Çok ekmek tüketiyordum mesela. Ekmek tüketimimi neredeyse sıfıra indirgedim. Okula servisle gidiyordum, servisi bırakıp otobüsle gitmeye başladım. İster istemez zayıflamaya başladım derken baktımki herkes destek veriyor. Yoğun ama çok çok yoğun bir diyetti yaptığım. Fakat şuan aynı gücü kendimde bulamıyorum. Heleki ramazanda çok zor
bende ekmeği çok seviyorum yaa
özellikle fırından yeni çıkmış taptaze çıtır çıtır sıcak ekmeği
mesela ben tatlı hiç yemem, sevmem ben tatlıları, meyvede sevmem, makarnada sevmem, ette yemem
ama kızarma çok severim ondan kilo veremiyorum herhalde
fazla hareketli biride değilim, sabah 8 den akşam 6.30 a kadar kalkmıyorum masa başından
eve gidincede yemek yiyorum uzanıyorum
bazen biraz çıkıp yürüyüş yapıyorum ama çok nadir, üşeniyorum
spor salonunamı gitsem napsam ama üşenecem biliyorum
Çok ekmek tüketiyordum mesela. Ekmek tüketimimi neredeyse sıfıra indirgedim. Okula servisle gidiyordum, servisi bırakıp otobüsle gitmeye başladım. İster istemez zayıflamaya başladım derken baktımki herkes destek veriyor. Yoğun ama çok çok yoğun bir diyetti yaptığım. Fakat şuan aynı gücü kendimde bulamıyorum. Heleki ramazanda çok zor
canım tombik falan değilsin!ben de 1.55 boyundayım ve diyetisyene gidiyorum, diyetisyenin bizim gibiler için önerdiği ideal kilo 53-55 arası. Ben kendime öncelikle 55 olarak hedef belirledim,10 gündür ciddi bir spor yapıyorum,eminim ki kalan 2 kilo kendiliğinden gider yediklerime dikkat edersem..
yani kötü değilsin,sadece yediklerine biraz dikkat edip spor yap, inan bana yoluna girer..ben de 2 haftadır 58.7 de takıldım,regl olduğum için bu hafta kilo verememiş görünüyorum, diyetisyen 3 günlük protein diyeti verdi, cumartesi itibarı ile onu yapıp haftaya perşembe kontrole gideceğim,sonucu sizlere bildiririm.
Yaklaşık iki-ikibuçuk yıl önce 65 kg.idim...Burayla tanışıp rejim yapmaya karar verdim ve okadar güzel motive olmuştum ki kilolar tıkır tıkır gitti ve yaklaşık 12 kg kadar verdim..Bu kilomu uzun sürede korudum ta ki bu kışa kadar..Belimden rahatsızım ve kışın çok acı dolu günlerim oldu boyuna yattım ve açıkcası yediklerime dikkat edecek bir durumumda olmadı..Yazdan beri 58kg geliyorum,sinirlerim çok bozuk.58'in altını bir türlü göremiyorum..Hergün yediklerimi düzenli olarak buraya yazmaya çalışıcam,lütfen bana destek olun ve fikirlerinizi benimle paylaşın...Ha bu arada boyum 1.64 yaşım 38 (ablanızım galiba)
bencede ablacim burda motuve olursak ancak bu isin ustesinden gelebilriz diye dusunenlerdenim buarada sana site ile ilgili bir soru sormak istiyorum kontrol panalinden uye oldugum konular kismina geldigimde bu baslik altinda bir simge vardi yardim simgesi bu neden oluyor biri benden yardim mi istiyor istiyorsa ben bu kisinin ne yazdigini nerden gorebilirim. birde mesela benim yazmis oldugum yoruma biri yorum yazmis mi diye butun sayfalari tarayip tarayip duruyorum direkt olarak bunu gorme imkanim var mi varsa yardimci olabilir misin sitenin yabancisiyimm:)))
53 den aşağı inmek için haftalarca uğraşmıştım napıcam şimdi ben
bayrama kadar vermem lazım benim bu 2 kiloyuya yardım kızlarrrr
umutsuzluğa kapılma stres yapma canım verirsin elbette
burada birbirimize destek oluruz
53 den aşağı inmek için haftalarca uğraşmıştım napıcam şimdi ben
bayrama kadar vermem lazım benim bu 2 kiloyuya yardım kızlarrrr
iftar menüm
1 hurma
200 ml su
1 kepçe nohutlu tarhana çorbası
1 adet tavuk ciğeri
2 baget
2 yk erişte
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu
birkaç parça domates,salatalık biber
4-5 yk yoğurt
iftar sonrası
2 hurma
200 ml su
şu anda 250 ml su
Ramazandaki beslenmeler konusunda bir yorum yapamıyorum açıkcası..Ama yediklerinin miktarına bakınca oldukça makul görünüyor...
Ben kilo çizelgene takıldım,maaşallah ne güzel kilo vermişsin..İmrenerek kutluyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?