- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
ah önemli değil canım ya
zor oldu ama azimliydim valla. şimdi de 52'den 48'e düşmek istiyorum ama çok zor. bu aralar sıkıntılarım çok, yemeğe veremiyorum kendimi daha kötü oluyorum
sen de başarırsın eminim ki
ay canim insallah peki ne kadar surede verdin canim bu kilolari buarada boyun kac?
aa bu forum sayesinde nasıl yanii
aa bu forum sayesinde nasıl yanii
1.68 canım. aslında herkes zayıfsın diyor da.. bakıyorum etrafıma, benden daha zayıf ama daha güzel bir sürü kız arkadaşım var. bir de benim çok sıkı değil vücudum o yüzden olduğumdan fazla gösteriyorum. bu hafta pilatese başlamayı düşünüyorum o yüzden :44:
evet canım kilo veremiyordum tesadüfen kadınlar kulubüne girdim ve hergün ne yediğimi yazarak tam 25 kg verdim azimle ve zayıfladım
ooh tebrik ederim ben de giriyorum bakıyorum diğerlerinden çok yemiş miyim diye yememişsem rahatlatıyorum içimi
himm tamam birlikte baslayalim bende baslim gerci ben spor salonuna uye oldum pazartesinden itibaren basliyor evdede plates yaparsam cok iyi olur. haklisin plates vucudu cok forma sokuyor ben 2 ay yapmistim inan gozle gorulur sekilde farklar ortaya cikti hic diyet yapmadigim halde ve herkes degisikligi fark etti. bence sen cok cok zayifsin sadece SIKILISMAYA ihtiyacin vardir iyi bir karar senin ki..
aynen bakalım azimliyim
ebune, o kadar vermişsin 3 kilocuğu da verirsin sabret sadece
aynen bakalım azimliyim
canim uyguladigin ozel bir diyet falan var mi bir de kac zamanda verdin bu kadar kiloyu kusura bakma surekli soruyorum ama kendimi motive etmeye calsiyorum beni anladigini dusunuyorum..
ewet haklısında insanoğlu hep fazlasını isterya şimdide hedefim 50burda takımınız varmı kızlar..?
takim derken siz eskiden bir grup olarak mi yapiyordunuz diyeti bende bu sekilde motive olabilecegimi dusnuyorum acikcasi. yani her hafta kac kilo vermisiz falan neler yemisiz yanlis mi dusunuyorum..
:76:aynen bakalım azimliyim
canim uyguladigin ozel bir diyet falan var mi bir de kac zamanda verdin bu kadar kiloyu kusura bakma surekli soruyorum ama kendimi motive etmeye calsiyorum beni anladigini dusunuyorum..
aa saçmalama sor tabii anlıyorum çok iyi hem deben kendim diyet hazırladım ve yaptım başlığı vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/456646-2-ayda-10-kilo-verelim.html
şimdi baktımda hala varmış
:76:
aa saçmalama sor tabii anlıyorum çok iyi hem deben kendim diyet hazırladım ve yaptım başlığı vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/456646-2-ayda-10-kilo-verelim.html
peki gercekten 11 kiloyu 2 ayda mi verdin canim..
canim bayagi kilo vermissin tebrik ederim tekrar hakkatten supersin..
oylemi nerden baktiniz bende oyle birsey istiyorum pazartesi baslamayi dusunuyoruz siz ne zaman baslayacaksiniz yada basladiniz mi?
diyet grupları başlığı altında gözüküyor takım takım yazıyor zaten ben ozaman 9.takımdaydım tabi oraya genelde çok fazla kilo vermek isteyenler kabul ediliyor henüz başlamadım hemen başlmayı düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?