Sabah:
1 tane domates
4 tane tatlı sivri biber
1 yağsız omlet
1/2 beyaz peynie
1,5 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay
Öğlen:
1 kase forum müsli
Akşam:
2 tane etli biber dolma
2 kaşık makarna
sonrasında:
1 magnummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aralarda bol su içtim...Ara öğün yapamadım,dışarıdaydım..Magnum felaketini hala hazmedemedim,ağlamak istiyorum..
arkadaşlar merhaba.. aranıza beni de alabilir misinz:26: boyum 1.65 kilom 58 ama görüntü olarak kilolu gözüküyorum bacaklarım ve basenlerim özellikle kalın. üst trfım incecik bana ait değil sanki. ama hiç hızlı kilo veremiyorum. pilates denedim işe de yaradı ama galiba çok yiyorum o yüzden gitmior kilolar. yardımcı olun beraber kilo verelim
hoşgeldin canımsağlıklı bir biçimde istediğin kiloya ulaşman dileğiyle
çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına olsun diyorum.
son 7 aydır ideal kilom olan 54 ile onun 2 kilo altı olan 52 arasında gidip geliyorum. böylelikle 10 larca kiloluk bir periyotta kilo alımı ve veriminin yükünü taşımamaya özen göstermeye çalışıyorum.
ilk başladığımda hedefim 58 kilo olmaktı baktım verebiliyorum kendime engel olmadım verdim iyi de etmişim.
şimdi nasipse hayatım boyunca sürecek dengeli düzenli beslenme şekliyle kilo vermeyi başardığım gibi kilomu korumayı hedefliyorum.
hedef 52- 54 arasında sabit kalabilmek nasip artık
Merhaba sizin yazdıklarınızı görünce acaba ben mi yazmıştım demeden geçemedimbende 65 kiloydum ve benim de hedef kilom 58di aynen sizin gibi baktım veriyorum devam dedim 57 oldum takıntı mı oldu noldu şöyle 1 2 kilo daha vermek istiyorum benim boy 1.70 sizinki kaç acaba?????
Bir de insan sağlıklı beslendikten sonra sağlıklı kilosuna ulaşıyor.Ben hiç hatırlamam kendime katı kısıtlamalar koyduğumu hatta bu süreçte su böreği sigara böregi künefe lahmacun yediğimi bile hatırlarım .Arada yapmak lazımmış nefsi köreltmek ve kilo vermekten vazgeçmemek için.Tabi bunları tabaklar dolusu yemedim orası ayrı ama yedim .Neyse çok uzun oldu sıktıysam affola sadece yazdıklarınız bana beni hatırlattı tesadüf
özetle bende 1 2 kilo vermek istiyorum aranızda bana da yer var mıııııı
no
farmasi spor yaptın mı kilo verme sürecindemerhaba canım hoşgeldin aynı duyguları paylaşıyor olmak ne güzel.
senin de yazdığın gibi ben de bu süreçte hiç kendimi kasmadım herşeyden ölçülü olmak kaydıyla yedim , içtim iyiki de öyle yapmışım halen durmadan aynı prensiple yola devam ediyorum .
topik sanırım kimsenin tapulu malı değil yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum o nedenle ne demekkkkkkkkkkkkk elbette yer var herkese .
çünkü şahsa mahsus bir topik değil burası
her ne kadar bazıları umumi topikleri şahsileştirseler de sadece zavallı diyorum o tip insancıklara
farmasi spor yaptın mı kilo verme sürecinde
ya arkadaslar yazdigim bir seyi nasil silebilirim tamamen cunku sanirim fark etmedenn bir hata yaptim o yorumu kaldirmam gerekiyor yardimci olur msuunuz duzenle kismi vardi o da yok olmus mesaji duzenleyemiyorum da oylece kaldi ama beni rahatsiz ediyor lutfen yardimci olun..(
canım mesajı düzenle butonu ortadan kalktıysa o zaman yapabileceğin birşey maalesef yok .
kahvaltı çok şık
ara da güzel
akşam yediklerinin yanında 3-4 yk yoğurt yeseymişsin keşke.
yoğurt süt bunlar yağ yakımını hızlandırdıkları için mümkün olduğunca yemeye özen göstermeliyiz diye düşünüyorum.
magnuma gelince o da çok güzel bence oldukça masum ama büyük magnumlar yerine ,1 pakette 6 tane olanlar var ya onların ölçüsü çok ideal bence
afiyet olsun canım
arkadaşlar merhaba.. aranıza beni de alabilir misinz:26: boyum 1.65 kilom 58 ama görüntü olarak kilolu gözüküyorum bacaklarım ve basenlerim özellikle kalın. üst trfım incecik bana ait değil sanki. ama hiç hızlı kilo veremiyorum. pilates denedim işe de yaradı ama galiba çok yiyorum o yüzden gitmior kilolar. yardımcı olun beraber kilo verelim
Merhaba sizin yazdıklarınızı görünce acaba ben mi yazmıştım demeden geçemedimbende 65 kiloydum ve benim de hedef kilom 58di aynen sizin gibi baktım veriyorum devam dedim 57 oldum takıntı mı oldu noldu şöyle 1 2 kilo daha vermek istiyorum benim boy 1.70 sizinki kaç acaba?????
Bir de insan sağlıklı beslendikten sonra sağlıklı kilosuna ulaşıyor.Ben hiç hatırlamam kendime katı kısıtlamalar koyduğumu hatta bu süreçte su böreği sigara böregi künefe lahmacun yediğimi bile hatırlarım .Arada yapmak lazımmış nefsi köreltmek ve kilo vermekten vazgeçmemek için.Tabi bunları tabaklar dolusu yemedim orası ayrı ama yedim .Neyse çok uzun oldu sıktıysam affola sadece yazdıklarınız bana beni hatırlattı tesadüf
özetle bende 1 2 kilo vermek istiyorum aranızda bana da yer var mıııııı
no
tuh kotu oldu bu neyse kurtarmaya calismistim ama hayrilisi ne yapalim:) tesekkur ederim buarada, ben siteyi yeni kesfedenlerdenim de arada bir arakadaslari soru yagmuruna tutuyorum ne yapim kime sorcagimi da bilmiyorum :) soruyorum ortaya saolsunlar herkes elinden geleni yapiyor cok hos bir durum iyiki uye olmusumm:)))ya bir tane daha birsey sorabilir miyim cok merak ediyorum bazen mesajlarin sonuna gardirigubbakcemile mi ne yaziyorlar o ne demek ?:))))hazir yakalamisskenn..
Kızlar ben de aranıza katılmak istiyorummmm yer var mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?