50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben her gece yapıyorum o hareketleri işe yarıyordur umarım ölüyorum yorgunluktan çünkü

suhan22 evet canım ben de yağsız sütle içiyorum

tatlıya düşkün biri olmadığım için tatlı isteği problemim yok ama akşam oldu mu canım bir şeyler yemek istiyor sanki acıkmışım gibi. bu dediğini yapıcam canım çoook teşekkürler

tatlıya düşkün biri olmadığım için tatlı isteği problemim yok ama akşam oldu mu canım bir şeyler yemek istiyor sanki acıkmışım gibi. bu dediğini yapıcam canım çoook teşekkürler

rica ederim
bir de akşamları activia yiyin sindirim sistemini çok düzenliyor ve bu kilo vermeyi sağlıyormuş

merhaba bnde kilo vermek istiyorumm, kilolu değilim aslında ama önden fırtlayan göbeğim var ve kalçalar biraz vücuduma göre büyük. Karnım için hergün mekik çekiyorum, ve hergün yürüyüş yapıyorum ama bana mısın demiyorlar 2 haftada 1 kilo anca verebildim. Sabahları nesfit yada kepek ekmeği arasına domates peynir, öğlenleri hafif birşeyler akşamda 6-7 gibi yemek yiyorum. Ama gece acıkıyorum hep bişiler atıştırıyorum tekrar. Aslında amacım 50 kiloya inmek ama nasıl olucak hiçbir fikrim yok

3 gündür kaytardığım 1 saatlik yürüyüşümü yapabildim sonunda bu akşam ooh içim rahat hiç kaçamak yapmadım hem nivea body hem de yürüyüş yaptım umarım yarın da bugünkü kadar verimli geçer benim için tartı hala inatla 51i gösterse de benim umudum var ben daha inatçıyım

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Öncelikle kendimden bahsedeyim. Normal kilom 49-51 arasıydı yıllarca. 2,5 yıl önce hamileliğimde 74 e kadar çıktım, doğumdan sonra bir süre 61 de sabitlendim. Neredeyse 1.5 yıldırda 55 de sabitlendim. Uğraş didin 53 e iniyorum, sonra bir haftada hoppp tekrar 55. Çoğumuzun derdi benzer sanırım. bu arada boyum 1.57. Şu anda tam 55 kiloyum.
Dün yediklerimle başlayayım, banada puan verirsiniz belki

sabah activia kahvaltılık (193 kal)
öğlen kepekli puf (kalorisi çok fazlaymış, bilmiyordum) (467 kal)
ara 1 sütlü nescafe, 1 adet biskrem (155 kal)
akşam yarım porsiyon makarna, 1 kaşık patlıcanlı musakka, 2 kaşık light yoğurt (toplam 385 kal)
yatmadan önce 1 şeftali (60 kal)
toplamda 1271 yapıyor, biraz fazla sanırsam. kepekli puftan kaynaklı
Su fazla değil, spor yok malesef söylemeye utandım ama

kızlar ben de kışın diyetisyenle 59,5 kilodan 54,5 kiloya düştüm. uzun zaman da korudum ama ramazanda aldım galiba. öyle hissediyorum yani :)

en büyük etken de ramazanda yaşadığım kabızlık ve akşamları çayın yanında gözünün yaşına bakmadan yediğim bisküviler :))). kötü etkiledi. ramazan sonrası hemen diyete tekrar başlicam inş. :)

ooov öğlen fena olmuş ama diğer öğünler gayet iyi bence o yüzden pek sorun yok gibi.. yalnız spor şart sağlıklı kilo verebilmek için sadece diyetle olmuyor ne yazık ki

merhaba arkadaşlar
benimde acil kilo vermem lazım listem
sabah klasik diyet kahvaltısı 1 dilim kepek ekmeği
öglen salata ve 1 tabak sebze yemeği ekmeksiz
ara öğünde ve akşam sadece yeşil elma haftada 4 gün 1.5 saat egzersiz
bugün yapmaya başlıyorum gelişmeleri yazarım ama sizler ne diyet yapıyosunuz:26:
birde ben spordan sonra çok acıkıyorum bu durama nasıl son verebilirim restmen yemek yememek için kendimle savaş veriyorum ama genede bi şey yemiyorum

arkadaslar pazartesi diyete baslayacagim insallah aslinda diyet deil ama yememi kisacagim ve 6 ogun yemeye dikkat edecegim boyum 1.55 ve kilomm 55 bu durumda tombik biriyim:) benimle birlikte pazartesi bu yola cikmak isteyen arkadaslar varmi eger birbirimizi desteklersek basarabilecegimize inaniyorum gelin birlikte zayiflayalim..eger isterseniz biraz daha bekleyip arkadas toplayip baslayalim bu ise tek basina olmuyor yada ben yapamiyorum diyelim lutfen dikkate alalimm...:))))

canım biz hep buradayız merak etme
elimizden geldiğinde yardımcı oluruz

canım biz hep buradayız merak etme
elimizden geldiğinde yardımcı oluruz

cok tesekkur ederim aslinda nerden baslayacagimi tam olarak da bilmiyorum hic bu kadar kararli olmamistim ben buranin bana iyi gelecegini dusunuyorum. neler tavsiye edeyorsunuz kac kilo verdiniz siz?ne sekilde verdiniz eger kilo verebildiyseniz ?gecmisi okumadim desem yeridir ben en son sayfadan bir baslangic yapmak istedim.

Ayyyy allasen bence kilon normal boyuna göre bence balık etli falan değilsindir.
Bende 1.67 boyundayım 57 kiloyum daha 3 kilo alıyım diyorum 60 ta sabitleyim kendimi diyorum.
Burayı görünce kendimi şişko hissettim

iyi geceler bende 1.60 boyundayım ve 1 ayda 55 ten 58 e çıktım anlamsız bir şekilde sürekli yiyorum 4 yıl önce bu forum sayesinde 25 kg verdim şimdiki hedefim 8 kg vermek umarım yine yardımınızla başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…