50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptim ama olmadi :) sanirim yanlislik yapiyorum buarada bir tarih giriyoruz weight date olan kisma neyin tarihini yazicam bugunun mu onu anlayamadim arkadaslar.

bugün yemeği baya bi abarttım ben sanırım regl de olucam üf kötü hissediyorum
yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıycam 2 kilo versem yeter.. haftalardır aynı kiloda çakıldım kaldım böyle oldukça hiç bi zaman kilo veremiyceğimi düşünüyorum moralim bozuluyo sonra gidip her istediğimi yemek istiyorum nasılsa veremiyorum diye

gunaydin kizlar.. ebune nerdesin ben sabah 5 de kaltim 6 da bir bardak normal derecedeki suya limon sSIKIP ictim yarim saat sonra kahvaltimi yapacagim buarada ben hollanda da yasiyorum o yuzden saat farkimiz var bir saat ben geriden geliyorum..sen neler yaptin kaltigindan beri. ya benim bir sorunum sabah 5 de kalkiyoruz esimi yolluryorum sonra yatmim diyorum ama kahvaltimi yapip yattigimda oluyor bu hic iyi deil dimi.. bazen dayaniyorum saat 10 kadar falan sonra uyku bastiriyor gene yatiyorum 12 de falan kalkiyorum bana ne oneririsin ebune

canim bir domates,iki zeytin, bir biber,biraz peynir az yagli tabi, bir bardak cranberry cayi ile kahvaltimi yaptim ama doymadim hala acim ne yapsam ki ilk gun diye mi boyle acaba ben ilk defa diyet yapiyorum boyle o yuzden zor oluyor benim icin canim..sen ne yaptin. sonra aksama dogru sporada gidecegim..buaraya hersyeimizi yazalim dimi fikir alisverisi yapmis oluruz..

selam kızlar ben hafta sonu şokladım kendimi ne var ne yok yedim şaşırttım vücudumu şimdi gene başladım bakalım nolcak:))

of canım ben de 52,9 olmuşum hiçbir şey yemediğim halde. gidişatım hiç iyi değil bir hafta boyunca aç duracağım ben de 50ye insem yeter. sonra aynen devam ederim eski diyetime. benim de hormonal bozukluğum var 3 aydır hastalanamıyorum ondan moralim bozuk bazen dayanamıyorum kaçamak yapıyorum

kahvaltını mutlaka sabah 10'a kadar yapmalısın canım. bir doktoru izlemiştim öyle demişti. sonra da yatmamalısın tabi 12'De ara öğün yemelisin falan..

Ayyyy allasen bence kilon normal boyuna göre bence balık etli falan değilsindir.
Bende 1.67 boyundayım 57 kiloyum daha 3 kilo alıyım diyorum 60 ta sabitleyim kendimi diyorum.
Burayı görünce kendimi şişko hissettim

sağol canım ama benim kemiklerim ince o yüzden gayet balık etli duruyorum 2 sene 50 kiloydum gayet fittim şimdi 5 kilo fazlan var nasıl vereceğimi bilmiyorum

ebune nerelerdesin bugun biraz gec kalktim simdi yapiyorum kahvaltimi nar ve franbogaz cayi , kepekli tost salatalik biber ogelen gorusmek uzere..

Ben bundan 2 yıl önce 62 kilodan 54 kiloya düştüm. Fakat şimdi 54 kilodan 49 kiloya inmek öyle zor geliyorki anlatamam. Kızlar oruçluyken yediklerinize nasıl dikkat ediyorsunuz? Birileri bana fikir verebilirmi

Son düzenleme:
Ben bundan 2 yıl önce 62 kilodan 54 kiloya düştüm. Fakat şimdi 54 kilodan 49 kiloya inmek öyle zor geliyorki anlatamam. Kızlar oruçluyken yediklerinize nasıl dikkat ediyorsunuz? Birileri bana fikir verebilirmi

nasıl zayıflamıştın peki?
bende zayıflamak istiyorum
55 kiloyum, 48-50 ye inmek istiyorummmm

nasıl zayıflamıştın peki?
bende zayıflamak istiyorum
55 kiloyum, 48-50 ye inmek istiyorummmm
Çok ekmek tüketiyordum mesela. Ekmek tüketimimi neredeyse sıfıra indirgedim. Okula servisle gidiyordum, servisi bırakıp otobüsle gitmeye başladım. İster istemez zayıflamaya başladım derken baktımki herkes destek veriyor. Yoğun ama çok çok yoğun bir diyetti yaptığım. Fakat şuan aynı gücü kendimde bulamıyorum. Heleki ramazanda çok zor

canım tombik falan değilsin!ben de 1.55 boyundayım ve diyetisyene gidiyorum, diyetisyenin bizim gibiler için önerdiği ideal kilo 53-55 arası. Ben kendime öncelikle 55 olarak hedef belirledim,10 gündür ciddi bir spor yapıyorum,eminim ki kalan 2 kilo kendiliğinden gider yediklerime dikkat edersem..

yani kötü değilsin,sadece yediklerine biraz dikkat edip spor yap, inan bana yoluna girer.. ben de 2 haftadır 58.7 de takıldım,regl olduğum için bu hafta kilo verememiş görünüyorum, diyetisyen 3 günlük protein diyeti verdi, cumartesi itibarı ile onu yapıp haftaya perşembe kontrole gideceğim,sonucu sizlere bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…