50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ekmeği çok seviyorum yaa
özellikle fırından yeni çıkmış taptaze çıtır çıtır sıcak ekmeği
mesela ben tatlı hiç yemem, sevmem ben tatlıları, meyvede sevmem, makarnada sevmem, ette yemem
ama kızarma çok severim ondan kilo veremiyorum herhalde
fazla hareketli biride değilim, sabah 8 den akşam 6.30 a kadar kalkmıyorum masa başından
eve gidincede yemek yiyorum uzanıyorum
bazen biraz çıkıp yürüyüş yapıyorum ama çok nadir, üşeniyorum
spor salonunamı gitsem napsam ama üşenecem biliyorum

ekmegi azaltmadigin sürece kilo vermeyi frenlemis oluyorsun. mümkünse daha cok cavdar ekmegi ye ve miktar olarak da az olsun.
kizartmalardan uzak dur bir süre, ayda bi kere ye mesela. bende masabasi calisiyorum hemen hemen calisma saatlerim de ayni, göbekten kilo aldim cok, ama son aylarda verebildim fazlaliklarin cogunu nihayet. 62-63leri görürken simdi 54-55 arasindayim, burada karsilikli arkadaslarla yediklerimizi yazdik, birbirimizi uyardik böylelikle tam olmasa da beslenme aliskanliklarim degisti. eve bir stepper aldim, bi ara nerdeyse her gün kullandim ve onunla birlikte kilolar gitmeye basladi, yani hem beslenme hem spor olunca. hatta bi ara adimsayar bile aldim, ki gün icerisinde calisirken falan asansörden uzak durdum, ögle tatillerinde uzun mesafeler yürüdüm ki, cok adim atmis olayim bari diye. onun da ise yaradigini söyleyebilirim.

Bence Ramazanda diyet yapmak pek saglikli degil, cok farkli bir yeme aliskanligi oluyor, sonucta bir ay, daha sonra diyete devam edilebilir.

Sanırım haklısın. Ramazandan sonrada halledebilirim. Yüksek bir ihtimalle beslenme ve diyetetik bölümü kazanıcam zaten. Yarın belli olucak. Ama bir diyetisyen adayı sayıyorum kendiimi. Bu sene içinde herşeyi yola koycam

Yaklaşık iki-ikibuçuk yıl önce 65 kg.idim...Burayla tanışıp rejim yapmaya karar verdim ve okadar güzel motive olmuştum ki kilolar tıkır tıkır gitti ve yaklaşık 12 kg kadar verdim..Bu kilomu uzun sürede korudum ta ki bu kışa kadar..Belimden rahatsızım ve kışın çok acı dolu günlerim oldu boyuna yattım ve açıkcası yediklerime dikkat edecek bir durumumda olmadı..Yazdan beri 58kg geliyorum,sinirlerim çok bozuk.58'in altını bir türlü göremiyorum..Hergün yediklerimi düzenli olarak buraya yazmaya çalışıcam,lütfen bana destek olun ve fikirlerinizi benimle paylaşın...Ha bu arada boyum 1.64 yaşım 38 (ablanızım galiba)

Son düzenleme:

canim diyetisyenin verdigi listeyi bizimle paylasir misin gercekten herkes normal kilo diyor ama kemikli bir yapim olmadigi iciin kilolu goruyorum kendimi bildigin lopetim yani:)))

bencede ablacim burda motuve olursak ancak bu isin ustesinden gelebilriz diye dusunenlerdenim buarada sana site ile ilgili bir soru sormak istiyorum kontrol panalinden uye oldugum konular kismina geldigimde bu baslik altinda bir simge vardi yardim simgesi bu neden oluyor biri benden yardim mi istiyor istiyorsa ben bu kisinin ne yazdigini nerden gorebilirim. birde mesela benim yazmis oldugum yoruma biri yorum yazmis mi diye butun sayfalari tarayip tarayip duruyorum direkt olarak bunu gorme imkanim var mi varsa yardimci olabilir misin sitenin yabancisiyimm:)))

Son düzenleme:

Ya inan sorduğun hiçbir soruya cevap veremeyeceğim..(Ben buraya yazıyı yazıp,çıkanlardanım.Detaylı pek kullanmıyorum açıkcası)...

Ana sayfanın ilk kaleminde KK'dan mesaj var bölümünü bulursan onun altında da sitede yaşadığınız sorunlar bölümü var..Oraya yaz istersen sorularını ..Eminim buradan da yardımcı olan biri çıkar ama olmadı oraya yaz.Mutlaka cevap alırsın...

Bu arada buranın motivasyonuna sonsuz inanıyorum..Denedim ve gördüm..O zamanlar paylaşım çok iyiydi,umarım gene aynı olumlu frekansı yakalarız...

merhaba kızlar yaz boyunca ara ara bu topiğe bakıyordum ama kimseler uğramıyordu hadi hayırlısıyla hareketlenmeye başlamış
kilolarımızı hem verelim hem koruyalım ne dersiniz?

herkese merhaba
bugün moralim çok kötü 51.7 den 53 e çıkmışım nasıl oldu anlamadım çok sinirlerim bozulduya.
ramazandan önce dukan diyetine başlamıştım süperde gidiyodu ramazan araya girince menülerde değişti ya nasıl vercem şimdi ben bu kiloyu

53 den aşağı inmek için haftalarca uğraşmıştım napıcam şimdi ben
bayrama kadar vermem lazım benim bu 2 kiloyuya yardım kızlarrrr

umutsuzluğa kapılma stres yapma canım verirsin elbette
burada birbirimize destek oluruz

umutsuzluğa kapılma stres yapma canım verirsin elbette
burada birbirimize destek oluruz

sağol canımda benim böyle inatçı kilo sınırlarım var mesela 54 ten 53 e inene kadar kaç hafta geçti saymadım sonra 53 indim 53 ten 51 küsüre inene kadar neler çektim onu hiç anlatamam artık sinirimden ağlıyodum yani
ama bak gene başladığım yere döndüm ondan canım sıkkın.

Ne kadar sürede almışsın acaba bu iki kiloyu...Eğer kısa bir sürede tartı bu kadar fark ettiyse kesinlikle dert etme,kısa sürede alınan kilolar çok kolay veriliyor.Önemli olan farkına varıp önlem alman...Yeme düzeni değişince,özellikle oruç tutuyorsan,aç kaldığın için vücut kendini koruma altına alıyor,yağ kullanmamaya başlıyor.Nedeni bu olabilir..Belki de kilon sadece ödemdir..

Moralini bozma bak ben 53'lerden 58 lere çıktım ve pes etmedim...Sen de pes etme,kafandan olumsuz düşünceleri at ve yapabileceğine inan ...

Merhaba... ya aslında çok kilolu değilim ama ben herkes gibi daha zayıf olmak istiyorum. 3-4 ay önce diyete başlamıştım hiç bir şekilde kilo veremedim aksine daha çook kilo aldım 57 kilo olmuştum sonunda dayanamadım diyeti bıraktım 2 aydır hiç bir şekilde diyet yapmadım ve kendiliğinden 5 kilo verdim nasıl oldu anlamadım ama diyete başlayınce kilo alıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum şu anda 52 kiloyum ve daha zayıflamak istiyorum ama diyet yapmaktan korkuyorum bende ters tepiyor yardım edin ya

iftar menüm

1 hurma
200 ml su

1 kepçe nohutlu tarhana çorbası
1 adet tavuk ciğeri
2 baget
2 yk erişte
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu
birkaç parça domates,salatalık biber
4-5 yk yoğurt

iftar sonrası
2 hurma
200 ml su

şu anda 250 ml su

Sabah:

1 tane domates
4 tane tatlı sivri biber
1 yağsız omlet
1/2 beyaz peynie
1,5 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Öğlen:

1 kase forum müsli

Akşam:
2 tane etli biber dolma
2 kaşık makarna

sonrasında:

1 magnummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aralarda bol su içtim...Ara öğün yapamadım,dışarıdaydım..Magnum felaketini hala hazmedemedim,ağlamak istiyorum..

Ramazandaki beslenmeler konusunda bir yorum yapamıyorum açıkcası..Ama yediklerinin miktarına bakınca oldukça makul görünüyor...
Ben kilo çizelgene takıldım,maaşallah ne güzel kilo vermişsin..İmrenerek kutluyorum seni ...

çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına olsun diyorum.
son 7 aydır ideal kilom olan 54 ile onun 2 kilo altı olan 52 arasında gidip geliyorum. böylelikle 10 larca kiloluk bir periyotta kilo alımı ve veriminin yükünü taşımamaya özen göstermeye çalışıyorum.
ilk başladığımda hedefim 58 kilo olmaktı baktım verebiliyorum kendime engel olmadım verdim iyi de etmişim.
şimdi nasipse hayatım boyunca sürecek dengeli düzenli beslenme şekliyle kilo vermeyi başardığım gibi kilomu korumayı hedefliyorum.
hedef 52- 54 arasında sabit kalabilmek nasip artık

sahur menüm

2 avuç içi kadar haşhaşlı çörek
tereyağda 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1-1.5 tk bal
2 hurma
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çok açık çay

1 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…