ben 51 de takıldım kaldım diye üzülürken demin bi tartıldım ki 52 ye doğru yola çıkmışım ne 51 ibu işe acilen dur demem lazım çok panik yaptım şu an hemen gidip nivea body videosunu yapayım hemen hemen hemen! :84:
canım ben de 52,3te kaldım valla
shelob sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem, akşamları tarçınlı süt için tarçın tatlı isteğini kesiyor ve süt yok tutuyor.
bir de ara öğünde bir adet muz yiyin o da tok tutuyor acayip
tatlıya düşkün biri olmadığım için tatlı isteği problemim yok ama akşam oldu mu canım bir şeyler yemek istiyor sanki acıkmışım gibi. bu dediğini yapıcam canım çoook teşekkürler
bu nivea body dediğiniz nedir acaba? :26:
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Öncelikle kendimden bahsedeyim. Normal kilom 49-51 arasıydı yıllarca. 2,5 yıl önce hamileliğimde 74 e kadar çıktım, doğumdan sonra bir süre 61 de sabitlendim. Neredeyse 1.5 yıldırda 55 de sabitlendim. Uğraş didin 53 e iniyorum, sonra bir haftada hoppp tekrar 55. Çoğumuzun derdi benzer sanırım. bu arada boyum 1.57. Şu anda tam 55 kiloyum.
Dün yediklerimle başlayayım, banada puan verirsiniz belki
sabah activia kahvaltılık (193 kal)
öğlen kepekli puf (kalorisi çok fazlaymış, bilmiyordum) (467 kal)
ara 1 sütlü nescafe, 1 adet biskrem (155 kal)
akşam yarım porsiyon makarna, 1 kaşık patlıcanlı musakka, 2 kaşık light yoğurt (toplam 385 kal)
yatmadan önce 1 şeftali (60 kal)
toplamda 1271 yapıyor, biraz fazla sanırsam. kepekli puftan kaynaklı
Su fazla değil, spor yok malesefsöylemeye utandım ama
arkadaslar pazartesi diyete baslayacagim insallah aslinda diyet deil ama yememi kisacagim ve 6 ogun yemeye dikkat edecegim boyum 1.55 ve kilomm 55 bu durumda tombik biriyim:) benimle birlikte pazartesi bu yola cikmak isteyen arkadaslar varmi eger birbirimizi desteklersek basarabilecegimize inaniyorum gelin birlikte zayiflayalim..eger isterseniz biraz daha bekleyip arkadas toplayip baslayalim bu ise tek basina olmuyor yada ben yapamiyorum diyelim lutfen dikkate alalimm...:))))
canım biz hep buradayız merak etme
elimizden geldiğinde yardımcı oluruz
merhaba kızlarr ben buraya yeni üye olumbende aranıza katılmak istiyorum boyum 1.67 kilom 55
çok kilolu olduğumu düşünmüyorum balık etliyim ama balinaya doğru gidiyorum sanırımben spora başladım akşam 7den sonra elma dışında bişey yemiyorum ama kiloda veremiyorum ne yapabilir
buarada canim kusura bakma simdi baktim 11 kilo vermissin bravo vallahi.
iyi geceler bende 1.60 boyundayım ve 1 ayda 55 ten 58 e çıktım anlamsız bir şekilde sürekli yiyorum 4 yıl önce bu forum sayesinde 25 kg verdim şimdiki hedefim 8 kg vermek umarım yine yardımınızla başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?