50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canim insallah peki ne kadar surede verdin canim bu kilolari buarada boyun kac?

ay canim insallah peki ne kadar surede verdin canim bu kilolari buarada boyun kac?

1.68 canım. aslında herkes zayıfsın diyor da.. bakıyorum etrafıma, benden daha zayıf ama daha güzel bir sürü kız arkadaşım var. bir de benim çok sıkı değil vücudum o yüzden olduğumdan fazla gösteriyorum. bu hafta pilatese başlamayı düşünüyorum o yüzden :44:

himm tamam birlikte baslayalim bende baslim gerci ben spor salonuna uye oldum pazartesinden itibaren basliyor evdede plates yaparsam cok iyi olur. haklisin plates vucudu cok forma sokuyor ben 2 ay yapmistim inan gozle gorulur sekilde farklar ortaya cikti hic diyet yapmadigim halde ve herkes degisikligi fark etti. bence sen cok cok zayifsin sadece SIKILISMAYA ihtiyacin vardir iyi bir karar senin ki..

ooh tebrik ederim ben de giriyorum bakıyorum diğerlerinden çok yemiş miyim diye yememişsem rahatlatıyorum içimi

teşekkür ederim doğumda çok kilo aldım ben ve veremedim daha sonra ama burda motive oldum her öğün yediğimi yazdım ilkhaftalar çok zorlandım gözümün önünde neler yediler neler ama ben yılmadım işte sinir olduğum nokta şu 3 kg nasıl veremediğim:2:

aynen bakalım azimliyim

ebune, o kadar vermişsin 3 kilocuğu da verirsin sabret sadece

ewet haklısında insanoğlu hep fazlasını isterya şimdide hedefim 50 burda takımınız varmı kızlar..?

takim derken siz eskiden bir grup olarak mi yapiyordunuz diyeti bende bu sekilde motive olabilecegimi dusnuyorum acikcasi. yani her hafta kac kilo vermisiz falan neler yemisiz yanlis mi dusunuyorum..

takim derken siz eskiden bir grup olarak mi yapiyordunuz diyeti bende bu sekilde motive olabilecegimi dusnuyorum acikcasi. yani her hafta kac kilo vermisiz falan neler yemisiz yanlis mi dusunuyorum..

ewet eskiden burada 12 takım vardı hala varmı detaylı bakmadım direk buraya girdim.sabahtan akşama kadar her öğünümüzü yazıyorduk 10 kişiydik takımda kaçamaklarımızıda yazıyor yani aile gibi olmuştuk artık ve her cuma kaç kilo verdiğimizi yazıyorduk takımlar arasında da toplam fazla kiloyu veren birinci oluyordu

oylemi nerden baktiniz bende oyle birsey istiyorum pazartesi baslamayi dusunuyoruz siz ne zaman baslayacaksiniz yada basladiniz mi?

diyet grupları başlığı altında gözüküyor takım takım yazıyor zaten ben ozaman 9.takımdaydım tabi oraya genelde çok fazla kilo vermek isteyenler kabul ediliyor henüz başlamadım hemen başlmayı düşünüyorum bende

canim profiline baktimda resimdeki sensen hic kilo vermeye ihtiyacin yok bence :))) buarada istersen ekle beni ve birlikte baslayalim olur mu takim arkadaslari lazim bana tek basima istemiyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…