50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı çok şık
ara da güzel
akşam yediklerinin yanında 3-4 yk yoğurt yeseymişsin keşke.
yoğurt süt bunlar yağ yakımını hızlandırdıkları için mümkün olduğunca yemeye özen göstermeliyiz diye düşünüyorum.

magnuma gelince o da çok güzel bence oldukça masum ama büyük magnumlar yerine ,1 pakette 6 tane olanlar var ya onların ölçüsü çok ideal bence
afiyet olsun canım

arkadaşlar merhaba.. aranıza beni de alabilir misinz:26: boyum 1.65 kilom 58 ama görüntü olarak kilolu gözüküyorum bacaklarım ve basenlerim özellikle kalın. üst trfım incecik bana ait değil sanki. ama hiç hızlı kilo veremiyorum. pilates denedim işe de yaradı ama galiba çok yiyorum o yüzden gitmior kilolar. yardımcı olun beraber kilo verelim

hoşgeldin canım sağlıklı bir biçimde istediğin kiloya ulaşman dileğiyle

gunaydin arakdaslar ben kalktim sabah bir dilim ekmek domates ve peynir yedim ha bir iki dilim biskuvi yedim bugun benim iiciin acayip bir kahvalti oldu:)))) burada dun acaiberry yesil cay ozlu kapsullerden aldim bakalim ise yarayacak mi sanirim yarayacak cunku kullananllar surekli aliyormus hadi hayirlisi :))))

Son düzenleme:

Merhaba sizin yazdıklarınızı görünce acaba ben mi yazmıştım demeden geçemedim bende 65 kiloydum ve benim de hedef kilom 58di aynen sizin gibi baktım veriyorum devam dedim 57 oldum takıntı mı oldu noldu şöyle 1 2 kilo daha vermek istiyorum benim boy 1.70 sizinki kaç acaba?????
Bir de insan sağlıklı beslendikten sonra sağlıklı kilosuna ulaşıyor.Ben hiç hatırlamam kendime katı kısıtlamalar koyduğumu hatta bu süreçte su böreği sigara böregi künefe lahmacun yediğimi bile hatırlarım .Arada yapmak lazımmış nefsi köreltmek ve kilo vermekten vazgeçmemek için .Tabi bunları tabaklar dolusu yemedim orası ayrı ama yedim .Neyse çok uzun oldu sıktıysam affola sadece yazdıklarınız bana beni hatırlattı tesadüf

özetle bende 1 2 kilo vermek istiyorum aranızda bana da yer var mıııııı

no

merhaba canım hoşgeldin aynı duyguları paylaşıyor olmak ne güzel.
senin de yazdığın gibi ben de bu süreçte hiç kendimi kasmadım herşeyden ölçülü olmak kaydıyla yedim , içtim iyiki de öyle yapmışım halen durmadan aynı prensiple yola devam ediyorum .
topik sanırım kimsenin tapulu malı değil yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum o nedenle ne demekkkkkkkkkkkkk elbette yer var herkese .
çünkü şahsa mahsus bir topik değil burası
her ne kadar bazıları umumi topikleri şahsileştirseler de sadece zavallı diyorum o tip insancıklara

farmasi spor yaptın mı kilo verme sürecinde

iftar menüm

1/2 porsiyon ezogelin çorba
1 porsiyondan az kuşbaşılı kaşarlı pide
330 ml kayısı suyu
salata
500 ml su
dışarıda olunca böyle oldu

farmasi spor yaptın mı kilo verme sürecinde

canım düzenli yapamadım çünkü bütün gün boyunca okulda ayaktayım ve de zaten çok hareketli bir yapım var ondan olsa gerek ki rahat verdim kilolarımı ama ben her zaman şunu savunuyorum mutlaka hareket olmalı yoksa metabolizma yavaşlar .
ben yaşam biçimimin artıları sayesinde verdim sporsuz , yoksa evde monoton bir hayatım olsa asla bu kadar kolay kilo veremezdim

ya arkadaslar yazdigim bir seyi nasil silebilirim tamamen cunku sanirim fark etmedenn bir hata yaptim o yorumu kaldirmam gerekiyor yardimci olur msuunuz duzenle kismi vardi o da yok olmus mesaji duzenleyemiyorum da oylece kaldi ama beni rahatsiz ediyor lutfen yardimci olun..(

canım mesajı düzenle butonu ortadan kalktıysa o zaman yapabileceğin birşey maalesef yok .

canım mesajı düzenle butonu ortadan kalktıysa o zaman yapabileceğin birşey maalesef yok .

tuh kotu oldu bu neyse kurtarmaya calismistim ama hayrilisi ne yapalim:) tesekkur ederim buarada, ben siteyi yeni kesfedenlerdenim de arada bir arakadaslari soru yagmuruna tutuyorum ne yapim kime sorcagimi da bilmiyorum :) soruyorum ortaya saolsunlar herkes elinden geleni yapiyor cok hos bir durum iyiki uye olmusumm:)))ya bir tane daha birsey sorabilir miyim cok merak ediyorum bazen mesajlarin sonuna gardirigubbakcemile mi ne yaziyorlar o ne demek ?:))))hazir yakalamisskenn..

Yoğurt süt kısmına kesinlikle katılıyorum...Önceki kilo verme sürecimde denedim ve az yağlı süt ve yoğurt tükettim ve kesinlikle kilo verdiriyor..Bu sıralar bayağı boşlamıştım ama hatırlattığın iyi oldu...

Magnumu ben de aslında 6'lı pakette alıyordum ama işte akşam dışarı çıktık kazaya kurban gittim..Ama bu gün telafi ettim sanırım,yediklerimi yazamadım ama oldukça dikkatliydim bugün..

Bir de birşey sorucam tartılma gününüz yok mu...Haftada bir gün tartılıp burada paylaşsak sanırım motivasyon için süper olur...

Kilo çizelgelerimiz aynı viking..Benim boyum 1.64...Kışa girmeden önce 52,5-53'lerdeydim..Fakat kışın sağlık sorunları yüzünden kiloma dikkat edemedim..Umarım hep birlikte kısa sürede istediğimiz kiloya ulaşırız..Kolaylıklar diliyorum

Hoşgeldin bnnu..1-2 kilo ne ki,bu kiloyu vermek için aya bile ihtiyacın yok,1-2 hafta içinde verirsin..Sadece biraz gayret gerekiyor..Sana da kolaylıklar diliyorum...

Aşağıdaki smileylere basıldığı zaman nedendir bilmiyorum ama smiley yerine tanımlı olduğu (hani üzerine geldiğinde bir yazı ya da kod çıkıyor) yazının kendisi çıkıyor sanırım canım...Bilemiyorum anlatabildim mi??

[

inş cnm ya:18: bi de şöyle bir sorun var ki kilo vermesine veriyorum ama basenler hiç gitmiyor gibi.. kot giymekten soğudum etek giysem kalın diye giyemiyorum. ne yapsam mutlu olamıyorum yani. vere:18::18:lim kiloları bakıcaz artık ayrıca tartılma günü konusuna ben de katılıyorum. :)

Son düzenleme:
sahur menüm

2 avuç içi kadar haşhaşlı çörek
1 yumurta ( tavada)
1 kuru kayısı
2 hurma
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz açık çay

1 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…