- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
hehe engüzelli bende kilolu halimi buzdolabına yapıştırmıştım ona baktıkça yemiyodum:)))
hehe engüzelli bende kilolu halimi buzdolabına yapıştırmıştım ona baktıkça yemiyodum:)))
ya ebune ben cizelgeyi yaptim fakat nereye yapistiracagimi bir turlu goramiyorum kontrol panaline gidiyorum imza ayarlari diye bir kisim goremiyorum nerde bu yahu
yaptim ama olmadi :) sanirim yanlislik yapiyorum buarada bir tarih giriyoruz weight date olan kisma neyin tarihini yazicam bugunun mu onu anlayamadim arkadaslar.
bugün yemeği baya bi abarttım bensanırım regl de olucam üf kötü hissediyorum
yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıycam 2 kilo versem yeter.. haftalardır aynı kiloda çakıldım kaldımböyle oldukça hiç bi zaman kilo veremiyceğimi düşünüyorum moralim bozuluyo sonra gidip her istediğimi yemek istiyorum nasılsa veremiyorum diye
gunaydin kizlar.. ebune nerdesin ben sabah 5 de kaltim 6 da bir bardak normal derecedeki suya limon sSIKIP ictim yarim saat sonra kahvaltimi yapacagim buarada ben hollanda da yasiyorum o yuzden saat farkimiz var bir saat ben geriden geliyorum..sen neler yaptin kaltigindan beri. ya benim bir sorunum sabah 5 de kalkiyoruz esimi yolluryorum sonra yatmim diyorum ama kahvaltimi yapip yattigimda oluyor bu hic iyi deil dimi.. bazen dayaniyorum saat 10 kadar falan sonra uyku bastiriyor gene yatiyorum 12 de falan kalkiyorum bana ne oneririsin ebune
Ayyyy allasen bence kilon normal boyuna göre bence balık etli falan değilsindir.
Bende 1.67 boyundayım 57 kiloyum daha 3 kilo alıyım diyorum 60 ta sabitleyim kendimi diyorum.
Burayı görünce kendimi şişko hissettim
Ben bundan 2 yıl önce 62 kilodan 54 kiloya düştüm. Fakat şimdi 54 kilodan 49 kiloya inmek öyle zor geliyorki anlatamam. Kızlar oruçluyken yediklerinize nasıl dikkat ediyorsunuz? Birileri bana fikir verebilirmi
Çok ekmek tüketiyordum mesela. Ekmek tüketimimi neredeyse sıfıra indirgedim. Okula servisle gidiyordum, servisi bırakıp otobüsle gitmeye başladım. İster istemez zayıflamaya başladım derken baktımki herkes destek veriyor. Yoğun ama çok çok yoğun bir diyetti yaptığım. Fakat şuan aynı gücü kendimde bulamıyorum. Heleki ramazanda çok zornasıl zayıflamıştın peki?
bende zayıflamak istiyorum
55 kiloyum, 48-50 ye inmek istiyorummmm
arkadaslar pazartesi diyete baslayacagim insallah aslinda diyet deil ama yememi kisacagim ve 6 ogun yemeye dikkat edecegim boyum 1.55 ve kilomm 55 bu durumda tombik biriyim:) benimle birlikte pazartesi bu yola cikmak isteyen arkadaslar varmi eger birbirimizi desteklersek basarabilecegimize inaniyorum gelin birlikte zayiflayalim..eger isterseniz biraz daha bekleyip arkadas toplayip baslayalim bu ise tek basina olmuyor yada ben yapamiyorum diyelim lutfen dikkate alalimm...:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?