolu olduğumu düşünmüyorum balık etliyim ama balinaya doğru gidiyorum sanırım ben spora başladım akşam 7den sonra elma dışında bişey yemiyorum ama kiloda veremiyorum ne yapabilir

51 kiloda takıldım kaldım veremiyoruuuuum yardım kızlar

canım ben de 52,3te kaldım valla

shelob sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem, akşamları tarçınlı süt için tarçın tatlı isteğini kesiyor ve süt yok tutuyor.
bir de ara öğünde bir adet muz yiyin o da tok tutuyor acayip

Son düzenleme:
ben 51 de takıldım kaldım diye üzülürken demin bi tartıldım ki 52 ye doğru yola çıkmışım ne 51 i bu işe acilen dur demem lazım çok panik yaptım şu an hemen gidip nivea body videosunu yapayım hemen hemen hemen! :84:

kesinlikle tarçınlı süte katılıyorum bizzat akşam denedim süperya tarçın mükemmel bişey ama sütün sıfır yağlı olmasına dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…